- 6 Kasım 2015
- 603
- 899
- 103
- 34
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.361
Canım bende bulantı her dönemde oldu hala da oluyor, eğilmek desen zaten göbekten mümkün değil tabi ki, kasık ağrısı da normal boyutlarda artık taşımak zorlaştığı için ama ekstra dan bir sıkıntı hissetmiyorum henüzMerhaba sanırım günlerimiz yakın bu gün kontroldeydim bulantı kasiklarim ağrı oluyor aşağıya egilemiyorum sendende varmı aynı sikayetler
Ben hastanedeyim hala kizlar suni sanci aliyorum hala.epidural taktirdim ama daha yaptirmadim agri kesiciyi biraz cogalsin diye bekliyorum.
Grup coştu doğuran doğurana, daha bekleyenler olarak bir elin parmağını geçmiyoruz sanırım :)Rabbim doğum yapan herkesin evladına sağlık sıhhat versin bizlere de kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Hayirli dogumlarin olsun insallah saglicakla al kucagina ne guzel bu ara herkes dogumda sira bana ne zaman gelcek merakla bekliyorumBen hastanedeyim hala kizlar suni sanci aliyorum hala.epidural taktirdim ama daha yaptirmadim agri kesiciyi biraz cogalsin diye bekliyorum.
Hayırlısıyla al kucağına inşallahBen hastanedeyim hala kizlar suni sanci aliyorum hala.epidural taktirdim ama daha yaptirmadim agri kesiciyi biraz cogalsin diye bekliyorum.
Canım günümüz aynı sürpriz birşey olmazda yengeç olacaklarBiz de günümüzü aldık artık 17 temmuza spinal olucaz inşallah erken gelirse de duruma göre bakarız dedik çatı dar kordon dolanmasi var hiç risk almak istemedim sağlıkla gelsin inşallah ❤
Az az ağrım var ya alt tarafta. Sen nasılsınSelam canım.. nasılsın?
Az az ağrım var ya alt tarafta. Sen nasılsın
ohhh az kaldı zaten seninde.Yerleşiyordur minik ondan :) aya kalktığında yürürken de ağrır.. benim gece bile ağrıyor.. bende iyiyim sanırım bugün yine sancı kasılma yokluyor beni ama pozisyon değiştirince geçiyor. Cumartesi kontrol var artık günümü de alırım yeter daha :)
ohhh az kaldı zaten seninde.
valla nabıo artık bilmiyorum içerde
Artık sürpriz de olsa yengecler bana bundan sonra dinlen bebek hareketlerini takip et dedi acil bişey olmazsa tarih 17 si hadi bakalım sağlıkla gelsin yavrularCanım günümüz aynı sürpriz birşey olmazda yengeç olacaklar
Ay valla az kaldı sabırsızım :) mekan onun canım bir şeyler yaptığı kesin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?