temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Yok canım sakın moralini bozma..ödemleri inmiştir bebeğin. Bizim de öyle olmuştu nasıl olur diye üzülmüştüm ben de..masallahin var emiyor da hiç korkma üzülme.. sütun için moralini yüksek tut.

Ben sabahtan beri hareket kontrolü yapıyorum bikaç kere oynadı sadece bolca kasılma yaşadım şimdi bişeyler yedim uzanıp tekrar bakıcam endişe etmek istemiyorum takipteyim

Canım seninkide benimkinin tam tersi durummuş, bakalım nezaman gelecek bizim minnoşlar sabırsızlandık artık, buradaki arkadaşlar ballandırarak anlattılar bizde istiyoruz hemen olsun
Ayy evet bide ben hep 36 haftalık doğum yaptım bu defa 37+3 u gördüm ilk defa :) nasıl uzun geldi son hafta anlatamam .Bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde artık alalım kucaklarimiza ben fazla dayanmam heralde :)

Selâmün aleykum kızlar benim de motalim bozuldu bugün doktora gittim Bebeğim gelisimi 1 hafta geriden geliyor dedi bundan sonra her hafta mutlaka kontrole geliceksin bakalım bebek kilo aliyor mu diye suan 34+2 haftaligiz 2.250 gram boyu da 47 cm sizin bu haftalar da nasıldı şimdi haftaya kadar çocuğa bes yapmam lazım protein ağırlıklı beslen dedi bana öf kafam çok karisik aslında zayıf olmasi benim için önemli değil sağlıklı olmasi önemli bide ben hiç kilo almadım nerdeyse 68 le hamile kaldım suan 70 kiloyum hiç yemek yiyemiyorum mide rahatsızlığım yüzünden Sezeryan olcagimiz için zaten 10 gün erken alınacak kafam çok karıştı desteğini ihtiyacım var

Aynen kocaman olduk teyzesii :)) valla ne yalan söyleyeyim mantı bile yedim yasak ama napim sıcak bir şey yenmiyor en azından yoğurtlu canım chia tohumunu doğum sonrası inşallah önce denemem lazım benim gıda alerjim çok hamile kalmadan önce de denemedim şimdi alerji yapar kötü olur. Patlıcan ıspanak falan yiyemiyorum çünkü. Besin alerjisi de tehlikeli diye korktum:) bende keten tohumu falan idare ediyorum:) bazen yoğurda semiz otu koyuyorum hem barsaklara da iyi geliyor. Karpuz çok tüketir oldum ki sevmem ama koca bi tabak yiyorum nasıl canım istiyorsa artık. Şu ödem bi geçseydi. Yani baya şiştim aslında 15 kilo olmuştur toplamda aldıklarım. Gerçi ilke göre nur nimett

Canım kilosu değilde baş çevresi karın çevresi falan hep önde çıkıyor, yada bizimki koca kafalı olcakbakalım bu ayın son bebişi bende sanırım

Benim oğlum da kafası falan öndeydi 38+1 de doğdu usg ölçümü 42 haftadaydı etkisi var mı bilmiyorum. Genelde sata göre diyorlar. Bu kez tam haftasıyla uyumlu o yüzden bilemiyorum:)

Canım ben de 35.haftayim 2.500 kilosu.seninki de normal bence.yarin 36.haftaya girecem ki sen daha haftanın başında sayılırsın. Bilemedim neden Dr öyle dedi ki sana..Ama. her gün mutlaka bol süt içiyorm olmadı ayran. Kaşar peyniri ceviz karpuz ve badem en sık yediğim şeyler.. bence kilonuz iyi moralini bozma ki zatem kullanılan cihaz değişebiliyor gün içinde aynı cihaz faklı olcebilliyor..

