temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

çok çok geçmiş olsun canım emmemesi gerçekten üzücü bir olay ama bence umudunu kaybetme sen vazgeçme dene bence emzirmeyi daha çok yeni doğum yaptın.inşallah nasibinde vardır bebişinin ve yeniden emmeye başlar

bence biraz kişiye göre değişen bir durum.tabiki kendini çok fazla yorma sonuçta bir operasyon geçirdin bağışıklığın zayıflamıştır ama sürekli yatakta yatmakta insanı bunaltabilir.bence beslenmene çok çok dikkat et seviyorsan kemik suyu ve besleyici takviyeler al.birde mümkünse balık yağı kullan lohusalık depresyonunada çok iyi geliyormuş.

Gözün aydın ozaman canım:) bebeğini sağlıkla kucağına almışsın ya sezeryan olmuş fark etmez:)Benimki 13:15 te doğdu 1saat var aralarında:)
Benimki gece 12ye 5kala oldu canım. 5 dakikayla 29 haziran doğumlu oldu kuzum:)

Aynen canım dediklerini de yiyorum bakalım inşallah daha iyi hissederim

Bende kendi evladimin heyecanini beklerken kuçuk ablamdan da 2.bebek haberi geldi :) Teyze olanlar bilirler bunun nasıl güzel nasıl kıymetli bir duygu olduğunu o kadar mutluyum ki, büyük ablamın 8 yaşında bir kızı var, küçük ablamın 2 yaşında bir kızı var sonra benim kız geliyor sonra tekrar küçük ablamın çocuğu gelecek nasipse, o kadar çok istiyorum ki bir arada büyüsünler kardeş gibi olsunlar birbirlerine her daim destek olsunlar, rabbim hiçbirimizin evladının ayağına taş değdirmesin inşallahhhh

var ablam, herkes konuşuyor şimdiden kafanı yorma, her bünye farklı her anne farklı her bebek farklı kimse aynı değil sonuçta, bana da diyorlar hayırlısı diyip geçiyorum :)
Yanınızda anneniz olamasa da illa birileri kalmak zorunda mı peki? Yani istiyorum ki oglumla bas basa kalayım zorsa da demeye demeye ogreneyim kendim her şeyi

Canim cok gecmis olsun. Tahlil sonuclari guzel cikar insallah. Uzme kendini sen elinden geleni yaptın hayirlisi buymus demek ki.

Canlar yaptim dogumumu.epidural hic bi ise yaramadi butun sanciyi cektim.allahtan alt tarafimda ise yaradi cikarken baski hissettim.ama normal yaptum cok sukur darisini basiniza ben yazarim musait olunca
Gozun aydin canim hayirli olsun sag salim kavusmussunuz. Benim de epidural normal olucak insallah, o yuzden detayları merak ediyorum :)

Canım bence iyi referans olan arkadaşlarından falan bir doktora daha sor istersen. Hemen üzme kendini.
Canım bu doktora öyle gittik. Tahlil sonuçlarımız falan bir çıksın bakalım ne diyecek.

Teşekkür ederim. Bebeğim 33+5 te doğdu. Doktorumuz kilo kaybından dolayı emzirmeyi yasakladı ilk günlerde. Sütü sağıp verdik. Ama emmediği için çoğalmadı hiç sütüm. Günde 40 cc ancak çıkıyor iki göğsümden. Yok gibi birşey yani.
Sonrasında da biberona alıştı bir de göğüs ucum yok plastik höğüa ucuyla da emzirmek çok işe yaramadı. Dediğiniz doktora bakayım ben de inşallah bende de öyle olur. Çok sağolun.

Sağol canım sorma. Doğduktan aonrası daha zor. İçerdeyken ne yersen yiyor büyüyor. Ama dışarda işler daha zor.
Teşekkür ederim. Ben bırakmayı düşünmüyorum çıktığı kadar hergün vericem. Artık nasipse artar sütüm.

Canım sagip verdiğinde makine sütünü çoğaltmaztersine azaltıyor bebeğin emmesi gerekiyor mutlaka. Bende 2 ay verdim oğluma oda sagip verdim emmediginden kesildi direk emmesi lazımmış . Dünyanın sonu değil üzülme herkesin sütü olacak diye birşey yok çaba gösterdin olmuyorsa yapacak birşey yok . Mama olarak golden goat keçi sütü devam sutu öneriyorum. Şu an en iyisi diyebilirim keçi sütü anne sütüne en yakındır

Yanınızda anneniz olamasa da illa birileri kalmak zorunda mı peki? Yani istiyorum ki oglumla bas basa kalayım zorsa da demeye demeye ogreneyim kendim her şeyi
Kendin herseyi halledersin cnm.hicbisi olmaz merak etme ben ilkinde hep ayaktaydim genel olarak misafirlerle bile ilgilendim cok yormadan kendini hareket etmen gayet guzel

canım çok üzüp yıpratma kendini herşey olacağına varır. ama sen moralini yüksek tut. humanayı mutlaka iç kuzenimin eşi onu çok tavsiye ediyo bana da tavsiye etti 5 6 bardak içiyordum günde dedi. benim kuzenin eşi de ikiz olduğu için erken doğum yaptı biri 1700 diğeri 1800 gr doğdu. 1 ay küvezde kaldılar. hep sütünü sağdı. mama aldılar biberonla ama anne hep süt sağdı çocuklar memeyi o kadar zor alıyolardı ki kısa süreli kısa süreli. ben şahit oldum ağzına alamıyolardı memeyi ama kuzenimin eşi hiç vazgeçmedi hep emzirdi az da olsa ve süt sağmaya devam etti şimdi minikler 1 yaşında ve hala emiyolar. sen de vazgeçme canım. Moral çok önemli eşi hep destekti sen de çok yorma kendini bu süreçte yardım istemekten hiç çekinme. Allah ın izniyle ben senin de başaracağına inanıyorum

baldan_madam canım çok geçmiş olsun.. bence iyi bir çocuk Dr a danış. Sen elinden geleni yaptın bebek iyi olsun da mamayla da buyur ne olacak .moralini bozma lütfen.zor günler geçirdiniz ve masallah ziyadesiyle iyisiniz .Allah bozmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…