- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.521
Kizlar dogum yaptim bende bugun sabah sezeryanla . Dun saat oglen 12 den beri suyum geldi aksam 8.30 da hastaneye yattim. 10.30 dan 6.30 a kadar suni sanci verildi aciklik ilerlemedi sabah 7.30 da spinal ile sezeryan olmak zorunda kaldim cunku suyum geldigi icin doktor en fazla 18 bekleyebilirim demisti . Cok sukur iyiyiz bebekte iyi
gözünaydın canım. sağlıkla kolaylıkla büyüt bebeğini..Spinalden memnun kaldim canim 5 yada 10 dk icinde geldi bebek. Spinalde biraz tansiyonum dustu bastan hemen mudahale ettiler sonra mode bulantisi oldu onada mudahale.ettiler agri sanci hissetmedim ameliyatta . Simdi etkisi gecmeye basladi sanirim karnim yaniuor agri yaptilar yeni biraz fayda eder belki
canım doktor bana yara olursa kullanmam için merhem verdi. Kullanmadım henüz bilmiyorum ama. Adı garmestan pomad. İnşallah işinize yarar. @ebruu05 bir de ayva çekirdeğini suda bekletip jelini sürmek çok çok iyi geliyormuş. Ama ayvayı bulmak zor şuan.Kizlar goguslerim hemencik yara oldu kanattida baya bizim ufaklik.lansioh krem suruyorum ama nafile cok aciyo nasil geccek bu geciyo dimi daha kotumu oluyo yoksa
Canım Allah yardımcın olsun şifa versin bebeğine. İyi düşün ona iyi enerji ver. Herşey güzel olacak.Beni
Sutum gelmedi goguslerim cok sızlıyor bebegimizi hastanede bırakıp geldik karnimda enfeksiyon kapmış yediğini kusuyor beslenemiyor gobekten besleyecekler iyileşir mi bebeğim Allahım sen bize ve bizim gibi zor durumda olanlara yardım et
Canım seninle birlikte yatırmadılar mı bebeği? Bana birlikte yatacaksınız yatarsa demişlerdi. Bak lütfen uyu. Zor biliyorum ama ona orda iyi bakıyorlar. Onu düşün ve dinlenmeye çalış. Süt çok önemli bak kaçırma sütünü. Ben ne kadar uğraşıyorum gelsin diye. Sık sık sağ sütünü.@Madam_coco canım, gözün aydın. Sağlıkla sıhhatle büyüt bebeğini inşallah. Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
@tuctuc canım, benim de göğüslerim çok şişti ve sertleştibebeğim de ememedi garibim, son andan sezaryen olunca önce sütüm gelmedi, kızımla biraz uğraştık garibim zayıf olduğundan ememedi mecbur mama verdik şimdi de sarılık çıktı bebeğimde ve kuveze aldılar şu an çok üzgünüm, göğsüm sertleşti, sağma makinesi aldık sağmaya çalıştık olmadı. Şimdi de yara oldu sanırım uçları çok ağrıyo krem sürdüm oturuyorum
.@yenigelinim, inşallah bebişlerimize Rabbim sağlık sıhhat verir. Benim bebeğimde kuvezde. Çok acı geldi ondan ayrı kalmak, dua ediyorum Rabbim en kısa zamanda sağ salim kavuştursun diye
baldan_madam canım, benim bebeğim de sarılık olmuş ve kuvezde şu an. İnşallah çınardaki sarılık geriler düzelir canım. Üzme kendini, inan bebeğinden ayrı kalmak çok daha üzücü. Benim bebişime de dua et teyzesi olur mu?
Kızlar, bebeğim için hepinizden dua isiyorum. İki gündür geceler de dahil uyumuyorum bu üçüncü gecem, nolur dua edin. Sizleri seviyorum
hadi hayırlısı canım. Sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallahAyy kızlar yaa bu cadı sağ boşluğuma vuruyor sabahtan beri öldüm acısındandün de geve de sancım vardı bugün de ara ara oluyor düzensiz ama.. yarın gittiğimde söyleyeyim bakalım. Sinyalin alası var artık
hadi hayırlısı canım. Sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah
Canim sezeryanla doğum yaptım ben. Amelyathaneye gittim belimden iğneyi vurdukları an sol ayağım uyusmaya başladı sonra da sağ uyustu zaten. Yattığım yerde stres, heyecan, korku belkide ANNELIK içgüdüsüyle ağlamaya başladım. doktorum geldi iyi misin diye sordu agliyordum o sırada ama evet diye basimi salladim. Ameliyata başladılar hiçbir acı hissetmedim. Sadece dokunuslari hissettim. En son karnima baskı uyguladılar ve o muhteşem ağlama sesini duydummelegini_bekliyor @yenigelinim hayirli olsun bebislerinizi gule gule buyutun Allah nazarlardan saklasin darisi bizim basimiza insallah .musait oldugunuzda dogum hikayelerinizi de yazabilir misiniz merak ediyorum
Canim 10 cm acilman oldugu halde niye suni sanci verdiler? Oncesinde mi verdiler yoksa? Bi de suyun gelmeden dogumun basladigini nasil anladın da hastaneye gittin? Benim belime agri vuruyo sonra adet olcakmisim gibi agriyo hah diyorum dogurucam ama geciyo sonra. Anlamadim bu isi.Kızlar hepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.darısı hepinizin basina insallah.hastaneye yattigimda 3 cm di acikligim 4 saatte 5 cm oldu o son birbucuk saate birden 10 cm oldu.zaten ilk acilma gec oluyomus sonrasi hizli oluyomus 10 cm olunca suyumuda patlattilar.suni sanci sabah 7 gibi takildi.oglen 13.06 da oglum kucagimdaydi.ama son 1bucuk saat kendi sancimdi kendi sancimla dogum yaptim.
