- 8 Aralık 2016
- 291
- 276
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.421
Canlar yaptim dogumumu.epidural hic bi ise yaramadi butun sanciyi cektim.allahtan alt tarafimda ise yaradi cikarken baski hissettim.ama normal yaptum cok sukur darisini basiniza ben yazarim musait olunca
çok çok geçmiş olsun canım emmemesi gerçekten üzücü bir olay ama bence umudunu kaybetme sen vazgeçme dene bence emzirmeyi daha çok yeni doğum yaptın.inşallah nasibinde vardır bebişinin ve yeniden emmeye başlarBugün çok kötü bir gündü kızlarçınarı hastaneye götürdük. Hastanede mama yaparken üstüme döküldü sıcak su. Bir de tayt vardı üstümde yapıştı üzerime. İki bacağım ca çok fena yandı Allahtan hastanedeydik hemen acilden gittik yıkadılar ilaç sürdüler
Sonra çınarı götürdük doktora. Sarılığı geçmemiş doktorunuz niye bakmadı buna dedi. Bisürü tahlil yaptırdı. Bir de süt artık gelmez dedi ona çok üzüldümaklıma geldikçe ağlıyorum durup durup. Oğlumun kısmetinde anne sütü yokmuş demekki. Bu kadar uzun süre mama biberon alıştı artık almaz emzirmeniz gerekirdi dedi. Doktor dedi bana emzirme diye. Önceki doktorumuz ne dediyse bu doktor da tam tersini söyledi hepsinin. Doktorları sevmiyorum.
bence biraz kişiye göre değişen bir durum.tabiki kendini çok fazla yorma sonuçta bir operasyon geçirdin bağışıklığın zayıflamıştır ama sürekli yatakta yatmakta insanı bunaltabilir.bence beslenmene çok çok dikkat et seviyorsan kemik suyu ve besleyici takviyeler al.birde mümkünse balık yağı kullan lohusalık depresyonunada çok iyi geliyormuş.Kızlar lohusalikta illa hasta falan olunuyor mu. Ben güçlü olmaya çalışıyorum yatıp kalmamak için elimden geleni yapıyorum ama çevremdekiler acısı sonradan çıkar falan diyorlar. Anlamiyorum bu dönemi güçlü bir şekilde yalnız başına atlatabilen yok mudur
Benimki gece 12ye 5kala oldu canım. 5 dakikayla 29 haziran doğumlu oldu kuzum:)Gözün aydın ozaman canım:) bebeğini sağlıkla kucağına almışsın ya sezeryan olmuş fark etmez:)Benimki 13:15 te doğdu 1saat var aralarında:)
Aynen canım dediklerini de yiyorum bakalım inşallah daha iyi hissederimbence biraz kişiye göre değişen bir durum.tabiki kendini çok fazla yorma sonuçta bir operasyon geçirdin bağışıklığın zayıflamıştır ama sürekli yatakta yatmakta insanı bunaltabilir.bence beslenmene çok çok dikkat et seviyorsan kemik suyu ve besleyici takviyeler al.birde mümkünse balık yağı kullan lohusalık depresyonunada çok iyi geliyormuş.
Yanınızda anneniz olamasa da illa birileri kalmak zorunda mı peki? Yani istiyorum ki oglumla bas basa kalayım zorsa da demeye demeye ogreneyim kendim her şeyivar ablam, herkes konuşuyor şimdiden kafanı yorma, her bünye farklı her anne farklı her bebek farklı kimse aynı değil sonuçta, bana da diyorlar hayırlısı diyip geçiyorum :)
Canim cok gecmis olsun. Tahlil sonuclari guzel cikar insallah. Uzme kendini sen elinden geleni yaptın hayirlisi buymus demek ki.Bugün çok kötü bir gündü kızlarçınarı hastaneye götürdük. Hastanede mama yaparken üstüme döküldü sıcak su. Bir de tayt vardı üstümde yapıştı üzerime. İki bacağım ca çok fena yandı Allahtan hastanedeydik hemen acilden gittik yıkadılar ilaç sürdüler
Sonra çınarı götürdük doktora. Sarılığı geçmemiş doktorunuz niye bakmadı buna dedi. Bisürü tahlil yaptırdı. Bir de süt artık gelmez dedi ona çok üzüldümaklıma geldikçe ağlıyorum durup durup. Oğlumun kısmetinde anne sütü yokmuş demekki. Bu kadar uzun süre mama biberon alıştı artık almaz emzirmeniz gerekirdi dedi. Doktor dedi bana emzirme diye. Önceki doktorumuz ne dediyse bu doktor da tam tersini söyledi hepsinin. Doktorları sevmiyorum.
