- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.601
Ya aslında kiloyu problem etmiyorum hani sanki başka bişey varmis gibi her hafta mutlaka kontrol edelim dedim kilo alımı nasıl gidiyor sanki başka bişey varmış da bana demiyor mus gibi hissettim tavirlarindan nst falan onlara baktı onlar normal çıktı Allahtan bide ilk kızım 3650 doğdu acaba onunla mi kıyasladı bilmiyorum bakalım şu hafta bi geçsin ins bebek kilo aliyordur da zayıf dogmasi sorun değil ben mesela 2800 gram doğmuşum şimdi maşallahim var yani
Evet bende ödem diye düşünmüştüm ama doktor resmen bu kadar zayiflamaya sütun yetmiyor denir dedi. Anlattım durumu hani ne huysuzluk yapıyor ne bisey maşallah. Çünkü emiyor baya baya. Sadece 2 saatte bir uyandırmaya zorlanıyorum. %10 kilo kaybı normal görüyoruz dedi bizim daha fazlaymisYok canım sakın moralini bozma..ödemleri inmiştir bebeğin. Bizim de öyle olmuştu nasıl olur diye üzülmüştüm ben de..masallahin var emiyor da hiç korkma üzülme.. sütun için moralini yüksek tut.
Evet bende ödem diye düşünmüştüm ama doktor resmen bu kadar zayiflamaya sütun yetmiyor denir dedi. Anlattım durumu hani ne huysuzluk yapıyor ne bisey maşallah. Çünkü emiyor baya baya. Sadece 2 saatte bir uyandırmaya zorlanıyorum. %10 kilo kaybı normal görüyoruz dedi bizim daha fazlaymis
Geçenlerde 2 gün kabiz olmuştu demiştim hatta burada da. Sonra düzene girdi günde 3-4 kez büyük tuvalet yapıyor ama az az yaniCanım üzülme bak alır kilo merak etme. Ödemi falan inmiştir ilk bebekler zatem veriyor kilolarını. Günde kaç kere bez değiştiriyorsun? Sen emzirmeye devam et canım alır kilosunu o :)
Geçenlerde 2 gün kabiz olmuştu demiştim hatta burada da. Sonra düzene girdi günde 3-4 kez büyük tuvalet yapıyor ama az az yani
Doğum kilosu 3220 di canim. Hastaneden çıkarken 3040 a düştü normal denildi. Eve geldigimizden beri 2620ye düşmüş. Çok fazla ya anlamıyorum neden. Sütle ilgili olur mu dedim olmaz dedi doktor. 5 gün sonra tekrar bakalım dediDoğum kilosu neydi şimdi ölçülen kilosu nedr canım?
Hayır canım aksine vermiş. Ardından sağlık ocağına gittik orada da aynısını söyledilerAz veya çok beslenmemiş olsa kakasını yapmaz yani. Ne çıkacak beslenmemiş olsa.. doktor değiştirmeni öneriyorum canım. Oğlum ilk kontrole gittiğimizde sadece 40 gr almıştı hiç almamış mı 10 gr bile olsa
Siz vitamin falan kullanıyor musunuz canım. Ben kullanmiyordum bugün decavit verdi tekrar sağlık ocağı. Bi tek sezeryanim için antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyordum bir de denir ilacıAz veya çok beslenmemiş olsa kakasını yapmaz yani. Ne çıkacak beslenmemiş olsa.. doktor değiştirmeni öneriyorum canım. Oğlum ilk kontrole gittiğimizde sadece 40 gr almıştı hiç almamış mı 10 gr bile olsa
