- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.681
Aptamil kullanabilirsin demişti canım ben hiç yapmadım sütüm var diyeCanım sütünü yaglandirmalisin .yani yediklerine özen göster sütun yaglansin.yorgun düştün sen de doğum vs.dr ek takviye önerdi mi mama olarak ?
sweetwitch01 canım senin nstde de bebeğin kalbi hızlı mı çıkıyordu öyle hatırlamıyorum doktor ne tavsiye etmisti
Öğrenmiş oldum canım sagolasin öyle yapayım bir deİlk uç gün Kolostrum denilen sıvıyı alabilmesi için meme değiştirmek gerekiyormus ama uç günden sonra asil süt gelmeye başladığında sutun yapısı gereği bu sekildeymis... Diyor ki sütünüzü sagıp beklettiginizde üç kademe halini alır iste o kademeler gogsunuzde bekledigindede bu şekilde olur ve siz meme degistirirseniz o son sütü hic alamaz dahada önemlisi beyniniz o son sütun gereksiz olduğunu düşünüp onu üretmeyi keser diyor tracy hogg.. Başlangıçta değiştirmek gerekiyor yani ama sonra tek tarafli..
Yok ben ayırt edemicem galiba bebek mi toplanıyor kasılıyor mu ağrı olursa düzenli giderim herhalde hastaneye :) evet epey bi doğum tarihi olacak bizimle aynıNst de nasıl çıktı benim bilmiyorum valla. Sadece gördüm sancıların yükselşini o kadar. Ama düzensiz de olsa evde kasılmamı sancımı hepsini hissediyorum. Geçen gece bile oldu hatta bu gece de :) sizin tarihte 17.7.17 çok güzel ama kalabalık olur o gün :) özel tarih :)
Ayy ne tatli olmus yaaEki Görüntüle 2017847 Bu da bizim süsümüz teyzelerikapı süsü, takı yastığı, hoşgeldin ve isim bannerı, anı defteri ve albümü bu konseptte oldu
Ayy canim cok sagol böyle detayli anlattigin icin. Masallah seninki kolay bir dogum olmus tabi ne kadar aci cektin bilmiyorum ama insallah bizim de acilmalarimiz dogumumuz bir anda oluverir. Allah bebegini saglikla buyutmeyi nasip etsin sana :)Yok canim sancim yoktu gunu dolmustu artik muayenede 3cm acikligim vardi normal dpgum istiyodum doktorda fazla beklemek istemedi suni sanci verelim dedi planli yattim hastaneye bikac saat suni sancidan sonra zaten kendi sancim basladi.canim valla eger dogum sancisiysa kesin anlarsin.belden ilk hafif giriyo kasiga geldiginde siddetleniyor.sonra hafifliyor.duruyo 3dk sonra bida ayni.zaten gercekten cok dakik geliyor.iste 3dk ya indiginde sanci zaten dogurma evresindeydim ben.ama ilk sancilar gercekten can yakmiyor okadar.Dakik geliyo ona dikkat et bide belden girip kasikta yukselip hafifleyip yok olan bisey.suni sancidan bikac saat sonra nisanim geldi.nisandan sonra siddetlendi agri bi baktilar 10 cm olmus bazilarinin ole 5cm den sonra birden aciliyomus insallah sizinde ole olur suyumuda patlattilar 10 cm olunca.suyuda patlatinca hizlandi 1bucuk saat icinde dogum oldu.bu aradaen kisa suren sey dogum 3 ikinmada tamam.tamam kabul agri siddetli ama ben panik atak hastasiyim kapali yerde bile duramam asansore binemem bi deli kuvvetimi geldi noldu hic bise dusunmeden dogurdum.o an zaten dogurayimda sanci gecsin diyosun.rabbim tez zamanda kavustursun evlatlarinizi koynunuzaa.
Canim cok tatli olmus seninki de ne guzel ugrasmissin el emegi :) ben de kendim yapmak isterdim ama erkenden dogar diye apar topar aldik her seyi simdi de gelmiyo sipacik.Ya ben hala anlamıyorum başını acaba inmedimi yoksa ben mi hissizim.. Çocuğun başını popo diyemi seviyorum acaba diye düşünüyorum bazenaşağıda demişti doktor ama kıçı başı ayrı oynuyor anacim bunun dönmüşse de sasirmam yeniden bazen karnım popom gibi duruyor sağ ve sol yanak çok belirgin yani çok garip.. o aci bende alttan kazık sokuyorlarmis gibi bi his böle birden giriyor geçiyor sonra ama o an beni böğürtmeye yetiyor yani evde sıkıntı yokta sokakta olduğum yere çökesim geliyor.. O değilde biz ne zaman yüz ustu uyucaz ya.. Gene kaçtı uykum..
