temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

sweetwitch01 canım senin nstde de bebeğin kalbi hızlı mı çıkıyordu öyle hatırlamıyorum doktor ne tavsiye etmisti

Canım ben çifte kavrulmuş türk kahvesi içmiştim o zaman yüksek çıkmıştı. Bana çay kahve yasakladı ve gezmeyi de yasakladı. Yatacaksın dedi çoğunlukla. Sonra düzeldi türk kahvesindenmiş ama benim

Öğrenmiş oldum canım sagolasin öyle yapayım bir de

Yok ben ayırt edemicem galiba bebek mi toplanıyor kasılıyor mu ağrı olursa düzenli giderim herhalde hastaneye :) evet epey bi doğum tarihi olacak bizimle aynı

Ayy canim cok sagol böyle detayli anlattigin icin. Masallah seninki kolay bir dogum olmus tabi ne kadar aci cektin bilmiyorum ama insallah bizim de acilmalarimiz dogumumuz bir anda oluverir. Allah bebegini saglikla buyutmeyi nasip etsin sana :)

Canim cok tatli olmus seninki de ne guzel ugrasmissin el emegi :) ben de kendim yapmak isterdim ama erkenden dogar diye apar topar aldik her seyi simdi de gelmiyo sipacik.
Ben de saga ve sola yatmaktan curudum valla dogurunca rahat rahat istedigimiz yere yatariz insallah dikisimiz falan rahatsiz etmezse :)

Ayy cok az kalmis kavusacaksiniz prensesinize sonunda

Hadi hayırlı olsun canım inşallah kolaylıkla atlatırsınız

Tesekkurler kuzum.. Aman akil isi değilmiş anacim yapmak boşver iyi olmuş hazir aldigin en son bel agrisidan ölüyorum sandım yani evde hala sim taneleri geziyor paril paril
Sen çıkmak isterken zorla tık annesi onu içeri şimdide küstü gelmiyor bak.. olsun daha vaktimiz var napalim son güne kadar beklemesinlerde.. bir iki hafta daha izin veriyorum hadi gene iyi takilsin az daha diyorum bende benim kıza ama mümkünse yengeç kalsın aslan olmaz aslan olmaz...
Ameliyat olduğumda sağa sola da yatamadimdi ay gene bunada şükür o yüzden en çok normal istiyorum yaa alt tarafta olunca dikisler yatılır sanki he yüz üstü

Bende çikolata yemistim bir parça acaba o mu yaptı 200 u gördüm nstd pazartesi tekrar nst ye giricem

Yok ben ayırt edemicem galiba bebek mi toplanıyor kasılıyor mu ağrı olursa düzenli giderim herhalde hastaneye :) evet epey bi doğum tarihi olacak bizimle aynı

Edersin canım. Benim mesela adet sancısı gibi geliyor toplanıyor bebek kasılıyor sonra.. bele şükür vurmadı bazen adet sancısı gibi olmayıp sadece belden gelen oluyor. Ben oğlumda yaşamadım ama bu yaşatıyor sancı doktor bile iyi tuttun bebeği dedi :) bu kadar erken tahmin etmiyordum dedi

Bende çikolata yemistim bir parça acaba o mu yaptı 200 u gördüm nstd pazartesi tekrar nst ye giricem

Canım aç olmakta ekiliyor yorgun olmakta. Benim ilk nst yi beğenmemişti doktor sadece tost yemiştim girmeden nstye çikolata ve meyve suyu da indirdim mideye ama sonucu beğenmedi baştan gönderdi toktum yine ama bu kez sadece limonata içtim o zaman kaöp atışları güzel çıkmıştı. Çikolata etkilemiş olabilir tabii sonuçta onda da kafein var. Bu kez limonata falan dene gittiğinde mutlaka dinlen öyle gir nst ye onun farklı acayip yani

Aynen hem sancılarım da var beklemek risk :) valla senle günümüz aynı hemde hadi bakalım hayırlsıı :)
benim 17si olcak bir mani olmazsa canım . hersey kısmet bakalım bebişler ne zaman dogacak? asıl serüven dogduktan sonra baslıyor aslında bacım tecrubeliyiz senle bu konuda

Saol canımt teşekkür ederim cevabın için çay çok iciyordum artik asla icmeem inşallah düzelir doğum için gün almissiin inşallah sağlıkla gelir bebesin canım

benim 17si olcak bir mani olmazsa canım . hersey kısmet bakalım bebişler ne zaman dogacak? asıl serüven dogduktan sonra baslıyor aslında bacım tecrubeliyiz senle bu konuda

Oo senin de 17 az kalmış :) 17sinde baya doğu olacak belli :) aynen maraton sonra başlıyor hele bizlere şimdi 2 katlı abiler ablalar var onlarla maraton 2 kat

Saol canımt teşekkür ederim cevabın için çay çok iciyordum artik asla icmeem inşallah düzelir doğum için gün almissiin inşallah sağlıkla gelir bebesin canım

İçme canım tansiyonunu bile etkiliyor senin. Evet canım pazartesi inşallah :)) amin hepimizin bebişi sağlıkla gelsin :)

bende anlamıyorum ya sancı mı ? harekt mi kasılma mı ? keşke anlayabilsem ya ona göre onlem alırız

Benim bebis daha kanala girmemiş kızlar daha erken dedi ama oğlumu önümüzdeki hafta dogurmustum buna göre galibabu bebis 40 haftayi bulacak doğması sanci falanda yok hayırlısı bana sezeryan görünüyor bu gidişle inşallah hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…