- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.561
Iyı olmanıza sevindim canım epey zorlandin demekki çok şükür evinize gecmissinizBen genel anestezi ile oldum canim sancilari cektim baya hic acilmam olmayinca doktoruda ebeleride zorladim biraz muayenelerde sabahinda doktor suni sancimi sezeryanmi dedi sezeryan dedigim an aldi ameliyata hic teklif bile etmedi spinali cunku artik gucum halim kalmamisti sancidan
Kontrolden geliyoruz kızlar
Çok şükür her şey yolunda .ponçik kızım 2.500 kg olmuştemmuz sonu doğum dedi de ama tam gün vermedi .37. Haftada yine gelirsiniz o zaman doğumu konuşuruz dedi
En son doguranlardan biri de ben olacagimkızın acelesi yok içerisi serin demek ki ..
3 gün oldu hafiledi ama geçmedi. Sanki ben yapmayınca tam temiz olmaz gibi geliyor bana :)
Canım geçmiş olsun.. bu sıpalar ne yaramaz çıktı yaaa... kıyamam valla sıcak zaten hava bir de bu üstüne.. toparlarsın inşallah doğuma kadar canım.. benim yarın 38 doluyor canım cumartesi 39a giriyorum. Benim de bugün düzensiz olsa da sancım var. Bakalım ne diyecek.. artık beslenmeme dikkat etmiyorum yemek canım istemiyor sandviç meyve falan yiyorum protein namına bir şey yok. Bence artık zamanım geldi beslenmez bebek böyle
.
Vazgeçmeyi düşünmüyorum dediğiniz gibi. Bir yudum da olsa tamamen bitene kadar emzireceğim. İnşallah dediğiniz gibi ben de kendimi örnek veririm ilerde benim gibi sütü olmayanlara. :)
Yanıklarım baya fazla. Üzerimde tayt olduğu için çok yandı. İlaç sürüyorum sürekli.
Sağolun kızlar desteğiniz için.
Benimde daha var canim :) babasi yanimizda yok gelsinde ondan sonra dogarsa dogsun :))Kontrolden geliyoruz kızlar
Çok şükür her şey yolunda .ponçik kızım 2.500 kg olmuştemmuz sonu doğum dedi de ama tam gün vermedi .37. Haftada yine gelirsiniz o zaman doğumu konuşuruz dedi
En son doguranlardan biri de ben olacagimkızın acelesi yok içerisi serin demek ki ..
Canım kilosu değilde baş çevresi karın çevresi falan hep önde çıkıyor, yada bizimki koca kafalı olcakBenim bildiğim organ gelişimi önemli olan o da sata göre oluyor canım. Zaten bu sebeple bazısı 40 haftayı geçebiliyor doğumu bazısı da erken olabiliyor. Yani kilosunun önde gitmesi doğumu öne çekmiyor sadece biras tombik oluyor.
Bende pişman oluyorum. Ama bak yine dayanmadım buzdolabını sildim. Hatta resmen herşeyi söküp yıkadım. Bana beni durdurcak bir yardımcı lazım asıl :)Bana da öyle geliyordu.Duramıyordum sonra sancım olunca da ya pişman olacağım bir şey yaşarsam diye korkudan saldım çayıra Mevlam gayıra
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim tek tek okudum guzel dileklerinizi ama yazamadim bugun eve gectik cok sukur dune göre daha iyiyiz sütüm gelmiyor cok sıkıyorum kizimda aliyor agzina ama bir iki cekiyor gelmeyince bırakıyor süt sorununu napacaz bilmiyorum herkes 3 gune gelir diyor dusda aldim pek etkisi olmadi
Canım seninkide benimkinin tam tersi durummuş, bakalım nezaman gelecek bizim minnoşlar sabırsızlandık artık, buradaki arkadaşlar ballandırarak anlattılar bizde istiyoruz hemen olsunCanm benimkinde de iki hafta geç görünüyor geç döllenme olduğu için dedi doktorum ama bebeğimin gelişimi usg değerleri herşeyi ayına göre çok iyi cikiyor buna gorede doğum tarihim iki hafta geriden değilde usg değerlerine göre hesaplıyor.
