- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.861
Canım ilk defa duydum çörekotu yağını ama nasip olursa ben zemzemle açmak istiyorum ağzınıKizlar bu arada yeni dogan bebegin agzina corek otu yagi damlatmak diye bisey duydunuz mu? Kv yapmak istiyo da benim de icime pek sinmedi, internetten arastirdim bazılari kullanmis ama doktor tavsiyesine rastlamadim hic. Size doktorlariniz neler önerdi?
Benim ilk olacak inşallah canım korkuyorum epizyo, çatı muayenesi, dikiş... çok ürkütücüCanim ilk dogum ise zor olabiliyor ama ikinci ve ucuncu ise 4 kilonun ustu ise zor olmuyor. Ablam 4600 dogum yapti ama 2. Bebekti ve dikis bile olmadi. Benim doktorumda aynisini soyledi ilk dogum degilde 4 kilonun ustu sorun olmaz dedi. Cati muayenesine bile gerek yok dedi
Deneyim canım. Bana da arkadaşım getirmiş. Bilemediğimden yapmamıştım daha. Nasıl yapıcam acaba miktarı falan nasıl olacak bir bilgin var mı?Canim bugün gorumcem geldi onun da sütü azdi bitki satan yerden rezene almis onu kaynatip iciyo faydasi oluyo dedi dene istersen
Bende spinal oldum canım. Tek sıkıntım baş ve boyun agrisi oldu. Boyun agrisi beni benden aldı o derece. Ama herkeste olmuyormuş bende oldu iste. Onun dışında ameliyatta acı falan hissetmedim bebegimi gördüm herşey çok güzeldi. Yine Sezeryan olsam yine spinal isterimBu arada anestezi spinal dedi tecrübeler ne diyo spinal için kızlar ?
Citcitli badi, alt üst takım, bide penye battaniye ortuyorum üstüne canimDoğum yapanlar bebişlerinizi nasıl giydiriyosunuz?
(Allah'ım doğum yapıp da bu soruyu sormak nasıl güzelhayal gibiydi hamilelikte )
Canim 1bardak suya 1tatli kasigi at kaynat hafif ilisin çok sogutma tadi kötü oluyo biraz iliyinca icDeneyim canım. Bana da arkadaşım getirmiş. Bilemediğimden yapmamıştım daha. Nasıl yapıcam acaba miktarı falan nasıl olacak bir bilgin var mı?
kızlar biz dün akşam son bir kararla oğlumuzun ismini Deniz koymaya karar verdik. ikimizin de çok içine sindi. ismiyle büyüsün yavrum inş.
canım çok teşekkürler. Eslem de hayırlı olsun ama içinize sinen bir isim olsun. O yüzden bir daha karar değiştirseniz bile sıkma canını. ben önce of 3 kere karar değiştirmiş olduk dedim hatta bu kararsızlıktan kötü de hissettim ama sonuçta isim bu ömür boyu etkileyecek.Adiyla yasasin inşallah çok güzel ve çok sevdiğim bi isim.. Bizde sanırım artik verdik karari.. Eslem olacak inşallah kızımızın adi.. Hala çok içime sindiremesemde en anlamlı isim bu oldu zibilyon tane Eslem olması içimi giciklandiriyor ama..
canım çok teşekkürler. Eslem de hayırlı olsun ama içinize sinen bir isim olsun. O yüzden bir daha karar değiştirseniz bile sıkma canını. ben önce of 3 kere karar değiştirmiş olduk dedim hatta bu kararsızlıktan kötü de hissettim ama sonuçta isim bu ömür boyu etkileyecek.
