temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Yaaa Allah'ım hepinizin bebeğine şifa versin okudukça çok üzülüyorum
Canım, ancak girdim topiğe. Bebeğimle hastaneden çıktık çok şükür. Sarılık riski hala var pazartesi kontrole gidecez. Ödüm patlıyor tekrar çıkacak da alacaklar diye. Dua et olur mu

Canim cok gecmis olsun cok zor biliyorum ama uzup yipratma kendini, dinlenmen de lazim sutun gelmesi icin. Insallah en kisa zamanda atlatirsiniz evinize donersiniz. Dualarimiz sizinle.
Canım, döndük evimize çok şükür, riskimiz hala devam ediyor ama pazartesi kontrolümüz var, dua et teyzesi bize

Agzima bez sikistirip emziriyom valla geccek diyolar ebeler 3 4 gune bide cok kuvvetli ya parcalandim yani napim bezi agzimda sıka sıka emziriyorum
Canım, lansinohun kremi iyi geliyor. Ama ondan önce bir de zeytinyağı dene derim. Sanki o daha iyi gibi. Bi akrabam söyledi bana da zeytinyağı sür diye. Makyaj temizleme pamuğuna biraz sür ve göğsüne koy. Hem bebeğe de zarar vermez. Allahım şifa versin

Canım,benimle yattı da o bile çok zordu beraber kısa süre geçirmemize rağmen hemen alışmış bana, yatmak istemedi. Korktu yavrum, tedirgin oldu. Tabi gözleri de kapalı, farketti yani bi terslik olduğunu maşallah bu yeni nesil çok akıllı. Ben ağladım tabi o öyle yaptıkça şimdi çok şükür çıktık da pazartesi kontrol var. İnşallah tekrar almazlar diye dua ediyorum tam olarak emme olayına geçemedik, sağmaya çalışıyorum. Dua et teyzesi

Hayirlisi olsun canim. Insallah acilman hizlanir :) saglicakla bebeginj kucagina alirsin

Bende aptamil aldım canım. Gün de kaç kere veriyosun
Canım 2-2.5 saatte bir veriyorum. 40 la başladık şimdi 60 cc içiyor. Aralarda da emziriyorum ama ondan doymuyor hiç. Bir saat emiyor bazen. Ama doyup değil yorulup bırakıyır. Üstüne mama veriyorum.

Çok şükür canım. Bizim doktor bir kere düşmeye başlarsa tekrar yükselmez dedi ama bilmiyorum ne kadar doğru. İnşallah atlatmıştır kuzucuk pzt güzel haberlerle gelirsiniz :) dua ediyorum hep kuzusu hasta olan bütün arkadaşların evlatlarına şifa versin allahım içinde de çınarıma.

Ay iste bende ondan korkuyorum 17 gün dile kolay 9 aydır bunun hayalini kuruyorum doğurur doğurmaz yatmam lazim benim hazır evde kalabalık okcak bebeğe bakacaklar var öyle uyumam lazim yarim saat bile olsa yeter o kadar hasretim yaaa.. İnşaallah normal dogururum.. Amin...
Bu arada yaniklarin bian evvel iyileşir inşallah kendini bi okut sen nazarlara geliyorsun gibime geliyor Rabbim şifa versin kem gözlerden korusun inşallah.. Cinarcigi benim yerime kokla emi inşallah oda toparlanır cop cop emer annesini bian evvel..

Tavsiye etmem aslanı kız kendimden biliyorum bizim özelliklerimizde kufretse daha iyi bencil kendini beğenmiş gözü yükseklerde tatminsiz insanlar oluyoruz biz aslanlar... Bak çok mert insanlar oluyoruz comertizdirde bi kaç iyi tarafımızda var tabi ama olsun genede yengeci tercih ederim :) ay ikizler iyyak iyiki olmadılar aslandanda beter ikizler..

