- Emoji Skoru
- 7.992
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi zeynepnalbantgul
-
Adam size barınacağınız bir ev veriyor size kirasız tam maaş kalıyor. Branşınız ne bilmiyorum ama özel ders vs verebilirsiniz isterseniz. Artık iki çocuğun sorumluluğunu tek başınıza düşünmek zorundasınız.E ben 2 çocukla nasıl idare edeceğim adam kuruş vermiyor
Ben bunları tabii ki kabaca olarak biliyorum mesela ablamın çocukları Baleye giden var yüzme kursuna giden var ama ne kadar harcadığı eşi çok kazanıyor bunları yaptırabiliyor şimdi sen evlenmişsin 1:30 yıl içinde bu kullanıcı için söyledim ben bunları 1:30 yıl içinde iki tane çocuk sığdırmışsın adam zaten daha önce de boşanmış çocuğuna ne kadar baktığını biliyorsun ve evlenirken sadece adamın evde oturmasına rağmen hiçbir dava hiçbir hak talep etmemişsin ben diyorum ki şimdi adam 130 140 milyar alıyor diye benim çocuğuma aylık 60.000 TL yetmez diyemeyecek o zaman oturacak çocukların o imkanı o kadın verecek ben de bundan bahsettim çünkü boşanırken adamdan talep etmemiş davası ne olur şimdi Allah içinDünyadan bi haber yaşamak bu olsa gerek. Kızımın kreşi 25bin, ek kursları 7bin (bale yüzme) tek çocuk için 30bin+ sadece bunlar. Yeme içme, gezme, kıyafeti hariç. Çocuk dediğin her sene büyür kıyafetı ayakkabısı, okul gereçleri bitmez. Oyuncak, sağlık harcamaları gibi ekstralara girmiyorum.
Yani 2-3 çocuğun masrafını ordan hesaplayın. Çalışan kadın heleki tek bakıyorsa ya bakıcı tutacak ya özele verecek. Siz ev hanımı tek maaş çiftlerle kıyas yapıyosunuz sanırım (çocuğu devlet okulunda olan dersane kurs vs göndermeyen yeme içme tatilden kısan)
İmam nikahıyla çocuk yapan bir öğretmen benim çocuğuma ne öğretebilir ya? Kandırıldım deyip işin içinden ne de güzel sıyrılmış.Bir öğretmenin bu kadar bilinçsiz hareket etmesine şaşırıyorum. Ya çok üzülüyorum. Çocuklara ne verebilir kikoca kadın dediğimiz cahil dediğimiz kadınlar bile neler neler beceriyor. Okumuş hatunlar da iş yok resmen. Konu sahibi kadar olmasam da , Belki bende dahil.
Eski eşi de profmuş. Gerçekten eşeklik baki kalıyor bazılarındaBir öğretmenin bu kadar bilinçsiz hareket etmesine şaşırıyorum. Ya çok üzülüyorum. Çocuklara ne verebilir kikoca kadın dediğimiz cahil dediğimiz kadınlar bile neler neler beceriyor. Okumuş hatunlar da iş yok resmen. Konu sahibi kadar olmasam da , Belki bende dahil.
Bakın ne güzel çünkü eşiniz veya siz bunu çabalayarak yapıyorsunuz ben de bu kullanıcı için diyorum ki daha önce boşanırken o zaman benim çocuklarıma aylık 60.000 TL yetmez diyecekti ben bundan bahsediyorum ben boşansam benim çocuğum ortada kalıyor gibi olsa boşanınca ister istemez maddiyat ayrılıyor doğru mu ben onla yetinmeye çalışırım çünkü 1:30 yıl iki çocuk yaptıysam adamdan beklentim fazla olmaz ben bunu demek istiyorum biz şu an burada boşanırken şunu demiyorum adam sana evinde otur demiş daha ne istiyorsun demiyorum kadın zaten boşanırken hiçbir şey talep etmemiş o zaman benim param yetmiyor demeyecekEvet iki cocugum var aylik fazlasini harciyoruz.
Eski konular dahil 200 sayfa anlatildi sana ama anlamiyorsun. Kira odememek daha avantajli. 2 kurus nafaka alip kiraya ciksan daha cok batacaksin. Bu herifi sen sectin sen baba yaptin hem de iki kere. Oturup kendi maasinla gecineceksin. Cok istiyorsan dolandirici kardesinden ailenden iste onlara gomdugun paralarini.E ben 2 çocukla nasıl idare edeceğim adam kuruş vermiyor
Ama bak bak gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum kafa yapım farklı olduğu için sizden değil benim çocuğum olsa ben deneyeyim kanları vermek için yaparım şu an zaten onun için çabalıyorum param olmasa çocuk yapmam zaten ama bu kadın bunları önceden bile isteye yapmış ben bundan söylüyorum 60 milyar bunu şu an yetmesi lazım niye yetmesi lazım adam da boşanırken o zaman ev isteyecektin çocuklarının geleceği için adamdan boşanırken o zaman diyecektin ki bak sen bu kadar kazanıyorsun biliyorsun ne kadar para gittiğini de bu çocuğun aylık 50 milyar masrafı olacak diyecekti 30 40 da kendi ekleyecekti alsana çocuğa 100 milyarlık bir ay gelecek sunacaktı ben diyorum ki şu an bu 60 milyar alıyorsa bile kocasından alsa bile diyorum oturmanı da şükretmeli adamdan bir şey artık alamaz siz bilmiyor musunuz avukata versek kaç para alacak nafakaOna bakarsanız asgari ücretle 3 çocuk büyüten de var. Var ama nasıl var. Çocuklar devlet okuluna gidiyor. Et’in ne olduğunu bilen yok. Kuru kuruya yaşıyorlar.
