temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim yaa gercekten zor oluyor gogus ucu olmamasi benimde o sekilde cok az cikiyor emdikce ama yetmiyor surekli cilginlar gibi meme ucu ariyor yavrum silikon baya ise yaradi bende sütümü sürdüğümde yapışıyor silikonda kaymiyor bebisimde aliyor ama oda gaz yapiyor emerken sanki bu siralar kusmaya başladı onuda birakmak istiyorum ama cok fena uc agrisi yasiyorum
Bu arada boyun agrisi bende de cok oldu genel anestrxi olmasina ragmen esarp sardim sabah aksam ter icinde kalsamda cikarmadim onla yattim gecti bas agrisinada fazla kafeinli kahveler oneriyorlar canim

kızlar biz dün akşam son bir kararla oğlumuzun ismini Deniz koymaya karar verdik. ikimizin de çok içine sindi. ismiyle büyüsün yavrum inş.
Canim sen miydin Ruzgar Alp koyacak olan? Bi tek Alp biz mi kaldik simdi :) biz de hala Alp'e ikinci isim eklemeye calisiyoruz butun her seyde Hosgeldin Alp yazmasina ragmen :) adiyla yasasin insallah kuzucuk.

Kızlar ben çok korkuyorum doğurmaktandaha doğrusu doğuramamaktan. Böyle çok iyiyim durabilir bence içimde bu korkuyu nasıl aşacağım yaa
Ben de korkuyorum canim hep onu dusunuyorum. Acaba nasil bi aci olucak diye dusunuyorum canim tatli oldugu icin :) onceden acisi onemli degil ya diyodum ama simdi o aciya dayanamamaktan bebegi doguramamaktan korkuyorum. Insallah sag salim dogarlar.

Kizlar uykusuzluk cok fena ya 2 saat deliksiz uyuyabiliyorum sadece. 5 te bi uyandim belim ve kasiklarim acayip agriyodu aynı adet olcakmisim gibi, hemen wc ye gittim bi isaret yoktu. Agri 10 15 dk falan surdu beni korku sardı dogurcam diye hala hazir degilim sanirim sonrasinda gecti tamamen. Bakalim bir daha gelecek mi

Benim ilk olacak inşallah canım korkuyorum epizyo, çatı muayenesi, dikiş... çok ürkütücü
Canim insan bilmedigi seyden korkmasi cok normal. Cati muayenesinden bende cok korkmustum. Birde benim bebegimin kafasi cok iriydi. O zamanki doktorum acilmalar baslamadan cati muayenesi yapmaya gerek yok. En dogru o zaman anliyoruz demisti. Dusun oradan bebek cikiyor aslinda. Epizyomi, dikis vs bunlar anlamiyorsun bile. Allah insan vucudunu soyle yaratmis. Eger bir bolgende siddetli agrin veya sancin varsa baska bir yerinde olan hafif acilari hissetmezsin. O yuzden hicbirsey hissetmiyorsun. Zaten uyusturmak icin igne yapiyorlar ve hemen dikiliyor. Disciye gittiginde yapilan igneden bile hafif. Dogum bitincede agrin sizin kalmiyor. Tabiki bazilari ilk hafta otururken biraz agri hissediyor ama bu oldukca hafif oluyor. Allah kolay dogumlar nasip etsin. Ben dogum hikayesi okumamistim oncesinde. O yuzden kesi atilir vs de bunlari dogumdab sonra okumustum :) herseyi yasayip gordum anliyacagin. Bence iyiki de oyle yapmisim :)

Ay cidden güzel mi.. Birilerinden ciddi ciddi bunu duymaya ihtiyacım varmis sanırım böle böle içime dönecek benimde herhalde.. Zeynep ismini bende çok severim ve maalesef ablamin adi o yüzden koyamiyorum kizima yoksa benimde garanti aklımdan ilk gecen isimlerden.. Fatma ayşe vs gibi isimleride çok severim ama hep yakın akraba öyle olunca bu sefer benim adımı koy diyip duranlara karşı garip oluyorum yalniz ne merakloymis arkadaş millet kendi adini koydurmaya herkes benim adımı koy dedi yahu..
Aaamiin inşallah adları hayırlı uğurlu olur bebeklerimize omur boyu severek taşırlar...

Kızlar ben çok korkuyorum doğurmaktandaha doğrusu doğuramamaktan. Böyle çok iyiyim durabilir bence içimde bu korkuyu nasıl aşacağım yaa

Ben de korkuyorum canim hep onu dusunuyorum. Acaba nasil bi aci olucak diye dusunuyorum canim tatli oldugu icin :) onceden acisi onemli degil ya diyodum ama simdi o aciya dayanamamaktan bebegi doguramamaktan korkuyorum. Insallah sag salim dogarlar.

