- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.461
Canim acilman varmi ? Varsa suni sanci ile kendi sancin gelebilir. Bence doktorun tavsiyesine uy derim.Kizlar suyum geliyor surekli 12 den beri doktor yatis onerdi suni sanci onerdi kabul etmedim kendi sancimi beklicem dedim 18 saat icinde dogurman lazim enfeksiyon riski olabilir dedi dualarinizi bekliyorum
Canım sagip verdiğinde makine sütünü çoğaltmaztersine azaltıyor bebeğin emmesi gerekiyor mutlaka. Bende 2 ay verdim oğluma oda sagip verdim emmediginden kesildi direk emmesi lazımmış . Dünyanın sonu değil üzülme herkesin sütü olacak diye birşey yok çaba gösterdin olmuyorsa yapacak birşey yok . Mama olarak golden goat keçi sütü devam sutu öneriyorum. Şu an en iyisi diyebilirim keçi sütü anne sütüne en yakındır
canım çok üzüp yıpratma kendini herşey olacağına varır. ama sen moralini yüksek tut. humanayı mutlaka iç kuzenimin eşi onu çok tavsiye ediyo bana da tavsiye etti 5 6 bardak içiyordum günde dedi. benim kuzenin eşi de ikiz olduğu için erken doğum yaptı biri 1700 diğeri 1800 gr doğdu. 1 ay küvezde kaldılar. hep sütünü sağdı. mama aldılar biberonla ama anne hep süt sağdı çocuklar memeyi o kadar zor alıyolardı ki kısa süreli kısa süreli. ben şahit oldum ağzına alamıyolardı memeyi ama kuzenimin eşi hiç vazgeçmedi hep emzirdi az da olsa ve süt sağmaya devam etti şimdi minikler 1 yaşında ve hala emiyolar. sen de vazgeçme canım. Moral çok önemli eşi hep destekti sen de çok yorma kendini bu süreçte yardım istemekten hiç çekinme. Allah ın izniyle ben senin de başaracağına inanıyorum
baldan_madam canım çok geçmiş olsun.. bence iyi bir çocuk Dr a danış. Sen elinden geleni yaptın bebek iyi olsun da mamayla da buyur ne olacak .moralini bozma lütfen.zor günler geçirdiniz ve masallah ziyadesiyle iyisiniz .Allah bozmasın..
baldan_madam canim uzme kendini . Anlamiyorum ki doktorlarinda ne dedigo bello degil ben pek guvenmoyorum bi doktora daha danis hemen pes etme . Biraz arastir olmuyorsada nasip oyledir sikma canini
baldan_madam canim yazmadan cevapla yapmisim. cok gecmis olsun umarim ciddi bi yanik degildir. Bebisine de sana da Allah sifa versin
baldan_madam cnm çok geçmiş olsun yanığın çok ciddi değildir inşallah. Çınar bebeğin tahlilleri de güzel çıkar inşallah
Geçmiş olsun canım.. süt artık gelmez diye bir şey mi varmış yaaa.. ne saçma.. benim arkadaşım 40 gün sütü olmadı mama verdi hep emzirmekten vazgeçmedi 40 gün sonunda sütü geldi. Bence sende denemeye devam et. Hoş mama da alsa sorun değil bunun için üzme kendini. Ama doktorun tavrı hoşuma gitmedi. Bana kalırsa başka bir doktora daha götür. Eve florasan lamba alın bebeği onun ışına tut ve tabii güneşe. Sarılığı geçer mutlaka. Ama dediğim gibi süt için üzülme bak beni düşün ben bir de geri çekilsin gelmesin diye ilaç kullanacağım. Anne sütü faydalı ama yoksa yoktur. Bunun için üzülüp kendini hırpalama boşuna olur mu? Herkes nasibininde ve varsa onu yer içer.. sıkma canını olur mu?
baldan_madam Canım geçmiş olsun. Valla bu doktorları anlamak mümkün değil. Sakın sen vazgeçme vermeye çalış ne kadar sonra sütü gelenler var.Benim tanıdığım norma doğum yaptı gelmedi 1 hafta sütü minnacık minnacık vazgeçmedi ama inatla verdi.Göğüs ucu da yoktu ne kadar uğraştı.Sonra eczaneden süt arttırıcı tabletler aldı bitkisel onlarla geldi şükür emziriyor şimdi.
baldan_madam canim gecmis olsun. Bence sen doktorun dedigine bakma 2 yudumda olsa bebegini emzir derim. Bu hem senin psikolojin icin iyi hemde bebegin icin. Emzirip ustune de mama ver. Ablamda ilk bebeginde sut gekmiyor diye vaz gecmisti ama ikincide direndi sutu bunda da yetmedi ama once emzirdi sonra mama verdi. 19 aylik hala emiyor hemde birakmaya hic niyeti yok :)
13 Temmuz aldım canım.Ama bugün sabah bir mide bulantısı ishal nane limon içtim fayda etmedi.Acile koştuk oradan kendi doktoruma yönlendirdiler 1000 lik 2 tane serum yedim.İçine ilaçlar elimi kapatamadım öyle şişti. Kanda az mikrop çıktı doktorum sancın ağrın olursa hemen gel aç müdahale edelim ya da nst serum bakalım bir çaresine dedi.Sersem gibiyim.Kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Sen kaç haftalık oldun şimdi canım benim yarın tam 37 1 hafta mı vardı aramızda.
Evdekiler zorlamaya başladı da ondan stres ediyorum. Yok buhun doğacağı Yok. Yok bu kadar beklemesi çok sakıncalı bişey olur kordon dolanır kakasını yer yok sezeryan olması lazım falan diyorlar.