Bu kadının kocası prof. Maddi durumu iyi. Adamın düz maaşı 130 bin bandında. Ki ilaveleri de mutlaka vardır. Kadın eski kocasını görüyor refah içinde. 3. Ye evlenecek görünüşe göre. Bişi almadan boşanıp çocuk doğurduğu için çok pişman. Ama kendi hatasını görmüyor, sürekli adama yükleniyor.
Ama sen yanlış anlamışsın konu sahibi nafaka istemiyor evi de istemiyor konu sahibi eski eşini istiyor 140 bin tl ve 3 eviyle yeni eş bulamasın istiyorEski konular dahil 200 sayfa anlatildi sana ama anlamiyorsun. Kira odememek daha avantajli. 2 kurus nafaka alip kiraya ciksan daha cok batacaksin. Bu herifi sen sectin sen baba yaptin hem de iki kere. Oturup kendi maasinla gecineceksin. Cok istiyorsan dolandirici kardesinden ailenden iste onlara gomdugun paralarini.
1:30 değil 1,5 yıl evlilik öncelikle.Bakın ne güzel çünkü eşiniz veya siz bunu çabalayarak yapıyorsunuz ben de bu kullanıcı için diyorum ki daha önce boşanırken o zaman benim çocuklarıma aylık 60.000 TL yetmez diyecekti ben bundan bahsediyorum ben boşansam benim çocuğum ortada kalıyor gibi olsa boşanınca ister istemez maddiyat ayrılıyor doğru mu ben onla yetinmeye çalışırım çünkü 1:30 yıl iki çocuk yaptıysam adamdan beklentim fazla olmaz ben bunu demek istiyorum biz şu an burada boşanırken şunu demiyorum adam sana evinde otur demiş daha ne istiyorsun demiyorum kadın zaten boşanırken hiçbir şey talep etmemiş o zaman benim param yetmiyor demeyecek
Eşinden Boşansan sen şu an eşin senin bilmeyecek mi aylık 60 milyar çocuklarına yetmediğine bak fazlasını bile harcıyoruz diyorsun ne yapacak o zaman eşin fazlasını bildiği için fazlasını verecek bu ne yapmış hiçbir şey almamış sözde evimde otur demiş adam bugün çık dese çıkacak
Ama sen bunu bilirsin eşin de bilir mesela ya da sen de boşanırken adamdan hakkını alırsın değil mi 60.000 TL sana yetmezse istersin değil miSen neden hararetle annelere sesleniyorsun ki
Herkesin geliri gideri farklı
2 çocuğum olsa aylık masrafları arşı geçer mesela 60 bin yetmez bana
Gülesim geldi kusura bakmayınhakkına giriyorsun dememiştir de çocukların hakkı demiştir okumuş yapay zeka sonuçta.
Her şey bir yana, erkeklerin boşanma sonrası çocukları kadın tek başına yapmış gibi kadının bakımına bırakması ve kendi çocuklarına 5 kuruşun hesabını yapmaları çok tiksinç.
