- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.301
Bende epeydir haber izlemiyorum canim . Hatta surda su olmus diyolar duymadim deyince cok sasiriyo etrafimdakiler :) son 2 haftadir sekerim daha bi yuksek tokluk 100u cok gecmiyordu. Simdi firliyo cikinca da sinirlerim bozuliyo bu ikisi birbirini tetikliyo. rahat olmaya calisiyorum ama her zaman olmuyo iste. Insallah bu gunler de gececek canim sagolAyy canım yaaaçok zor şekera Allah yardımcın olsun inşallah bundan sonra normale döner de sende biraz rahatlarsın. Şekeri strese çok yükseltiyor stres yapma olur mu hiçbir şeye.. haber bile izleme hatta ben aylardır bakmıyorum mesela
Bebeğin eşi ayrılmış acil sezeryana aldılar suyum gelir gelmez geldim iyiki beklenmedik bebek 35+4 2700gr yanımda suan inliyo ağrısı var oksijen verdiler inşallah düzelir yoksa kuvoze alacaklar dua edin iyileşsin yavrum lütfen benimde ağrım var
Kizlar dün dogumumu yaptım cok şükür. 12:58 de oglusumu aldım kucağıma şükürler olsun. Darisi sizlerin başına inşallah. Çok güzel çok farklı bi duyguymus. 1 gun içinde bu kadar çok agladigimi hatirlamiyorum :) amelyathaneye girdim ağladım, oğlumun aglasini duydum ağladım, bebegimi yanima verdiler öp dediler ağladım, ameliyathaneden çıktım eşimi kardeşlerimi gördüm yine ağladım :) sukur ki mutluluktandi aglamalarim. O kokusu, o yüzü, o elleri nasıl bir mucizedir Allah imçok şükür. 3500kg 50 cm doğdu melegim. Bugün eve ciktik. Biraz agrilarim var onlarda geçince daha iyi olcak. Emzirmeye çalışıyorum :)
Allah şi
Bende şimdiden onun ve benim için herşeyi hazır edip rahat bir lohusalık geçirmek ve pozitif olmak için düşünyorum sürekli. Hayatı nasıl onun için ve kendim için kolaylaştırırım. Ben huzurlu olursam oda huzurlu olur mantığıyla biraz ince eleyip sık dokuyorum. Bitkisel yapmaya çalışıyorum herşeyi. Yok zeytinyağ sabunu döktürdüm. Kendim evde deterjan yaptım. Biberon hiç istemiyorum ama gaz yapmasın diye onu bile aylarca araştırıp aldım. Yaladım yuttum 8 aydır bebekle ilgili herşeyi. Doğum kurslarına gittim :) mesela bebek bezi kullanmıyacağım yıkanabilir bebek bezi kullanıcağım becerebilirsem. Yurtdışında buda baya yaygın.
Mesela birde morluklar için arnica diye bir krem var eşimin burun ameliyatında kullanmıştım, hiç morarmadı. Yada bir yeri vurunca sürdüm hiç morarmadı hemen kızarıklığı bile alıyor. Ondanda alıcağım kısmetse biraz büyüsün baya memnun kalmıştım. Biraz çok araştırıyorum ben. Yabancı forumlardan bile. :) tek başıma büyütüceğim için mecburen.
Ne biliyim sancı çekmesin diye bu ilacı araştırdım baya. Bu ilacın türkiyedekilerden farkı gazı midede belli bölgede toplayıp çocuğu sıkıştırmıyor,dağıtıyormuş yani genel olarak yayıyor ve çıkaracağı zaman sıkıntı çekmiyormuş. Tamamen bitkisel ve organik sertifikalı. Alanlar memnun okuduğum kadarıyla. Sende benim gibi pipiriklisin belliki :)
Hastane de yatıyorum canimCanım dediğin gibi stres yapma. Hem zaten nişan gelince hemen doğum olmayabilir diyorsu burdaki arkadaşlar. Sen takipte ol. Su falan gelirse ya da başka belirti olursa gidersin doktora. Yoksa bekle bakalım ne diyecek.
