Tamam evinde oturuyorum ama çocuklar için bir kuruş almıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sizi kuruş vermeden boşayan adama güvenip tekrar evlenmediği halde ikinci çocuğu yapmasaydınız mesela? Adamın ne kadar cimri ve kötü bir baba olduğunu bile bile ikinciyi yaptınız şimdi neyin derdindesiniz?
Bu adama zarar veremezsiniz artık şu saatten sonra geçmiş olsun. Boşanmada haklarınızı kaptırdınız şu saatten sonra dava açsanız kaç yazacak Allah aşkına?

Yazdıklarınıza o kadar haklısınız ki...

Daha da fenası aslında adamın evinde oturmak için nikahsız tekrar birlikte yaşamayı kabul edip ikinci çocuğu da nikahsız yaptı. Şimdi de nafaka diye tekrar adamla uğraşmak istiyor. Derdi nafaka ev değil. Derdi adamın tekrar evlenmesi. Bu uğurda da çocuklarını da perişan edecek

Ama ilahi adalet var illa ki yanına kalmayacak benim haklarım.

Hayır adam evlensin sorun değil ama çocukların maddi manevi tüm yükleri üzerimde

Ama ilahi adalet var illa ki yanına kalmayacak benim haklarım.
Biraz da kendi akılsızlığınız kusura bakmayın.
Göre göre gittiniz yaptınız ikinciyi.
Size o dönemde söylendi bunlar.
Burnunuzun dikine gidip şimdi ilahi adalet diyorsunuz

Bencede yapay zekaya fazla guvenip daha fazla zarar etmeyin .Bir tanidigim vardi tuvalete gitse yapay zekaya sorardi, yanlislikla erkekler tuvaletine gitmisti
Bazi hemcinslerimiz bosanirken akilli dusunemiyor saniyorlarki adamin gecmisi gelecegi maddi birikimi herseyi ona ait , hakimler uzmanlar salak degil .Ya mahkemelerin verdigine razi olacaksin yada anlasip sorunsuz yorulmadan sonuca ulasacaksin .

Hayır adam evlensin sorun değil ama çocukların maddi manevi tüm yükleri üzerimde
İlk çocuğuna tavrı belliydi. Hadi o zaman deneyimsizdiniz ikinciyi yaptınız. Adam sizi kuruş vermeden kapıya koymak için yalan dolan söylemiş iş çevirmiş. Tekrar birleşip nikahsız çocuk yapmak kimin hatası? Sadece adamın mı hatası? Kendi hatalarınızın bedeli bu.

Sağ olun hanımlar güzel yorumlar yaptınız ama 2 çocuk büyüyecek kurslara gidecek kıyafet yemek vs......benim gelecek için birikimim yok bne tüm paramı çocuklara harcayacağım 10 yıl sonra onun daha da değerlenmiş bir evi olacak benim ise hiçbişeyim olmayacak....

Doğru söylüyorsun ama ben çok yalnızdım çocuklarımın benim tarafından pek kimsesi yok yalnız büyümesin öz bir kardeşi olsun istemiştim bir de tüm hatayı kendimde buluyordum ben daha çok ev işi yaparsam alttan alırsam beni sever düzelir bana değer verir diye düşünmüştüm evet büyük hata ve akılsızlık yaptım.bundan sonra ne yapabilirim artık.

Git bi avukata danış sonra yapay zekaya küfretsende fayda vermeyecek
Bu islerin uzmanlari ne kadar avukatlarda olsa fazla guvenmemek lazim , hepsi ticaret icin bu isi yapiyorlar, en mantiklisi soguk kanli bir sekilde karsi tarafla anlasmaya varmak .

Çocuk için 15 bin ama boşanırken onun tüm haklarını vermiş
Siz de alsaydınız. Size tekrar sevgili olup evlenelim dediğinde boşanma kandırıyor dedik. Haklarını vermedi kadın aldı. Siz kendiniz haklarınızı almadınız. Kendi hatalarınızın bedeli bu

Zorla mı yaptırdılar çocukları sana? Bunları o çocukları yapmadan düşünmen gerekmiyor muydu?

Bir şey yapamazsın artık.
Adamın kendi malı ister verir ister vermez. İsterse çıkarır nafaka verir. Artık çocuklar mirasta hakkını adam ölünce alır.
Adamın sağlığında zıtlaşmamanı öneririm yapacak hiç bir şeyin yok

Bu islerin uzmanlari ne kadar avukatlarda olsa fazla guvenmemek lazim , hepsi ticaret icin bu isi yapiyorlar, en mantiklisi soguk kanli bir sekilde karsi tarafla anlasmaya varmak .
O adam asla anlaşmaya varılacak biri değil ki...15 bin kira ile bir artı bir evler var oraya çıksam da bundan nafaka alsam nasıl olur

Bundan sonrası icin onun öldüğünü düşünün, hiç yokmuş, hiç olmamış gibi varsayın. Kendi önünüze bakın, daha huzurlu olursunuz. Bir sekilde su akar yolunu bulur, evlatlarınızla güzel bir ömür diliyorum .

Zaten oturduğum evi de benle evlenmeden 2 ay önce abisinin üzerine aldı

Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`