- 17 Mayıs 2016
- 105
- 141
- 23
- 43
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.841
Kızlar sanırım benim kız erkenci çıktı. İşaretim geldi ve suyum sızmaya başladı. Dışarı çıkmıştım eve geldiğimde çamaşırımda kanla karışık su vardı ve tuvalete 1 damla kan aktı. Arada sızıntı halinde ıslatıyo çamaşırımı. Doktorumu aradım evde biraz daha beklememi söyledi. Suyun birden boşalırsa yada sancın başlarsa hastanede buluşalım dedi. Zaten doğum başlamışsa 2-3 saate sancı gelir dedi. Tam 38 haftayım şuan dualarınızı eksik etmeyin.
Çocuğumu görmeye gelen herkes ne kadar minik diye seviyor. Sizinkilere de böyle deniyor mu yoksa gerçekten çocuğum çok küçük de ben mi anlamıyorum. Psikolojimi bozacaklar artık tüm gün çocuk kucağımda kalsin emsin isticem nerdeyse
Canım hayırlisiyla sıkinti yasamadan bebisini kucagina alirsin insallahh sakince bekle stres yapma normal gibi dusun herseyi guzel haberlerini bekliyoruzKızlar sanırım benim kız erkenci çıktı. İşaretim geldi ve suyum sızmaya başladı. Dışarı çıkmıştım eve geldiğimde çamaşırımda kanla karışık su vardı ve tuvalete 1 damla kan aktı. Arada sızıntı halinde ıslatıyo çamaşırımı. Doktorumu aradım evde biraz daha beklememi söyledi. Suyun birden boşalırsa yada sancın başlarsa hastanede buluşalım dedi. Zaten doğum başlamışsa 2-3 saate sancı gelir dedi. Tam 38 haftayım şuan dualarınızı eksik etmeyin.
Canım güzel haberlerine çok sevindim Allah daha da iyi etsin inşallah. Bide bu liste nedir kızlar ben pek okuyamadım galiba mesajlari bu ara.baldan_madam canım benide al listeye :) 32. hafta 24.05.2017 kaan
Canım güzel haberlerine çok sevindim Allah daha da iyi etsin inşallah. Bide bu liste nedir kızlar ben pek okuyamadım galiba mesajlari bu ara.
Canin tatliysa bu yontem iyi. Ben bi doz artirdim haberin olsun. Yani baktin 20 dk gecti hala aci hissediyosun sende artir. Belki dr'un soyler. Kolayca olur insaAllah canimAy masallah canim ya darisi basima benim de oyle rahat gecer insallah. Canim cok tatlidir benim o yuzden tedirginim ama hayirlisi :)
Bende istiyorumCanım ilk sayfaya doğan bebekleri adını ve tarihini yazıyorbaldan_madam :))
Tamam canim aklimda olsun cok tesekkur ederim :)Canin tatliysa bu yontem iyi. Ben bi doz artirdim haberin olsun. Yani baktin 20 dk gecti hala aci hissediyosun sende artir. Belki dr'un soyler. Kolayca olur insaAllah canim
Sorun yaşarsam kullanırım teşekkür ederim.çok pahalıymış. İlk kez duydum gümüşün işe yaradığınıSilverette diye bi marka var. Nette bi araştır istersen bayaa iyi geliyomuş
Bende öyleyiö ve resmen artık sinirlerim bozuluyor. Nefes almak bile sanki işgence. Ki öyle karnımda büyümedi. Bir dünya işim var korkmayada başladım nasıl yetişicek diye.Kızlar iyice agirlasiyorum ben her geçen gün daha az iş yapıyorum ama daha çok yoruluyorum bi yemek yaptim belim koptu ya
canım sütüm yok benim. Günde 40 cc gelirse ancak. Artmıyor bir türlüAma cok degilmi sutun gelmedimi daha neden yukseltti doktor mama miktarini ?? Bana 30 ml ver yeter dedi ben emzirmeye zorluyordum sut gelmeden once sonra mama veriyordum 20 ml anca iciyordu simdi sutum geldi cok sukur mamayi kestim ama daha cok ve uzun emiyor artik
Yazmıştım canım seni en baştasın. Haftanla günün eksikti. Not aldım ekliyorumbaldan_madam canım benide al listeye :) 32. hafta 24.05.2017 kaan
Ekliyorum canım :)
Canım hadi gözünaydın. Allah yardımcın olsun. Kolay doğum olur inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla gelsin kuzunKızlar sanırım benim kız erkenci çıktı. İşaretim geldi ve suyum sızmaya başladı. Dışarı çıkmıştım eve geldiğimde çamaşırımda kanla karışık su vardı ve tuvalete 1 damla kan aktı. Arada sızıntı halinde ıslatıyo çamaşırımı. Doktorumu aradım evde biraz daha beklememi söyledi. Suyun birden boşalırsa yada sancın başlarsa hastanede buluşalım dedi. Zaten doğum başlamışsa 2-3 saate sancı gelir dedi. Tam 38 haftayım şuan dualarınızı eksik etmeyin.
Kizlar bu arada yeni dogan bebegin agzina corek otu yagi damlatmak diye bisey duydunuz mu? Kv yapmak istiyo da benim de icime pek sinmedi, internetten arastirdim bazılari kullanmis ama doktor tavsiyesine rastlamadim hic. Size doktorlariniz neler önerdi?
Canım tam hafta ve gün de yazar mısın?
Canim bugün gorumcem geldi onun da sütü azdi bitki satan yerden rezene almis onu kaynatip iciyo faydasi oluyo dedi dene istersencanım sütüm yok benim. Günde 40 cc gelirse ancak. Artmıyor bir türlüo yüzden hep mama besleniyoruz şimdilik. Sütüm artsın diye emziriyorum ama hiç ememiyor.
Yazmıştım canım seni en baştasın. Haftanla günün eksikti. Not aldım ekliyorumkaanın güzel haberlerini okudum çok mutlu oldum. Maşallah küçük adama. :) daha da güzel olacak inşallah herşey:)
Ekliyorum canım :)
T Titizz1 sen de yoksun sanırım Bilgileri yaz beni etiketle ekleyim tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?