- 9 Kasım 2016
- 1.185
- 1.895
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.321
Aynen işte resmen tümsekler çukurlar bir orda bir burda yetmiyor yavrulara artık içerisi belli ama yapıcak bişey de Yok:)N NatureraArzustokrasi kizlar benim oglum da acayip hareketli surekli gobegim bi yana kayiyo tumsekler olusuyo. Disardan gorenler sasiriyo icerde top oynuyo heralde diye :) kıpır kıpır masallah. Kipirdamasa daha tedirgin oluyorum simdi canim yansa da catlaklarim artsa da mutluyum ama bu kadar kipirtiya nasil dogucak bilmiyorum. Ilaci birakali 24 saati gecti hala dogmadi :)
Hakkında hayırlısı olsun canım. Başlasa bile artık korkma. Kiloları iyi diyorsun. Altı tane de iğne olmuşlar. Hiç sıkıntı yapma. Bak ben iki tane iğne oldum 29. Haftada. Bir de doğumdan 24 saat önce bir tane 6saat önce bir tane oldum. Sondakini sayma bile. Ona rağmen ciğerleri gelişmişti. Kuvöze girmedik çok şükür. Sen de iyi düşün. Herşey yapılmış hazırlıklar tamam. Kuzucuklar da çınar gibi olduk biz yeter gelicez demişlerdir belkiValla rahim ağzı hala kapalı canım belirti vermis olabilir dedi adalat attim simdi de serum takili ve ikinci kez nstye baglandim ilkinde sanci cikmadi ikinci daha bitmedi leke devam ederse dogum başlıyor demktir dedi yatirdi iste
Ozendiler cikan bebeklere heraldeHakkında hayırlısı olsun canım. Başlasa bile artık korkma. Kiloları iyi diyorsun. Altı tane de iğne olmuşlar. Hiç sıkıntı yapma. Bak ben iki tane iğne oldum 29. Haftada. Bir de doğumdan 24 saat önce bir tane 6saat önce bir tane oldum. Sondakini sayma bile. Ona rağmen ciğerleri gelişmişti. Kuvöze girmedik çok şükür. Sen de iyi düşün. Herşey yapılmış hazırlıklar tamam. Kuzucuklar da çınar gibi olduk biz yeter gelicez demişlerdir belkihaber ver bizlere de allah yardımcın olsun..
İsalah düzelir canim benim dualarımız seninle inşallah kuveze girmeden iyileşir kalbini ferah tutBebeğin eşi ayrılmış acil sezeryana aldılar suyum gelir gelmez geldim iyiki beklenmedik bebek 35+4 2700gr yanımda suan inliyo ağrısı var oksijen verdiler inşallah düzelir yoksa kuvoze alacaklar dua edin iyileşsin yavrum lütfen benimde ağrım var
Eşim de salona taşındı ben uyuyamayınca bi koltukta o bi koltukta ben :) ciddi ciddi uykum gelmiyor arkadaşlar
Gozunaydin canim :)Kizlar suyum geldi saat 23.00 gibi dus aldim hastaneye geldim simdi ama acilma.hala yok sancida cikmadi kasilmalae var agrilar biraz var yine alttan baktirmadim.ebeye normal zor gibi acilma olmazsa sabah sezeryan dediler bakalim bugun hastanedeyiz yarinda bir sekilde gelecek ins kizimiz dualarinizi bekliyorum hangisi hayirliysa benim ve kizim icin o olsun insallah
Sagol canim ama ne sanci ne acilma var su devamli geliyor ama cok tuaf yaa bekliyoruz annem esim heyecanla :)Gozunaydin canim :)
Sagol canim ama ne sanci ne acilma var su devamli geliyor ama cok tuaf yaa bekliyoruz annem esim heyecanla :)
Canım gözünaydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Tam haftanı doğum gününü bir de bebeğin ismini yazarak etiketler misin beni
Hayırlısıyla sağlıkla al kızını kucağına inşallahKizlar suyum geldi saat 23.00 gibi dus aldim hastaneye geldim simdi ama acilma.hala yok sancida cikmadi kasilmalae var agrilar biraz var yine alttan baktirmadim.ebeye normal zor gibi acilma olmazsa sabah sezeryan dediler bakalim bugun hastanedeyiz yarinda bir sekilde gelecek ins kizimiz dualarinizi bekliyorum hangisi hayirliysa benim ve kizim icin o olsun insallah
Gözün aydın canım hayırlı evlat olsun :)Kizlar bende bugun dogum yaptm ancak girebldimm benim dogum hkayem sizi kirkutmak istemem ama biraz kotu gecti allaha skur bende oglumda iyiyiz smdilik
Canım benim ne güzel anlatmışsn emin ol 1 hafta oldu benim hala ağlıyorum mucizeyi düşünerek. Allah anali babalı büyütsün inşallah canımKizlar dün dogumumu yaptım cok şükür. 12:58 de oglusumu aldım kucağıma şükürler olsun. Darisi sizlerin başına inşallah. Çok güzel çok farklı bi duyguymus. 1 gun içinde bu kadar çok agladigimi hatirlamiyorum :) amelyathaneye girdim ağladım, oğlumun aglasini duydum ağladım, bebegimi yanima verdiler öp dediler ağladım, ameliyathaneden çıktım eşimi kardeşlerimi gördüm yine ağladım :) sukur ki mutluluktandi aglamalarim. O kokusu, o yüzü, o elleri nasıl bir mucizedir Allah imçok şükür. 3500kg 50 cm doğdu melegim. Bugün eve ciktik. Biraz agrilarim var onlarda geçince daha iyi olcak. Emzirmeye çalışıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?