- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.721
Tesaduf degilmis demek ki tesekkur ederim canim kirilir diye soylememistim ama artik soyliyim bari. Of daha bunu soyleyemiyorum bebege yapmamasi gerekenleri nasil soylicem acabaO tetikliyor canım. Ben hastaneye yattığımda karnını sürekli elleme o kasılmaları tetikler demişlerdi. Nerde kaldı masaj yapmak.
Anne karnım kadılıyor rahatsız oluyorum yapmayalım falan de bence canım.
Benim yok iste canim cok az geliyo insallah duzelir acilirGeçen gün bizimki de hiç uyumadı.göğsümü direk veremiyorum çok acıyor silikon göğüs ucu kullanıyorum.Onda da bebişim çekemiyor mu karnı doymuyor mu diye üzüldüm ağladım.Mecbur mama verdim.Pompa aldık bugün geldi sağdım baya sütüm varmış en azından içimdeki sütüm yetmiyor mu endişesi bitti
Canjm her bebek ayni zamanda dogmazki. Benim oglan 42 de kizim 38 de dogdu. Bunda ise belli degil daha. Ama agrim sancim yok. Bekleticek bence :)Benim bebis daha kanala girmemiş kızlar daha erken dedi ama oğlumu önümüzdeki hafta dogurmustum buna göre galibabu bebis 40 haftayi bulacak doğması sanci falanda yok hayırlısı bana sezeryan görünüyor bu gidişle inşallah hayırlısı olur
Canim ilk hafta 2 saat en fazla da 3 saatte bir emzirmek gerekli. 15 dk biri 15 dk biri ama sen 10 dk 10 dk da verebilirsin. Geceleride uyandirip emzirmen lazim bu sekilde sarilik olmadan atlatirsiniz. Bebegin icin uyandircaksin. Kiyamamak degil canim. Bana doktorum dogrusu 2 saat ama gece 3 e cikmasinda mahsur yok demisti.Emzirme konusunda aklıma takılanlar var doğru olan 15 dk bi göğsü 15 dk sonra diğerini vermek mi yoksa her bir emzirmede bir göğsü vermek mi doğru?
Bir de bebeğim bazen geceleri 4saat filan uyuyor uyandırıp emzirmeliyim yoksa kendinin uyanmasını mı bekleyeyim?Hastenede 2saate bir emzir dediler uyandırmaya kıyamıyorum
Haklısın her hamilelik bir değil demekki bekleriz napalım kısmet herşey hayirlisiyla hepimiz kucagimiza alırız inşallahCanjm her bebek ayni zamanda dogmazki. Benim oglan 42 de kizim 38 de dogdu. Bunda ise belli degil daha. Ama agrim sancim yok. Bekleticek bence :)
Yanığım su toplamaya başladı yer yer canım. Sarı kantaron yağı ve muhacir kremi sürüyorum dönüşümlü. Acısı azaldı şidilik ama su toplayınca zor olacak kucağıma koyamıyorum çınarı.Tesaduf degilmis demek ki tesekkur ederim canim kirilir diye soylememistim ama artik soyliyim bari. Of daha bunu soyleyemiyorum bebege yapmamasi gerekenleri nasil soylicem acaba
Siz nasil oldunuz bu arada canim? Yanigin gecti mi? Çinar iyi mi?
O zaman 13kasimdan hesapliycaz sat öyleCanım bebeğinin usg ye göre önde veya geride olması doğum tarihini değiştirmez. Önemli olan sat. Sat a göre kaç haftalıksan o geçerlidir
Canim acilma olmayinca sancidaaz olunca serum tedavisi uyguladı 1hafta sonra kontrol dedi adalat kullandim 2gunCanım iyi yaptın sağol. Kusura bakma bi kaç gündür ben de sıkıntılıyım çok takip edemedim. Mesajları bile tam okuyamadım. Gördüklerime soruyorum. Notumu aldım ekliycem tatlım. Sağlıkla büyüt kuzunu :)
Kızlar listede yazmayı atladığım varsa bilgilerini yazıp beni etiketleyebilir mi ekleyim hemen?
Canım hiç takip edemedim en son hastaneye yattığını biliyorum ne oldu ne dedi doktor?
