- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.541
Ağlattın beni canımCanim sezeryanla doğum yaptım ben. Amelyathaneye gittim belimden iğneyi vurdukları an sol ayağım uyusmaya başladı sonra da sağ uyustu zaten. Yattığım yerde stres, heyecan, korku belkide ANNELIK içgüdüsüyle ağlamaya başladım. doktorum geldi iyi misin diye sordu agliyordum o sırada ama evet diye basimi salladim. Ameliyata başladılar hiçbir acı hissetmedim. Sadece dokunuslari hissettim. En son karnima baskı uyguladılar ve o muhteşem ağlama sesini duydumşükürler olsun diyip ağlamaya başladım. O an icimin bosaldigini hissettim. Dikmeye başladılar sonra onları da hissetmedim. Bebegimi yanına getirip omzuma koydular önce kokladim. Yine başladım ağlamaya :) öp dediler dudaklarimi yanağına koydum öyle yumuşak ki öpmeye kiyilmaz. Bu ani yaşattığı için binlerce kez sukrettim Allah a. Sonra bebegimi odaya çıkarmışlar benim ameliyat bitince beni de çıkarttılar. Ameliyathaneden çıkarken eşim ve kardeşimi gördüm ben yine duygusala bağlayıp başladım ağlamaya :) ondan sonrası oğlumla birlikte emzirme çabaları :)
Ağlattın beni canımCanim sezeryanla doğum yaptım ben. Amelyathaneye gittim belimden iğneyi vurdukları an sol ayağım uyusmaya başladı sonra da sağ uyustu zaten. Yattığım yerde stres, heyecan, korku belkide ANNELIK içgüdüsüyle ağlamaya başladım. doktorum geldi iyi misin diye sordu agliyordum o sırada ama evet diye basimi salladim. Ameliyata başladılar hiçbir acı hissetmedim. Sadece dokunuslari hissettim. En son karnima baskı uyguladılar ve o muhteşem ağlama sesini duydumşükürler olsun diyip ağlamaya başladım. O an icimin bosaldigini hissettim. Dikmeye başladılar sonra onları da hissetmedim. Bebegimi yanına getirip omzuma koydular önce kokladim. Yine başladım ağlamaya :) öp dediler dudaklarimi yanağına koydum öyle yumuşak ki öpmeye kiyilmaz. Bu ani yaşattığı için binlerce kez sukrettim Allah a. Sonra bebegimi odaya çıkarmışlar benim ameliyat bitince beni de çıkarttılar. Ameliyathaneden çıkarken eşim ve kardeşimi gördüm ben yine duygusala bağlayıp başladım ağlamaya :) ondan sonrası oğlumla birlikte emzirme çabaları :)
canım 37.hafta doldunca yine rapor alacaksın, çalışamaz raporu. işyerim raporu getirmene gerek yok biz sistemden görürüz dedi.Kızlar ben 32.haftamda doktorda rapor aldım 37e kadar çalışabilir diye, bunu personel birimine vericem bir dah 37de ekstra bir kağıt rapor falan gerekiyor mu yoksa otomatik 37de izin başlıyor mu
Canım ben çaresiz öksürük şurubuyla geçirdim, aradada bal zencefil tarçın karışımı içtim,öyle geçti, ilaçsız zor geçiyor malesefKızlar bende öksürük tekrar nuksetti böyle ameliyat ve sonrası nasıl olcak geçirmem lazım
Başta çok sıcaklarda sürekli duşa girmiştim o yaptı sonra geçmişti yine başladı anestezi doktoru ıhlamur papatya çayı falan önerdi doğal yolla gidermeye çalış zorlar seni dediGecmis olsun canim bu sicaklarda nasil hasta oldun kotu olmus :/ normalde bal zencefil limon iyi geliyor oksuruge ama bu son zamanlarda kullanilabiliyor mu bilmiyorum. Soguk seyler yiyip icme bari en azindan.
