- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.501
Gözün aydın canım sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü olsun bebeğin:) bizim için de kokla annesiKizlar dogum yaptik cok sukur iyiyiz gece suyum geldi bir saat sonra sancilarim basladi sabaha kadar sanci cektim ama acilmam hic olmadi sezeryana aldi doktor suan ikimizde iyiyiz ama sezeryan cok zormus yaa daha sonra detayli yazarim sorulariniz olursa allah hepinize nasip etsin kucaginiza almayı
Canım eğitimde ebe bize kendi sütünüzü sürün demişti aklında olsun geçmiş olsunKizlar goguslerim hemencik yara oldu kanattida baya bizim ufaklik.lansioh krem suruyorum ama nafile cok aciyo nasil geccek bu geciyo dimi daha kotumu oluyo yoksa
Canim evet tek başına kullanmak zor oluyor ama benim kanama normal orkidle bas edilmezmis. Ben iyi ki almışım diyorum. Salı doğum yaptım su an 2. Pakete başladım bile. Bence kesinlikle yanında bulunsunevet canım sezeryan olacağım. anladım evet sen şimdi söyleyince biraz gözümde canlandı, zaten kendi başına çok yapabileceğin bir şey olmayabilir değiştirmek sürekli.
Kizlar dogum yaptik cok sukur iyiyiz gece suyum geldi bir saat sonra sancilarim basladi sabaha kadar sanci cektim ama acilmam hic olmadi sezeryana aldi doktor suan ikimizde iyiyiz ama sezeryan cok zormus yaa daha sonra detayli yazarim sorulariniz olursa allah hepinize nasip etsin kucaginiza almayı
Kızlar bebeğimin göğüsleri sertleşti büyükler diyor sütünden damlat masaj yap netten baktım ovalamayin yazıyor napicam ben bilen var mı bunu
Agzima bez sikistirip emziriyom valla geccek diyolar ebeler 3 4 gune bide cok kuvvetli ya parcalandim yani napim bezi agzimda sıka sıka emziriyorumCanım, benim bebeğim daha ememeden mahvoldu göğüs uçlarımben de lansinoh krem almıştım. İnternet'te kremi sürüp açıkta bırakın, hava alsın göğsünüz yazıyordu. Ben de krem sürdüm açık şekilde oturuyorum. Başka bir formül uygular da rahatlarsan bana da yaz canım. Geçmiş olsun sana da
Canim gecen sene kizimin bacagina kaynar su dokuldu. Baya kabardi. Ilk gece evde ben mudehale ettim. Sonraki gun doktora goturdum.ve sari kantron yagi kullandimi soyledim. Doktor guzel mudehale etmisin. Iz kalmasin diye de madacassol ve bepanten sur dedi. Bu iki kremi karistirip oyle kullaniyorsun esit miktarda. Kizimin bacaginda iz kalmadi nerdeyse cok cok hafif kaldi ama oda gecer daha kucuk.Canım isilik olmuş olabilir. Göbeği düşsün de her gün yıka. Arada bizde de olacak gibi oluyor. Kıyafetini hafifletiyorum yıkıyorum geçiyor.
Bu arada senle konuşmuştuk sanırım. Sünneti önerdi bu yeni doktor. Ne kadar erken o kadar iyi. Sünnete engel bir durum yok yaptırın dedi bize. Her doktor başka konuşuyor. Anlayamadım.
Ama ilk fırsatta yaptırıcaz biz. Şu tahlil sonuçlarında bir aıkıntı çıkmazsa.
Sağol canım yarın aldırayım. Muacir kremi varmış yanık için eşim onu getirmiş hemen geçiriyormuş iz de kalmaz diyorlar ama bakalım. İz kesin kalır gibi. Yarın da kantaron aldırayım. Çok sağol.