Canim sezeryanla doğum yaptım ben. Amelyathaneye gittim belimden iğneyi vurdukları an sol ayağım uyusmaya başladı sonra da sağ uyustu zaten. Yattığım yerde stres, heyecan, korku belkide ANNELIK içgüdüsüyle ağlamaya başladım. doktorum geldi iyi misin diye sordu agliyordum o sırada ama evet diye basimi salladim. Ameliyata başladılar hiçbir acı hissetmedim. Sadece dokunuslari hissettim. En son karnima baskı uyguladılar ve o muhteşem ağlama sesini duydumşükürler olsun diyip ağlamaya başladım. O an icimin bosaldigini hissettim. Dikmeye başladılar sonra onları da hissetmedim. Bebegimi yanına getirip omzuma koydular önce kokladim. Yine başladım ağlamaya :) öp dediler dudaklarimi yanağına koydum öyle yumuşak ki öpmeye kiyilmaz. Bu ani yaşattığı için binlerce kez sukrettim Allah a. Sonra bebegimi odaya çıkarmışlar benim ameliyat bitince beni de çıkarttılar. Ameliyathaneden çıkarken eşim ve kardeşimi gördüm ben yine duygusala bağlayıp başladım ağlamaya :) ondan sonrası oğlumla birlikte emzirme çabaları :)
Bende pişman oluyorum. Ama bak yine dayanmadım buzdolabını sildim. Hatta resmen herşeyi söküp yıkadım. Bana beni durdurcak bir yardımcı lazım asıl :)
Ayy kızlar yaa bu cadı sağ boşluğuma vuruyor sabahtan beri öldüm acısındandün de geve de sancım vardı bugün de ara ara oluyor düzensiz ama.. yarın gittiğimde söyleyeyim bakalım. Sinyalin alası var artık
Hayirli olsun canim gozunuzaydin.canim su nasıl geliyor nasıl anladın suyunun geldiğini ?Kizlar dogum yaptim bende bugun sabah sezeryanla . Dun saat oglen 12 den beri suyum geldi aksam 8.30 da hastaneye yattim. 10.30 dan 6.30 a kadar suni sanci verildi aciklik ilerlemedi sabah 7.30 da spinal ile sezeryan olmak zorunda kaldim cunku suyum geldigi icin doktor en fazla 18 bekleyebilirim demisti . Cok sukur iyiyiz bebekte iyi
@Madam_coco canım, gözün aydın. Sağlıkla sıhhatle büyüt bebeğini inşallah. Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
tuctuc canım, benim de göğüslerim çok şişti ve sertleşti bebeğim de ememedi garibim, son andan sezaryen olunca önce sütüm gelmedi, kızımla biraz uğraştık garibim zayıf olduğundan ememedi mecbur mama verdik şimdi de sarılık çıktı bebeğimde ve kuveze aldılar şu an çok üzgünüm, göğsüm sertleşti, sağma makinesi aldık sağmaya çalıştık olmadı. Şimdi de yara oldu sanırım uçları çok ağrıyo krem sürdüm oturuyorum
.@yenigelinim, inşallah bebişlerimize Rabbim sağlık sıhhat verir. Benim bebeğimde kuvezde. Çok acı geldi ondan ayrı kalmak, dua ediyorum Rabbim en kısa zamanda sağ salim kavuştursun diye
baldan_madam canım, benim bebeğim de sarılık olmuş ve kuvezde şu an. İnşallah çınardaki sarılık geriler düzelir canım. Üzme kendini, inan bebeğinden ayrı kalmak çok daha üzücü. Benim bebişime de dua et teyzesi olur mu?
Kızlar, bebeğim için hepinizden dua isiyorum. İki gündür geceler de dahil uyumuyorum bu üçüncü gecem, nolur dua edin. Sizleri seviyorum
Hayirli olsun canim gozunuzaydin.canim su nasıl geliyor nasıl anladın suyunun geldiğini ?
Canım çok teşekkürler .yarın sen de güzel haberlerle gelirisin inşallahOh ne güzel:)) maşallah küçük hanıma :) içerisi rahat olsub erken onun için daha :))
Benimde daha var canim :) babasi yanimizda yok gelsinde ondan sonra dogarsa dogsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?