temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Merhaba sanırım günlerimiz yakın bu gün kontroldeydim bulantı kasiklarim ağrı oluyor aşağıya egilemiyorum sendende varmı aynı sikayetler
Canım bende bulantı her dönemde oldu hala da oluyor, eğilmek desen zaten göbekten mümkün değil tabi ki, kasık ağrısı da normal boyutlarda artık taşımak zorlaştığı için ama ekstra dan bir sıkıntı hissetmiyorum henüz

Grup coştu doğuran doğurana, daha bekleyenler olarak bir elin parmağını geçmiyoruz sanırım :)Rabbim doğum yapan herkesin evladına sağlık sıhhat versin bizlere de kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Ayyy masallah hatunlar patır patır doğuruyor
Sağlıcakla evlerine doner bebekleriyle musmutlu günler geçirirler insallah
Sıra bize geliyor

Şimdi NTSC gircem boyu kilosu iyi gününe göre dedi 2900kg boyu51 cm dedi biraz uzun kilolu olacak dedi 3.5 -4 arası doğum yaparsın dedi inşallah hayırlısıyla kucagimiza bı alaydik şunları poppsuna popusuna vurcam tedirginlik korku basladi

Az az ağrım var ya alt tarafta. Sen nasılsın

Yerleşiyordur minik ondan :) aya kalktığında yürürken de ağrır.. benim gece bile ağrıyor.. bende iyiyim sanırım bugün yine sancı kasılma yokluyor beni ama pozisyon değiştirince geçiyor. Cumartesi kontrol var artık günümü de alırım yeter daha :)

ohhh az kaldı zaten seninde.
valla nabıo artık bilmiyorum içerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…