Canim hava aldirma gogus ucuna. Annem limonun icini boslattip koydurmustu. Bu sayede hava almadigindan gogus ucu kurumuyordu. Emzirmeden sonrada kullandigin krem yada zeytingayi surebilirsin. Uclari nemli kaldikca daha az acidigini farkedersin.Kizlar goguslerim hemencik yara oldu kanattida baya bizim ufaklik.lansioh krem suruyorum ama nafile cok aciyo nasil geccek bu geciyo dimi daha kotumu oluyo yoksa
Canım hiç dokunma hormonal bir durum kendiliğinden geçiyorKızlar bebeğimin göğüsleri sertleşti büyükler diyor sütünden damlat masaj yap netten baktım ovalamayin yazıyor napicam ben bilen var mı bunu
Bende sevmiyorum inanki sen bide sağlık ocağına git ordaki ebeler daha tecrübeli canımBugün çok kötü bir gündü kızlarçınarı hastaneye götürdük. Hastanede mama yaparken üstüme döküldü sıcak su. Bir de tayt vardı üstümde yapıştı üzerime. İki bacağım ca çok fena yandı Allahtan hastanedeydik hemen acilden gittik yıkadılar ilaç sürdüler
Sonra çınarı götürdük doktora. Sarılığı geçmemiş doktorunuz niye bakmadı buna dedi. Bisürü tahlil yaptırdı. Bir de süt artık gelmez dedi ona çok üzüldümaklıma geldikçe ağlıyorum durup durup. Oğlumun kısmetinde anne sütü yokmuş demekki. Bu kadar uzun süre mama biberon alıştı artık almaz emzirmeniz gerekirdi dedi. Doktor dedi bana emzirme diye. Önceki doktorumuz ne dediyse bu doktor da tam tersini söyledi hepsinin. Doktorları sevmiyorum.
Allahım tez zamanda şifanızı versin inşallah... dualarımız sizinle şu mübarek Cumanın yüzü gözü hürmetine bugün güzel haberler alırsın inşallah canım ...Beni
Sutum gelmedi goguslerim cok sızlıyor bebegimizi hastanede bırakıp geldik karnimda enfeksiyon kapmış yediğini kusuyor beslenemiyor gobekten besleyecekler iyileşir mi bebeğim Allahım sen bize ve bizim gibi zor durumda olanlara yardım et
Allah yardımcın olsun canım şu göğüs kalkanı çok işe yarıyo diyolar. lansinoh sürüp üstünü kapattığında hem hava alıomus hemde çamaşırına değmediği için çbuk iyileştiriyormuş. denedin mi bilmiyorum. bi de göğüs pedi sakın kullanmayın diyolar yara iyileşmiyormuşAgzima bez sikistirip emziriyom valla geccek diyolar ebeler 3 4 gune bide cok kuvvetli ya parcalandim yani napim bezi agzimda sıka sıka emziriyorum
sagol canim tesekkur ederim :) Ayaz, 39+4, 04.07.2017 canım.Canım hayırlı olsun. Maşallah kuzuna kilosu çok güzel. İnşallah sağlıkla çıkar gidersiniz evinize. Dualarımız seninle. İyi düşün dua et sen de. Olumsuz düşünme. Üzülme süt önemli.
Hayırlı olsun canım:) sana da geçmiş olsun:) maşallah kuzuna:) isim tam hafta Doğum tarihi beni etiketle yazayım seni de :)
Ne dedi canım doktor? Doğum başlamış mı?
Canım çok geçmiş olsun sağlıklı büyüt bebeğini hayırlı olsun tekrar. Spinal nasıl geçti memnunun kaldın mı? Bir de bebişi kaç dakikanın içinde sana gösterdiler.Kizlar dogum yaptim bende bugun sabah sezeryanla . Dun saat oglen 12 den beri suyum geldi aksam 8.30 da hastaneye yattim. 10.30 dan 6.30 a kadar suni sanci verildi aciklik ilerlemedi sabah 7.30 da spinal ile sezeryan olmak zorunda kaldim cunku suyum geldigi icin doktor en fazla 18 bekleyebilirim demisti . Cok sukur iyiyiz bebekte iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?