- 3 Şubat 2017
- 215
- 296
- 33
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.621
Canim sütünün yağlı olmasını istiyorsan kemik suyuna çorba yap kendine acayip güzel hem sut yapiyor hem çocuğa bes benim ilk kızım kolik bi bebekti oyüzden ben de yediklerime çok dikkat ediyordum genelde çorba tarzı sulu şeyler tuketiyrdum kemik suyuna çorba nin çok faydasini gördüm kızım da her ay 1 kilo alıyordu nerdeyse 6 ay sadece anne sütüyle beslendiÇok sağol desteğin için canım. Bugün eve geldiğimden beri daha sık emzirmeye çalıştım sirtim agrimis resmen. Inşallah faydasini görürüm mamanin da canım
Çok sağol desteğin için canım. Bugün eve geldiğimden beri daha sık emzirmeye çalıştım sirtim agrimis resmen. Inşallah faydasini görürüm mamanin da canım
Tek degilsin canim daha bizlerde variz dogurmayan :))Ay vallahi doğuran dogurana bu ara bi ben kaldım gibi hissetmeye başladım artik..
Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah.. Saglik problemi olanlarda Allah tez zamanda şifa versin geçmişler olsun...
Çok şükür bugün evimde temizlendi halilarimi gönderdim yıkamaya onlarda yerlestimi gönül rahatlığıyla doğurabilirim..
Odasini hazırladım uyku setini filan serdim bi tek bebegimiz eksik artik içinde...
Tek degilsin canim daha bizlerde variz dogurmayan :))
Canim seninle gunlerimiz ayni ben de her gun acaba bugun dogcak mi diye bekliyorum :) bi de erken dogum riskim vardi haftalarca yattim doktor ilaci kesince dogar demisti 3 gun oldu tik yok. Evde annem ve kv duruyor her an dogururum diye. Oglum da iyice kemiklendi sanirim gobegim yirtikcak tekmelerindenValla herkesten dua istiyorum artik dogurayim diye dua edin bana nolur artık dogurayim noooluur diyorum..Karnım iyice aşağı indi ama bi ümit bekliyorum..
Canım ben de düğünden düğüne koşuyorum sürekli oynuyorum temizlik yspıyorum ama henüz tık yokblacklable canim nasil gidiyor dogum belirtileri var mi ne zaman dogururuz sence :)
Canım @Cerdic_CT sen ben aynıyız. Bence biraz daha durabilirler kilo olarak sorun yoksa acele etme. Hsyırlısıyla kucağımıza alırız inşallahValla herkesten dua istiyorum artik dogurayim diye dua edin bana nolur artık dogurayim noooluur diyorum..Karnım iyice aşağı indi ama bi ümit bekliyorum..
Benim de temizlik bitti halılar 4/5 güne gelecek. Beşiğin içi yıkandı nevresim takımları ütülecek sadece. Onun dışında çantamız kıyafetlerimiz herşeyimiz hazır çok şükür. Bir de eşime haftasonu draje ve badem şekeri aldırıp keselere koymayı planlıyorum. Hoşgeldin yaxılı etiket yaptırmıştım onu da takarım keselere İkramlık çikolata yerine daha hoş geldü bana sen ne düşünüyorsun ikramlar içinAy vallahi doğuran dogurana bu ara bi ben kaldım gibi hissetmeye başladım artik..
Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah.. Saglik problemi olanlarda Allah tez zamanda şifa versin geçmişler olsun...
Çok şükür bugün evimde temizlendi halilarimi gönderdim yıkamaya onlarda yerlestimi gönül rahatlığıyla doğurabilirim..
Odasini hazırladım uyku setini filan serdim bi tek bebegimiz eksik artik içinde..
Bacım emzirirken her beslenme için tek memeni kullaniyorsun değil mi.. Hani bes dakika birinden beş dakika birinden seklinde emziriyorsan bu yanlış bir yontemmis çünkü sütünün kilo aldıran kısmı o son süt oluyormuş.. Öyle yazıyor kitapta yani..
Aslinda daha gunumuz baya var ama herkes dogurunca hevesleniyorum ben de :) oo sen baya aktifsin masallah ben yatmaktan iyice hamlamisim azicik yuruyunce nefesim kesiliyor. 40 haftayi doldurursa enterasan olucak hakikaten o kadar sanci kesici ilaci bosuna mi içtim acaba diye dusunuyorumCanım ben de düğünden düğüne koşuyorum sürekli oynuyorum temizlik yspıyorum ama henüz tık yokaslında korkuyorum da bi yandan 2 hafta daha dursun diyorum ev tamamen yerleşmedi henüz hazır değilim hakikaten senin durum enteresan oldu eeken geliyor derken gününü bekleyecek sanırım oğluşun
Canim seninle gunlerimiz ayni ben de her gun acaba bugun dogcak mi diye bekliyorum :) bi de erken dogum riskim vardi haftalarca yattim doktor ilaci kesince dogar demisti 3 gun oldu tik yok. Evde annem ve kv duruyor her an dogururum diye. Oglum da iyice kemiklendi sanirim gobegim yirtikcak tekmelerindenhakkimizda hayirlisi olsun insallah zamani gelince kolaylikla dogarlar. Sen de mi normal dogumu bekliyorsun?
