temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Tesaduf degilmis demek ki tesekkur ederim canim kirilir diye soylememistim ama artik soyliyim bari. Of daha bunu soyleyemiyorum bebege yapmamasi gerekenleri nasil soylicem acaba
Siz nasil oldunuz bu arada canim? Yanigin gecti mi? Çinar iyi mi?

Benim yok iste canim cok az geliyo insallah duzelir acilir

Canjm her bebek ayni zamanda dogmazki. Benim oglan 42 de kizim 38 de dogdu. Bunda ise belli degil daha. Ama agrim sancim yok. Bekleticek bence :)

Canim ilk hafta 2 saat en fazla da 3 saatte bir emzirmek gerekli. 15 dk biri 15 dk biri ama sen 10 dk 10 dk da verebilirsin. Geceleride uyandirip emzirmen lazim bu sekilde sarilik olmadan atlatirsiniz. Bebegin icin uyandircaksin. Kiyamamak degil canim. Bana doktorum dogrusu 2 saat ama gece 3 e cikmasinda mahsur yok demisti.

Canjm her bebek ayni zamanda dogmazki. Benim oglan 42 de kizim 38 de dogdu. Bunda ise belli degil daha. Ama agrim sancim yok. Bekleticek bence :)
Haklısın her hamilelik bir değil demekki bekleriz napalım kısmet herşey hayirlisiyla hepimiz kucagimiza alırız inşallah

Tesaduf degilmis demek ki tesekkur ederim canim kirilir diye soylememistim ama artik soyliyim bari. Of daha bunu soyleyemiyorum bebege yapmamasi gerekenleri nasil soylicem acaba
Siz nasil oldunuz bu arada canim? Yanigin gecti mi? Çinar iyi mi?
Yanığım su toplamaya başladı yer yer canım. Sarı kantaron yağı ve muhacir kremi sürüyorum dönüşümlü. Acısı azaldı şidilik ama su toplayınca zor olacak kucağıma koyamıyorum çınarı.
Oğluşum iyi. İdrar tahlilinde sorun çıkmış bakamamışlar tekrar idrar verdik bugün. O yüzden doktorla görüşemedik. Yine iki gündür kaka yapamadı karnı ağrıyor sanırım. Çok huzursuz karnına çekiyor hep bacakları. Zeytinyağı denedim altlı üstlü :) bakalım inşallah yardımcı olur oğluma derdi çok büyük kendince
Söyle bence. Tamam sıkıntılı haftayı atlattın ama durup dururken tetiklemeye de gerek yok doğumu. Kötü birşey yok bunda söyleyevilirsin

Canim acilma olmayinca sancidaaz olunca serum tedavisi uyguladı 1hafta sonra kontrol dedi adalat kullandim 2gun
.ayni progestan devam bebisler kendi gelmezse 3hafta durabilir dedi biz tipta bi prof bulduk dedigim gibi cok rahat bu doktor bide o prof a gitcez bakalim ne diyecek canim

Ay kiyamam baya yanmissin o zaman. Kantaron yagi yaniklara cok iyi geliyo annemin de eline yag sicramisti fena su toplamisti hic iz kalmadan gecti senin de en kisa zamanda gecer insallah.
Minnacik bedenlerin tek derdi beslenmek ve bosaltmak zaten kiyamam ona rahatlar insallah annesi.
Haklisin canim soylicem artik napiyim artik beklemisken 38 dolsun bari de oyle doğsun.

KIzlar baya yazılmış okuyamadım ama bugün inanılmaz iş yaptık. Ve en son 2 saat önce lavaboda peçeteye çoook minik bir iz gibi kırmızı leke geldi. Panik olmadım devamı gelmeyince doktoru da aramadım. Kıvamlı falan bişi değildi lif gibi kırmızı bişeydi muhtemelen aşırı hareketten olmuş olabilir. Şimdi dinleniyorum . Ama yürürken inanılmaz bir batma oluyor. Salı günü kontrole kadar bişey olmasın da.

Ayy iyi canım çok sevindim. Ne kadar kalırlarsa o kadar iyi. Maşallah üçünüze de :) benim oğlum tek başına durmadı bu kadar :) uslu uslu dursunlar biraz daha kuzucukların :)

Slm tatlım , doğum tarihin belli mi? Benim önden gidiyor ama doktor regl tarihine göre bakicak organ gelisimi için . Bende o yuzden erken aldırmak istemiyorum günah çocuğa
Benimkide onde 20temmuz diyo bklm sancilarim iyiden iyiye artti benimde suan icin acilma vs yok iyice yaklastigimiz icin bunlar normalmiş.

Canım riske arma doktorunu ara ne olur ne olmaz

Bende aptamil aldım canım. Gün de kaç kere veriyosun

Benim annemde bugün gidecek. Kv ile aramız iyi çok şükür ama insan çekiniyor gene de. Çok yakın oturuyoruz. Ki hastanede tuvalete bile annemle beraber girdiler hiçbir mahremim falan kalmadı çok şükür iyidir o konularda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…