- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.661
Öyle yapıcam canım inşallah toparlar yavrum
Öyle mi bilmiyordum ben canım. Yarım saat yarım saat degistirerek emzir demişlerdi hastanede öyle yapmaya çalıştım hepAy vallahi doğuran dogurana bu ara bi ben kaldım gibi hissetmeye başladım artik..
Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah.. Saglik problemi olanlarda Allah tez zamanda şifa versin geçmişler olsun...
Çok şükür bugün evimde temizlendi halilarimi gönderdim yıkamaya onlarda yerlestimi gönül rahatlığıyla doğurabilirim..
Odasini hazırladım uyku setini filan serdim bi tek bebegimiz eksik artik içinde..
Bacım emzirirken her beslenme için tek memeni kullaniyorsun değil mi.. Hani bes dakika birinden beş dakika birinden seklinde emziriyorsan bu yanlış bir yontemmis çünkü sütünün kilo aldıran kısmı o son süt oluyormuş.. Öyle yazıyor kitapta yani..
Başta açık beyaz gibi canım. Sonra sariya dönüyor. Biriken sütüm de sarı hepCanim sariligin olmamasi ve kusmamasi cok iyi. Demekki sutune karsi alerjisi yok. Cocuk notmal kakasinida yapiyorsa aslinda doyuyordur. Sutunun rengi nasil su gibi mi ? Besliyici ozelligi az gelmistir.
Hadi hayırlısı olsun gün gün derken iki güne verdi bak :)Kızlaaaaaar ben geldiiiimmmmmmmmtarihimizi aldık çok şükür odamızı da ayarladı doktorumuz.. 10.07.2017 de geliyor kızım pazartesi sabah yatış yapacağım 12.30-13.00 arası da doğum ayyy çok heyecanlıyıııız oğlum benden heyecanlı
Hadi hayırlısı olsun gün gün derken iki güne verdi bak :)
Bana da 14 Temmuz ya da 17 dedi 17 de karar kıldık üç gün üç gündürAy valla canım :) aslında çarşamba dedi ben dedin pazartesi olmaz mı diye olur dediçarşamba yeğenimin doğum günü çakışmasın
Kızlaaaaaar ben geldiiiimmmmmmmmtarihimizi aldık çok şükür odamızı da ayarladı doktorumuz.. 10.07.2017 de geliyor kızım pazartesi sabah yatış yapacağım 12.30-13.00 arası da doğum ayyy çok heyecanlıyıııız oğlum benden heyecanlı
İyi yapmışsın canım doğum günü kişiye özel olmalı. Hadi gozunaydin sıra bize gelio güzel haberlerle gel canımAy valla canım :) aslında çarşamba dedi ben dedin pazartesi olmaz mı diye olur dediçarşamba yeğenimin doğum günü çakışmasın
Bana da 14 Temmuz ya da 17 dedi 17 de karar kıldık üç gün üç gündür
Canım iyi yaptın sağol. Kusura bakma bi kaç gündür ben de sıkıntılıyım çok takip edemedim. Mesajları bile tam okuyamadım. Gördüklerime soruyorum. Notumu aldım ekliycem tatlım. Sağlıkla büyüt kuzunu :)Canim sen sormadan ben yazayim zaman bulmuskenAzra & 39+5 06.07.2017 hep birlikte bekledik herseyi birlikte öğrendik ins sagliklida buyuturuz bebeklerimizi
Canım hiç takip edemedim en son hastaneye yattığını biliyorum ne oldu ne dedi doktor?Al benden de o kadar ultrason 33+5 diyor bugün e
Ama doktor dün 34+1 dedi haftama benim de kafa karisik doktora göre 35 icindeyim 34bitti
Hadi gözünaydın canım :) sağlıkla gelsin kolay doğum olsun inşallah :)Kızlaaaaaar ben geldiiiimmmmmmmmtarihimizi aldık çok şükür odamızı da ayarladı doktorumuz.. 10.07.2017 de geliyor kızım pazartesi sabah yatış yapacağım 12.30-13.00 arası da doğum ayyy çok heyecanlıyıııız oğlum benden heyecanlı
Öyle mi bilmiyordum ben canım. Yarım saat yarım saat degistirerek emzir demişlerdi hastanede öyle yapmaya çalıştım hep
Gözünüz aydın canimm..sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
İyi yapmışsın canım doğum günü kişiye özel olmalı. Hadi gozunaydin sıra bize gelio güzel haberlerle gel canım
Canım iyi yaptın sağol. Kusura bakma bi kaç gündür ben de sıkıntılıyım çok takip edemedim. Mesajları bile tam okuyamadım. Gördüklerime soruyorum. Notumu aldım ekliycem tatlım. Sağlıkla büyüt kuzunu :)
Kızlar listede yazmayı atladığım varsa bilgilerini yazıp beni etiketleyebilir mi ekleyim hemen?
Canım hiç takip edemedim en son hastaneye yattığını biliyorum ne oldu ne dedi doktor?
Hadi gözünaydın canım :) sağlıkla gelsin kolay doğum olsun inşallah :)
Hem de tarih olarak güzel canımSancılarım var canım eski sezaryenlı olduğum için de ben istemedim beklemek :)) 3 gündür sancılarım kasılmalarım var :)
Hem de tarih olarak güzel canımya ben de iki gündür kasilmalari hissediyorum artık nstde çıkan 80 leri bile anlamiyodum acaba daha mi yüksek şimdi öyle düzenli bir ağrım sızım olmayınca da gitmedim hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?