- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.401
Aa butun belirtiler baslamis git canim bence, hadi hayirlisi sira sana geldi demek :)Kizlar sabahtan belimde agri ile uyandim hafif agrim vardi sonra akintim geldi pembe gibi biraz ama emin olamadim yarim saattir de suyum geliyor sanirim doktora gitmem gerekiyor degil mi
Canım gitmelisin mutlakaKizlar sabahtan belimde agri ile uyandim hafif agrim vardi sonra akintim geldi pembe gibi biraz ama emin olamadim yarim saattir de suyum geliyor sanirim doktora gitmem gerekiyor degil mi
Kizlar sabahtan belimde agri ile uyandim hafif agrim vardi sonra akintim geldi pembe gibi biraz ama emin olamadim yarim saattir de suyum geliyor sanirim doktora gitmem gerekiyor degil mi
Evet canim. Suyunda geldiyse doktora git artik :)Kizlar sabahtan belimde agri ile uyandim hafif agrim vardi sonra akintim geldi pembe gibi biraz ama emin olamadim yarim saattir de suyum geliyor sanirim doktora gitmem gerekiyor degil mi
Gözün aydın ozaman canım:) bebeğini sağlıkla kucağına almışsın ya sezeryan olmuş fark etmez:)Benimki 13:15 te doğdu 1saat var aralarında:)Evde suyum geldi canım sancım yoktu şunu sancı verildi tam 7 saat çektim. Başı kanala bir türlü girmedi. Gittiğimde 2cm açıklık vardı 7 saat sonunda 4 cm oldu anca. Sezeryana geçelim dedi doktorum bende normali zorlamak istediğimi söyledim dayanirim dedim ki dayanirdim daha da. Ama doktor çocuğun beklemeden dolayı başında ödem oluşmaya başladığını söyleyince hiç düşünmeden sezeryani kabul ettik. Ameliyat sırasında doktorum iyi ki sezeryana gectigimizi çocuğun kordonu eline doladigini bu yüzden kanala inemedigini söyledi. Yani istersen 10 cm açılmış olsun en sonunda gene sezeryan yapacaktik dedi. Nasip böyleymiş ne yapalım. Çok şükür kavuştuk ya birbirimize gerisi bir şekilde atlatiliyor canım. Demek aynı gün doğum yaptık saat kaçta oldu sizin? Benn4de hastaneye gitmiştim 12ye 5kala doğdu yavrum :)
var ablam, herkes konuşuyor şimdiden kafanı yorma, her bünye farklı her anne farklı her bebek farklı kimse aynı değil sonuçta, bana da diyorlar hayırlısı diyip geçiyorum :)Kızlar lohusalikta illa hasta falan olunuyor mu. Ben güçlü olmaya çalışıyorum yatıp kalmamak için elimden geleni yapıyorum ama çevremdekiler acısı sonradan çıkar falan diyorlar. Anlamiyorum bu dönemi güçlü bir şekilde yalnız başına atlatabilen yok mudur
çok gecmiş olsun canım. üzme kendini hayırlısı buymuş demek en iyisi.Bugün çok kötü bir gündü kızlarçınarı hastaneye götürdük. Hastanede mama yaparken üstüme döküldü sıcak su. Bir de tayt vardı üstümde yapıştı üzerime. İki bacağım ca çok fena yandı Allahtan hastanedeydik hemen acilden gittik yıkadılar ilaç sürdüler
Sonra çınarı götürdük doktora. Sarılığı geçmemiş doktorunuz niye bakmadı buna dedi. Bisürü tahlil yaptırdı. Bir de süt artık gelmez dedi ona çok üzüldümaklıma geldikçe ağlıyorum durup durup. Oğlumun kısmetinde anne sütü yokmuş demekki. Bu kadar uzun süre mama biberon alıştı artık almaz emzirmeniz gerekirdi dedi. Doktor dedi bana emzirme diye. Önceki doktorumuz ne dediyse bu doktor da tam tersini söyledi hepsinin. Doktorları sevmiyorum.