sorma ya artık durup dururken ağlamaya başladım. sinirlerim bozuluyor:/ resmen yarım saat şeklinde dalıp uyanıyorum. o da beni mahvediyor. klimayı bi açıyorum bi kapıyorum. bi de artık gerçekten çocuğu çok aşağıda hissediyorum ve batmalarım çok arttı. her an su falan gelcekmiş gibi psikolojim bozuldu resmen :)Kesinlikle bende öyle düşündüğüm için bi turlu karar veremiyorum omur boyu tasiyacagi bisi bu bu yuzden hic bi ismi yakistiramiyorum bi kulp buluyorum her isme.. Kriterlerim var resmen içinde s ve l harfleri geçebilir r harfi zinhar yasak neden çünkü anası çok çekti o r den ağzu diye seslenen çok arkadaşım oldueslem iyi ya gene en iyisi.. Sevmeye çalışıyorum.. Esimin önerilerinden sonra.. Ravza dedi ya... ama sizin isim güzel olmuş her donemin popüler ismi her yasa da yakışan bi isim.. Benim herif dağ tas çiçek böcek deniz isimlerini sevmediğinden koyamiyorum maalesef..
Ay bu uykusuzluğu napcaz anacim ya gecelerdir sabaha kadar uyku yok gündüz uyusam neyse oda yok her gün bi kaç saat uykuyla olmuyor ki hic.. Çok yorgun hissediyorum kemdimi
sorma ya artık durup dururken ağlamaya başladım. sinirlerim bozuluyor:/ resmen yarım saat şeklinde dalıp uyanıyorum. o da beni mahvediyor. klimayı bi açıyorum bi kapıyorum. bi de artık gerçekten çocuğu çok aşağıda hissediyorum ve batmalarım çok arttı. her an su falan gelcekmiş gibi psikolojim bozuldu resmen :)
resmen uykusuzluğa alıştırıyorlar gibi hissediyorum bazen :) artık doğum endişem de kalmadı zaten resmen uykusuzluk hissizleştirdi beni.
Canım tecrübeli ebe ve hemşireler göğüs ucu çıkarmayı biliyor şırıngayla. Bildiğim kadarıyla internette videoları da var farklı yöntemlerin. Bir de bi alet satılıyor bildiğim kadarıyla ama ons para verme hiç en iyisi tecrübeli bi ebe buluman. Onlar yardımcı olacaktırKizlar fazla giremedim siteye. Cuma sabahı acile gittim anesteziden dolayı acayip boyun ve baş ağrım vardı. Doktorumun verdiği ilaçları kullanmama rağmen geçmedi doktorum acile gel serum takalim dedi ama o bile geçirmedi. Bugün biraz daha iyiyim ama hala tam anlamıyla geçmiş değil. Ameliyat yerimin acısını falan unuttum bu agrinin yanında. Sivrisinek isirigi gibi kaldı valla. Bu arada sutum geliyor çok sukur ama bebegimi emziremiyorum. Göğüs ucum yok sanırım aslında hepten de yok değil ama bebegime yetmiyor herhalde anlamadım. Memeyi dayadigim an ağlamaya başlıyor. Ucumu nasıl cikarticam bilmiyorum. Silikon göğüs ucu aldım o da tam gogse yapismiyor o takiliyken emiyor ama o da hemen çıkıyor gogusten
Eslem çok güzelmiş canım. Ben kendimi bildim bileli asya koyacağım derdim şimdi bakıyorum da o kadar çok asya var ki... olsun napalım üstüne her 3 kızdan birinin adı olan zeynep i de taktık üstelik. Adlarıyla uzun sağlıklı ömürleri olsun yavrularımızınAdiyla yasasin inşallah çok güzel ve çok sevdiğim bi isim.. Bizde sanırım artik verdik karari.. Eslem olacak inşallah kızımızın adi.. Hala çok içime sindiremesemde en anlamlı isim bu oldu zibilyon tane Eslem olması içimi giciklandiriyor ama..
ADı gibi olsun canım sağlıklı uzun ömürler diliyorumkızlar biz dün akşam son bir kararla oğlumuzun ismini Deniz koymaya karar verdik. ikimizin de çok içine sindi. ismiyle büyüsün yavrum inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?