- Emoji Skoru
- 2.164
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi zeynepnalbantgul
-
Çocuk için 15 bin ama boşanırken onun tüm haklarını vermişNe kadar nafaka veriyor ilk eşine
Yani adam sana evini vermiş otur demiş zaten dediği gibi adam bugün bir kiraya verse başka birini oradan sana tazminatını verir kira hadi 20.000 olsun sana aylık iki çocuk için hadi 30.000 versin adam sen 30.000’e başka bir ev duracaksın elin kirasını da bugün mü çıkaracak yarın mı çıkartacak diye düşüneceksin çünkü malum kiralar bu şekilde adam evlenecek tabii ki karısını harcatacak sen bunu boşanmadan önce Düşünecektin tabii ki evlendiği kadın çatır Çutur bunu yiyecek sen istiyorsun ki çocuklarıma fazla versin ona yediremezsin böyle bir dünya yok ki o zaman ayrılmayacaktınArkadaşlar boşandık ama onun istediği gibi şdu her şey.onun 3 tane evi var.birinde anasıyla oturuyor diğerinde ben ve çocuklar kalıyoruz diğeri de köyde yeni yapıldı.ayroca arabası var ve maaşı 140 binin üzerinde.ilk eşinden kızına nafaka veriyor ama bana onun evinde oturmam karşılığında çocuklar için nafaka vermeyeceğini söyledi.nafaka istiyorsan çocuklar için evden çık diyor.benim evim arabam yok.
Maddi manevi iki erkek çocuğunun tüm yükünü üzerime yıkıyor.benim sadece öğretmen maaşım var.
Yapay zekaya soruyorum çocukların hakkına giriyorsun nafaka çocukların hakkıdır diyor.ben de yarın dava açmayı düşünüyorum hakim onun evinde oturduğumuz da dikkate alarak adil bir nafaka miktarı belirlesin çocuklar için diyorum.
Sizce adama haksızlık etmiş olur muyum hem evinde oturup hem çocuklar için nafaka istemekle
Sence mantıklı mı o zaman bu dediklerinÇocuk için 15 bin ama boşanırken onun tüm haklarını vermiş
Vallahi her şeyi yapay zekaya güvenmeyi yapay zeka kanunları en ince ayrıntısına kadar sonuna kadar bize sunsa da yani bizim devletimiz de milletimiz de pek öyle işlemiyor bazen yani adam şunu da diyebilir her evladım evi olan çocuklarım için bu evde otur diyen adam yok yani çık evimden der ne kadar tazminat vermek istiyorum 20.000 TL atıyorum adamın aylık maaşını zaten söylediniz yani durumu olan birisi verirsen aylık 30.000 TL sonra sen ne yapacaksın sen de öğretmezsin yani sen de az almıyorsun sen de çocuklarını düşüneceksin zaten sen bakıyorsun tamam ama yani böyle bir ev kirası gibi düşünüyoruz da en önemlisi de bu devirde ama sen Şundan emin misin adam yarın bir gün evlense eşi ya niye orada oturuyor fert tazminatına gitsin başka yerde otursun gibi şeyler yapar mı keşke adamın üç evi varsa iki tane çocuk var senden birini sana verseydiÖyle mi yapay zeka hatalı yanıt veriyor o zaman
Kalsa keşke 25 otuzla kalsa şu an bir eve girmek en baştan adam bir kiradan fazla önden para istiyor 30 binlik eve 30.000 istiyor 30.000 de o ayın kirası istiyor etti 60.000 TLSence mantıklı mı o zaman bu dediklerin
Sana da 25, hadi 30 versin ki evin kirası daha fazladır. Bir de evden çıksan taşınma masrafı emlakçı parası vs olacak
ben boşanırken gururdan hbir şey istemedim
Allah Allah1 buçuk yıl evli kaldık o arada ev taksidi ödüyordu.ama ben boşanırken gururdan hbir şey istemedim.yapay zeka diyor ki hakim evden çıkarmaz çocukların üstün yararını gözetir diyor
Yani dava açın tabi ama davanın sonucunda evden çıkarılma riskiniz de var sanki.
Mahkemenin vereceği çocuk başına maksimum 15-20 bin ki bu bile çok iyimser bir ihtimal. Kirayı yaklaşık 30 bin olarak varsayarsak ekstra elde edeceğiniz 5-10 bin için evden olmaya değmez gibi geliyor bana.
Derdin evlenmesi zaten değil mi?Evet adam evlenirse bir de ona para harcayacak çocuklarıma harcamayacak ona sinirleniyorum
Hayır sadece evde oturuyorum tüm masraflar bana ait.+ boş ev parası 30 k, adam elektirik su ısınma aidatı da ödüyorsa, konu sahibesi her türlü suan kar da.