temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Çok sağol desteğin için canım. Bugün eve geldiğimden beri daha sık emzirmeye çalıştım sirtim agrimis resmen. Inşallah faydasini görürüm mamanin da canım
Canim sütünün yağlı olmasını istiyorsan kemik suyuna çorba yap kendine acayip güzel hem sut yapiyor hem çocuğa bes benim ilk kızım kolik bi bebekti oyüzden ben de yediklerime çok dikkat ediyordum genelde çorba tarzı sulu şeyler tuketiyrdum kemik suyuna çorba nin çok faydasini gördüm kızım da her ay 1 kilo alıyordu nerdeyse 6 ay sadece anne sütüyle beslendi

Ay vallahi doğuran dogurana bu ara bi ben kaldım gibi hissetmeye başladım artik..
Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah.. Saglik problemi olanlarda Allah tez zamanda şifa versin geçmişler olsun...

Çok şükür bugün evimde temizlendi halilarimi gönderdim yıkamaya onlarda yerlestimi gönül rahatlığıyla doğurabilirim..
Odasini hazırladım uyku setini filan serdim bi tek bebegimiz eksik artik içinde..

Çok sağol desteğin için canım. Bugün eve geldiğimden beri daha sık emzirmeye çalıştım sirtim agrimis resmen. Inşallah faydasini görürüm mamanin da canım

Bacım emzirirken her beslenme için tek memeni kullaniyorsun değil mi.. Hani bes dakika birinden beş dakika birinden seklinde emziriyorsan bu yanlış bir yontemmis çünkü sütünün kilo aldıran kısmı o son süt oluyormuş.. Öyle yazıyor kitapta yani..

Eklentiler

• IMG-20170705-WA0015.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 40
Tek degilsin canim daha bizlerde variz dogurmayan :))

Valla herkesten dua istiyorum artik dogurayim diye dua edin bana nolur artık dogurayim noooluur diyorum.. Karnım iyice aşağı indi ama bi ümit bekliyorum..
Canim seninle gunlerimiz ayni ben de her gun acaba bugun dogcak mi diye bekliyorum :) bi de erken dogum riskim vardi haftalarca yattim doktor ilaci kesince dogar demisti 3 gun oldu tik yok. Evde annem ve kv duruyor her an dogururum diye. Oglum da iyice kemiklendi sanirim gobegim yirtikcak tekmelerinden hakkimizda hayirlisi olsun insallah zamani gelince kolaylikla dogarlar. Sen de mi normal dogumu bekliyorsun?

blacklable canim nasil gidiyor dogum belirtileri var mi ne zaman dogururuz sence :)
Canım ben de düğünden düğüne koşuyorum sürekli oynuyorum temizlik yspıyorum ama henüz tık yok aslında korkuyorum da bi yandan 2 hafta daha dursun diyorum ev tamamen yerleşmedi henüz hazır değilim hakikaten senin durum enteresan oldu eeken geliyor derken gününü bekleyecek sanırım oğluşun

Valla herkesten dua istiyorum artik dogurayim diye dua edin bana nolur artık dogurayim noooluur diyorum.. Karnım iyice aşağı indi ama bi ümit bekliyorum..
Canım @Cerdic_CT sen ben aynıyız. Bence biraz daha durabilirler kilo olarak sorun yoksa acele etme. Hsyırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

Benim de temizlik bitti halılar 4/5 güne gelecek. Beşiğin içi yıkandı nevresim takımları ütülecek sadece. Onun dışında çantamız kıyafetlerimiz herşeyimiz hazır çok şükür. Bir de eşime haftasonu draje ve badem şekeri aldırıp keselere koymayı planlıyorum. Hoşgeldin yaxılı etiket yaptırmıştım onu da takarım keselere İkramlık çikolata yerine daha hoş geldü bana sen ne düşünüyorsun ikramlar için

Aslinda daha gunumuz baya var ama herkes dogurunca hevesleniyorum ben de :) oo sen baya aktifsin masallah ben yatmaktan iyice hamlamisim azicik yuruyunce nefesim kesiliyor. 40 haftayi doldurursa enterasan olucak hakikaten o kadar sanci kesici ilaci bosuna mi içtim acaba diye dusunuyorum

