- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.581
Yok canım sakın moralini bozma..ödemleri inmiştir bebeğin. Bizim de öyle olmuştu nasıl olur diye üzülmüştüm ben de..masallahin var emiyor da hiç korkma üzülme.. sütun için moralini yüksek tut.Kızlar bugün kontrolümüz vardı. Vücuttaki kizarikliklar normalmis yıkarken iyice ovalayarak yola yeri deri altinda kalabilir dedi. Işitme testini de geçtik çok şükür. Topuk kani aldılar yavrumun çok canım yandı.. bugün çok kötü bir gün geçiriyorum. Çocuğum normalinden fazla zayiflamis. Halbuki iki saatte bir emziriyorm sütüm da maşallah bol. Kalkanlara birikenleri bile içiyor kuzum ama neden böyle oldu bilmiyorum.psikolojikman bittim sanki öyle dediklerinde. Napicam ne edicem bilmiyorum. Göğüslere de dokunmamak gerekiyormus bu arada
Ayy evet bide ben hep 36 haftalık doğum yaptım bu defa 37+3 u gördüm ilk defa :) nasıl uzun geldi son hafta anlatamam .Bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde artık alalım kucaklarimiza ben fazla dayanmam heralde :)Canım seninkide benimkinin tam tersi durummuş, bakalım nezaman gelecek bizim minnoşlar sabırsızlandık artık, buradaki arkadaşlar ballandırarak anlattılar bizde istiyoruz hemen olsun
Sağol canım. Valla iyi zorladılar bizi.
Ohh maaşallah büyümüşsünüz siz. Beslenme de havalar yüzünden çok sıcak insanın bir şey yiyesi gelmiyor. Ama öyle böyle zorlayıp yemeye çalışıyorum ben.Ödemler ciddi anlamda daraltıyor beni. Chıa tohumunda yüksek protein varmış. Katıyorum yoğurt yiyorum sende dene istersen canım.
Canım kilosu değilde baş çevresi karın çevresi falan hep önde çıkıyor, yada bizimki koca kafalı olcakbakalım bu ayın son bebişi bende sanırım
Canım ben de 35.haftayim 2.500 kilosu.seninki de normal bence.yarin 36.haftaya girecem ki sen daha haftanın başında sayılırsın. Bilemedim neden Dr öyle dedi ki sana..Ama. her gün mutlaka bol süt içiyorm olmadı ayran. Kaşar peyniri ceviz karpuz ve badem en sık yediğim şeyler.. bence kilonuz iyi moralini bozma ki zatem kullanılan cihaz değişebiliyor gün içinde aynı cihaz faklı olcebilliyor..Selâmün aleykum kızlar benim de motalim bozuldu bugün doktora gittim Bebeğim gelisimi 1 hafta geriden geliyor dedi bundan sonra her hafta mutlaka kontrole geliceksin bakalım bebek kilo aliyor mu diye suan 34+2 haftaligiz 2.250 gram boyu da 47 cm sizin bu haftalar da nasıldı şimdi haftaya kadar çocuğa bes yapmam lazım protein ağırlıklı beslen dedi bana öf kafam çok karisik aslında zayıf olmasi benim için önemli değil sağlıklı olmasi önemli bide ben hiç kilo almadım nerdeyse 68 le hamile kaldım suan 70 kiloyum hiç yemek yiyemiyorum mide rahatsızlığım yüzünden Sezeryan olcagimiz için zaten 10 gün erken alınacak kafam çok karıştı desteğini ihtiyacım var
Dün gece de ben diyorum kuyu kazıyor vuruyor vuruyor çıkmaya mı çalışıyorsun diye gece konuşmaya başladım. Artık zamanı her an süpriz yapabilir minnoş. Benim ki zaten sürekli sinyal veriyor yokluyor korkutuyor. Rabbim hepimize güç kuvvet versin sağlıkla alalım kuzularımızı kucağımıza inşallah. Ben 2 gecedir parol alıp yatıyorum.