Ayy ama acıyor yaa vurunca valla canım artık yarın öğrenirim ben ne zaman olacak :) bende parol içiyorum öksürük falan var. Hemde antibiyotik :) içinde de uyuyorum yaa mis gibi seninkinin sinyalleri bol dörtlüleri yakacak yakında :)))

Benim oğlum da kafası falan öndeydi 38+1 de doğdu usg ölçümü 42 haftadaydı etkisi var mı bilmiyorum. Genelde sata göre diyorlar. Bu kez tam haftasıyla uyumlu o yüzden bilemiyorum:)
35+1 de 38 hafta çıktı kafası erken gelmeyi etkiler mi acaba kilosu 36 hafta gibi diğerleri uyumlu haftasıyla bide normal yapabilir miyim sen normal mi yapmıştın

Canım üzülme bak alır kilo merak etme. Ödemi falan inmiştir ilk bebekler zatem veriyor kilolarını. Günde kaç kere bez değiştiriyorsun? Sen emzirmeye devam et canım alır kilosunu o :)

Ya aslında kiloyu problem etmiyorum hani sanki başka bişey varmis gibi her hafta mutlaka kontrol edelim dedim kilo alımı nasıl gidiyor sanki başka bişey varmış da bana demiyor mus gibi hissettim tavirlarindan nst falan onlara baktı onlar normal çıktı Allahtan bide ilk kızım 3650 doğdu acaba onunla mi kıyasladı bilmiyorum bakalım şu hafta bi geçsin ins bebek kilo aliyordur da zayıf dogmasi sorun değil ben mesela 2800 gram doğmuşum şimdi maşallahim var yani

35+1 de 38 hafta çıktı kafası erken gelmeyi etkiler mi acaba kilosu 36 hafta gibi diğerleri uyumlu haftasıyla bide normal yapabilir miyim sen normal mi yapmıştın

Kilosu 3850 boyu 52 cm kafa çeperi 37 cm doğmuştu oğlum canım. Maalesef çatım çok dar olduğundan normal olmadı. Zaten eşi de çürümüştü 5 noktadan normali bekleme ihtimalimiz de yoktu. Hemen sezaryene alındım ben sabahına :) çatın müsait olursa neden yapamayasın normali canım :)

Aleyküm selam canm bence moralini bozma usg de yanilabiliyor.hem çok düşük değil kilosu daha doğuma kadar alacaktır son haftalarda alıyor zaten.pekmez süt ve hurma tavsiye ederim sana kesinlikle benim bebiş 3kilo 100 gramdi son hafta bunlara ağırlık vermiştim 36 haftalık 3kilo 960 Gr.dogdu :) tosuncugum.bu da aynı yine kilo fazlalığı var diyor doktorum bakalım dediği gibi mı olacak.

Canım kuruyemiş muz protein bebeğe kilo aldırıyor. Onları denesen. Kilosu önemli değil. Zaten normal artık her hafta çağırması bu. Normal yemek olarak yemek yerine bu şekilde beslenebilirsin. Yani protein mesela eti halayıp salatanın içine ekleyerek tüketebilirsin. Üzülme ilk bebekle de kıyaslama.. mesela oğlum 3850 doğdu ama kızım 3500ü görür mü bilmiyorum:) daha minyon olacak gibi kilosu bakalım.

Kizlar goguslerim hemencik yara oldu kanattida baya bizim ufaklik.lansioh krem suruyorum ama nafile cok aciyo nasil geccek bu geciyo dimi daha kotumu oluyo yoksa
Benimkiler de yara oldu.Silikon göğüs ucu aldım onu kullanıyorum şuan bide sürekli kremliyorum inş geçer

Maşallah ya tombul bebek doğmuş bayağı:) iki hafta sonra çatı muayenesi yapacak bakalım ne diyecek

Maşallah ya tombul bebek doğmuş bayağı:) iki hafta sonra çatı muayenesi yapacak bakalım ne diyecek

Aynen canım öyleydi o :)) usg de hatta 4200 çıkmıştı doktor fazla da olabilir diyince eyvah demiştim ama hata payı iyi çıktı düşük doğdu o kilodan :)) bakalım inşallah müsaittir çatın :)

Teşekkürler canım az az akinti gibi birşeyler geliyor anlamıyorum ne olduğunu . Ondan sordum anlayamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…