temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar suyum geliyor surekli 12 den beri doktor yatis onerdi suni sanci onerdi kabul etmedim kendi sancimi beklicem dedim 18 saat icinde dogurman lazim enfeksiyon riski olabilir dedi dualarinizi bekliyorum
Canim acilman varmi ? Varsa suni sanci ile kendi sancin gelebilir. Bence doktorun tavsiyesine uy derim.

baldan_madam canim gecmis olsun. Bence sen doktorun dedigine bakma 2 yudumda olsa bebegini emzir derim. Bu hem senin psikolojin icin iyi hemde bebegin icin. Emzirip ustune de mama ver. Ablamda ilk bebeginde sut gekmiyor diye vaz gecmisti ama ikincide direndi sutu bunda da yetmedi ama once emzirdi sonra mama verdi. 19 aylik hala emiyor hemde birakmaya hic niyeti yok :)

baldan_madam canim uzme kendini . Anlamiyorum ki doktorlarinda ne dedigo bello degil ben pek guvenmoyorum bi doktora daha danis hemen pes etme . Biraz arastir olmuyorsada nasip oyledir sikma canini

baldan_madam canim yazmadan cevapla yapmisim. cok gecmis olsun umarim ciddi bi yanik degildir. Bebisine de sana da Allah sifa versin

baldan_madam cnm çok geçmiş olsun yanığın çok ciddi değildir inşallah. Çınar bebeğin tahlilleri de güzel çıkar inşallah

Vazgeçmeyi düşünmüyorum dediğiniz gibi. Bir yudum da olsa tamamen bitene kadar emzireceğim. İnşallah dediğiniz gibi ben de kendimi örnek veririm ilerde benim gibi sütü olmayanlara. :)
Yanıklarım baya fazla. Üzerimde tayt olduğu için çok yandı. İlaç sürüyorum sürekli.
Sağolun kızlar desteğiniz için.

Canım geçmiş olsun.. bu sıpalar ne yaramaz çıktı yaaa... kıyamam valla sıcak zaten hava bir de bu üstüne.. toparlarsın inşallah doğuma kadar canım.. benim yarın 38 doluyor canım cumartesi 39a giriyorum. Benim de bugün düzensiz olsa da sancım var. Bakalım ne diyecek.. artık beslenmeme dikkat etmiyorum yemek canım istemiyor sandviç meyve falan yiyorum protein namına bir şey yok. Bence artık zamanım geldi beslenmez bebek böyle
.

Canım doktordan iyi mi biliyorlarmış? Valla boşver milleti ne zaman gelecekse o zaman doğacak.. er ya da geç yani.. stres yapma sen stres yaptıkça doğacaksa da doğmayacak çocuk :) boşver rahatla bak nasıl geliyor o zaman minnoşun

Ayy canım yaaa.. bilirim öyle yanmayı bende kahveyle yanmıştım kot vardı üzerimde üstelik yemek yedirmek için dışardaydım da.. eve gelene kadar da üstümde kaldı öyle. Kantaron ve silverdin çok iyi gelmişti. En kısa zamanda toparlarsın sende..

Kızlar ben 32.haftamda doktorda rapor aldım 37e kadar çalışabilir diye, bunu personel birimine vericem bir dah 37de ekstra bir kağıt rapor falan gerekiyor mu yoksa otomatik 37de izin başlıyor mu

3 gün oldu hafiledi ama geçmedi. Sanki ben yapmayınca tam temiz olmaz gibi geliyor bana :)

Kızlar ben 32.haftamda doktorda rapor aldım 37e kadar çalışabilir diye, bunu personel birimine vericem bir dah 37de ekstra bir kağıt rapor falan gerekiyor mu yoksa otomatik 37de izin başlıyor mu

37. Haftanda tekrar doktorundan çalışamaz raporu alıyorsun ve kurumuna veriyorsun.

Kendin herseyi halledersin cnm.hicbisi olmaz merak etme ben ilkinde hep ayaktaydim genel olarak misafirlerle bile ilgilendim cok yormadan kendini hareket etmen gayet guzel
Valla canım Allah güç veriyor sanki çok şükür her şeyi yapmak için uğraşıyorum. Annem evine dönecek yakında. Kv çok yakın oturuyor her an her dk gece gündüz biriyle kalmak zorunda mıyım diye dert ettim düşünüyorum öyle. Misafirler desen cabasi az az oturup gidiyorlar ama bu sıcakta ameliyatli şekilde dimdik yanlarında oturmak zorunda olmak gerçekten yoruyor.

Annemler ist.da ben esk.deyim canım. Annem buradaydı kv de çok yakın zaten. Annem gidecek de yakında. Biran önce eşim çocuğum ben olarak yaşamaya geçmek istiyorum. Kv annem gidince her gün her an her dk yanımda mı olacak onu düşünüp duruyorum

Kızlar yarın oğlumun kontrolü var gerçi ama dayanamadım buraya bi sorayım dedim. Oğlumun vücudunda minik minik kizariklar çıkıyor sonra çok durmuyor kayboluyor bugün daha çok oldu anlayamadım çok korktum ya var mı böyle bisey bilen. Kizamik gibi bisey olsa ateş falan olur heralde bide kaybolmaz ki

Canım bildiğim kadarıyla büyüdükleri zaman oluyor eğer ki isilik değilse. Büyüme sırasında oluşuyor genelde.

Canim sari kantron yagi varsa evde ondan sur. Benimde kizim gecen gun sicak kahve elimdeyken kafasi ile vurdu birden. Karnima dokuldu hepsi. Baya yandim ama sukur sabaha iyiydi. Sari kantron yaginin iyilestirici ozelligi var yaniklarda

Sicaktan isilik oluyodur canim. Banyo ile gecer , gecmesede rahatlar.

Yaaaa senin adına üZüldğm canım yaa Ama Hamd olsun ki bebeğin ve sen iyisiniZ çok geçmiş olsun atlattın hadi

Tebrikler. Hayirlisi olsun canim. Gozunaydin :) sonunda kavustunuz. Allah anali babali buyutsun. Ben bosuna normal istemiyorum :))

Gözün aydın canım Allah anali babalı büyütsün inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…