Sağol canım. Amin inşallah hepimizin evlatlarını korusun rabbim. İlk bebiş benim :) korkmalta haklısın korunurken başına gelmiş sonuçta. Şuan ben de tedirginim o konuda. Bakalım doktor ne önerecek bana. :)Evet canm daha şimdiden kokusu burnumuza geldi bile :) iyikide korumamis .Ama şunu da gizleyemem tabiki ben doğumdan sonra nasıl korunucam demeden edemiyorumiçimi korku sardı :) senin ilk sanıyorum rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Mama vermen gerekli canım evet vermiş kilo geeçekten. Sütün bol olabilir ama suludur beslemiyor olabilir. 1 hafta üstüne ek mama da ver toparlar kuzu. Proteine yüklen biraz canım. Toparlanana kadar takviye yap sonra zaten düzene biner sadece emzirirsin.Doğum kilosu 3220 di canim. Hastaneden çıkarken 3040 a düştü normal denildi. Eve geldigimizden beri 2620ye düşmüş. Çok fazla ya anlamıyorum neden. Sütle ilgili olur mu dedim olmaz dedi doktor. 5 gün sonra tekrar bakalım dedi
Siz vitamin falan kullanıyor musunuz canım. Ben kullanmiyordum bugün decavit verdi tekrar sağlık ocağı. Bi tek sezeryanim için antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyordum bir de denir ilacı
Canim cok kilo vermis. Sarilikta varmi ?Doğum kilosu 3220 di canim. Hastaneden çıkarken 3040 a düştü normal denildi. Eve geldigimizden beri 2620ye düşmüş. Çok fazla ya anlamıyorum neden. Sütle ilgili olur mu dedim olmaz dedi doktor. 5 gün sonra tekrar bakalım dedi
Ek mama iyi fikir canım. Bir tek hastanede verilmişti sonra bende vermedim bir daha sütüm var diye. Bir zararı vs olmaz heralde inşallah toparlar yavrum. Çok üzülüyorum sanki kucağıma aldıkça erimiş gibi görüyorum boynu incecik kaldı içim parçalaniyor annem eşim uzulmiym diye uğraşıyor sabahtan beri ama gözyaşım ucunda geziyorum resmen evdeMama vermen gerekli canım evet vermiş kilo geeçekten. Sütün bol olabilir ama suludur beslemiyor olabilir. 1 hafta üstüne ek mama da ver toparlar kuzu. Proteine yüklen biraz canım. Toparlanana kadar takviye yap sonra zaten düzene biner sadece emzirirsin.
Vitamin vermesi iyi olmuş. Sağlık ocağı demişti bana lohusalıkta da vitamine demire devam etmek gerek süt için demişti. Canım ben süt vermediğim için vitamine gerek yok zaten direk mama yiyecek. Oğlumda o şekilde sadece mama yedi. Saat düzeni tutmuştu o şekilde saatle besledim hep.
Sariliga bakıldı bugün yok canım. Ve hiç ama hiç kusmadi şimdiye kadarCanim cok kilo vermis. Sarilikta varmi ?
Kusmasi cokmu ?
Ek mama iyi fikir canım. Bir tek hastanede verilmişti sonra bende vermedim bir daha sütüm var diye. Bir zararı vs olmaz heralde inşallah toparlar yavrum. Çok üzülüyorum sanki kucağıma aldıkça erimiş gibi görüyorum boynu incecik kaldı içim parçalaniyor annem eşim uzulmiym diye uğraşıyor sabahtan beri ama gözyaşım ucunda geziyorum resmen evde
Çok sağol desteğin için canım. Bugün eve geldiğimden beri daha sık emzirmeye çalıştım sirtim agrimis resmen. Inşallah faydasini görürüm mamanin da canımOy kıyamam canım üzülme toparlar o. Neden zarar versin güvendiğin bir mama alabilirsin. Bir sonraki kontrole kadar her şey düzelir hem seni emsin hem mama ver aradaki farkı görürsün canım.
Çok sağol desteğin için canım. Bugün eve geldiğimden beri daha sık emzirmeye çalıştım sirtim agrimis resmen. Inşallah faydasini görürüm mamanin da canım
Kızıyorda baş edemiyorki :)
Maaşallah sana maaşallah eşine şikayet etmek gerek seniHoş yanında kardeşin annen kayınvalide olmayınca ya da varlıkları ile yoklukları arasında fark olmayanlar olunca iş sana kalıyor. Rabbim yardıncın yardımcımız olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?