Senin durumu yakından takip ediyorum zaten hep canim bak günümüzde ayni o dogurcak ben de dogurur muyum acaba modunda geziyordum hatta bugün eşime dedim hani vardiya erken doğurma riski olan arkadaş simdi ilaçları kesti oda doguramadi bak dedimdi.. Sürekli evde ben dogurcam ben dogurcam diye dolaniyorum ama gelen giden yok niye gelmiyorlar artik çok bile kaldılar yeter yaaa.. aynen normal bekliyorum bende yarin kontrolüm var inşallah umut vadedici bişi söyler.. İnşallah hayirlisiyla dünyaya gelirler bizler de ereriz muradimiza ozeniyorum yaa millet doğurdukça.. Ahhh ne hayallerle bekliyoruz onlari..

Canım @Cerdic_CT sen ben aynıyız. Bence biraz daha durabilirler kilo olarak sorun yoksa acele etme. Hsyırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

Yapi itibarıyla sabırsız insanim anacim ben hic sabrim yok hani gidip sezeryanla al dicek kadar değilim ama bi an evvel gelsin istiyorum.. Bide artik yüz ustu uyumak istiyorum ne yalan soylim oda bi etken

Ohh valla o temizlik bitince insan nasıl rahatliyor demi.. Halılarda bian evvel gelse çok iyi olacak valla hic bişi kalmasın istiyorum artik.. Ben günlerdir usenmedim kokulu tas yapıyorum sonunda bitti 90 tane yapabildim inşallah yeter.. Küçücük şişeler aldım bide onlarda gülsuyu koycam bide inşallah ismimize karar verebilirsek isimli çikolata yaptircam.. Kimliği çıkana kadar belli olmiycak ama bile giderse anlasamadik esimle bi türlü

taşlarım boyle oldu bu arada..

Eklentiler

• IMG-20170706-WA0004.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 83
I ImaginaryLife Canım sen ikramlık neler hazırladın?
Canim ben haciseriften cikolata siparisi vermistim isim etiketli bi de kolonya siseleri siparis verdim yine isim etiketli hatira olarak dagitmalik. Onun disinda lokum alicam ama onlara etiket yapistirmicam artik normal hosgeldin bebek yazanlardan alirim heralde. Ama bunları hastaneye götürmeyi dusunmuyorum kimse gelmez diye baska bi ilde dogum yapcagim icin. Sen goturcek misin?

Sariliga bakıldı bugün yok canım. Ve hiç ama hiç kusmadi şimdiye kadar
Canim sariligin olmamasi ve kusmamasi cok iyi. Demekki sutune karsi alerjisi yok. Cocuk notmal kakasinida yapiyorsa aslinda doyuyordur. Sutunun rengi nasil su gibi mi ? Besliyici ozelligi az gelmistir.

Canim humana diye cay vardi ondan icmeye basladim ins ise yarar dedigin gibi tum bu otlar varmis icinde emziren anne cayi yaziyor ins gelir sut yaa simdide onu bekliyoz :)

Canim sen sormadan ben yazayim zaman bulmusken Azra & 39+5 06.07.2017 hep birlikte bekledik herseyi birlikte öğrendik ins sagliklida buyuturuz bebeklerimizi

Al benden de o kadar ultrason 33+5 diyor bugün e
Ama doktor dün 34+1 dedi haftama benim de kafa karisik doktora göre 35 icindeyim 34bitti

Arzustokrasi canım bende varım doğurmayan. Ama ben 17sinde büyük ihtimal sezeryan olucagim bir mani çıkmazsa. Sen nuri beye gittin mi ne diyor neyi tavsiye ediyor?

Ah canım benim ya en azından senin belli tarihin var oda bişi.. Belirsizlik mahvediyor beni.. Yalniz tarihin on numara olmus he 17.07.17 super ya... İnşallah sağ salim alırsın bebisini kucağına..
Yarin gidicem kontrole bakayım ne diyecek.. Önceki gittiğimde sordu sen ne dusunuyosun doğum için diye bende tabiki normal dedim oda heh super tamam o zaman normal beklicez dedi sancin olursa suyun gelirse gel dedi.. Yarına gitcem gitmesine de ne randevu aldırdı ne bişi direk gel dedi.. Dogurcagimi mi bekliyordu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…