- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.741
Canım, ancak girdim topiğe. Bebeğimle hastaneden çıktık çok şükür. Sarılık riski hala var pazartesi kontrole gidecez. Ödüm patlıyor tekrar çıkacak da alacaklar diye. Dua et olur muYaaa Allah'ım hepinizin bebeğine şifa versin okudukça çok üzülüyorum
Canım, döndük evimize çok şükür, riskimiz hala devam ediyor amaCanim cok gecmis olsun cok zor biliyorum ama uzup yipratma kendini, dinlenmen de lazim sutun gelmesi icin. Insallah en kisa zamanda atlatirsiniz evinize donersiniz. Dualarimiz sizinle.
Canım, lansinohun kremi iyi geliyor. Ama ondan önce bir de zeytinyağı dene derim. Sanki o daha iyi gibi. Bi akrabam söyledi bana da zeytinyağı sür diye. Makyaj temizleme pamuğuna biraz sür ve göğsüne koy. Hem bebeğe de zarar vermez. Allahım şifa versinAgzima bez sikistirip emziriyom valla geccek diyolar ebeler 3 4 gune bide cok kuvvetli ya parcalandim yani napim bezi agzimda sıka sıka emziriyorum
Canım,benimle yattı da o bile çok zorducanım doktor bana yara olursa kullanmam için merhem verdi. Kullanmadım henüz bilmiyorum ama. Adı garmestan pomad. İnşallah işinize yarar. @ebruu05 bir de ayva çekirdeğini suda bekletip jelini sürmek çok çok iyi geliyormuş. Ama ayvayı bulmak zor şuan.
Canım Allah yardımcın olsun şifa versin bebeğine. İyi düşün ona iyi enerji ver. Herşey güzel olacak.
Canım seninle birlikte yatırmadılar mı bebeği? Bana birlikte yatacaksınız yatarsa demişlerdi. Bak lütfen uyu. Zor biliyorum ama ona orda iyi bakıyorlar. Onu düşün ve dinlenmeye çalış. Süt çok önemli bak kaçırma sütünü. Ben ne kadar uğraşıyorum gelsin diye. Sık sık sağ sütünü.
Hayirlisi olsun canim. Insallah acilman hizlanir :) saglicakla bebeginj kucagina alirsinGeldim dr'a nst ye bağladılar şmdi. Bi 100 bi 70 bakalım nolcak. Düzensiz ama sanki. Açılma 3 cm incelme yüzde 90 imiş. Açılmaya faln 1 saat snra tekrar bakacklarmş. Ayy bi andan doğsun bitsin kavuşaym diyorum. Diğer yandan hiç gözüm yemiyor eve göndersinler istiyorum.
Canım 2-2.5 saatte bir veriyorum. 40 la başladık şimdi 60 cc içiyor. Aralarda da emziriyorum ama ondan doymuyor hiç. Bir saat emiyor bazen. Ama doyup değil yorulup bırakıyır. Üstüne mama veriyorum.Bende aptamil aldım canım. Gün de kaç kere veriyosun
Çok şükür canım. Bizim doktor bir kere düşmeye başlarsa tekrar yükselmez dedi ama bilmiyorum ne kadar doğru. İnşallah atlatmıştır kuzucuk pzt güzel haberlerle gelirsiniz :) dua ediyorum hep kuzusu hasta olan bütün arkadaşların evlatlarına şifa versin allahım içinde de çınarıma.Canım,benimle yattı da o bile çok zorduberaber kısa süre geçirmemize rağmen hemen alışmış bana, yatmak istemedi. Korktu yavrum, tedirgin oldu. Tabi gözleri de kapalı, farketti yani bi terslik olduğunu maşallah bu yeni nesil çok akıllı. Ben ağladım tabi o öyle yaptıkça şimdi çok şükür çıktık da pazartesi kontrol var. İnşallah tekrar almazlar diye dua ediyorum tam olarak emme olayına geçemedik, sağmaya çalışıyorum. Dua et teyzesi
Canım ben aptamil kullanıyorum. Yaklaşık yarım kilo aldık 15 günde. Şu kilo verme sürecini atlatana kadar mamadan destek al. Sütün çokmuş maşallah. Kiloyu düzene sokunca tekrar süte geçersin. Ama mama verdiğin saatlerde de sağ sütünü dolaba koy. Sütün azalmasın. Sütün şifa olsun inşallah kuzun topakcık olsun en kısa zamanda
Ben 17. Gün kavuştum yüzüstü uykuya canım. Sezeryanda rahim hemen toparlanmadığı için karın şiş oluyor dikişe baskı yapıyor yüzüstü yatamıyor insan. Darısı başına canım
Ben de aslan olsun istiyodum ama o kadar beklemez heralde ben de beklemek istememyengeç olursa oglumu cok uzer kizlar yengec erkekleri duygusal oluyolar. Aslan olup kendini begenmis olsun biraz demistim ama neyse ikizleri atlattik en azindan ona dayanamazdim :))
Ben de bekliyorum daha mesajlarınızı okuyorum ısrarla son mesaja kadar ama bi türlü yazamadım... Haftaya bana da dr sezeryan tarihi verecek... Trombosit düşüklüğü yüzünden normal olmayacak... genel anestezi ile yapılacak korkum yok ama cok heyecanlıyım.. Karmaşık duygular içerisindeyim sizin de öyle miGrup coştu doğuran doğurana, daha bekleyenler olarak bir elin parmağını geçmiyoruz sanırım :)Rabbim doğum yapan herkesin evladına sağlık sıhhat versin bizlere de kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Canim bende de ayni sorun var. Renu duo icip duruyorum. Artik dogum yapana kadar gecmezYa kızlar bu mide asiti beni mahvetti resmen şimdi uykudan uyandım çok acı veriyor bir bardak soğuk Süt içtim bana mısın demedi
Vallahi canım ne yesem oluyor sanki.. Bir de yedikten dört beş saat sonra oluyorCanim bende de ayni sorun var. Renu duo icip duruyorum. Artik dogum yapana kadar gecmezdomates vs gibi asiditesi yuksek besinlerden uzak durmaya caliscam.
