temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Iyı olmanıza sevindim canım epey zorlandin demekki çok şükür evinize gecmissiniz

Oh ne güzel:)) maşallah küçük hanıma :) içerisi rahat olsub erken onun için daha :))

Sağol canım. Valla iyi zorladılar bizi.

Ohh maaşallah büyümüşsünüz siz. Beslenme de havalar yüzünden çok sıcak insanın bir şey yiyesi gelmiyor. Ama öyle böyle zorlayıp yemeye çalışıyorum ben.Ödemler ciddi anlamda daraltıyor beni. Chıa tohumunda yüksek protein varmış. Katıyorum yoğurt yiyorum sende dene istersen canım.

Ne demek canım benim hep destek tam destek

Süt konusunda laf söyleyenleri takmamaya çalış herkes her şeyi bilir zaten bu tür konuşarda o yüzden salla salla diyoruzzzzz

Benimde daha var canim :) babasi yanimizda yok gelsinde ondan sonra dogarsa dogsun :))

Canım kilosu değilde baş çevresi karın çevresi falan hep önde çıkıyor, yada bizimki koca kafalı olcakbakalım bu ayın son bebişi bende sanırım

Bana da öyle geliyordu.Duramıyordum sonra sancım olunca da ya pişman olacağım bir şey yaşarsam diye korkudan saldım çayıra Mevlam gayıra
Bende pişman oluyorum. Ama bak yine dayanmadım buzdolabını sildim. Hatta resmen herşeyi söküp yıkadım. Bana beni durdurcak bir yardımcı lazım asıl :)

Canım Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah çok şükür kurtulmuşsun darısı bizlere inşallah.

Rezene tohumunu kaynatıp iç istersen ya da şimdi eczanelerde tableti var.Rezene ve çemen tohumu ikisi de sütü 1 gün kullanımdan sonra getiriyor.Bebek canım o küçücük canıyla yoruluyor cok cok mama da kolay gelir sen bol bol su tüket o tabletlerden al bence benim arkadaşım çok faydasını gördü bana da hemen al diyor.

Canım seninkide benimkinin tam tersi durummuş, bakalım nezaman gelecek bizim minnoşlar sabırsızlandık artık, buradaki arkadaşlar ballandırarak anlattılar bizde istiyoruz hemen olsun

Yüce Rabbimin biz kadınlara verdiği en büyük şey Annelik. Ve tabi bir o kadar da meşakatli. Rabbim annalı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Benim doktorum da sordu genel olsun dedim nasılsa ameliyatın yarısında kendim bayılırım 2 defa iş olmasın dedim

Bende pişman oluyorum. Ama bak yine dayanmadım buzdolabını sildim. Hatta resmen herşeyi söküp yıkadım. Bana beni durdurcak bir yardımcı lazım asıl :)

Maaşallah sana maaşallah eşine şikayet etmek gerek seni Hoş yanında kardeşin annen kayınvalide olmayınca ya da varlıkları ile yoklukları arasında fark olmayanlar olunca iş sana kalıyor. Rabbim yardıncın yardımcımız olsun inşallah.

Dün gece de ben diyorum kuyu kazıyor vuruyor vuruyor çıkmaya mı çalışıyorsun diye gece konuşmaya başladım. Artık zamanı her an süpriz yapabilir minnoş. Benim ki zaten sürekli sinyal veriyor yokluyor korkutuyor. Rabbim hepimize güç kuvvet versin sağlıkla alalım kuzularımızı kucağımıza inşallah. Ben 2 gecedir parol alıp yatıyorum.

Hayirli olsun canim gozunuzaydin.canim su nasıl geliyor nasıl anladın suyunun geldiğini ?

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim Şafi ismi ile şifa versin.Mama yedir karnı doydukça atar inşallah.Üzülme de mama yediği için. Gelir inşallah sütün sonra acısını çıkarırsın..Süt arttırıcı tapletler var rezene tohumu çemen tohumu onlardan dene istersen.Olmadı Rezene tohumunu kaynatıp iç günde 2 fincan yeşillik ye Anne sütü ile sarılığı daha çabuk atar.Çok üzülür isen de gelmez sütün.Kalbini ferah tut dualarımız seninle inşallah.

tuctuc Göğüs kalkanı dene istersen canım.

Hayirli olsun canim gozunuzaydin.canim su nasıl geliyor nasıl anladın suyunun geldiğini ?

Sezeryan yapmama rağmen tecrübe sahibiyim

Önce akıntı geliyor hızlı bir şekilde aaa diyorsun sonra bir bakıyorsun bacaklardan aşağı su sızıyor ve tutamıyorsun.Sonra bir korku bir ağlama gidiyor. Benim oğluşum sezeryan tarihinden 2 gün önce kendi gelmek istedi sağ olsun =)

Kızlar bugün kontrolümüz vardı. Vücuttaki kizarikliklar normalmis yıkarken iyice ovalayarak yola yeri deri altinda kalabilir dedi. Işitme testini de geçtik çok şükür. Topuk kani aldılar yavrumun çok canım yandı.. bugün çok kötü bir gün geçiriyorum. Çocuğum normalinden fazla zayiflamis. Halbuki iki saatte bir emziriyorm sütüm da maşallah bol. Kalkanlara birikenleri bile içiyor kuzum ama neden böyle oldu bilmiyorum.psikolojikman bittim sanki öyle dediklerinde. Napicam ne edicem bilmiyorum. Göğüslere de dokunmamak gerekiyormus bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…