temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Öyle mi bilmiyordum ben canım. Yarım saat yarım saat degistirerek emzir demişlerdi hastanede öyle yapmaya çalıştım hep

Canim sariligin olmamasi ve kusmamasi cok iyi. Demekki sutune karsi alerjisi yok. Cocuk notmal kakasinida yapiyorsa aslinda doyuyordur. Sutunun rengi nasil su gibi mi ? Besliyici ozelligi az gelmistir.
Başta açık beyaz gibi canım. Sonra sariya dönüyor. Biriken sütüm de sarı hep

Hadi hayırlısı olsun gün gün derken iki güne verdi bak :)

Gözünüz aydın canimm..sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

Canim sen sormadan ben yazayim zaman bulmusken Azra & 39+5 06.07.2017 hep birlikte bekledik herseyi birlikte öğrendik ins sagliklida buyuturuz bebeklerimizi
Canım iyi yaptın sağol. Kusura bakma bi kaç gündür ben de sıkıntılıyım çok takip edemedim. Mesajları bile tam okuyamadım. Gördüklerime soruyorum. Notumu aldım ekliycem tatlım. Sağlıkla büyüt kuzunu :)

Kızlar listede yazmayı atladığım varsa bilgilerini yazıp beni etiketleyebilir mi ekleyim hemen?

Al benden de o kadar ultrason 33+5 diyor bugün e
Ama doktor dün 34+1 dedi haftama benim de kafa karisik doktora göre 35 icindeyim 34bitti
Canım hiç takip edemedim en son hastaneye yattığını biliyorum ne oldu ne dedi doktor?

Hadi gözünaydın canım :) sağlıkla gelsin kolay doğum olsun inşallah :)

Öyle mi bilmiyordum ben canım. Yarım saat yarım saat degistirerek emzir demişlerdi hastanede öyle yapmaya çalıştım hep

İlk uç gün Kolostrum denilen sıvıyı alabilmesi için meme değiştirmek gerekiyormus ama uç günden sonra asil süt gelmeye başladığında sutun yapısı gereği bu sekildeymis... Diyor ki sütünüzü sagıp beklettiginizde üç kademe halini alır iste o kademeler gogsunuzde bekledigindede bu şekilde olur ve siz meme degistirirseniz o son sütü hic alamaz dahada önemlisi beyniniz o son sütun gereksiz olduğunu düşünüp onu üretmeyi keser diyor tracy hogg.. Başlangıçta değiştirmek gerekiyor yani ama sonra tek tarafli..

Amin canım inşallah:) yazarım ben doğum olunca :)

Sancılarım var canım eski sezaryenlı olduğum için de ben istemedim beklemek :)) 3 gündür sancılarım kasılmalarım var :)
Hem de tarih olarak güzel canım ya ben de iki gündür kasilmalari hissediyorum artık nstde çıkan 80 leri bile anlamiyodum acaba daha mi yüksek şimdi öyle düzenli bir ağrım sızım olmayınca da gitmedim hastaneye

Nst de nasıl çıktı benim bilmiyorum valla. Sadece gördüm sancıların yükselşini o kadar. Ama düzensiz de olsa evde kasılmamı sancımı hepsini hissediyorum. Geçen gece bile oldu hatta bu gece de :) sizin tarihte 17.7.17 çok güzel ama kalabalık olur o gün :) özel tarih :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…