Benim de geceleri cok oluyo kasilmalarim ama gunduz uyaninca hamile degilmisim gibi hissediyorum hicbi belirti olmuyo. Bakalim pztsi ne dicek doktorun cok heyecanli :) biz carsamba gidicez sanirim daha cok var.Ay iste bende ondan korkuyorum 17 gün dile kolay 9 aydır bunun hayalini kuruyorum doğurur doğurmaz yatmam lazim benim hazır evde kalabalık okcak bebeğe bakacaklar var öyle uyumam lazim yarim saat bile olsa yeter o kadar hasretim yaaa.. İnşaallah normal dogururum.. Amin...
Bu arada yaniklarin bian evvel iyileşir inşallah kendini bi okut sen nazarlara geliyorsun gibime geliyor Rabbim şifa versin kem gözlerden korusun inşallah.. Cinarcigi benim yerime kokla emi inşallah oda toparlanır cop cop emer annesini bian evvel..
Tavsiye etmem aslanı kız kendimden biliyorum bizim özelliklerimizde kufretse daha iyi bencil kendini beğenmiş gözü yükseklerde tatminsiz insanlar oluyoruz biz aslanlar... Bak çok mert insanlar oluyoruz comertizdirde bi kaç iyi tarafımızda var tabi ama olsun genede yengeci tercih ederim :) ay ikizler iyyak iyiki olmadılar aslandanda beter ikizler..
Ve bugün yapabilecegimiz en aptalca seyi yapip kontrole öğleden sora gittik.. Bugün cumartesi olduğunu doktorların yarim gün çalıştığını tamamen unutmusuz biz gittiğimizde doktorun yerinde yeller esiyordu haliyle yalan oldu benim kontrol sinirden patlicaktim.. Pazartesiye kaldım göremedim kızımı..kasılmalarım artmaya başladı karnım sertleşip duruyor sürekli ama düzensiz inşallah pazartesiye az bi düzene girerde cabıcık dogururum..
Canim benimde sutum gelmedi baya ugrastim suan bir gogsumde gelmeye basladi bol bol incir ye ben kuru incir sayesinde sanki toparladim sutu ama hala 2.5 saate bir 30 ml mama veriyorum mecbur bu arada senin silikon uclar cok ise yaradi yaa allah razi olsun valla gogus ucu olmayan hemen alsin kizlar dogum oncesiCanım 2-2.5 saatte bir veriyorum. 40 la başladık şimdi 60 cc içiyor. Aralarda da emziriyorum ama ondan doymuyor hiç. Bir saat emiyor bazen. Ama doyup değil yorulup bırakıyır. Üstüne mama veriyorum.
Çok şükür canım. Bizim doktor bir kere düşmeye başlarsa tekrar yükselmez dedi ama bilmiyorum ne kadar doğru. İnşallah atlatmıştır kuzucuk pzt güzel haberlerle gelirsiniz :) dua ediyorum hep kuzusu hasta olan bütün arkadaşların evlatlarına şifa versin allahım içinde de çınarıma.
Canım uyandırman lazım daha çok kucuk. Zaman içerisinde düzene giriyor zaten kendi uyanıp istiyorbaldan_madam canim birde geceleri nasil yapıyorsun benimki uyuyor uyanmak istemiyor bazen memeyide almiyor mamada almiyor 4 saati buluyor beslenmesi acaba boyle idare etsemmi yoksa zorla uyandirmayami calissam doktorda 3 saate bir mama ver emmezse demisti neler yapiyorum yinede uyanmiyor kizim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?