- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.641
Ya hanimlar karnim surekli sertlesip duruyor bu neyin alameti bilen var mi? Git gide siklasiyor. Kasilma mi bilmyrm cnku tum karnim oluyor ve cocuk abuk subuk sekle giriyor. 40 haftam doldu Zaten.
Ya ama hic sanci yok. Ben sanci bekledigmden bunlari onemsemiyrdum. Tutuym dakikayi. Ben acili bisy bekliyorum:)))Dakika olarak takip ediyormusun düzenli mi o sertleşip gevsemeleri bacım.. Ay inşallah geliyordur sağ salim alırsın kucağına..
Darısı basimiza insallahhhh....
Araya sıkıştıriyor biliyorsun ama sen yine hemşiresine hatırlat derim saatlerce beklersin yoksa. Benimde kesin değil tarih ama çok fena karnımı acitmaya başladı ozellikle kasik gölgemi. Fenalardayim canim cok yanıyorAh canım benim ya en azından senin belli tarihin var oda bişi.. Belirsizlik mahvediyor beni.. Yalniz tarihin on numara olmus he 17.07.17 super ya... İnşallah sağ salim alırsın bebisini kucağına..
Yarin gidicem kontrole bakayım ne diyecek.. Önceki gittiğimde sordu sen ne dusunuyosun doğum için diye bende tabiki normal dedim oda heh super tamam o zaman normal beklicez dedi sancin olursa suyun gelirse gel dedi.. Yarına gitcem gitmesine de ne randevu aldırdı ne bişi direk gel dedi.. Dogurcagimi mi bekliyordu acaba
Ya ama hic sanci yok. Ben sanci bekledigmden bunlari onemsemiyrdum. Tutuym dakikayi. Ben acili bisy bekliyorum:)))
Arzustokrasi blacklable @Cedric_CT kızlar bizim tarihten ben de varım ama benimki sezeryan olacak şimdilik 28.07 ama artık çok sabırsızlanıyorum hele ki böyle hiç esmeyen bir gece olduğunda :/ benim de tamam gibi ama hala bişiler var eksik aman artık bitmese de olur moduna geçtim sanırım olduğu kadar :) önümüzdeki hafta ben de hastane süsleri ile ilgilenmek istiyorum.
Araya sıkıştıriyor biliyorsun ama sen yine hemşiresine hatırlat derim saatlerce beklersin yoksa. Benimde kesin değil tarih ama çok fena karnımı acitmaya başladı ozellikle kasik gölgemi. Fenalardayim canim cok yanıyor
Ama çıkan o topuğun elkeyip hissedebilmek yaşadığım en büyük keyif huzur oldu :)Herkesin doğum hikâyesi farklı başlıyor anacim dur bakalım daha.. İnşallah acısız sancisiz olur ama daha erken bunu söylemek için..hadi bakam bi avazda kurtarsın Rabbim...
Ya is aceleye binmedimi bitmiyor varya doğurmuş olsak tak tak herşey bitmiş olurdu şimdiye hani oldu bittiye gelse bu kadar yorulmayiz bence.. Seninde tarih belli ne güzel.. Sağ salim gelsin bebisin inşallah annesi cicilerini hazirlarken kolay gelsin sana..
Kapıdan çıkıp bakıyor ya sürekli bakayim kimin karni büyük kim çok bekledi diyip içeri alıyor birini kopuyorum adama..artik iyice tanıdı beni ya yolda görse napiyon kız çiroz kocan nerde diyebilir.. oyy o kadar iyi anlıyorum ki şuan seni Allah yardımcımız olsun sipsivri cikartiyor demi o ayağımı nesiyse artik sanki içini çiziyor yada geriliyor o popo oradan çıkacak gibi oluyor.. Fena olacak bizimkiler herhalde bacım bu kadar hareket nedir... Bak gene kaç oldu saat geberiyorum yorgunluktan ama gram uykum yok durmuyorki sıpa...