Canım çok teşekkürler .yarın sen de güzel haberlerle gelirisin inşallah
35+1 de 38 hafta çıktı kafası erken gelmeyi etkiler mi acaba kilosu 36 hafta gibi diğerleri uyumlu haftasıyla bide normal yapabilir miyim sen normal mi yapmıştınBenim oğlum da kafası falan öndeydi 38+1 de doğdu usg ölçümü 42 haftadaydıetkisi var mı bilmiyorum. Genelde sata göre diyorlar. Bu kez tam haftasıyla uyumlu o yüzden bilemiyorum:)
Selâmün aleykum kızlar benim de motalim bozuldu bugün doktora gittim Bebeğim gelisimi 1 hafta geriden geliyor dedi bundan sonra her hafta mutlaka kontrole geliceksin bakalım bebek kilo aliyor mu diye suan 34+2 haftaligiz 2.250 gram boyu da 47 cm sizin bu haftalar da nasıldı şimdi haftaya kadar çocuğa bes yapmam lazım protein ağırlıklı beslen dedi bana öf kafam çok karisik aslında zayıf olmasi benim için önemli değil sağlıklı olmasi önemli bide ben hiç kilo almadım nerdeyse 68 le hamile kaldım suan 70 kiloyum hiç yemek yiyemiyorum mide rahatsızlığım yüzünden Sezeryan olcagimiz için zaten 10 gün erken alınacak kafam çok karıştı desteğini ihtiyacım var
Kızlar bugün kontrolümüz vardı. Vücuttaki kizarikliklar normalmis yıkarken iyice ovalayarak yola yeri deri altinda kalabilir dedi. Işitme testini de geçtik çok şükür. Topuk kani aldılar yavrumun çok canım yandı.. bugün çok kötü bir gün geçiriyorum. Çocuğum normalinden fazla zayiflamis. Halbuki iki saatte bir emziriyorm sütüm da maşallah bol. Kalkanlara birikenleri bile içiyor kuzum ama neden böyle oldu bilmiyorum.psikolojikman bittim sanki öyle dediklerinde. Napicam ne edicem bilmiyorum. Göğüslere de dokunmamak gerekiyormus bu arada
Ya aslında kiloyu problem etmiyorum hani sanki başka bişey varmis gibi her hafta mutlaka kontrol edelim dedim kilo alımı nasıl gidiyor sanki başka bişey varmış da bana demiyor mus gibi hissettim tavirlarindan nst falan onlara baktı onlar normal çıktı Allahtan bide ilk kızım 3650 doğdu acaba onunla mi kıyasladı bilmiyorum bakalım şu hafta bi geçsin ins bebek kilo aliyordur da zayıf dogmasi sorun değil ben mesela 2800 gram doğmuşum şimdi maşallahim var yaniCanım ben de 35.haftayim 2.500 kilosu.seninki de normal bence.yarin 36.haftaya girecem ki sen daha haftanın başında sayılırsın. Bilemedim neden Dr öyle dedi ki sana..Ama. her gün mutlaka bol süt içiyorm olmadı ayran. Kaşar peyniri ceviz karpuz ve badem en sık yediğim şeyler.. bence kilonuz iyi moralini bozma ki zatem kullanılan cihaz değişebiliyor gün içinde aynı cihaz faklı olcebilliyor..
35+1 de 38 hafta çıktı kafası erken gelmeyi etkiler mi acaba kilosu 36 hafta gibi diğerleri uyumlu haftasıyla bide normal yapabilir miyim sen normal mi yapmıştın
Selâmün aleykum kızlar benim de motalim bozuldu bugün doktora gittim Bebeğim gelisimi 1 hafta geriden geliyor dedi bundan sonra her hafta mutlaka kontrole geliceksin bakalım bebek kilo aliyor mu diye suan 34+2 haftaligiz 2.250 gram boyu da 47 cm sizin bu haftalar da nasıldı şimdi haftaya kadar çocuğa bes yapmam lazım protein ağırlıklı beslen dedi bana öf kafam çok karisik aslında zayıf olmasi benim için önemli değil sağlıklı olmasi önemli bide ben hiç kilo almadım nerdeyse 68 le hamile kaldım suan 70 kiloyum hiç yemek yiyemiyorum mide rahatsızlığım yüzünden Sezeryan olcagimiz için zaten 10 gün erken alınacak kafam çok karıştı desteğini ihtiyacım var
Benimkiler de yara oldu.Silikon göğüs ucu aldım onu kullanıyorum şuan bide sürekli kremliyorum inş geçerKizlar goguslerim hemencik yara oldu kanattida baya bizim ufaklik.lansioh krem suruyorum ama nafile cok aciyo nasil geccek bu geciyo dimi daha kotumu oluyo yoksa
Maşallah ya tombul bebek doğmuş bayağı:) iki hafta sonra çatı muayenesi yapacak bakalım ne diyecekKilosu 3850 boyu 52 cm kafa çeperi 37 cm doğmuştu oğlum canım. Maalesef çatım çok dar olduğundan normal olmadı. Zaten eşi de çürümüştü 5 noktadan normali bekleme ihtimalimiz de yoktu. Hemen sezaryene alındım ben sabahına :) çatın müsait olursa neden yapamayasın normali canım :)
Maşallah ya tombul bebek doğmuş bayağı:) iki hafta sonra çatı muayenesi yapacak bakalım ne diyecek
Teşekkürler canım az az akinti gibi birşeyler geliyor anlamıyorum ne olduğunu . Ondan sordum anlayamiyorumSezeryan yapmama rağmen tecrübe sahibiyim
Önce akıntı geliyor hızlı bir şekilde aaa diyorsun sonra bir bakıyorsun bacaklardan aşağı su sızıyor ve tutamıyorsun.Sonra bir korku bir ağlama gidiyor. Benim oğluşum sezeryan tarihinden 2 gün önce kendi gelmek istedi sağ olsun =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?