- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.821
Aslında sezeryan günüm belli 17 si onu da ameliyathane vs siramiz belli olsun diye aldık doktorum da acil bişey olduğunda bakarız diye konuştuk duruma göre acil de olsa sezeryana alacak ben bu kordon riskine takıldım bebek inemez stres olursa diye ama hastaneye giderim bana derler 4 cm açılma var falan deneyelim normal seyrini görelim istiyorum o yüzden de söyle evde siklasan sancı veya suyun gelmesi falan olsun diyorumCanim senin durumlari kendime cok benzetiyorum ama ins sonu benzemez guzelce normal dogurursun kolayca ins acilma basladiktan sonra gercekten normal dogum sancilar cok rahat sezeryana gore
Benim 3 bardağa yakin suyum geldi wc sonrasi doktorum agrin yoksa acele etme bir saate hastaneye gidebilirsin demisti agrin kanaman olmadigi surece pembe nisan veya suyun olursa dusunu al sakince git canim allah buyuk hic kafana takma onu oraya allah koydu kolayliginida verecek inan dogunca daha iyi anliyorsunki 9 ay ben hicbirsey yapmamisim rabbim resmen koymus buyutmus sana emanet etmisAslında sezeryan günüm belli 17 si onu da ameliyathane vs siramiz belli olsun diye aldık doktorum da acil bişey olduğunda bakarız diye konuştuk duruma göre acil de olsa sezeryana alacak ben bu kordon riskine takıldım bebek inemez stres olursa diye ama hastaneye giderim bana derler 4 cm açılma var falan deneyelim normal seyrini görelim istiyorum o yüzden de söyle evde siklasan sancı veya suyun gelmesi falan olsun diyorum
Insallah Rabbim kolaylar sağlıkla alırım kucağıma canım bu kadar zaman nasıl geçti şimdi bile anlayamıyorum tek odak noktam sağlıklı şekilde eve gelmiş olmamızBenim 3 bardağa yakin suyum geldi wc sonrasi doktorum agrin yoksa acele etme bir saate hastaneye gidebilirsin demisti agrin kanaman olmadigi surece pembe nisan veya suyun olursa dusunu al sakince git canim allah buyuk hic kafana takma onu oraya allah koydu kolayliginida verecek inan dogunca daha iyi anliyorsunki 9 ay ben hicbirsey yapmamisim rabbim resmen koymus buyutmus sana emanet etmis
Ay cok mantikli canim cocuk doktoru herkesin yaninda uyarilarini yapsin o zaman bisey yapamaz heralde. Benim annem karismaz oyle seylere istemedigim bisey yapmaz ama kv ye de yapma der mi bilmiyorum. Diyim de benden habersiz bisey yapmasın diye takipte olsun bari :) cok sagol canim fikirlerin icin.Canım valla habersiz yapmamalılar yaa olur mu öyle torun onlarınsa bebekte senin yani. Anneni tembihle ya da hastanede olacaklarsa çocuk doktoru illa ki geliyor odaya altını falan nasıl değişeceğini bilmem ne anlatıyor. O zaman sor de ki böyle böyle kesin mi diye.. onlarda anlatacaktır illa ki.. başka çare yok. Olmadı eşinin yanında anlatsın o desin annesine.
Ay cok mantikli canim cocuk doktoru herkesin yaninda uyarilarini yapsin o zaman bisey yapamaz heralde. Benim annem karismaz oyle seylere istemedigim bisey yapmaz ama kv ye de yapma der mi bilmiyorum. Diyim de benden habersiz bisey yapmasın diye takipte olsun bari :) cok sagol canim fikirlerin icin.
