temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar dün öğlen itibariyle karnımda özellikle göbek çevremde uzun süre Arakanlılarla sertleşmeler oldu, başım döner midem bulanır gibi oluyo bi halsizleşiyorum.. Elim ayağım boşalır gibi oluyo. Akşam ki yürüyüşümde de bel Ağrı'sı hafif hissettim. Gece ise nişanım gelmiştir diye çok uyandım ancak renksiz su gibi sıvı geliyor genital bölgemden. Bebeğim kanala mı indi onu belirtisi mi acaba çünkü hareketlerini artık öbeğimde ve kasığımda hissediyorum

Valla olabilr benmde aşağıda hep afedrsn wcye oturdğmda zorluyor artık. Yada merdiven çıkarken o baskıyı hissedebilyrm.

Kızlar dün öğlen itibariyle karnımda özellikle göbek çevremde uzun süre Arakanlılarla sertleşmeler oldu, başım döner midem bulanır gibi oluyo bi halsizleşiyorum.. Elim ayağım boşalır gibi oluyo. Akşam ki yürüyüşümde de bel Ağrı'sı hafif hissettim. Gece ise nişanım gelmiştir diye çok uyandım ancak renksiz su gibi sıvı geliyor genital bölgemden. Bebeğim kanala mı indi onu belirtisi mi acaba çünkü hareketlerini artık öbeğimde ve kasığımda hissediyorum
Valla olabilr benmde aşağıda hep afedrsn wcye oturdğmda zorluyor artık. Yada merdiven çıkarken o baskıyı hissedebilyrm.

İnşallah yaa.. Nedir bu çektiğimiz hamilelik boyunca zaten bi sürü sıkıntı çektik şimdi de aman geldi mi gelecek mi noldu nasıl olacak. Aslında hiç kaygılı olmiycan Sezeryan yapıcam diycen gününü falan da kendin belirleyip geçicen Ya

Yaaaa ne güzel ne mutlu canımm bebeğine kavuşmana sayılı saatlerin kalmış. Allah'ım sağ sağlim kucağına da almayı nasip etsin inşallah normal doğum olursun

Bebegimi gece 1de yoğun bakıma aldılar insallah iyi olurda beraber cikariz 2 saat sonra gidip süt sagicam soldan hic gelmedi sagdan bi kac damla sütüm aktı
İnşaAllah canım. Rabbim kolaylaştır bütün herşeyinizi. Sağlıkla huzurla en kısa zamanda beraber ayrılırsınız inş

İşte oluyor canım sıcaklar falan derken ister istemez stres yaşayabiliyorsun. Geçecek canım er ya da geç zor olacak ama bugünler de geride kalacak. Sen de bebeğin de sağlıklı ol da atlatılır hepsi

Ay hadi kolaylıkla gelsin minik kuzu :) dualarımız sizinle canım sağ salim ikiniz de rahatlayın :)

Düzenli aralıklarla mı peki bu kasılmalar canım? Renksiz su gibi sıvı suyun geliyor demek olabilir. Kanala girmiş olma ihtimali var tabii ama usg olmadan bilemeyiz. Doktorunu ara ya da bi git bakalım yanına

Grup coştu doğuran doğurana, daha bekleyenler olarak bir elin parmağını geçmiyoruz sanırım :)Rabbim doğum yapan herkesin evladına sağlık sıhhat versin bizlere de kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Merhaba sanırım günlerimiz yakın bu gün kontroldeydim bulantı kasiklarim ağrı oluyor aşağıya egilemiyorum sendende varmı aynı sikayetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…