Ahhhhahahahahahahaben de tam o noktaya takıldım chatgpt'ye sen şimdi alt komşum nuran gibi davran komutu vermiştir belki de.. :)
Evet mery haklısın ama sen biraz geriden geliyon…….Ama sen bunu bilirsin eşin de bilir mesela ya da sen de boşanırken adamdan hakkını alırsın değil mi 60.000 TL sana yetmezse istersin değil mi
Biz site olarak bu kullaniciya 6-7 senedir dediklerini 1000 kere yazmisizdir. Anlamiyor artik iq sıkıntısı mı psikolojik mi bilemiyorum.Bakın ne güzel çünkü eşiniz veya siz bunu çabalayarak yapıyorsunuz ben de bu kullanıcı için diyorum ki daha önce boşanırken o zaman benim çocuklarıma aylık 60.000 TL yetmez diyecekti ben bundan bahsediyorum ben boşansam benim çocuğum ortada kalıyor gibi olsa boşanınca ister istemez maddiyat ayrılıyor doğru mu ben onla yetinmeye çalışırım çünkü 1:30 yıl iki çocuk yaptıysam adamdan beklentim fazla olmaz ben bunu demek istiyorum biz şu an burada boşanırken şunu demiyorum adam sana evinde otur demiş daha ne istiyorsun demiyorum kadın zaten boşanırken hiçbir şey talep etmemiş o zaman benim param yetmiyor demeyecek
Eşinden Boşansan sen şu an eşin senin bilmeyecek mi aylık 60 milyar çocuklarına yetmediğine bak fazlasını bile harcıyoruz diyorsun ne yapacak o zaman eşin fazlasını bildiği için fazlasını verecek bu ne yapmış hiçbir şey almamış sözde evimde otur demiş adam bugün çık dese çıkacak
Ama burda tum 2 cocuklu annelere cagri yapinca ben de yazdim. Yoksa tabiki is butce isi yarin ben saglik sorunu yasarim veya kocam issiz kalir gelirimiz duser. Ona gore harcamalarimiz degisir. Ama genel olarak hakkini vererek cocuk buyutmek maliyetli birsey.Ben buradan anneleri sesleniyorum iki tane çocuğa annelere olan annelere sesleniyorum ergen olsun genç olsun ayda 60.000 TL çocuğunuza ayırıyor musunuz veya şunu söylüyorum ayda 60.000 TL çocuğunuz harcıyor mudur????
İmam nikahlı profmuş adam da ya. Yemin ederim yok artık şaşıramam dediğim her gün daha çok şaşırıyorumİmam nikahıyla çocuk yapan bir öğretmen benim çocuğuma ne öğretebilir ya? Kandırıldım deyip işin içinden ne de güzel sıyrılmış.
Dava konusunda şansız tarafta zaten orası ayrı ama siz genel sormuşsunuz, özele giden çocuklar için aylık 50/60 normal iki çocuk için özellikle.Ben bunları tabii ki kabaca olarak biliyorum mesela ablamın çocukları Baleye giden var yüzme kursuna giden var ama ne kadar harcadığı eşi çok kazanıyor bunları yaptırabiliyor şimdi sen evlenmişsin 1:30 yıl içinde bu kullanıcı için söyledim ben bunları 1:30 yıl içinde iki tane çocuk sığdırmışsın adam zaten daha önce de boşanmış çocuğuna ne kadar baktığını biliyorsun ve evlenirken sadece adamın evde oturmasına rağmen hiçbir dava hiçbir hak talep etmemişsin ben diyorum ki şimdi adam 130 140 milyar alıyor diye benim çocuğuma aylık 60.000 TL yetmez diyemeyecek o zaman oturacak çocukların o imkanı o kadın verecek ben de bundan bahsettim çünkü boşanırken adamdan talep etmemiş davası ne olur şimdi Allah için
Sen 1 milyar 750 milyon sen milyar sen bu parayı ne yaptın? Karşımızda hesabını kitabını bilen mantıklı biri yok boşuna kendinizi paraladınız milyar milyar diye. Kadın o kadar hesap yapabilen biri olsaydı nikahsız ikinci çocuğu yapmazdı. Boşanalım geri evlenelim diye saçma sapan bir fikirle gelen kocasına kanmazdı. Ayrıca 6 sıfırı atalı 20 sene oldu 20 sene YİRMİİİAma bak bak gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum kafa yapım farklı olduğu için sizden değil benim çocuğum olsa ben deneyeyim kanları vermek için yaparım şu an zaten onun için çabalıyorum param olmasa çocuk yapmam zaten ama bu kadın bunları önceden bile isteye yapmış ben bundan söylüyorum 60 milyar bunu şu an yetmesi lazım niye yetmesi lazım adam da boşanırken o zaman ev isteyecektin çocuklarının geleceği için adamdan boşanırken o zaman diyecektin ki bak sen bu kadar kazanıyorsun biliyorsun ne kadar para gittiğini de bu çocuğun aylık 50 milyar masrafı olacak diyecekti 30 40 da kendi ekleyecekti alsana çocuğa 100 milyarlık bir ay gelecek sunacaktı ben diyorum ki şu an bu 60 milyar alıyorsa bile kocasından alsa bile diyorum oturmanı da şükretmeli adamdan bir şey artık alamaz siz bilmiyor musunuz avukata versek kaç para alacak nafaka
Ben adama bir baglama buyusu yapayim o zamanAma sen yanlış anlamışsın konu sahibi nafaka istemiyor evi de istemiyor konu sahibi eski eşini istiyor 140 bin tl ve 3 eviyle yeni eş bulamasın istiyor
Bizim yorumlar çözüm değil o yüzden
Koskoca cumhurbaşkanı kandırılıyor da ben kandırılmışım çok muİmam nikahıyla çocuk yapan bir öğretmen benim çocuğuma ne öğretebilir ya? Kandırıldım deyip işin içinden ne de güzel sıyrılmış.