Canım @Cerdic_CT sen ben aynıyız. Bence biraz daha durabilirler kilo olarak sorun yoksa acele etme. Hsyırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
Benim de temizlik bitti halılar 4/5 güne gelecek. Beşiğin içi yıkandı nevresim takımları ütülecek sadece. Onun dışında çantamız kıyafetlerimiz herşeyimiz hazır çok şükür. Bir de eşime haftasonu draje ve badem şekeri aldırıp keselere koymayı planlıyorum. Hoşgeldin yaxılı etiket yaptırmıştım onu da takarım keselere İkramlık çikolata yerine daha hoş geldü bana sen ne düşünüyorsun ikramlar için
Canim ben haciseriften cikolata siparisi vermistim isim etiketli bi de kolonya siseleri siparis verdim yine isim etiketli hatira olarak dagitmalik. Onun disinda lokum alicam ama onlara etiket yapistirmicam artik normal hosgeldin bebek yazanlardan alirim heralde. Ama bunları hastaneye götürmeyi dusunmuyorum kimse gelmez diye baska bi ilde dogum yapcagim icin. Sen goturcek misin?I ImaginaryLife Canım sen ikramlık neler hazırladın?
Canim sariligin olmamasi ve kusmamasi cok iyi. Demekki sutune karsi alerjisi yok. Cocuk notmal kakasinida yapiyorsa aslinda doyuyordur. Sutunun rengi nasil su gibi mi ? Besliyici ozelligi az gelmistir.Sariliga bakıldı bugün yok canım. Ve hiç ama hiç kusmadi şimdiye kadar
Canim humana diye cay vardi ondan icmeye basladim ins ise yarar dedigin gibi tum bu otlar varmis icinde emziren anne cayi yaziyor ins gelir sut yaa simdide onu bekliyoz :)Canım Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah çok şükür kurtulmuşsun darısı bizlere inşallah.
Rezene tohumunu kaynatıp iç istersen ya da şimdi eczanelerde tableti var.Rezene ve çemen tohumu ikisi de sütü 1 gün kullanımdan sonra getiriyor.Bebek canım o küçücük canıyla yoruluyor cok cok mama da kolay gelir sen bol bol su tüket o tabletlerden al bence benim arkadaşım çok faydasını gördü bana da hemen al diyor.
Canim sen sormadan ben yazayim zaman bulmuskenkızlar merhaba hepiniz hoşgeldiniz :) hamileliğini yeni öğrenenler, gelin beraber bekleyelim. belirtilerimizi sorunlarımızı paylaşalım beraber çözüm bulalım. stresimizden uzaklaşalım. Bebişlerimize aldığımız şeyleri, yaptığımız yapacağımız güzel fikirleri paylaşalım. hadi gelin. mesela bugün ilk defa midem bulandı benimMide bulantısının bu kadar mutlu edeceği hiç aklıma gelmezdi ilk klp atışları, ilk tekmeler hadi kötü şeyler paylaştıkça küçülür, güzel şeyler paylaştıkça büyür. bu süreci hep beraber yaşayalım
Taze anne ve bebişlerimiz
@beyazyalan & kaan
baldan_madam & çınar 33+5 16.06.2017
@hllmry & ece naz34+5 27.06.2017
@gulendam09 & simay39 30.06.2017
@ferishhh & özde36 01.07.2017
@ebruu05 & duru39+3 04.07.2017
@melegini_bekliyor & ayaz39+4 04.07.2017
Al benden de o kadar ultrason 33+5 diyor bugün eKızlar bişey sorcam, şimdi benim hamile kaldığım ilk günden beri hep doktor kontrolünde 10gün önde çıkıyor oğlumun değerleri, e şimdi ben beklenen Doğum tarihimi on gün önemi almalıyım yoksa yine aynı mı olur öndede olsa,yani son adet tarihim esasmı almalıyım?kafamda deli sorular
Arzustokrasi canım bende varım doğurmayan. Ama ben 17sinde büyük ihtimal sezeryan olucagim bir mani çıkmazsa. Sen nuri beye gittin mi ne diyor neyi tavsiye ediyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?