Tesekkur ederimbende o kadar becerikli değilmişim ya oyalanma olur diye yapmaya niyetlendim ama canım çıktı tek tek kalıp hazirla dök kurut evin canına okudum.. Ay ne güzel bi arkadas o öyle bende istiyorum oyle bi arkadas..
Sende halısız yapamayanlardansin he ben gibim ev toparlanmiyor halısız ya sanki hemen batıyor temizleyip gittiler daha arkalarından şarjlı supurgem nerde benim oldum..
Ay bu coook güzel olmuş bayıldıııımhayirlisiyla bi bebislerin gelmesi kaldı desene..
Ayy cok az kalmis kavusacaksiniz prensesinize sonundaKızlaaaaaar ben geldiiiimmmmmmmmtarihimizi aldık çok şükür odamızı da ayarladı doktorumuz.. 10.07.2017 de geliyor kızım pazartesi sabah yatış yapacağım 12.30-13.00 arası da doğum ayyy çok heyecanlıyıııız oğlum benden heyecanlı
Hadi hayırlı olsun canım inşallah kolaylıkla atlatırsınızKızlaaaaaar ben geldiiiimmmmmmmmtarihimizi aldık çok şükür odamızı da ayarladı doktorumuz.. 10.07.2017 de geliyor kızım pazartesi sabah yatış yapacağım 12.30-13.00 arası da doğum ayyy çok heyecanlıyıııız oğlum benden heyecanlı
Canim cok tatli olmus seninki de ne guzel ugrasmissin el emegi :) ben de kendim yapmak isterdim ama erkenden dogar diye apar topar aldik her seyi simdi de gelmiyo sipacik.
Ben de saga ve sola yatmaktan curudum valla dogurunca rahat rahat istedigimiz yere yatariz insallah dikisimiz falan rahatsiz etmezse :)
Bende çikolata yemistim bir parça acaba o mu yaptı 200 u gördüm nstd pazartesi tekrar nst ye giricemCanım ben çifte kavrulmuş türk kahvesi içmiştim o zaman yüksek çıkmıştı. Bana çay kahve yasakladı ve gezmeyi de yasakladı. Yatacaksın dedi çoğunlukla. Sonra düzeldi türk kahvesindenmiş ama benim
Yok ben ayırt edemicem galiba bebek mi toplanıyor kasılıyor mu ağrı olursa düzenli giderim herhalde hastaneye :) evet epey bi doğum tarihi olacak bizimle aynı
Ayy cok az kalmis kavusacaksiniz prensesinize sonunda
Hadi hayırlı olsun canım inşallah kolaylıkla atlatırsınız
Bende çikolata yemistim bir parça acaba o mu yaptı 200 u gördüm nstd pazartesi tekrar nst ye giricem
benim 17si olcak bir mani olmazsa canım . hersey kısmet bakalım bebişler ne zaman dogacak? asıl serüven dogduktan sonra baslıyor aslında bacım tecrubeliyiz senle bu konudaAynen hem sancılarım da var beklemek risk :) valla senle günümüz aynı hemde hadi bakalım hayırlsıı :)
Saol canımt teşekkür ederim cevabın için çay çok iciyordum artik asla icmeem inşallah düzelir doğum için gün almissiin inşallah sağlıkla gelir bebesin canımCanım aç olmakta ekiliyor yorgun olmakta. Benim ilk nst yi beğenmemişti doktor sadece tost yemiştim girmeden nstye çikolata ve meyve suyu da indirdim mideyeama sonucu beğenmedi baştan gönderdi toktum yine ama bu kez sadece limonata içtim o zaman kaöp atışları güzel çıkmıştı. Çikolata etkilemiş olabilir tabii sonuçta onda da kafein var. Bu kez limonata falan dene gittiğinde mutlaka dinlen öyle gir nst ye onun farklı acayip yani
benim 17si olcak bir mani olmazsa canım . hersey kısmet bakalım bebişler ne zaman dogacak? asıl serüven dogduktan sonra baslıyor aslında bacım tecrubeliyiz senle bu konuda
Saol canımt teşekkür ederim cevabın için çay çok iciyordum artik asla icmeem inşallah düzelir doğum için gün almissiin inşallah sağlıkla gelir bebesin canım
bende anlamıyorum ya sancı mı ? harekt mi kasılma mı ? keşke anlayabilsem ya ona göre onlem alırızYok ben ayırt edemicem galiba bebek mi toplanıyor kasılıyor mu ağrı olursa düzenli giderim herhalde hastaneye :) evet epey bi doğum tarihi olacak bizimle aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?