Hadi gözünaydın canım :) sağlıkla gelsin kolay doğum olsun inşallah :)
Ay kiyamam baya yanmissin o zaman. Kantaron yagi yaniklara cok iyi geliyo annemin de eline yag sicramisti fena su toplamisti hic iz kalmadan gecti senin de en kisa zamanda gecer insallah.Yanığım su toplamaya başladı yer yer canım. Sarı kantaron yağı ve muhacir kremi sürüyorum dönüşümlü. Acısı azaldı şidilik ama su toplayınca zor olacak kucağıma koyamıyorum çınarı.
Oğluşum iyi. İdrar tahlilinde sorun çıkmış bakamamışlar tekrar idrar verdik bugün. O yüzden doktorla görüşemedik. Yine iki gündür kaka yapamadı karnı ağrıyor sanırım. Çok huzursuz karnına çekiyor hep bacakları. Zeytinyağı denedim altlı üstlü :) bakalım inşallah yardımcı olur oğluma derdi çok büyük kendince
Söyle bence. Tamam sıkıntılı haftayı atlattın ama durup dururken tetiklemeye de gerek yok doğumu. Kötü birşey yok bunda söyleyevilirsin
Ayy iyi canım çok sevindim. Ne kadar kalırlarsa o kadar iyi. Maşallah üçünüze de :) benim oğlum tek başına durmadı bu kadar :) uslu uslu dursunlar biraz daha kuzucukların :)Canim acilma olmayinca sancidaaz olunca serum tedavisi uyguladı 1hafta sonra kontrol dedi adalat kullandim 2gun
.ayni progestan devam bebisler kendi gelmezse 3hafta durabilir dedi biz tipta bi prof bulduk dedigim gibi cok rahat bu doktor bide o prof a gitcez bakalim ne diyecek canim
Benimkide onde 20temmuz diyo bklm sancilarim iyiden iyiye artti benimde suan icin acilma vs yok iyice yaklastigimiz icin bunlar normalmiş.Slm tatlım , doğum tarihin belli mi? Benim önden gidiyor ama doktor regl tarihine göre bakicak organ gelisimi için . Bende o yuzden erken aldırmak istemiyorum günah çocuğa
KIzlar baya yazılmış okuyamadım ama bugün inanılmaz iş yaptık. Ve en son 2 saat önce lavaboda peçeteye çoook minik bir iz gibi kırmızı leke geldi. Panik olmadım devamı gelmeyince doktoru da aramadım. Kıvamlı falan bişi değildi lif gibi kırmızı bişeydi muhtemelen aşırı hareketten olmuş olabilir. Şimdi dinleniyorum . Ama yürürken inanılmaz bir batma oluyor. Salı günü kontrole kadar bişey olmasın da.
Ama nişan falan olsa kıvamlı oluyormuş. Benimki Kıl kadar inçe bişeydi yarın olmadı ararım dediğin gibi bilgisi olsun.Canım riske arma doktorunu ara ne olur ne olmaz
Ama nişan falan olsa kıvamlı oluyormuş. Benimki Kıl kadar inçe bişeydi yarın olmadı ararım dediğin gibi bilgisi olsun.
Bende aptamil aldım canım. Gün de kaç kere veriyosunCanım ben aptamil kullanıyorum. Yaklaşık yarım kilo aldık 15 günde. Şu kilo verme sürecini atlatana kadar mamadan destek al. Sütün çokmuş maşallah. Kiloyu düzene sokunca tekrar süte geçersin. Ama mama verdiğin saatlerde de sağ sütünü dolaba koy. Sütün azalmasın. Sütün şifa olsun inşallah kuzun topakcık olsun en kısa zamanda
Ben 17. Gün kavuştum yüzüstü uykuya canım. Sezeryanda rahim hemen toparlanmadığı için karın şiş oluyor dikişe baskı yapıyor yüzüstü yatamıyor insan. Darısı başına canım
Benim annemde bugün gidecek. Kv ile aramız iyi çok şükür ama insan çekiniyor gene de. Çok yakın oturuyoruz. Ki hastanede tuvalete bile annemle beraber girdiler hiçbir mahremim falan kalmadıbenim annemde yanımda değil doğum için gelecek istanbuldan iki hafta kalıp dönecek sonrası yine ben oğlumla baş başa kalacağım, ikinci bebeğim olsa belki tecrübeli olurdum ama ilk. emzirirken sıkıntı çekeceğim eminim göğüs ucum yok. annen kalmıyosa gerisi kalmasada olur zaten kv desen samimi değilim ki yanında emzirirken bile utanır mıyım acaba diyorum, görümce desen aklı bi karış havada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?