Ama çıkan o topuğun elkeyip hissedebilmek yaşadığım en büyük keyif huzur oldu :)
Benimki artık sönmeye çalışıyor çalışıyor ama dönemiyor çocuğum yer kalmadı heralde ama çok büyük uğraş içindeydi :) benimkinin de popo ve ayaklar sağ üste doğru duruyor çapraz gibi sanki. Başı da sol kasıklarımda hissediyorum. Ki kasıklarım ve neredeyse bikini bölgem inanılmaz bir acı içerisinde birkaç zamandır.Benimde ya tutuveresim geliyor o ayaginiama şuan çok aciyooor.. bugün sağ tarafima geçirdi ayağını hep soldan soldan geliyordu döndü niyeyse..
Vallabu akşamki düğünde oynarken sen geldin aklımaAslinda daha gunumuz baya var ama herkes dogurunca hevesleniyorum ben de :) oo sen baya aktifsin masallah ben yatmaktan iyice hamlamisim azicik yuruyunce nefesim kesiliyor. 40 haftayi doldurursa enterasan olucak hakikaten o kadar sanci kesici ilaci bosuna mi içtim acaba diye dusunuyorum
Canım bebeğinin usg ye göre önde veya geride olması doğum tarihini değiştirmez. Önemli olan sat. Sat a göre kaç haftalıksan o geçerlidirAl benden de o kadar ultrason 33+5 diyor bugün e
Ama doktor dün 34+1 dedi haftama benim de kafa karisik doktora göre 35 icindeyim 34bitti
Sezaryen olmak tarihini bilmek açısından çok güzel. Süsleri geciktirme canım bence. Kendn yapacaksan el oyalayan şeyler hep. Benim donradan aklıma geldi keselere drajeler koymak. Çikolata fikri hala belirsiz kafamda. Magnetleri geldi hatta nerdeyse dağıttım bileArzustokrasi blacklable @Cedric_CT kızlar bizim tarihten ben de varım ama benimki sezeryan olacak şimdilik 28.07 ama artık çok sabırsızlanıyorum hele ki böyle hiç esmeyen bir gece olduğunda :/ benim de tamam gibi ama hala bişiler var eksik aman artık bitmese de olur moduna geçtim sanırım olduğu kadar :) önümüzdeki hafta ben de hastane süsleri ile ilgilenmek istiyorum.
Canım ellerine sağlık çok güzel olmuşlar Ben bu tür elişi konularında aşırı yeteneksizim o yüzden bi arkadaşım yaptı sağolsun. Temizlik süper dediğin gibi ama halılar da olmayınca bi garip geliyor. Her yer açık toz giriyor. Temizlik için yardıma gelen ablayla konultuk sağolsun doğum yaoarsan ara sen hastanedeyken gelir temizlerim yine dedi:)Senin durumu yakından takip ediyorum zaten hep canim bak günümüzde ayni o dogurcak ben de dogurur muyum acaba modunda geziyordumhatta bugün eşime dedim hani vardiya erken doğurma riski olan arkadaş simdi ilaçları kesti oda doguramadi bak dedimdi.. Sürekli evde ben dogurcam ben dogurcam diye dolaniyorum ama gelen giden yok niye gelmiyorlar artik çok bile kaldılar yeter yaaa.. aynen normal bekliyorum bende yarin kontrolüm var inşallah umut vadedici bişi söyler.. İnşallah hayirlisiyla dünyaya gelirler bizler de ereriz muradimiza ozeniyorum yaa millet doğurdukça.. Ahhh ne hayallerle bekliyoruz onlari..
Yapi itibarıyla sabırsız insanim anacim ben hic sabrim yok hani gidip sezeryanla al dicek kadar değilim ama bi an evvel gelsin istiyorum.. Bide artik yüz ustu uyumak istiyorum ne yalan soylim oda bi etken
Ohh valla o temizlik bitince insan nasıl rahatliyor demi.. Halılarda bian evvel gelse çok iyi olacak valla hic bişi kalmasın istiyorum artik.. Ben günlerdir usenmedim kokulu tas yapıyorum sonunda bitti 90 tane yapabildim inşallah yeter.. Küçücük şişeler aldım bide onlarda gülsuyu koycam bide inşallah ismimize karar verebilirsek isimli çikolata yaptircam.. Kimliği çıkana kadar belli olmiycak ama bile giderse anlasamadik esimle bi türlü
taşlarım boyle oldu bu arada..