Ay geçmezse ben de pazartesi sağlık ocağından ilaç iyicene illaki sürüp bişey vardır kullanabildigimiz sen ne kullandın ?Canım ben çaresiz öksürük şurubuyla geçirdim, aradada bal zencefil tarçın karışımı içtim,öyle geçti, ilaçsız zor geçiyor malesefgeçmiş olsunn
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım :)Slm arkadaşlar bende yeni katıldım araniza 37+3 günlük hamileyim.dorduncu gebeligim.diger çocuklarım 8 aylık doğdular.ucude erkek buda erkekmiş.en küçük oğlum Eylül'de iki yaşına girecek bu hamileligim üç aylık korunma ignesiyle korunurken oldu.ve aldırmak istemedik doğsun istedik esimde bende.Diğerleri sekiz aylık dogmalarina rağmen bu uzadı biraz ama sancilarim var iki gündür çok fazla akintim oluyor beyaz ve kokusuz doğuma yakın böyle akinti normalmiş acaba.Öncekilerde hiç görmediğim bişey bu.
Canım doktor perebron verdi günde 2kere içtim 3günde bişey kalmadı , unuttum söylemeyi ıhlamurda çok içtim ben günde 4 5 bardak oda çok yumuşattıAy geçmezse ben de pazartesi sağlık ocağından ilaç iyicene illaki sürüp bişey vardır kullanabildigimiz sen ne kullandın ?
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım :)
Akıntı hakkında fikrim yok malesef oralara gelemedim hiç 33+5 te doğdu oğlum :)
3 aylık korunma iğnesi dediğin nasıl oluyor merak ettim?[/QUOTE amin canm inşallah.uc aylık korunma iğnesi istenmeyen gebelikleri engelleme bı çeşit korunma yöntemi bunun aylık olanida var ben emzirdigim için üç aylık önermişti doktorum ilk iğneden iki ay sonra hamile kaldım yani korumadi maalesef. :) Napalim
Caylara başlıyım da geçmezse doktora ben de sorarım canımCanım doktor perebron verdi günde 2kere içtim 3günde bişey kalmadı , unuttum söylemeyi ıhlamurda çok içtim ben günde 4 5 bardak oda çok yumuşattı
Evet canm daha şimdiden kokusu burnumuza geldi bile :) iyikide korumamis .Ama şunu da gizleyemem tabiki ben doğumdan sonra nasıl korunucam demeden edemiyorumEnesin annesi
Bu dünyada nasibi varmış oğlunun hayırlısı olsun :) iki gün sonra iğne iyi ki de korumamış diyeceksin nasılsa koklayınca :)
Ben de korkuyorum bu emzirme döneminde böyle durumlar çok oluyormuş da. 3 aylık iğneyi hiç duymamıştım ondan merak ettim. Bir dahaki kontrolde korunma yöntemini konuşuruz demişti doktorum. Önerirse istemeyim bari
Kızlar bişey sorcam, şimdi benim hamile kaldığım ilk günden beri hep doktor kontrolünde 10gün önde çıkıyor oğlumun değerleri, e şimdi ben beklenen Doğum tarihimi on gün önemi almalıyım yoksa yine aynı mı olur öndede olsa,yani son adet tarihim esasmı almalıyım?kafamda deli sorular
Kızlar bişey sorcam, şimdi benim hamile kaldığım ilk günden beri hep doktor kontrolünde 10gün önde çıkıyor oğlumun değerleri, e şimdi ben beklenen Doğum tarihimi on gün önemi almalıyım yoksa yine aynı mı olur öndede olsa,yani son adet tarihim esasmı almalıyım?kafamda deli sorular
Ben genel anestezi ile oldum canim sancilari cektim baya hic acilmam olmayinca doktoruda ebeleride zorladim biraz muayenelerde sabahinda doktor suni sancimi sezeryanmi dedi sezeryan dedigim an aldi ameliyata hic teklif bile etmedi spinali cunku artik gucum halim kalmamisti sancidanAh canım gözün aydın darısı başımıza olsun inşallah detayları iyi hissettiğinde yazarsın epidural mi spinal mi oldun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?