- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.341
Acilma olunca bende rahatladim. Bide kendiliğinden gelirse sancı çok güzel olur. Sende güzel haberlerle dön inşaAllah.
Valla olabilr benmde aşağıda hep afedrsn wcye oturdğmda zorluyor artık. Yada merdiven çıkarken o baskıyı hissedebilyrm.Kızlar dün öğlen itibariyle karnımda özellikle göbek çevremde uzun süre Arakanlılarla sertleşmeler oldu, başım döner midem bulanır gibi oluyo bi halsizleşiyorum.. Elim ayağım boşalır gibi oluyo. Akşam ki yürüyüşümde de bel Ağrı'sı hafif hissettim. Gece ise nişanım gelmiştir diye çok uyandım ancak renksiz su gibi sıvı geliyor genital bölgemden. Bebeğim kanala mı indi onu belirtisi mi acaba çünkü hareketlerini artık öbeğimde ve kasığımda hissediyorum
Valla olabilr benmde aşağıda hep afedrsn wcye oturdğmda zorluyor artık. Yada merdiven çıkarken o baskıyı hissedebilyrm.
Hanımlar nişan nasıl bişey ya? Biraz önce farkttm afedersiniz ama koyu renk sümüksü bişey mi? Ya da bu ne oluyor? Bilen yaşayan var mı
Kizlar suyum geldi saat 23.00 gibi dus aldim hastaneye geldim simdi ama acilma.hala yok sancida cikmadi kasilmalae var agrilar biraz var yine alttan baktirmadim.ebeye normal zor gibi acilma olmazsa sabah sezeryan dediler bakalim bugun hastanedeyiz yarinda bir sekilde gelecek ins kizimiz dualarinizi bekliyorum hangisi hayirliysa benim ve kizim icin o olsun insallah
Ben hastaneye giderken ayagimi sürüdüm galiba sırayla geliyosunuz maşallahSagol canim ama ne sanci ne acilma var su devamli geliyor ama cok tuaf yaa bekliyoruz annem esim heyecanla :)
Ben hastaneye giderken ayagimi sürüdüm galiba sırayla geliyosunuz maşallah
Hayırlı olsun canımKizlar bende bugun dogum yaptm ancak girebldimm benim dogum hkayem sizi kirkutmak istemem ama biraz kotu gecti allaha skur bende oglumda iyiyiz smdilik
Yani nişansa o eğer gelmiş olabilr:) zaten dedğim gibi baya aşağı baskı yapıyor. Zaten bulantımda başladı. Bilmiyrm ya doğurcam herlde artık:) ama sancılar sıklaşıp şiddetlenmediNişanın mı geldi evet koyu renkli sümüksü olması gerekiyor
İnşaAllah canım. Rabbim kolaylaştır bütün herşeyinizi. Sağlıkla huzurla en kısa zamanda beraber ayrılırsınız inşBebegimi gece 1de yoğun bakıma aldılar insallah iyi olurda beraber cikariz 2 saat sonra gidip süt sagicam soldan hic gelmedi sagdan bi kac damla sütüm aktı
Bende epeydir haber izlemiyorum canim . Hatta surda su olmus diyolar duymadim deyince cok sasiriyo etrafimdakiler :) son 2 haftadir sekerim daha bi yuksek tokluk 100u cok gecmiyordu. Simdi firliyo cikinca da sinirlerim bozuliyo bu ikisi birbirini tetikliyo. rahat olmaya calisiyorum ama her zaman olmuyo iste. Insallah bu gunler de gececek canim sagol
Kizlar suyum geldi saat 23.00 gibi dus aldim hastaneye geldim simdi ama acilma.hala yok sancida cikmadi kasilmalae var agrilar biraz var yine alttan baktirmadim.ebeye normal zor gibi acilma olmazsa sabah sezeryan dediler bakalim bugun hastanedeyiz yarinda bir sekilde gelecek ins kizimiz dualarinizi bekliyorum hangisi hayirliysa benim ve kizim icin o olsun insallah
Kizlar bende bugun dogum yaptm ancak girebldimm benim dogum hkayem sizi kirkutmak istemem ama biraz kotu gecti allaha skur bende oglumda iyiyiz smdilik
Kızlar dün öğlen itibariyle karnımda özellikle göbek çevremde uzun süre Arakanlılarla sertleşmeler oldu, başım döner midem bulanır gibi oluyo bi halsizleşiyorum.. Elim ayağım boşalır gibi oluyo. Akşam ki yürüyüşümde de bel Ağrı'sı hafif hissettim. Gece ise nişanım gelmiştir diye çok uyandım ancak renksiz su gibi sıvı geliyor genital bölgemden. Bebeğim kanala mı indi onu belirtisi mi acaba çünkü hareketlerini artık öbeğimde ve kasığımda hissediyorum
Merhaba sanırım günlerimiz yakın bu gün kontroldeydim bulantı kasiklarim ağrı oluyor aşağıya egilemiyorum sendende varmı aynı sikayetlerGrup coştu doğuran doğurana, daha bekleyenler olarak bir elin parmağını geçmiyoruz sanırım :)Rabbim doğum yapan herkesin evladına sağlık sıhhat versin bizlere de kolay doğumlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?