temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Aynı sancı yarım saat önce yine girdi beraberinde ishal kusma oldu usutmekten mi diyorum şimdi de of hastaneye acil gitme fobim oldu herşey yanlış alarmmis gibi geliyor
Ay senin bebis geliyor galiba canim bi git bence yanlissa da geri donersin. İshal genelde dogum belirtisi oluyor ya nolur nolmaz.

Yaa doktor havalar sicak 2-3 gune cikar acik kalsın cabuk iyilesir 5. Gunde gel dikislerine bakalim dedi bende bugun dus alacam cikarayim diyorum

Canim ayni seyleri dogumdan bir hafta once yasamaya baslamistim eger duzenli devam ederse bilki basliyor ama gecer gun icinde bir iki defa olursa biraz daha vakti vardir

Gozun aydin canim saglikla buyut insallah :) nasil gecti doğumun firsat bulunca anlatir misin? Epidural normalleri merak ediyorum kendimin de oyle olucak muhtemelen.
Valla ben yuzde yuz tavsiye ederim canim. Cok sukur hicbisy hisstmedm. Ikinmalari da basaryla yaptik. Hemsire bazilari iki saati buluyor dedi. Benm 45 dk surdu cok sukur. Ben son ana kadr hep kararsz kaldim ama sancilar siddetlennce ona dayanmak zordu. Burdan o anneleri ayri tebrik ediyorum. Ben sevdim. Aci falan da olmadi epidurl ignesi yapilirken. Zaten yazmistim buraya kasilmam var diye o sebepten gittim. Sancim sifirdi. Doktrda gelmisken alalim dedi zaten gun gecmisti diye. Suyu patlattilar sancim baslsin diye ki hakketen patlar patlamaz sancilar basladi. 2 saat kendi sancimi oylece cektim. Snra epidurl yiyince de 1 saat civari bekledik acilma icin sonrada dogum. Suni sanci yemedim. Hep herkes yiyor kesin bende yerim gozuyle bakiyodum ama ihtyac olmadi herlde

Yanlışsa da değilse de git doktora canım. Yanlışsa geri dönersin sorun olmaz ama ya değilse..

Ay senin bebis geliyor galiba canim bi git bence yanlissa da geri donersin. İshal genelde dogum belirtisi oluyor ya nolur nolmaz.
Bi kere daha olursa gidicem kızlar yanlışsa da döneriz araları çok uzun diye yanılıyorumdur dedim bakalım
Canim ayni seyleri dogumdan bir hafta once yasamaya baslamistim eger duzenli devam ederse bilki basliyor ama gecer gun icinde bir iki defa olursa biraz daha vakti vardir
Gece sancı vardı hatta uyutmadı bacaklarım da ağrıdı ama hafif bişey ben adet olunca duvarlara tirmanirdim ki iki defa oldu gün içinde şimdilik şuan ince bi sizi belimde yine bakalım tekrarlayacak mi beklerse bi hafta sonra Allah in izniyle kucağımda kızım nstde sancı çıktı haftaiçi 80 lerde ama hiçbişey hissetmiyodum ben

Ay masallah canim ya darisi basima benim de oyle rahat gecer insallah. Canim cok tatlidir benim o yuzden tedirginim ama hayirlisi :)

Canim ilk dogum ise zor olabiliyor ama ikinci ve ucuncu ise 4 kilonun ustu ise zor olmuyor. Ablam 4600 dogum yapti ama 2. Bebekti ve dikis bile olmadi. Benim doktorumda aynisini soyledi ilk dogum degilde 4 kilonun ustu sorun olmaz dedi. Cati muayenesine bile gerek yok dedi

Canim bana doktorum 4 5 cm olunca epidural takariz dedi, ama son dozu yapmiyorum ben ikinmayi hissetmen icin dedi. Nasil bisey olcak ne kadar sanci agri çekicem merak ediyorum :) sancilari kesmiyo mu yani epidural?
Canim son dozu yapar ama soyle ikinmayi hissedersin benimde oyle oldu. Agri hissediyorsun ben baya hissettim ama en son siddetli agri ve ikinmada rahat ettim.

