temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bu arada anestezi spinal dedi tecrübeler ne diyo spinal için kızlar ?

Spinal diyorum :)) bu bebeğim de spinal ile alınacak :) ben çok rahattım her anını gördüm :) normalden tek farkı sezaryen oluşuydu.. inşallah sende sorunsuz yaparsın doğumu :))

Spinal diyorum :)) bu bebeğim de spinal ile alınacak :) ben çok rahattım her anını gördüm :) normalden tek farkı sezaryen oluşuydu.. inşallah sende sorunsuz yaparsın doğumu :))
Insallah canım valla kesik sezeryan korkardım düşünürken şimdi isterseler boydan boya açsınlar ama kızımı nazikçe alsınlar ordan istiyorum :))

Insallah canım valla kesik sezeryan korkardım düşünürken şimdi isterseler boydan boya açsınlar ama kızımı nazikçe alsınlar ordan istiyorum :))

Alırlar canım merak etme :)) beline bir ipne yapılıyor ve uyuşuyorsun 2-4 saat arası uyuşukluk devam ediyor sonra toparlanınca seni kaldırıyorlar ayağa.. ilk zorlanırsın ama mümkün olduğunca kalk yürü odanın içinde. O zaman çok rahatlıyorsun evet ağrılar olacak ama iğne yapmalarını iste o zaman bir şey kalmıyor :)

Aynu gün doğum yapmışız ozaman:) sen normal istiyodun galiba.bebiş aniden mi geldi yoksa sezeryan mı istedin
Evde suyum geldi canım sancım yoktu şunu sancı verildi tam 7 saat çektim. Başı kanala bir türlü girmedi. Gittiğimde 2cm açıklık vardı 7 saat sonunda 4 cm oldu anca. Sezeryana geçelim dedi doktorum bende normali zorlamak istediğimi söyledim dayanirim dedim ki dayanirdim daha da. Ama doktor çocuğun beklemeden dolayı başında ödem oluşmaya başladığını söyleyince hiç düşünmeden sezeryani kabul ettik. Ameliyat sırasında doktorum iyi ki sezeryana gectigimizi çocuğun kordonu eline doladigini bu yüzden kanala inemedigini söyledi. Yani istersen 10 cm açılmış olsun en sonunda gene sezeryan yapacaktik dedi. Nasip böyleymiş ne yapalım. Çok şükür kavuştuk ya birbirimize gerisi bir şekilde atlatiliyor canım. Demek aynı gün doğum yaptık saat kaçta oldu sizin? Benn4de hastaneye gitmiştim 12ye 5kala doğdu yavrum :)

Ay kuzen de anestezi hemşiresi orda bi görüşemedik bugün gider gelir ilgilenir artık ağrıyla siziyla iyi naslanırım :)

Biz de günümüzü aldık artık 17 temmuza spinal olucaz inşallah erken gelirse de duruma göre bakarız dedik çatı dar kordon dolanmasi var hiç risk almak istemedim sağlıkla gelsin inşallah ❤
Hayirli olsun canim cok guzel bi tarih ben de 7 temmuz ya da 17 temmuzda dogsa diye dusunuyorum :)

Kizlar sabahtan belimde agri ile uyandim hafif agrim vardi sonra akintim geldi pembe gibi biraz ama emin olamadim yarim saattir de suyum geliyor sanirim doktora gitmem gerekiyor degil mi
Ay canım gözün aydın suyun geliyorsa gitmelisin Allah yar ve yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…