temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar sanırım benim kız erkenci çıktı. İşaretim geldi ve suyum sızmaya başladı. Dışarı çıkmıştım eve geldiğimde çamaşırımda kanla karışık su vardı ve tuvalete 1 damla kan aktı. Arada sızıntı halinde ıslatıyo çamaşırımı. Doktorumu aradım evde biraz daha beklememi söyledi. Suyun birden boşalırsa yada sancın başlarsa hastanede buluşalım dedi. Zaten doğum başlamışsa 2-3 saate sancı gelir dedi. Tam 38 haftayım şuan dualarınızı eksik etmeyin.

Çocuğumu görmeye gelen herkes ne kadar minik diye seviyor. Sizinkilere de böyle deniyor mu yoksa gerçekten çocuğum çok küçük de ben mi anlamıyorum. Psikolojimi bozacaklar artık tüm gün çocuk kucağımda kalsin emsin isticem nerdeyse

Ay hadi bakalım erken değil ama zamanı canım yaa :)) sağlıkla al kucağına canım :)

Canım o bana bile oluyor. Yenidoğan bebek sürekli görülmediğinden minik geliyor :) bende doğurduğumda bana da minik geliyor :) aslında bebeğin küçük olduğundan değil yenidoğan bir bebek her gün görülmedğinden :)

Canım hayırlisiyla sıkinti yasamadan bebisini kucagina alirsin insallahh sakince bekle stres yapma normal gibi dusun herseyi guzel haberlerini bekliyoruz

Ay masallah canim ya darisi basima benim de oyle rahat gecer insallah. Canim cok tatlidir benim o yuzden tedirginim ama hayirlisi :)
Canin tatliysa bu yontem iyi. Ben bi doz artirdim haberin olsun. Yani baktin 20 dk gecti hala aci hissediyosun sende artir. Belki dr'un soyler. Kolayca olur insaAllah canim

Kızlar iyice agirlasiyorum ben her geçen gün daha az iş yapıyorum ama daha çok yoruluyorum bi yemek yaptim belim koptu ya
Bende öyleyiö ve resmen artık sinirlerim bozuluyor. Nefes almak bile sanki işgence. Ki öyle karnımda büyümedi. Bir dünya işim var korkmayada başladım nasıl yetişicek diye.

canım sütüm yok benim. Günde 40 cc gelirse ancak. Artmıyor bir türlü o yüzden hep mama besleniyoruz şimdilik. Sütüm artsın diye emziriyorum ama hiç ememiyor.

baldan_madam canım benide al listeye :) 32. hafta 24.05.2017 kaan
Yazmıştım canım seni en baştasın. Haftanla günün eksikti. Not aldım ekliyorum kaanın güzel haberlerini okudum çok mutlu oldum. Maşallah küçük adama. :) daha da güzel olacak inşallah herşey:)
Bende istiyorum baldan_madam
08/07/2017
Amine Bera
Ekliyorum canım :)

T Titizz1 sen de yoksun sanırım Bilgileri yaz beni etiketle ekleyim tatlım :)

Canım hadi gözünaydın. Allah yardımcın olsun. Kolay doğum olur inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla gelsin kuzun

Banada hurma degdir diline sarılık olmaz diyo cevremdekiler:) ama ben sanirim yapmicam

Kasiklarimda bebegin hareketlerini hep hissettim 8.ay basindan beri ama bu derece degildi. Bi saat kadar evvel bebegin hareketlerinde inanilmaz bi artış oldu. Delirmis gibi durup durp esime acaba ben suan doguruyomuyumdur diye sordum sanki alt bolgemden çıkacakmış gibiydi. O kadar sıklıkta okadar siddetle vurduki orama.. Sabaha zaten kontrolum var diye doktoru aramadik. Sancisi olanlar, acilmasi olanlar alt bolgenizdede evdeyken normal vurma yada kramp gibi degilde acı yada agri, çıkcakmis gibi bisey hissetmismiydiniz yoksa sadece adet sancisi gibimi sanci beklemek gerekiyor..

Canim bugün gorumcem geldi onun da sütü azdi bitki satan yerden rezene almis onu kaynatip iciyo faydasi oluyo dedi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…