Sende durumlar nasil yarin icin heyecanli misin :)
Cok tatli ya oglusun hic kiskanmicak heralde minnak kardesini bu kadar hevesli olduguna gore :) ben de kardesimi cok hevesle beklemistim hic kiskanmadim bu zamana kadar hala bebegimmis gibi gorurum onu, 5.5 yas var aramizda :)Benim annem der valladesin doktor diyince el ayak bağlanıyor annen de takip etsin tabii yapmasınlar bir şey. Ben heyecan var tabii saat sayıyorum :) yatağını falan hazırladık annemle çantalar falan her şey tamam. Abisi asıl çok heyecanlı 5 dakikada bir ayy yarın kardeşim doğacak diyip duruyor. Maşallah iyi sabretti :)
Benim annem der valladesin doktor diyince el ayak bağlanıyor annen de takip etsin tabii yapmasınlar bir şey. Ben heyecan var tabii saat sayıyorum :) yatağını falan hazırladık annemle çantalar falan her şey tamam. Abisi asıl çok heyecanlı 5 dakikada bir ayy yarın kardeşim doğacak diyip duruyor. Maşallah iyi sabretti :)
Kızlar ben de hiç kiskanmamisim ama annem gözünü ayiramazmis kucağıma alıp içime sokar gibi sikarmisim her fırsatta öyle severdin diyo annemCok tatli ya oglusun hic kiskanmicak heralde minnak kardesini bu kadar hevesli olduguna gore :) ben de kardesimi cok hevesle beklemistim hic kiskanmadim bu zamana kadar hala bebegimmis gibi gorurum onu, 5.5 yas var aramizda :)
Saglikla kucagina al insallah canim kendine gelince yazarsin yine bize gelismeleri
Seninki asiri dozda sevgiymisKızlar ben de hiç kiskanmamisim ama annem gözünü ayiramazmis kucağıma alıp içime sokar gibi sikarmisim her fırsatta öyle severdin diyo annem
Cok tatli ya oglusun hic kiskanmicak heralde minnak kardesini bu kadar hevesli olduguna gore :) ben de kardesimi cok hevesle beklemistim hic kiskanmadim bu zamana kadar hala bebegimmis gibi gorurum onu, 5.5 yas var aramizda :)
Saglikla kucagina al insallah canim kendine gelince yazarsin yine bize gelismeleri
Kızlar ben de hiç kiskanmamisim ama annem gözünü ayiramazmis kucağıma alıp içime sokar gibi sikarmisim her fırsatta öyle severdin diyo annem
Evet mecbur sezeryan olur ikincide bu seferCanim sen bilirsin ama ilko sezeryan olursa ikincide doktorlar normal icin pek risk almak istemiyor destekleten doktorlar var tabi ama ...
Bende öyle düşünüyorum canım bi devlete gitmek istedimCanim ultrasyonda yanilma payi var. Dusukte olcebiliyor , yuksekte. Doktorun simdiden seni sezeryana yonlendirmesi normal gelmedi. Devlet hastanesine git istersen. Orada dogum yapman icin demiyorum sadece gorus almak icin. 4 kilo diyipte 3500 doguran cok oluyor.
sağol canım .böbreklerinde ki genişleme 30 hafta belli oldu 2 hafta sonrada doğum oldu zaten çok hızlı gelişti ama kalbi için bişey dememişlerdi.çoğu böbrek sorunları doğuma kadar yada doğduktan sonra hemen geçiyormuş.Ama benim bebeğim çok nadir görülen bir sorunla doğdu o yüzden operasyon oldu.Canim ck gecmis olsun. Daha oncedende hatırlıyorum sanki anne karnindayken kalbinde parlaklık var demislerdi demi. Bobeklerindeki genişlemeyide soylemismiydi doktorun. Ya banada detayli ultrasona kalbinde parlaklik var bobreklerinde de genisleme var denmisti ama bunun genelde gecebilcegi soylenmisti simdi sen yazinca aklima geldi yeniden. Allah yardimciniz olsun insallah hersey yoluna girer bian evvel..
merhaba kızlar biz pazartesi acil operasyon olduk sonuçu 8 hafta sonra belli olacak ama ben çok umutluyum ,hatta sünnet bile ettiler oğlumu :)şuan 2510 kg olduk bile .doğması gereken zamanda evde olacağız inşallah.oğlumla doğan bebeklere göre hala küçük ama gerçek doğması gereken zamanki bebeklerle kıyaslamam gerekiyormuş :) dua eden herkese çok teşekkür ederim her geçen gün daha da iyi oluyoruz.sütümü sağıp götürüyorum emziremiyorum ama anne sütü alıyor oğlum. çok az kaldı biliyorum kavuşmama
Gecmis olsun canim insallah guzel sonuclar alirsiniz. Moralinin iyi olmasina cok sevindim, sunnetini de olmus buyumus artik Kaan bey her sey daha guzel olucak insallah :)merhaba kızlar biz pazartesi acil operasyon olduk sonuçu 8 hafta sonra belli olacak ama ben çok umutluyum ,hatta sünnet bile ettiler oğlumu :)şuan 2510 kg olduk bile .doğması gereken zamanda evde olacağız inşallah.oğlumla doğan bebeklere göre hala küçük ama gerçek doğması gereken zamanki bebeklerle kıyaslamam gerekiyormuş :) dua eden herkese çok teşekkür ederim her geçen gün daha da iyi oluyoruz.sütümü sağıp götürüyorum emziremiyorum ama anne sütü alıyor oğlum. çok az kaldı biliyorum kavuşmama
Gümüş kapak ne ilk defa duydum. :[ bu arada maşallah ne güzel kilosu. Bende 3 haftada 1 kilo alınca korktum. Sezeryan istemiyorum hiç.bakıcak kimsem yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?