Canim ultrasyonda yanilma payi var. Dusukte olcebiliyor , yuksekte. Doktorun simdiden seni sezeryana yonlendirmesi normal gelmedi. Devlet hastanesine git istersen. Orada dogum yapman icin demiyorum sadece gorus almak icin. 4 kilo diyipte 3500 doguran cok oluyor.

Canim agrin tekrar geldi mi. Ilk agri arasi cok uzun olabilir. Arada 2- 3 saat bile olabiliyor.
1 de ve 2.30 da geldi başka yok ama arada karnım sertleşiyor sürekli rahat zamanda da kızım kıpır kıpır yerinde durmuyo şuan belimde çok hafif sizi var artmadi

Canım valla habersiz yapmamalılar yaa olur mu öyle torun onlarınsa bebekte senin yani. Anneni tembihle ya da hastanede olacaklarsa çocuk doktoru illa ki geliyor odaya altını falan nasıl değişeceğini bilmem ne anlatıyor. O zaman sor de ki böyle böyle kesin mi diye.. onlarda anlatacaktır illa ki.. başka çare yok. Olmadı eşinin yanında anlatsın o desin annesine.

Cati oldun mu acilma varmiydi bende de 70 ler cikti nst de sadece karnimda kasilmalar vardi baska hicbirsey hissetmemistim valla canim ben suyum geldikten sonra sancim basladiginda sabaha karsi nst de 120 ler gordum ama inan dayanilmaz aci degildi ve kisa suruyor sonrasi rahatlik nefes aldırıyor yani

Yaa doktor havalar sicak 2-3 gune cikar acik kalsın cabuk iyilesir 5. Gunde gel dikislerine bakalim dedi bende bugun dus alacam cikarayim diyorum

Hımmm anladım canım. Hava sıcak haklı. Benim kuzenin 9. Gün çıkarmışlar bandajı mahvolmuş. Ben 5. Gün çıkarttırmıştım. Demek sıcaktan etkilenme ihtimali var ondan söylemiş. Duşta güzelce ıslansın canım. Eşin çıkarsın sonra. Su geçirmez bandaj mı yoksa sadece gazlı bezli şu delikli bantlardan mı? Su geçirmez olansa kolay çıkar diğerini bolca ıslatmak lazım. Dikişlerin olduğu kısmı kuru tut mutlaka. Açtıktan sonra da terletmemeye çalış o bölgeyi. Gazlı bez alın onunla terledikçe silersin canım. Ama sen sakın bakma dikişe dayanabilecek biri baksın tamam? Kendimden biliyorum göğüs ameliyatıma bakmaya kalktım gözüm kararmıştı :)) sezaryende bir şey görmedim öyle ince çizgiydi sadece. Baş dönmesi falan yaşamadım. Çıkarsın eşin onu kurulasın bi güzel

Çatı oldum çarşamba günü açılma falan bahsetmedi tek dediği bebek iri değil ama vajen yolu ve pelvis dolgun bu seni zorlar dedi bide bi tur kordon dolanmisti iki defa nst istedi serum yiyip tekrar çekildiğim nstde bayağı düzenli sancı çıkmıştı

Ahh esim hic dayanamaz böyle seylere oracikta bayilir valla ben annemden destek alirim diye dusunmustum dustan sonra ucundan yavas yavas cikardim ayna karsisinda acimadi cok sukur su gecirmez bantdi azicik kaşındı bir arada rengim sarardi bi tuaf hissettim kendimi ama aci yoktu suan iyiyim :)

Canim senin durumlari kendime cok benzetiyorum ama ins sonu benzemez guzelce normal dogurursun kolayca ins acilma basladiktan sonra gercekten normal dogum sancilar cok rahat sezeryana gore

Hadi yaaa.. benim eşim çocukta dayanıksız bende olsa sorun olmaz da ona karşı daha böyle korkuyor :) su geçirmez olan kolay çıkıyor canım. Benimkini doktor cırt diyip atmıştı gözün aydın banttan da kurtuldun oh mis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…