Aaa hanımlar korku yok korkuyu siliyoruz aklimizdan acir ağrır vs.diye de düşünmek yok sonuca odaklaniyoruz çatır çatır doğurup bebislerimize kavusuyoruz.. Pozitif düşünürsek pozitif ilerler herşey hop diye çıkacak kuzularimiz elimize verecekler emzircez mis kokularını içimizee çeke çeke mutluluk gözyaşları dokucez dibimiz duserek aldığımız o minis cicileri giydircez o çoraplar eldivenler... Korku yok hevesle sabırsızlıkla bekliyoruz biz anne olucaz güçlüyüz sabirliyiz canımız ne kadar kıymetli olsa da en kiymetlimizi dünyaya getirmek için her turlu güçlüğün altından kalkariz evelallah... Değil miiiiii ???? Hadi bakam tam destek...

Selam kızlar konunuzu sıkı takipteyim ama çok aktif yazamıyorum.bir evladım daha var ona anca yetiyorim. Maşallah birer birer doğumlar oluyor. Hepimiz sağlıkla alalım insallah..
Tecrube yada bilgi sahibi olanlara sorum olacaktı. İkinci doğumlar ilkleri gibi mi doğar. Yani kizim miadinda normal doğumla dünyaya geldi. Şimdi de oglusjm olacak insallah. O da vaktinde olur genelde böyledir diyorlar.

Canim belli olmaz maalesef. Bebekler kiz yada erkek ne zaman cani isterse o zaman dogar. Benim oglum 42.de kizim 38 e girince dogmustu. Bu bebegimin gelmek gibi niyeti yok daha zaten erkende :) . Ablamin iki kizi var ilki 39. Haftada diger de 41. Haftada dogdu :)

Kızlar ilk doğumda cook uzun süre sancı cekmis ve tamamen normal doğum yapmis biri olarak size diyorum ki,asla korkulacak birşey değil. Doguramam diye birşey yok ki. Nasipte varsa normal doğum yapmak,allah o an gücü kuvveti veriyor hepsi gelip geçiyorr.dikiste hiç hissedilmiyor. Zaten o an büyük aşk başlamış oluyor

Benim bildiğim kadariyla her gebelik kendine özel olup her bebek kendine has bi şekilde dogarmis.. Yani hic belli olmaz kuzunun ne zaman geleceği onun keyfine bağlı annesi.. :) benim ilk gebeligim tam bilemem tabi ama.. İlk doğumun nasıl geçmişti genelde ikinci doğumlar daha tecrübeli olununca daha kolay oluyormuş diyorlar...

Amin canın teşekkür ederim ❤ hazırlıkları tamamladık bende hazır sayılırım 8de çıkacağız yola :))

Günaydın kızlar :))) zamanım çok kalmadı kızıma kavuşmaya :)) 8de hastaneye gideceğim 12.30 falan da doğum olacak :)) toparlanınca yazarım ayrıntılar eve geçince ya da boş anımda diyeyim :) Dua edin :) çok heyecanlı değilim ama hastaneye gidince kesin olurum :)) sizlere de dua edeceğim doğumda :))

Canim o banada oluyor artik ayaklarimi yukseltmeden yatamiyorum karnim gerildigi an kasiklarima agri giriyor, bir de uyurken tuvaletim gelmisse uyandigimda yine kasiklarim agriyor sanki bicak sapliyolar lavabodan bi 5 dk sonra falan geciyor

Canim rabbim kazasiz belasiz kucagina almayi nasip etsin insallah, hayirli dogumlarin olsunnn

Sagolasin canm. İlk dogumum zordu ve gerçekten tecrubesizlikle dr ne dediyse aptal gibi yapmış olmam canımı sıktı o sebeple bu kez gerçekten daha farklı olacağına eminim. O zamanki nöbetçi dr larda çok kotuydu beni çok paniklettiler. Umarım bu kez öyle olmaz. 20 saate yakın sancı çektim son 7 saati siddetliydi. Suni sancı aldım, sonrasında kendi sancimla doğum yaptım. Hep nst ye bağlı kaldım. Ve yatiyordum. O yüzden benim çok zor geçti. Ama dogumhaneye alındım masaya çıkar çıkmaz. 3. İkinmada tamamen doğum bitti. Dikisi falan hiç hissetmedim. Ertesi günde ayaktaydim çok şükür. Bu kez öyle olmayacak insallah boşuna yatmayacagim ve hemen hastanaeye gitmeyeceğim kesin

Günaydın. .. Allah kolaylik versin canim sag salim sağlıkla kucagina al insallah

Ah iste tecrübe... İnşallah bu doğumun çok çok kolay geçer bi avazda gelir yavrun.. Dogum birazda sans isi gibi geliyor bana.. Tamam herkes için zor ama dahada zorlaştıran hastane ekibi sayesinde kabusa dönüşebiliyor bu yüzden dilerim bu sefer daha ılımlı daha sıcak insanlarla karşılaşırsın, karşılaşırız hepimiz...

sweetwitch01 ay hadi hayirlisiyla kucağına al inşallah sağ salim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…