Gozunuz aydin canim hayirli olsun kavusmussunuz bebeginleKizlar dogum yaptim bende bugun sabah sezeryanla . Dun saat oglen 12 den beri suyum geldi aksam 8.30 da hastaneye yattim. 10.30 dan 6.30 a kadar suni sanci verildi aciklik ilerlemedi sabah 7.30 da spinal ile sezeryan olmak zorunda kaldim cunku suyum geldigi icin doktor en fazla 18 bekleyebilirim demisti . Cok sukur iyiyiz bebekte iyi
Ayy canim cok duygulandim okurken Allah bize de nasip etsin insallahCanim sezeryanla doğum yaptım ben. Amelyathaneye gittim belimden iğneyi vurdukları an sol ayağım uyusmaya başladı sonra da sağ uyustu zaten. Yattığım yerde stres, heyecan, korku belkide ANNELIK içgüdüsüyle ağlamaya başladım. doktorum geldi iyi misin diye sordu agliyordum o sırada ama evet diye basimi salladim. Ameliyata başladılar hiçbir acı hissetmedim. Sadece dokunuslari hissettim. En son karnima baskı uyguladılar ve o muhteşem ağlama sesini duydumşükürler olsun diyip ağlamaya başladım. O an icimin bosaldigini hissettim. Dikmeye başladılar sonra onları da hissetmedim. Bebegimi yanına getirip omzuma koydular önce kokladim. Yine başladım ağlamaya :) öp dediler dudaklarimi yanağına koydum öyle yumuşak ki öpmeye kiyilmaz. Bu ani yaşattığı için binlerce kez sukrettim Allah a. Sonra bebegimi odaya çıkarmışlar benim ameliyat bitince beni de çıkarttılar. Ameliyathaneden çıkarken eşim ve kardeşimi gördüm ben yine duygusala bağlayıp başladım ağlamaya :) ondan sonrası oğlumla birlikte emzirme çabaları :)
Gözün aydın canım hayırlı evlat olsun inşallah :)Kizlar dogum yaptim bende bugun sabah sezeryanla . Dun saat oglen 12 den beri suyum geldi aksam 8.30 da hastaneye yattim. 10.30 dan 6.30 a kadar suni sanci verildi aciklik ilerlemedi sabah 7.30 da spinal ile sezeryan olmak zorunda kaldim cunku suyum geldigi icin doktor en fazla 18 bekleyebilirim demisti . Cok sukur iyiyiz bebekte iyi
ayyyy cok güzel yaaaaaaCanim sezeryanla doğum yaptım ben. Amelyathaneye gittim belimden iğneyi vurdukları an sol ayağım uyusmaya başladı sonra da sağ uyustu zaten. Yattığım yerde stres, heyecan, korku belkide ANNELIK içgüdüsüyle ağlamaya başladım. doktorum geldi iyi misin diye sordu agliyordum o sırada ama evet diye basimi salladim. Ameliyata başladılar hiçbir acı hissetmedim. Sadece dokunuslari hissettim. En son karnima baskı uyguladılar ve o muhteşem ağlama sesini duydumşükürler olsun diyip ağlamaya başladım. O an icimin bosaldigini hissettim. Dikmeye başladılar sonra onları da hissetmedim. Bebegimi yanına getirip omzuma koydular önce kokladim. Yine başladım ağlamaya :) öp dediler dudaklarimi yanağına koydum öyle yumuşak ki öpmeye kiyilmaz. Bu ani yaşattığı için binlerce kez sukrettim Allah a. Sonra bebegimi odaya çıkarmışlar benim ameliyat bitince beni de çıkarttılar. Ameliyathaneden çıkarken eşim ve kardeşimi gördüm ben yine duygusala bağlayıp başladım ağlamaya :) ondan sonrası oğlumla birlikte emzirme çabaları :)
Gecmis olsun canim bu sicaklarda nasil hasta oldun kotu olmus :/ normalde bal zencefil limon iyi geliyor oksuruge ama bu son zamanlarda kullanilabiliyor mu bilmiyorum. Soguk seyler yiyip icme bari en azindan.Kızlar bende öksürük tekrar nuksetti böyle ameliyat ve sonrası nasıl olcak geçirmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?