Ay canım benden de geliyo öyle çok değil de damlamis gibi arada doktora soracaktım bak unuttum dediğin gibi bide yapış yapış bişeyHatunlar çıldırmak uzereyim artik bugün nolduysa gogsumden dıp dıp akıyor o Kolostrum denen sıvı su gibi üstün basım islandi hep napam bilemedim acaba doğum belirtisi filan midir ki.. Kızımda hic durmuyor dogmaya niyeti olsa hareketleri azalır demi.. Sinir geldi bana iyice ya yapış yapış garip bi sıvı.. Sutyende hic takasim yok hani ped takmak icin hic sevmem evde sallafos geziyordum ne güzel
Ay canım benden de geliyo öyle çok değil de damlamis gibi arada doktora soracaktım bak unuttum dediğin gibi bide yapış yapış bişey
2 cm acilma yuzde 80 incelme var dedi. Bidahaki carsambaya kadr kendi gelmezse onlar suni sanciyla baslatcaklarmis. Ama carsambaya kalmaz gibi dedi. Yani tam 1 haftam var:) 41'i gecirtmeyiz dedi. Bu son randevuymus. Bidahaki gorusme dogumhanede olcak direk insaAllah
Kızlar bu kadar hareket normal mi acaba ya endişe etmeye başladım artık :/ şimdi böyle diyorum da az etse bu sefer onu takıcam kafaya biliyorum ama yine de elimde değil :/
Prolaktin sorunu mu vardı ki canım arkadaşımın doğumdan bi hafta önce gelmeye başlamıştı senin dediğin şekilde ped koyuyodu tabi kışın şimdi dediğin gibi çamaşır da takılmıyo kiYa benim ta bekarligimda baslamisti bu siktirinca geliyordu hep 28. Haftadan beri uyurken üstüne yatınca filan akıyordu sormustum normal demişlerdi kimi insanda olurmuş ama bu aksam bişi oldu durdugum yerde akıyor... Bayada aktı niye anlayamadım.. Mutlaka sorcam bende doktora.. kuruduğu yer kazık gibi kalıyor normal su gibide değil anacim..
Acilma olunca bende rahatladim. Bide kendiliğinden gelirse sancı çok güzel olur. Sende güzel haberlerle dön inşaAllah.yy çok mutlu oldum senin adına canım. Cuma günü de benim kontrolüm var bakalım bana ne diyecek
Canım hayırlı olsun. Maşallah kuzuna kilosu çok güzel. İnşallah sağlıkla çıkar gidersiniz evinize. Dualarımız seninle. İyi düşün dua et sen de. Olumsuz düşünme. Üzülme süt önemli.Bebeğin eşi ayrılmış acil sezeryana aldılar suyum gelir gelmez geldim iyiki beklenmedik bebek 35+4 2700gr yanımda suan inliyo ağrısı var oksijen verdiler inşallah düzelir yoksa kuvoze alacaklar dua edin iyileşsin yavrum lütfen benimde ağrım var
Hayırlı olsun canım:) sana da geçmiş olsun:) maşallah kuzuna:) isim tam hafta Doğum tarihi beni etiketle yazayım seni de :)Kizlar dün dogumumu yaptım cok şükür. 12:58 de oglusumu aldım kucağıma şükürler olsun. Darisi sizlerin başına inşallah. Çok güzel çok farklı bi duyguymus. 1 gun içinde bu kadar çok agladigimi hatirlamiyorum :) amelyathaneye girdim ağladım, oğlumun aglasini duydum ağladım, bebegimi yanima verdiler öp dediler ağladım, ameliyathaneden çıktım eşimi kardeşlerimi gördüm yine ağladım :) sukur ki mutluluktandi aglamalarim. O kokusu, o yüzü, o elleri nasıl bir mucizedir Allah imçok şükür. 3500kg 50 cm doğdu melegim. Bugün eve ciktik. Biraz agrilarim var onlarda geçince daha iyi olcak. Emzirmeye çalışıyorum :)
Ne dedi canım doktor? Doğum başlamış mı?Hastane de yatıyorum canim
Acaba bizim duruşumuzda falan bir sıkıntı mı var acaba:/Ayni durumdayım kuzum artı bide Kolostrum durumum var kızım durmuyor ilk sütun hunharca akıyor.. Ne oluyor anlamadım dun geceden beri normalde olduğundan da hareketli...
Prolaktin sorunu mu vardı ki canım arkadaşımın doğumdan bi hafta önce gelmeye başlamıştı senin dediğin şekilde ped koyuyodu tabi kışın şimdi dediğin gibi çamaşır da takılmıyo ki
Acaba bizim duruşumuzda falan bir sıkıntı mı var acaba:/
Valla rahim ağzı hala kapalı canım belirti vermis olabilir dedi adalat attim simdi de serum takili ve ikinci kez nstye baglandim ilkinde sanci cikmadi ikinci daha bitmedi leke devam ederse dogum başlıyor demktir dedi yatirdi isteCanım hayırlı olsun. Maşallah kuzuna kilosu çok güzel. İnşallah sağlıkla çıkar gidersiniz evinize. Dualarımız seninle. İyi düşün dua et sen de. Olumsuz düşünme. Üzülme süt önemli.
Hayırlı olsun canım:) sana da geçmiş olsun:) maşallah kuzuna:) isim tam hafta Doğum tarihi beni etiketle yazayım seni de :)
Ne dedi canım doktor? Doğum başlamış mı?
N NatureraArzustokrasi kizlar benim oglum da acayip hareketli surekli gobegim bi yana kayiyo tumsekler olusuyo. Disardan gorenler sasiriyo icerde top oynuyo heralde diye :) kıpır kıpır masallah. Kipirdamasa daha tedirgin oluyorum simdi canim yansa da catlaklarim artsa da mutluyum ama bu kadar kipirtiya nasil dogucak bilmiyorum. Ilaci birakali 24 saati gecti hala dogmadi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?