temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ahaaa super canim senin adina sevindim darisi bize insallah ben de heyecanlandim
Saglikla gelsin kuzucuk

Ay çok güzel tarih..dün hastanede hemşireler de söylüyordu. Çok kalabalık başımız diye 7.7.2017 diye. Ne güzel sağlıkla huzurla geçer inşallah canım benim.darisi bize..@bibikatun .Kız siz doguruyorsunuz ben heyecanlanıyorum haa...

benim oğlan şimdiden tutturdu kardesimle yatıcam diye ay ezicek cocugu diye ödüm kopuyor uyayakalırım falan napıcam ben .

Babynest yaptım ben canım yani annem yaptı. O şekilde ezilmez yanında falan yatmak zorunda olursa diye. Yoksa bebeği yatağında yatırmak en güzeli de. Hani abiler kıskanmasın üzülmesin diye. Kucağına falan da vereceğim kontrollü bir şekilde çok istiyor zaten. O şekilde de diyebilirsin canım kucağına veririz falan diye. Kendi almamak şartıyla tabiii :)

Evet 17si de dolu olur. Doktor odamızı ayarladı yoksa yer bulamayız dedi. Aslında sabah istediği doğumu ama yer yok diye öğlen oldu yatışı yapıp bekleyeceğiz tahliller falan olacak:) darısı size canım :)

elmasli canım bebeğin nasıl oldu? Dualarımız sizinle. Allah şifa versin ikinize de.
Herkese tek tek cvp veremiyorum kusura bakmayın. Bebeğimin ile ilgili olumlu gelişmeler var. Ama henüz tahlil tetkik ve bekleme sürecindeyiz evimize geldik sarılıktan hast yattı bebeğim. Bazı zor süreçler yaşıyorum yaşıyoruz bebeğimle. İnşallh atlattığımızda detaylı anlatacağım. Yalnız şuan ne dersem yanlış olur. Sadece şu kadarını söyleyeyim bebeğim doğduğunda şok yaşadım biraz. Allahım hepinize sağlıklı evlatlar versin. Allah emanet olun.

Canım çok geçmiş olsun dualarımız sizinle. İkiniz de iyi olun da biz bekleriz. Güzel haberlerinle birlikte anlatırsın yaşadıklarınızı da. Çok şükür eve çıkmışsınız. İnşallah sağlığınıza da kavuşursunuz en kısa zamanda.

Aptamil kullanabilirsin demişti canım ben hiç yapmadım sütüm var diye
Canım ben aptamil kullanıyorum. Yaklaşık yarım kilo aldık 15 günde. Şu kilo verme sürecini atlatana kadar mamadan destek al. Sütün çokmuş maşallah. Kiloyu düzene sokunca tekrar süte geçersin. Ama mama verdiğin saatlerde de sağ sütünü dolaba koy. Sütün azalmasın. Sütün şifa olsun inşallah kuzun topakcık olsun en kısa zamanda

Ben 17. Gün kavuştum yüzüstü uykuya canım. Sezeryanda rahim hemen toparlanmadığı için karın şiş oluyor dikişe baskı yapıyor yüzüstü yatamıyor insan. Darısı başına canım

Geçen gün bizimki de hiç uyumadı.göğsümü direk veremiyorum çok acıyor silikon göğüs ucu kullanıyorum.Onda da bebişim çekemiyor mu karnı doymuyor mu diye üzüldüm ağladım.Mecbur mama verdim.Pompa aldık bugün geldi sağdım baya sütüm varmış en azından içimdeki sütüm yetmiyor mu endişesi bitti

Emzirme konusunda aklıma takılanlar var doğru olan 15 dk bi göğsü 15 dk sonra diğerini vermek mi yoksa her bir emzirmede bir göğsü vermek mi doğru?
Bir de bebeğim bazen geceleri 4saat filan uyuyor uyandırıp emzirmeliyim yoksa kendinin uyanmasını mı bekleyeyim?Hastenede 2saate bir emzir dediler uyandırmaya kıyamıyorum

Yanınızda anneniz olamasa da illa birileri kalmak zorunda mı peki? Yani istiyorum ki oglumla bas basa kalayım zorsa da demeye demeye ogreneyim kendim her şeyi
benim annemde yanımda değil doğum için gelecek istanbuldan iki hafta kalıp dönecek sonrası yine ben oğlumla baş başa kalacağım, ikinci bebeğim olsa belki tecrübeli olurdum ama ilk. emzirirken sıkıntı çekeceğim eminim göğüs ucum yok. annen kalmıyosa gerisi kalmasada olur zaten kv desen samimi değilim ki yanında emzirirken bile utanır mıyım acaba diyorum, görümce desen aklı bi karış havada.

bana ebe bi göğsün bitmeden diğerine geçme bebek uyusa bile iki saatte bir uyandır emzir dedi, daha bebeğim doğmadan :)

Canım ebe tarifte söyle dedi beş dakika bi gogusten sonra diğer göğüse geçip en az 15 dk daha sonra bu uzun emzirdigin gogusten beş dakika olarak başla diğerini uzun emzir dedi

Ben de aslan olsun istiyodum ama o kadar beklemez heralde ben de beklemek istemem yengeç olursa oglumu cok uzer kizlar yengec erkekleri duygusal oluyolar. Aslan olup kendini begenmis olsun biraz demistim ama neyse ikizleri atlattik en azindan ona dayanamazdim :))

Kizlar kv bebegi sevmek icin karnimi ovuyo surekli hareket etsin diye ama sonrasinda hep kasilmam oluyo rahatsiz oluyorum. Hevesini de kirmiyim diye bisey demiyorum ama napsam bilemedim.
Eliyle karnimin her yerini ovuyo azicik bastirarak sanki gaz çıkarma masaji yapar gibi, sadece elini koysa beklese bisey olmicak. Bu kasilma olmasi tesaduf mu acaba yoksa cidden o mu tetikliyo :/

O tetikliyor canım. Ben hastaneye yattığımda karnını sürekli elleme o kasılmaları tetikler demişlerdi. Nerde kaldı masaj yapmak.
Anne karnım kadılıyor rahatsız oluyorum yapmayalım falan de bence canım.

Tesaduf degilmis demek ki tesekkur ederim canim kirilir diye soylememistim ama artik soyliyim bari. Of daha bunu soyleyemiyorum bebege yapmamasi gerekenleri nasil soylicem acaba
Siz nasil oldunuz bu arada canim? Yanigin gecti mi? Çinar iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…