temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Geçmiş olsun canım.. süt artık gelmez diye bir şey mi varmış yaaa.. ne saçma.. benim arkadaşım 40 gün sütü olmadı mama verdi hep emzirmekten vazgeçmedi 40 gün sonunda sütü geldi. Bence sende denemeye devam et. Hoş mama da alsa sorun değil bunun için üzme kendini. Ama doktorun tavrı hoşuma gitmedi. Bana kalırsa başka bir doktora daha götür. Eve florasan lamba alın bebeği onun ışına tut ve tabii güneşe. Sarılığı geçer mutlaka. Ama dediğim gibi süt için üzülme bak beni düşün ben bir de geri çekilsin gelmesin diye ilaç kullanacağım. Anne sütü faydalı ama yoksa yoktur. Bunun için üzülüp kendini hırpalama boşuna olur mu? Herkes nasibininde ve varsa onu yer içer.. sıkma canını olur mu?

Canlar yaptim dogumumu.epidural hic bi ise yaramadi butun sanciyi cektim.allahtan alt tarafimda ise yaradi cikarken baski hissettim.ama normal yaptum cok sukur darisini basiniza ben yazarim musait olunca

Ayy canım gözün aydın :)) sağlıkla büyüsün kuzucuk:)

Kizlar suyum geliyor surekli 12 den beri doktor yatis onerdi suni sanci onerdi kabul etmedim kendi sancimi beklicem dedim 18 saat icinde dogurman lazim enfeksiyon riski olabilir dedi dualarinizi bekliyorum

Hadi hayırlısı canım.. sağ salim kucağına al inşallah:))

Kizlar suyum geliyor surekli 12 den beri doktor yatis onerdi suni sanci onerdi kabul etmedim kendi sancimi beklicem dedim 18 saat icinde dogurman lazim enfeksiyon riski olabilir dedi dualarinizi bekliyorum

Allah yardımcın olsun inşallah sağ sağ kim yaparsın doğumunu canım ara ara durumunu foruma yaz böyle

Benim gibi tahmini doğum tarihi 7 temmuz olup da bekleyen var mı kızlar? Sanırım günü dolup da bekleyen bir ben mi kaldım doğum yapan ve şuan doğumhanede bekleyen arkadaşlarım lütfen bi dua edin ya

Doğar canım merak etme.. :) kuzenimde hala doğum yapmadı oda 40 haftada bakalım doğacaklar illa ki evlenene kadar içimizde kalamazlar ya :))

Canım annenlerden çok mu uzaktasın?Şahsen ben 6gündür annemlerin yanındayım yinede çok zorlandım.Dikişlerim çok acıdı yatıp kalkamadım daha yeni toparlıyorum
Benimki gece 12ye 5kala oldu canım. 5 dakikayla 29 haziran doğumlu oldu kuzum:)
Ben öğlen 12 sandımdıgüle güle büyüt kuzunu canım

Alırsın alırsın bana yakındı diye gidip aldım uzak olsa imkansız :)) ne zamana aldın tarihi.. ayy bende almak istiyorum tarih yetti valla :)) inatla vermiyor adam

13 Temmuz aldım canım.Ama bugün sabah bir mide bulantısı ishal nane limon içtim fayda etmedi.Acile koştuk oradan kendi doktoruma yönlendirdiler 1000 lik 2 tane serum yedim.İçine ilaçlar elimi kapatamadım öyle şişti. Kanda az mikrop çıktı doktorum sancın ağrın olursa hemen gel aç müdahale edelim ya da nst serum bakalım bir çaresine dedi.Sersem gibiyim.Kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Sen kaç haftalık oldun şimdi canım benim yarın tam 37 1 hafta mı vardı aramızda.

En güzeli yardımcı almak canım.Canından kıymetli değil.Dikkat et kendine.

baldan_madam Canım geçmiş olsun. Valla bu doktorları anlamak mümkün değil. Sakın sen vazgeçme vermeye çalış ne kadar sonra sütü gelenler var.Benim tanıdığım norma doğum yaptı gelmedi 1 hafta sütü minnacık minnacık vazgeçmedi ama inatla verdi.Göğüs ucu da yoktu ne kadar uğraştı.Sonra eczaneden süt arttırıcı tabletler aldı bitkisel onlarla geldi şükür emziriyor şimdi.

Doğar canım merak etme.. :) kuzenimde hala doğum yapmadı oda 40 haftada bakalım doğacaklar illa ki evlenene kadar içimizde kalamazlar ya :))

Evdekiler zorlamaya başladı da ondan stres ediyorum. Yok buhun doğacağı Yok. Yok bu kadar beklemesi çok sakıncalı bişey olur kordon dolanır kakasını yer yok sezeryan olması lazım falan diyorlar.
İster istemez strese giriyorum

Canlar yaptim dogumumu.epidural hic bi ise yaramadi butun sanciyi cektim.allahtan alt tarafimda ise yaradi cikarken baski hissettim.ama normal yaptum cok sukur darisini basiniza ben yazarim musait olunca
Canim epiduralin faydasi son ikinmada oluyor zaten. Ama bu sayede daha duzgun ikiniyorsun ve yirtik yada dikisin az oluyor yada olmuyor :)
Gozunaydin canim. Insallah bundan sonrasi daha kolay olacak. Bebegini op kokla ve bol bol emzir
Insallah kendinide hemen toparlarsin. Tavsiyem rahmine bir masaj var onu bugun surekli yap. Hemsiler gostermistir. Yarinda eve gidince hemen karnini sar yada sardir. Karin bolgenin hemen toparladigini goreceksin.

Ay canim onlar doktor mu. Ben oglumu 42. Haftaya girince dogum yaptim. Doktor zaten surekli kontrol ediyor. Sorun olcagini dusununcr hemen mudehale ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…