Ve bugün yapabilecegimiz en aptalca seyi yapip kontrole öğleden sora gittik.. Bugün cumartesi olduğunu doktorların yarim gün çalıştığını tamamen unutmusuz biz gittiğimizde doktorun yerinde yeller esiyordu haliyle yalan oldu benim kontrol sinirden patlicaktim.. Pazartesiye kaldım göremedim kızımı.. kasılmalarım artmaya başladı karnım sertleşip duruyor sürekli ama düzensiz inşallah pazartesiye az bi düzene girerde cabıcık dogururum..

Grup coştu doğuran doğurana, daha bekleyenler olarak bir elin parmağını geçmiyoruz sanırım :)Rabbim doğum yapan herkesin evladına sağlık sıhhat versin bizlere de kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Ben de bekliyorum daha mesajlarınızı okuyorum ısrarla son mesaja kadar ama bi türlü yazamadım... Haftaya bana da dr sezeryan tarihi verecek... Trombosit düşüklüğü yüzünden normal olmayacak... genel anestezi ile yapılacak korkum yok ama cok heyecanlıyım.. Karmaşık duygular içerisindeyim sizin de öyle mi

Gricim tekrar geçmiş olsun canım yanığın su topluyorsa mutlaka doktora göster benim de yıklar önce ayağım yanmıştı su toplamıştı ama dr su toplamasına izin vermeyip her defasında o ölü deriyi temizlemişti. Kullandığın alternatif ürünler güzel yine de bi cildiyeciye görün derim iz kalmasın mikrop kapmasın Allah korusun

Belimdeki ağrıdan uyuyamadım adet sancısı gibi arada siddetlenip sağ boşluğuma ağrı yapıyo artık kurgulamaya başladım dogumsa normal deneyelim dicem falan diye artık gelse Hayır demem de

Merhaba arkadaşlar 39+5 oldum doktor muayene etti ve açılma yok dedi salı günü 40 hafta doluyor eğer o zamana kadar bir şey olmazsa çarşamba suni sancı ile dogurturuz dedi çok korkuyorum

Ya kızlar bu mide asiti beni mahvetti resmen şimdi uykudan uyandım çok acı veriyor bir bardak soğuk Süt içtim bana mısın demedi

Ya kızlar bu mide asiti beni mahvetti resmen şimdi uykudan uyandım çok acı veriyor bir bardak soğuk Süt içtim bana mısın demedi
Canim bende de ayni sorun var. Renu duo icip duruyorum. Artik dogum yapana kadar gecmez domates vs gibi asiditesi yuksek besinlerden uzak durmaya caliscam.

Benim de geceleri cok oluyo kasilmalarim ama gunduz uyaninca hamile degilmisim gibi hissediyorum hicbi belirti olmuyo. Bakalim pztsi ne dicek doktorun cok heyecanli :) biz carsamba gidicez sanirim daha cok var.

Canim benimde sutum gelmedi baya ugrastim suan bir gogsumde gelmeye basladi bol bol incir ye ben kuru incir sayesinde sanki toparladim sutu ama hala 2.5 saate bir 30 ml mama veriyorum mecbur bu arada senin silikon uclar cok ise yaradi yaa allah razi olsun valla gogus ucu olmayan hemen alsin kizlar dogum oncesi

baldan_madam canim birde geceleri nasil yapıyorsun benimki uyuyor uyanmak istemiyor bazen memeyide almiyor mamada almiyor 4 saati buluyor beslenmesi acaba boyle idare etsemmi yoksa zorla uyandirmayami calissam doktorda 3 saate bir mama ver emmezse demisti neler yapiyorum yinede uyanmiyor kizim yaa

Canım uyandırman lazım daha çok kucuk. Zaman içerisinde düzene giriyor zaten kendi uyanıp istiyor

Kızlar sezaryen sonrası hemen normal tuvalet kullanabilir miyiz acaba??benim evimde klozet yok çünkü... Değilse ilk günler kv de falann kalmam gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…