Gozun aydin canim hayirli olsun sag salim kavusmussunuz. Benim de epidural normal olucak insallah, o yuzden detayları merak ediyorum :)Canlar yaptim dogumumu.epidural hic bi ise yaramadi butun sanciyi cektim.allahtan alt tarafimda ise yaradi cikarken baski hissettim.ama normal yaptum cok sukur darisini basiniza ben yazarim musait olunca
Canım bu doktora öyle gittik. Tahlil sonuçlarımız falan bir çıksın bakalım ne diyecek.Canım bence iyi referans olan arkadaşlarından falan bir doktora daha sor istersen. Hemen üzme kendini.
Teşekkür ederim. Bebeğim 33+5 te doğdu. Doktorumuz kilo kaybından dolayı emzirmeyi yasakladı ilk günlerde. Sütü sağıp verdik. Ama emmediği için çoğalmadı hiç sütüm. Günde 40 cc ancak çıkıyor iki göğsümden. Yok gibi birşey yani.Tesadüf eseri bu mesajınızı gördüm. Öncelikle Allah bebeğinizi sağlıkla büyütmenizi nasip etsin. Geçmiş olsun. Sonra demek istediğim birşey var. İnstagram da Başak çelikkan diye bir çocuk doktoru var. Bilmem biliyormusunuz? Bir postunda 1,5 aylıkken kendisine başvuran bir hastasının ( bebek emmiyormuş) belli bir süreçten geçtikten sonra 1,5 yaşına kadar bebeğini emzirdiğini okumuştum. Bebeğinizi neden emziremediğinizi okuyamadım. Ama umudunuzu kaybetmeyin ve çabalayın. He kısmette yoksa ne yapsak boş ama denemeden pes etmeyin.
Sağol canım sorma. Doğduktan aonrası daha zor. İçerdeyken ne yersen yiyor büyüyor. Ama dışarda işler daha zor.Yaa neler olmuş bütün aksilikler üst üste gelmiş ayarlasan bu kadar olmaz yani. Bi dua falan okusaydı annen nazar falan mı değdi acaba.. Bebişler bir an önce gelsin diyoruz gelince de hiç hesapta ölçün şeyler oluyo insan daha çok üzülüyor
Teşekkür ederim. Ben bırakmayı düşünmüyorum çıktığı kadar hergün vericem. Artık nasipse artar sütüm.çok çok geçmiş olsun canım emmemesi gerçekten üzücü bir olay ama bence umudunu kaybetme sen vazgeçme dene bence emzirmeyi daha çok yeni doğum yaptın.inşallah nasibinde vardır bebişinin ve yeniden emmeye başlar
İnşallah canım sağol. Aynen yapacak birşey yokCanim cok gecmis olsun. Tahlil sonuclari guzel cikar insallah. Uzme kendini sen elinden geleni yaptın hayirlisi buymus demek ki.