Çok geçmiş olsun canım tahlilleri nasıl çıktı çınarın ? Iyı olsun da varsın emmesin ben de bir ay emmemisim bile nasip artık siz iyi olunBugün çok kötü bir gündü kızlarçınarı hastaneye götürdük. Hastanede mama yaparken üstüme döküldü sıcak su. Bir de tayt vardı üstümde yapıştı üzerime. İki bacağım ca çok fena yandı Allahtan hastanedeydik hemen acilden gittik yıkadılar ilaç sürdüler
Sonra çınarı götürdük doktora. Sarılığı geçmemiş doktorunuz niye bakmadı buna dedi. Bisürü tahlil yaptırdı. Bir de süt artık gelmez dedi ona çok üzüldümaklıma geldikçe ağlıyorum durup durup. Oğlumun kısmetinde anne sütü yokmuş demekki. Bu kadar uzun süre mama biberon alıştı artık almaz emzirmeniz gerekirdi dedi. Doktor dedi bana emzirme diye. Önceki doktorumuz ne dediyse bu doktor da tam tersini söyledi hepsinin. Doktorları sevmiyorum.
Tahliller iki gün sonra çıkacakmış canım cts yada pzt göstericez. Öyle kısmetinde yokmuş. Normal de çok takılmam ama erken de doğdu ya kuzum zaten bağışıklığı bünyesi zayıf. Ondan üzüldüm çok. Yoksa bebek mamayla da büyür tabiikiÇok geçmiş olsun canım tahlilleri nasıl çıktı çınarın ? Iyı olsun da varsın emmesin ben de bir ay emmemisim bile nasip artık siz iyi olun
Hayırlı evlat olsun canım gözünaydınCanlar yaptim dogumumu.epidural hic bi ise yaramadi butun sanciyi cektim.allahtan alt tarafimda ise yaradi cikarken baski hissettim.ama normal yaptum cok sukur darisini basiniza ben yazarim musait olunca
Canlar yaptim dogumumu.epidural hic bi ise yaramadi butun sanciyi cektim.allahtan alt tarafimda ise yaradi cikarken baski hissettim.ama normal yaptum cok sukur darisini basiniza ben yazarim musait olunca
Canım bence iyi referans olan arkadaşlarından falan bir doktora daha sor istersen. Hemen üzme kendini.Bugün çok kötü bir gündü kızlarçınarı hastaneye götürdük. Hastanede mama yaparken üstüme döküldü sıcak su. Bir de tayt vardı üstümde yapıştı üzerime. İki bacağım ca çok fena yandı Allahtan hastanedeydik hemen acilden gittik yıkadılar ilaç sürdüler
Tesadüf eseri bu mesajınızı gördüm. Öncelikle Allah bebeğinizi sağlıkla büyütmenizi nasip etsin. Geçmiş olsun. Sonra demek istediğim birşey var. İnstagram da Başak çelikkan diye bir çocuk doktoru var. Bilmem biliyormusunuz? Bir postunda 1,5 aylıkken kendisine başvuran bir hastasının ( bebek emmiyormuş) belli bir süreçten geçtikten sonra 1,5 yaşına kadar bebeğini emzirdiğini okumuştum. Bebeğinizi neden emziremediğinizi okuyamadım. Ama umudunuzu kaybetmeyin ve çabalayın. He kısmette yoksa ne yapsak boş ama denemeden pes etmeyin.Bugün çok kötü bir gündü kızlarçınarı hastaneye götürdük. Hastanede mama yaparken üstüme döküldü sıcak su. Bir de tayt vardı üstümde yapıştı üzerime. İki bacağım ca çok fena yandı Allahtan hastanedeydik hemen acilden gittik yıkadılar ilaç sürdüler
Maşallah size hayırlı evlat olsun canım :)Canlar yaptim dogumumu.epidural hic bi ise yaramadi butun sanciyi cektim.allahtan alt tarafimda ise yaradi cikarken baski hissettim.ama normal yaptum cok sukur darisini basiniza ben yazarim musait olunca
Bugün çok kötü bir gündü kızlarçınarı hastaneye götürdük. Hastanede mama yaparken üstüme döküldü sıcak su. Bir de tayt vardı üstümde yapıştı üzerime. İki bacağım ca çok fena yandı Allahtan hastanedeydik hemen acilden gittik yıkadılar ilaç sürdüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?