Ayy sanki kasılma bu canım. Bence doktorunu bi ara ya da doğruca hastaneye git güzel haberlerini bekliyoruzYa hanimlar karnim surekli sertlesip duruyor bu neyin alameti bilen var mi? Git gide siklasiyor. Kasilma mi bilmyrm cnku tum karnim oluyor ve cocuk abuk subuk sekle giriyor. 40 haftam doldu Zaten.
Canim takip et bakalim. Dinlenince gecicek mi. Birde sidderi articakmi.Ya hanimlar karnim surekli sertlesip duruyor bu neyin alameti bilen var mi? Git gide siklasiyor. Kasilma mi bilmyrm cnku tum karnim oluyor ve cocuk abuk subuk sekle giriyor. 40 haftam doldu Zaten.
Yok canim sancim yoktu gunu dolmustu artik muayenede 3cm acikligim vardi normal dpgum istiyodum doktorda fazla beklemek istemedi suni sanci verelim dedi planli yattim hastaneye bikac saat suni sancidan sonra zaten kendi sancim basladi.canim valla eger dogum sancisiysa kesin anlarsin.belden ilk hafif giriyo kasiga geldiginde siddetleniyor.sonra hafifliyor.duruyo 3dk sonra bida ayni.zaten gercekten cok dakik geliyor.iste 3dk ya indiginde sanci zaten dogurma evresindeydim ben.ama ilk sancilar gercekten can yakmiyor okadar.Dakik geliyo ona dikkat et bide belden girip kasikta yukselip hafifleyip yok olan bisey.suni sancidan bikac saat sonra nisanim geldi.nisandan sonra siddetlendi agri bi baktilar 10 cm olmus bazilarinin ole 5cm den sonra birden aciliyomus insallah sizinde ole olur suyumuda patlattilar 10 cm olunca.suyuda patlatinca hizlandi 1bucuk saat icinde dogum oldu.bu aradaen kisa suren sey dogum 3 ikinmada tamam.tamam kabul agri siddetli ama ben panik atak hastasiyim kapali yerde bile duramam asansore binemem bi deli kuvvetimi geldi noldu hic bise dusunmeden dogurdum.o an zaten dogurayimda sanci gecsin diyosun.rabbim tez zamanda kavustursun evlatlarinizi koynunuzaa.Canim 10 cm acilman oldugu halde niye suni sanci verdiler? Oncesinde mi verdiler yoksa? Bi de suyun gelmeden dogumun basladigini nasil anladın da hastaneye gittin? Benim belime agri vuruyo sonra adet olcakmisim gibi agriyo hah diyorum dogurucam ama geciyo sonra. Anlamadim bu isi.
Benimki artık sönmeye çalışıyor çalışıyor ama dönemiyor çocuğum yer kalmadı heralde ama çok büyük uğraş içindeydi :) benimkinin de popo ve ayaklar sağ üste doğru duruyor çapraz gibi sanki. Başı da sol kasıklarımda hissediyorum. Ki kasıklarım ve neredeyse bikini bölgem inanılmaz bir acı içerisinde birkaç zamandır.
Canım ellerine sağlık çok güzel olmuşlar Ben bu tür elişi konularında aşırı yeteneksizim o yüzden bi arkadaşım yaptı sağolsun. Temizlik süper dediğin gibi ama halılar da olmayınca bi garip geliyor. Her yer açık toz giriyor. Temizlik için yardıma gelen ablayla konultuk sağolsun doğum yaoarsan ara sen hastanedeyken gelir temizlerim yine dedi:)
Ay bu coook güzel olmuş bayıldıııımEki Görüntüle 2017847 Bu da bizim süsümüz teyzelerikapı süsü, takı yastığı, hoşgeldin ve isim bannerı, anı defteri ve albümü bu konseptte oldu
Canım sütünü yaglandirmalisin .yani yediklerine özen göster sütun yaglansin.yorgun düştün sen de doğum vs.dr ek takviye önerdi mi mama olarak ?Siz vitamin falan kullanıyor musunuz canım. Ben kullanmiyordum bugün decavit verdi tekrar sağlık ocağı. Bi tek sezeryanim için antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyordum bir de denir ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?