Benimde eğer daha erken gelmek istemezse 17 si ayni gün koklayacağız kuzularımızı inşallah vaktinde gelir yavrucuklarArtık sürpriz de olsa yengecler bana bundan sonra dinlen bebek hareketlerini takip et dedi acil bişey olmazsa tarih 17 si hadi bakalım sağlıkla gelsin yavrular
Hadi inşallah sağlıkla verelim güzel haberleri :)Benimde eğer daha erken gelmek istemezse 17 si ayni gün koklayacağız kuzularımızı inşallah vaktinde gelir yavrucuklar
Canım sagip verdiğinde makine sütünü çoğaltmaztersine azaltıyor bebeğin emmesi gerekiyor mutlaka. Bende 2 ay verdim oğluma oda sagip verdim emmediginden kesildi direk emmesi lazımmış . Dünyanın sonu değil üzülme herkesin sütü olacak diye birşey yok çaba gösterdin olmuyorsa yapacak birşey yok . Mama olarak golden goat keçi sütü devam sutu öneriyorum. Şu an en iyisi diyebilirim keçi sütü anne sütüne en yakındırCanım bu doktora öyle gittik. Tahlil sonuçlarımız falan bir çıksın bakalım ne diyecek.
Teşekkür ederim. Bebeğim 33+5 te doğdu. Doktorumuz kilo kaybından dolayı emzirmeyi yasakladı ilk günlerde. Sütü sağıp verdik. Ama emmediği için çoğalmadı hiç sütüm. Günde 40 cc ancak çıkıyor iki göğsümden. Yok gibi birşey yani.
Sonrasında da biberona alıştı bir de göğüs ucum yok plastik höğüa ucuyla da emzirmek çok işe yaramadı. Dediğiniz doktora bakayım ben de inşallah bende de öyle olur. Çok sağolun.
Sağol canım sorma. Doğduktan aonrası daha zor. İçerdeyken ne yersen yiyor büyüyor. Ama dışarda işler daha zor.
Teşekkür ederim. Ben bırakmayı düşünmüyorum çıktığı kadar hergün vericem. Artık nasipse artar sütüm.
Kendin herseyi halledersin cnm.hicbisi olmaz merak etme ben ilkinde hep ayaktaydim genel olarak misafirlerle bile ilgilendim cok yormadan kendini hareket etmen gayet guzelYanınızda anneniz olamasa da illa birileri kalmak zorunda mı peki? Yani istiyorum ki oglumla bas basa kalayım zorsa da demeye demeye ogreneyim kendim her şeyi
canım çok üzüp yıpratma kendini herşey olacağına varır. ama sen moralini yüksek tut. humanayı mutlaka iç kuzenimin eşi onu çok tavsiye ediyo bana da tavsiye etti 5 6 bardak içiyordum günde dedi. benim kuzenin eşi de ikiz olduğu için erken doğum yaptı biri 1700 diğeri 1800 gr doğdu. 1 ay küvezde kaldılar. hep sütünü sağdı. mama aldılar biberonla ama anne hep süt sağdı çocuklar memeyi o kadar zor alıyolardı ki kısa süreli kısa süreli. ben şahit oldum ağzına alamıyolardı memeyi ama kuzenimin eşi hiç vazgeçmedi hep emzirdi az da olsa ve süt sağmaya devam etti şimdi minikler 1 yaşında ve hala emiyolar. sen de vazgeçme canım. Moral çok önemli eşi hep destekti sen de çok yorma kendini bu süreçte yardım istemekten hiç çekinme. Allah ın izniyle ben senin de başaracağına inanıyorumBugün çok kötü bir gündü kızlarçınarı hastaneye götürdük. Hastanede mama yaparken üstüme döküldü sıcak su. Bir de tayt vardı üstümde yapıştı üzerime. İki bacağım ca çok fena yandı Allahtan hastanedeydik hemen acilden gittik yıkadılar ilaç sürdüler
Insallah canim . Allah hepimize saglik, kolaylik versin...İşte oluyor canım sıcaklar falan derken ister istemez stres yaşayabiliyorsun. Geçecek canım er ya da geç zor olacak ama bugünler de geride kalacak. Sen de bebeğin de sağlıklı ol da atlatılır hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?