temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar bebeğimin göğüsleri sertleşti büyükler diyor sütünden damlat masaj yap netten baktım ovalamayin yazıyor napicam ben bilen var mı bunu

Kızlar bebeğimin göğüsleri sertleşti büyükler diyor sütünden damlat masaj yap netten baktım ovalamayin yazıyor napicam ben bilen var mı bunu

Kızlar ben 32.haftamda doktorda rapor aldım 37e kadar çalışabilir diye, bunu personel birimine vericem bir dah 37de ekstra bir kağıt rapor falan gerekiyor mu yoksa otomatik 37de izin başlıyor mu
Kurumdan kuruma degisiyor canim heralde ben kendi is yerime sordum gerek yok 37 de almaniza, otomatik basliyo izin dediler.

Canım isilik olmuş olabilir. Göbeği düşsün de her gün yıka. Arada bizde de olacak gibi oluyor. Kıyafetini hafifletiyorum yıkıyorum geçiyor.
Bu arada senle konuşmuştuk sanırım. Sünneti önerdi bu yeni doktor. Ne kadar erken o kadar iyi. Sünnete engel bir durum yok yaptırın dedi bize. Her doktor başka konuşuyor. Anlayamadım.
Ama ilk fırsatta yaptırıcaz biz. Şu tahlil sonuçlarında bir aıkıntı çıkmazsa.
Canim sari kantron yagi varsa evde ondan sur. Benimde kizim gecen gun sicak kahve elimdeyken kafasi ile vurdu birden. Karnima dokuldu hepsi. Baya yandim ama sukur sabaha iyiydi. Sari kantron yaginin iyilestirici ozelligi var yaniklarda
Sağol canım yarın aldırayım. Muacir kremi varmış yanık için eşim onu getirmiş hemen geçiriyormuş iz de kalmaz diyorlar ama bakalım. İz kesin kalır gibi. Yarın da kantaron aldırayım. Çok sağol.

Ben de ovalanmaz diye okumuştum canım. Kendi kendine geçiyormuş hiç elleme bence. Gittiğinde geçmezse doktoruna sorarsın.

Gozunuz aydin canim saglikla buyusun insallah bebisin, sen de kisa zamanda toparlarsin insallah.

Ah canım gözün aydın darısı başımıza olsun inşallah detayları iyi hissettiğinde yazarsın epidural mi spinal mi oldun ?

Beni
Bebegimi gece 1de yoğun bakıma aldılar insallah iyi olurda beraber cikariz 2 saat sonra gidip süt sagicam soldan hic gelmedi sagdan bi kac damla sütüm aktı
Sutum gelmedi goguslerim cok sızlıyor bebegimizi hastanede bırakıp geldik karnimda enfeksiyon kapmış yediğini kusuyor beslenemiyor gobekten besleyecekler iyileşir mi bebeğim Allahım sen bize ve bizim gibi zor durumda olanlara yardım et

Canım Allah kısa zamanda bebisine kavuşturur inşallah.içini refah tut bir iki güne eve götürürsün. Allah dermansız dert vermesin

Madam_coco canım, gözün aydın. Sağlıkla sıhhatle büyüt bebeğini inşallah. Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
tuctuc canım, benim de göğüslerim çok şişti ve sertleşti bebeğim de ememedi garibim, son andan sezaryen olunca önce sütüm gelmedi, kızımla biraz uğraştık garibim zayıf olduğundan ememedi mecbur mama verdik şimdi de sarılık çıktı bebeğimde ve kuveze aldılar şu an çok üzgünüm, göğsüm sertleşti, sağma makinesi aldık sağmaya çalıştık olmadı. Şimdi de yara oldu sanırım uçları çok ağrıyo krem sürdüm oturuyorum
.@yenigelinim, inşallah bebişlerimize Rabbim sağlık sıhhat verir. Benim bebeğimde kuvezde. Çok acı geldi ondan ayrı kalmak, dua ediyorum Rabbim en kısa zamanda sağ salim kavuştursun diye
baldan_madam canım, benim bebeğim de sarılık olmuş ve kuvezde şu an. İnşallah çınardaki sarılık geriler düzelir canım. Üzme kendini, inan bebeğinden ayrı kalmak çok daha üzücü. Benim bebişime de dua et teyzesi olur mu?
Kızlar, bebeğim için hepinizden dua isiyorum. İki gündür geceler de dahil uyumuyorum bu üçüncü gecem, nolur dua edin. Sizleri seviyorum

Kizlar goguslerim hemencik yara oldu kanattida baya bizim ufaklik.lansioh krem suruyorum ama nafile cok aciyo nasil geccek bu geciyo dimi daha kotumu oluyo yoksa
Canım, benim bebeğim daha ememeden mahvoldu göğüs uçlarım ben de lansinoh krem almıştım. İnternet'te kremi sürüp açıkta bırakın, hava alsın göğsünüz yazıyordu. Ben de krem sürdüm açık şekilde oturuyorum. Başka bir formül uygular da rahatlarsan bana da yaz canım. Geçmiş olsun sana da

İ
Allah'ım Şafi ismiyle bir an önce şifasını verir inşallah umarım kısa zamanda iyileşir

Yaaa Allah'ım hepinizin bebeğine şifa versin okudukça çok üzülüyorum

Kızlar günaydın hepinize bugün itibariyle 40. Haftam doldu ve henüz doğum yapmadım doktor muayenem var. Gruptaki birçok arkadaşımızın bebekleri zor günler geçiriyor anne karnını özlüyorlar sanırım bu dünyaya alışmakta zorlanıyor. Can'larım umarım bebekleriniz bir an önce şifasını bulur da iyileşir kucaklarınıza alırsınız.. İnşallah benim de bugün Sezeryan mı normal doğum mu olacağı belli olur. Bebek kanala düşmemişti en son inşallah guzel haberler verebilirim sizlere. Hadi bakalım bugün kimler doğuracak.. Sağlıklı bebekler ve sağlıklı doğumlar olması dileğiyle günaydın canlar

Canim cok gecmis olsun cok zor biliyorum ama uzup yipratma kendini, dinlenmen de lazim sutun gelmesi icin. Insallah en kisa zamanda atlatirsiniz evinize donersiniz. Dualarimiz sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…