İster istemez strese giriyorum
Vazgeçmeyi düşünmüyorum dediğiniz gibi. Bir yudum da olsa tamamen bitene kadar emzireceğim. İnşallah dediğiniz gibi ben de kendimi örnek veririm ilerde benim gibi sütü olmayanlara. :)
Yanıklarım baya fazla. Üzerimde tayt olduğu için çok yandı. İlaç sürüyorum sürekli.
Sağolun kızlar desteğiniz için.
3 gün oldu hafiledi ama geçmedi. Sanki ben yapmayınca tam temiz olmaz gibi geliyor bana :)13 Temmuz aldım canım.Ama bugün sabah bir mide bulantısı ishal nane limon içtim fayda etmedi.Acile koştuk oradan kendi doktoruma yönlendirdiler 1000 lik 2 tane serum yedim.İçine ilaçlar elimi kapatamadım öyle şişti. Kanda az mikrop çıktı doktorum sancın ağrın olursa hemen gel aç müdahale edelim ya da nst serum bakalım bir çaresine dedi.Sersem gibiyim.Kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Sen kaç haftalık oldun şimdi canım benim yarın tam 37 1 hafta mı vardı aramızda.
En güzeli yardımcı almak canım.Canından kıymetli değil.Dikkat et kendine.
Kızlar ben 32.haftamda doktorda rapor aldım 37e kadar çalışabilir diye, bunu personel birimine vericem bir dah 37de ekstra bir kağıt rapor falan gerekiyor mu yoksa otomatik 37de izin başlıyor mu
Valla canım Allah güç veriyor sanki çok şükür her şeyi yapmak için uğraşıyorum. Annem evine dönecek yakında. Kv çok yakın oturuyor her an her dk gece gündüz biriyle kalmak zorunda mıyım diye dert ettim düşünüyorum öyle. Misafirler desen cabasi az az oturup gidiyorlar ama bu sıcakta ameliyatli şekilde dimdik yanlarında oturmak zorunda olmak gerçekten yoruyor.Kendin herseyi halledersin cnm.hicbisi olmaz merak etme ben ilkinde hep ayaktaydim genel olarak misafirlerle bile ilgilendim cok yormadan kendini hareket etmen gayet guzel
Annemler ist.da ben esk.deyim canım. Annem buradaydı kv de çok yakın zaten. Annem gidecek de yakında. Biran önce eşim çocuğum ben olarak yaşamaya geçmek istiyorum. Kv annem gidince her gün her an her dk yanımda mı olacak onu düşünüp duruyorumCanım annenlerden çok mu uzaktasın?Şahsen ben 6gündür annemlerin yanındayım yinede çok zorlandım.Dikişlerim çok acıdı yatıp kalkamadım daha yeni toparlıyorum
Ben öğlen 12 sandımdıgüle güle büyüt kuzunu canım
Kızlar yarın oğlumun kontrolü var gerçi ama dayanamadım buraya bi sorayım dedim. Oğlumun vücudunda minik minik kizariklar çıkıyor sonra çok durmuyor kayboluyor bugün daha çok oldu anlayamadım çok korktum ya var mı böyle bisey bilen. Kizamik gibi bisey olsa ateş falan olur heralde bide kaybolmaz ki
Canim sari kantron yagi varsa evde ondan sur. Benimde kizim gecen gun sicak kahve elimdeyken kafasi ile vurdu birden. Karnima dokuldu hepsi. Baya yandim ama sukur sabaha iyiydi. Sari kantron yaginin iyilestirici ozelligi var yaniklardaVazgeçmeyi düşünmüyorum dediğiniz gibi. Bir yudum da olsa tamamen bitene kadar emzireceğim. İnşallah dediğiniz gibi ben de kendimi örnek veririm ilerde benim gibi sütü olmayanlara. :)
Yanıklarım baya fazla. Üzerimde tayt olduğu için çok yandı. İlaç sürüyorum sürekli.
Sağolun kızlar desteğiniz için.
Sicaktan isilik oluyodur canim. Banyo ile gecer , gecmesede rahatlar.Kızlar yarın oğlumun kontrolü var gerçi ama dayanamadım buraya bi sorayım dedim. Oğlumun vücudunda minik minik kizariklar çıkıyor sonra çok durmuyor kayboluyor bugün daha çok oldu anlayamadım çok korktum ya var mı böyle bisey bilen. Kizamik gibi bisey olsa ateş falan olur heralde bide kaybolmaz ki
Tebrikler. Hayirlisi olsun canim. Gozunaydin :) sonunda kavustunuz. Allah anali babali buyutsun. Ben bosuna normal istemiyorum :))Kizlar dogum yaptik cok sukur iyiyiz gece suyum geldi bir saat sonra sancilarim basladi sabaha kadar sanci cektim ama acilmam hic olmadi sezeryana aldi doktor suan ikimizde iyiyiz ama sezeryan cok zormus yaa daha sonra detayli yazarim sorulariniz olursa allah hepinize nasip etsin kucaginiza almayı
Gözün aydın canım Allah anali babalı büyütsün inşallah:)Kizlar dogum yaptik cok sukur iyiyiz gece suyum geldi bir saat sonra sancilarim basladi sabaha kadar sanci cektim ama acilmam hic olmadi sezeryana aldi doktor suan ikimizde iyiyiz ama sezeryan cok zormus yaa daha sonra detayli yazarim sorulariniz olursa allah hepinize nasip etsin kucaginiza almayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?