- 21 Eylül 2010
- 486
- 432
- 303
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.441
Gözünaydın cnm sağlıkla büyüt bebişiniCanlar yaptim dogumumu.epidural hic bi ise yaramadi butun sanciyi cektim.allahtan alt tarafimda ise yaradi cikarken baski hissettim.ama normal yaptum cok sukur darisini basiniza ben yazarim musait olunca
Bugün çok kötü bir gündü kızlarçınarı hastaneye götürdük. Hastanede mama yaparken üstüme döküldü sıcak su. Bir de tayt vardı üstümde yapıştı üzerime. İki bacağım ca çok fena yandı Allahtan hastanedeydik hemen acilden gittik yıkadılar ilaç sürdüler
Sonra çınarı götürdük doktora. Sarılığı geçmemiş doktorunuz niye bakmadı buna dedi. Bisürü tahlil yaptırdı. Bir de süt artık gelmez dedi ona çok üzüldümaklıma geldikçe ağlıyorum durup durup. Oğlumun kısmetinde anne sütü yokmuş demekki. Bu kadar uzun süre mama biberon alıştı artık almaz emzirmeniz gerekirdi dedi. Doktor dedi bana emzirme diye. Önceki doktorumuz ne dediyse bu doktor da tam tersini söyledi hepsinin. Doktorları sevmiyorum.
Canlar yaptim dogumumu.epidural hic bi ise yaramadi butun sanciyi cektim.allahtan alt tarafimda ise yaradi cikarken baski hissettim.ama normal yaptum cok sukur darisini basiniza ben yazarim musait olunca
Kizlar suyum geliyor surekli 12 den beri doktor yatis onerdi suni sanci onerdi kabul etmedim kendi sancimi beklicem dedim 18 saat icinde dogurman lazim enfeksiyon riski olabilir dedi dualarinizi bekliyorum
Kizlar suyum geliyor surekli 12 den beri doktor yatis onerdi suni sanci onerdi kabul etmedim kendi sancimi beklicem dedim 18 saat icinde dogurman lazim enfeksiyon riski olabilir dedi dualarinizi bekliyorum
Benim gibi tahmini doğum tarihi 7 temmuz olup da bekleyen var mı kızlar? Sanırım günü dolup da bekleyen bir ben mi kaldımdoğum yapan ve şuan doğumhanede bekleyen arkadaşlarım lütfen bi dua edin ya
Insallah gelir sancilarin canim sag salim kucagina alirsinKizlar suyum geliyor surekli 12 den beri doktor yatis onerdi suni sanci onerdi kabul etmedim kendi sancimi beklicem dedim 18 saat icinde dogurman lazim enfeksiyon riski olabilir dedi dualarinizi bekliyorum
Canım annenlerden çok mu uzaktasın?Şahsen ben 6gündür annemlerin yanındayım yinede çok zorlandım.Dikişlerim çok acıdı yatıp kalkamadım daha yeni toparlıyorumKızlar lohusalikta illa hasta falan olunuyor mu. Ben güçlü olmaya çalışıyorum yatıp kalmamak için elimden geleni yapıyorum ama çevremdekiler acısı sonradan çıkar falan diyorlar. Anlamiyorum bu dönemi güçlü bir şekilde yalnız başına atlatabilen yok mudur
Ben öğlen 12 sandımdıBenimki gece 12ye 5kala oldu canım. 5 dakikayla 29 haziran doğumlu oldu kuzum:)
Alırsın alırsın bana yakındı diye gidip aldım uzak olsa imkansız :)) ne zamana aldın tarihi.. ayy bende almak istiyorum tarih yetti valla :)) inatla vermiyor adam
Ne biliyim hafif geldi bana. Hiç tahmin etmedim böyle olacağını. zaten sancı falan değil sürekli ağrıyor. İlaç içip dinleniyim geçer inşallah. Teşekkür ederim.zaten bir daha temizlik bile yapmam akıllandım bu nasıl acı ben anlamadım.okadar ağrıyorki yürüyemiyorum, yatamıyoru, eğilimiyorum.hiç tahmin etmedim böyle olacağını .Birde bir dünya işim vvar birde.. El mahkum yardımcı birini çağırcam artık.
Doğar canım merak etme.. :) kuzenimde hala doğum yapmadı oda 40 haftada bakalım doğacaklar illa ki evlenene kadar içimizde kalamazlar ya :))
Canim epiduralin faydasi son ikinmada oluyor zaten. Ama bu sayede daha duzgun ikiniyorsun ve yirtik yada dikisin az oluyor yada olmuyor :)Canlar yaptim dogumumu.epidural hic bi ise yaramadi butun sanciyi cektim.allahtan alt tarafimda ise yaradi cikarken baski hissettim.ama normal yaptum cok sukur darisini basiniza ben yazarim musait olunca
Ay canim onlar doktor mu. Ben oglumu 42. Haftaya girince dogum yaptim. Doktor zaten surekli kontrol ediyor. Sorun olcagini dusununcr hemen mudehale ediyor.Evdekiler zorlamaya başladı da ondan stres ediyorum. Yok buhun doğacağı Yok. Yok bu kadar beklemesi çok sakıncalı bişey olur kordon dolanır kakasını yer yok sezeryan olması lazım falan diyorlar.
İster istemez strese giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?