temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bende epeydir haber izlemiyorum canim . Hatta surda su olmus diyolar duymadim deyince cok sasiriyo etrafimdakiler :) son 2 haftadir sekerim daha bi yuksek tokluk 100u cok gecmiyordu. Simdi firliyo cikinca da sinirlerim bozuliyo bu ikisi birbirini tetikliyo. rahat olmaya calisiyorum ama her zaman olmuyo iste. Insallah bu gunler de gececek canim sagol

Canım hayırlı olsun bebisin çok geçmiş olsun hayirlisiyla tez zamanda evinize donersiniz inşallah..

Ayy canım hayırlı olsun ne güzel anlatmissin öyle valla benim bile gozlerim yasardi.. çok fena ozendimmm.. Allah analı babalı büyütsün sağlıkla huzurla inşallah.. Tez vakitte bizde doğuralim innnnnsallaaah...

Ah pimpirik neki.. Sirf bu sebepten daha kalbi tam atmazken doppler cihazi almis hatunum Ayni şekilde bende herşeyi arastirip duruyorum herşeyin en iyisi olacak başka türlüsü olmaz.. Deterjan ve bez konusunda o kadar değilim ama bak.. Deterjan severim ben kimysallarla yaşıyorum maalesef inşallah bebeklerimiz huzurlu olur.. Tracy nin melek ve kitap bebek profillerine dibim dusuyor ama muhtemelen benimki tipik bi hareketli bebek olacak maalesef.. Şimdiden gorebiliyorum bunu.. zavallı ben..

Hatunlar çıldırmak uzereyim artik bugün nolduysa gogsumden dıp dıp akıyor o Kolostrum denen sıvı su gibi üstün basım islandi hep napam bilemedim acaba doğum belirtisi filan midir ki.. Kızımda hic durmuyor dogmaya niyeti olsa hareketleri azalır demi.. Sinir geldi bana iyice ya yapış yapış garip bi sıvı.. Sutyende hic takasim yok hani ped takmak icin hic sevmem evde sallafos geziyordum ne güzel

Ay canım benden de geliyo öyle çok değil de damlamis gibi arada doktora soracaktım bak unuttum dediğin gibi bide yapış yapış bişey

Kızlar bu kadar hareket normal mi acaba ya endişe etmeye başladım artık :/ şimdi böyle diyorum da az etse bu sefer onu takıcam kafaya biliyorum ama yine de elimde değil :/

Ay canım benden de geliyo öyle çok değil de damlamis gibi arada doktora soracaktım bak unuttum dediğin gibi bide yapış yapış bişey

Ya benim ta bekarligimda baslamisti bu siktirinca geliyordu hep 28. Haftadan beri uyurken üstüne yatınca filan akıyordu sormustum normal demişlerdi kimi insanda olurmuş ama bu aksam bişi oldu durdugum yerde akıyor... Bayada aktı niye anlayamadım.. Mutlaka sorcam bende doktora.. kuruduğu yer kazık gibi kalıyor normal su gibide değil anacim..

yy çok mutlu oldum senin adına canım. Cuma günü de benim kontrolüm var bakalım bana ne diyecek

Kızlar bu kadar hareket normal mi acaba ya endişe etmeye başladım artık :/ şimdi böyle diyorum da az etse bu sefer onu takıcam kafaya biliyorum ama yine de elimde değil :/

Ayni durumdayım kuzum artı bide Kolostrum durumum var kızım durmuyor ilk sütun hunharca akıyor.. Ne oluyor anlamadım dun geceden beri normalde olduğundan da hareketli...

Prolaktin sorunu mu vardı ki canım arkadaşımın doğumdan bi hafta önce gelmeye başlamıştı senin dediğin şekilde ped koyuyodu tabi kışın şimdi dediğin gibi çamaşır da takılmıyo ki

Canım hayırlı olsun. Maşallah kuzuna kilosu çok güzel. İnşallah sağlıkla çıkar gidersiniz evinize. Dualarımız seninle. İyi düşün dua et sen de. Olumsuz düşünme. Üzülme süt önemli.

Hayırlı olsun canım:) sana da geçmiş olsun:) maşallah kuzuna:) isim tam hafta Doğum tarihi beni etiketle yazayım seni de :)
Hastane de yatıyorum canim
Ne dedi canım doktor? Doğum başlamış mı?

Ayni durumdayım kuzum artı bide Kolostrum durumum var kızım durmuyor ilk sütun hunharca akıyor.. Ne oluyor anlamadım dun geceden beri normalde olduğundan da hareketli...
Acaba bizim duruşumuzda falan bir sıkıntı mı var acaba:/

elmol benimde onceki kontrolumde kordon dolanmisti bir hafta sonra cozulmustu birde bir kez dolanmasi normal dogum icin engel degil fakat bebek inemezse kanala sezeryana donebiliriz demisti doktorum

N Naturera Arzustokrasi kizlar benim oglum da acayip hareketli surekli gobegim bi yana kayiyo tumsekler olusuyo. Disardan gorenler sasiriyo icerde top oynuyo heralde diye :) kıpır kıpır masallah. Kipirdamasa daha tedirgin oluyorum simdi canim yansa da catlaklarim artsa da mutluyum ama bu kadar kipirtiya nasil dogucak bilmiyorum. Ilaci birakali 24 saati gecti hala dogmadi :)

Prolaktin sorunu mu vardı ki canım arkadaşımın doğumdan bi hafta önce gelmeye başlamıştı senin dediğin şekilde ped koyuyodu tabi kışın şimdi dediğin gibi çamaşır da takılmıyo ki

Olabilir.. Bekarken gittiğimde mamografi cektirmistim sut bezlerimin yoğun olduğunu söylemişti... Valla öyle yada böle takcam mecbur sutyeni zati uyuyamiyorum hepten mundar olacak uykum..

Acaba bizim duruşumuzda falan bir sıkıntı mı var acaba:/

Ay bilmiyorum.. Acaba çıkış yolunu bulamadılarda tünel mi kaziyorlar harıl harıl... Değişik bi çalışma var içerde çünkü..

Valla rahim ağzı hala kapalı canım belirti vermis olabilir dedi adalat attim simdi de serum takili ve ikinci kez nstye baglandim ilkinde sanci cikmadi ikinci daha bitmedi leke devam ederse dogum başlıyor demktir dedi yatirdi iste

Tünel kazıyor tünel.. Cozdum ben olayı iyice yamuk yumuk oldu yaa havalardan mi acep.. Sağ salim dogsalar artik inşallah bizde bile kuruntu yapıp durmasak.. Gariplerim kipirdasalar suç kipirdamasalar suç sanki.. Napsalar begenmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…