temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

KIZlar herkese merhaba uzun zamandır giremıyorum cok okuyamadım yazılanları. Doğum yapan arkadasları tebrık ederim allah analı babalı büyütsün inşallah.darısı başıma inşallah saglıkla alırım bende bebişimi.en son cumartesi gittiğimde 2700 gr olmuştu sanırım son haftaya kadar beklemeden gelicek paşamız.doktor son zamanı beklemıcek gibi dedi.biraz suyu azalmış dedi bol su iç dedi.15 kılo aldım toplamda nasıl gidecek kılolar bılmıyorum ama kılo alımım durdu cok şükür şimdilik normal dpgum gıbı gozukuyor insallah bi aksilik olmadan atlatırız.herkese saglıklı doğumlar diliyorum.

Aynen işte resmen tümsekler çukurlar bir orda bir burda yetmiyor yavrulara artık içerisi belli ama yapıcak bişey de Yok:)

Valla rahim ağzı hala kapalı canım belirti vermis olabilir dedi adalat attim simdi de serum takili ve ikinci kez nstye baglandim ilkinde sanci cikmadi ikinci daha bitmedi leke devam ederse dogum başlıyor demktir dedi yatirdi iste
Hakkında hayırlısı olsun canım. Başlasa bile artık korkma. Kiloları iyi diyorsun. Altı tane de iğne olmuşlar. Hiç sıkıntı yapma. Bak ben iki tane iğne oldum 29. Haftada. Bir de doğumdan 24 saat önce bir tane 6saat önce bir tane oldum. Sondakini sayma bile. Ona rağmen ciğerleri gelişmişti. Kuvöze girmedik çok şükür. Sen de iyi düşün. Herşey yapılmış hazırlıklar tamam. Kuzucuklar da çınar gibi olduk biz yeter gelicez demişlerdir belki haber ver bizlere de allah yardımcın olsun..

Ozendiler cikan bebeklere heralde sancim 40 ve 60 arasi cikti tekrar baglandi tekrar cikti bebeklerin hareketleri de artti bakalım napcaz :)

Kizlar suyum geldi saat 23.00 gibi dus aldim hastaneye geldim simdi ama acilma.hala yok sancida cikmadi kasilmalae var agrilar biraz var yine alttan baktirmadim.ebeye normal zor gibi acilma olmazsa sabah sezeryan dediler bakalim bugun hastanedeyiz yarinda bir sekilde gelecek ins kizimiz dualarinizi bekliyorum hangisi hayirliysa benim ve kizim icin o olsun insallah

İsalah düzelir canim benim dualarımız seninle inşallah kuveze girmeden iyileşir kalbini ferah tut

Eşim de salona taşındı ben uyuyamayınca bi koltukta o bi koltukta ben :) ciddi ciddi uykum gelmiyor arkadaşlar

Eşim de salona taşındı ben uyuyamayınca bi koltukta o bi koltukta ben :) ciddi ciddi uykum gelmiyor arkadaşlar

Benimde... Oturdum Mevlüt için kokulu taslarimi yapıyorum... Belim koptu yalniz.. Ve hala durmuyor kızım müzik falan dinletiyim dedim Ciks hepten coştu..

Gozunaydin canim :)

Sagol canim ama ne sanci ne acilma var su devamli geliyor ama cok tuaf yaa bekliyoruz annem esim heyecanla :)

Ay hayirlisiyla sağ salim kucağına al inşallah canım.. Biz bile heyecanla bekliyoruz annen esin ölüyordur heyecandan.. Yaa çok güzel ya bende doğurayim artik sancin gelir elbet geldiğinde dua et bizede kuzu..

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum iyi ki varsınız herkesi ayrı ayrı etiketleyemedim kusuruma bakmayın. Hatta tüm mesajları okuyamadım bile. Bebeğini bekleyen herkesin Rabbim yardımcısı olsun. İnşallah bebişlerimizin büyüme aşamasında da burada birarada oluruz. Ben biraz toparlanayım tekrar yazarım inşallah. Hastanedeyiz hala bebeğimle, dualarınızı bekliyoruz teyzeleri

Hayırlısıyla sağlıkla al kızını kucağına inşallah

Canım benim ne güzel anlatmışsn emin ol 1 hafta oldu benim hala ağlıyorum mucizeyi düşünerek. Allah anali babalı büyütsün inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…