temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Merhaba kızlar. Geçen hafta çarşamba çatı muayenesi oldum perşembe nişanım geldi. Cumartesi kontrol vardı bebek kanala girmemiş çok yukarıda 2 cm de açılma var dedi Dr . Bebek 3500 gr dı Dr çok irilleşmeden doğurmam lazım dedi. Ne olacak çok endişeliyim var mı böyle birşey yaşayan kanala ne zaman iner ki acaba

Benimde sütüm gec geldi baya birsey denedim en cok incirden fayda gordum birde bol su ic canim kuru inciri 4-5 tane yika sicak suya koy onun suyunu ic ins etkisi olur baldan_madam
Madam_coco
incir uyutması diye bi tatlı varmış canım o da süt yapar dedi bi komşumuz. incir ve sütten yapılıyormuş şekersiz:) üzerine de tarçın hem tatlı niyetine hem de sütü artırması için yenebilir deneyin isterseniz

Günaydın. Özel bölgem acıyor benimde kaç zamandır yaaaa.
Doktor randevum var bugün. Doktorumla paylaşıcam bakalım.

Deneyim canım. Bana da arkadaşım getirmiş. Bilemediğimden yapmamıştım daha. Nasıl yapıcam acaba miktarı falan nasıl olacak bir bilgin var mı?

canım bi komşumuz incir uyutması diye bi tatlıdan bahsetti sadece süt ve incirden yapılıyormus bekletiyomussun koyulaşıyormuş. gelininin sütünü o arttırmış dene istersen

Ya kızlar bu mide asiti beni mahvetti resmen şimdi uykudan uyandım çok acı veriyor bir bardak soğuk Süt içtim bana mısın demedi
Sakız çiğneyin. Oda iyi gelio.

Vee yuppi bende doğurdumm :)) epidural norml oldu. Oglen 12 civari gelmistim. 7'de dogdu kizim
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyütün inşallah

Aynen bende yaaa. hala bilinçli değilim agrıda.bebegin aa ayagını vurdu diyememekte

Hadi sağ salim kavuşun birbirinize

dualarımız seninle canım. sağlıkla kolaylıkla gelsin kuzucuk

Gozunaydin canım. Allah anali babalı büyütsün. Anca msjlari okuyabiliyorum ben :) nasıl gidiyor alistin mi bebeğine?

Muhacir kremi pisige de iyi geliyor canım. Ben kendime bile kullanıyordum çok kasintim olduğu zaman

Muhacir kremi pisige de iyi geliyor canım. Ben kendime bile kullanıyordum çok kasintim olduğu zaman
Canım domuz yağı yanığa çok iyi geliyormuş. Onu araştırıken muhacir kreminde de olduğunu okudum. Bilgin var mı o konuda?
Şifa olarak kullanıldığı için dinen sakıncası yokmuş. Ama sütten bebeğe geçip enfeksiyon yapma riski var domuz yağının dediler. O yüzden sürmeyi bıraktım. Senin bilgin var mı?

Canım lansinoh sürüyorum ya ben o biraz kalmış oluyor. Kenarlarını silmiyorum. Ona çok güzel yapışıyor hiç hava almadığı için gaz da yapmıyor.

Benimde sütüm gec geldi baya birsey denedim en cok incirden fayda gordum birde bol su ic canim kuru inciri 4-5 tane yika sicak suya koy onun suyunu ic ins etkisi olur baldan_madam
Onu da denedim canım. Bakalım rezeneyi deneyeceğim. Ama benim sorun galiba ememesinden kaynaklı. Bakalım hakkımızda hayırlısı.

OLIVOS SAF ZEYTİNYAĞI TOZ BEBEK SABUNU migrosta indirimli nasıldır acaba?
Canım dediklerini hiç bilmiyorum. Ben dalan roxy toz deterjan ve baby and me sıvı deterjan kullandım. İkisinden de memnun kaldım.
Bildiğim kadarıyla dalini pek önermiyorlar katkı maddeleri varmış diye duymuştum.

İncir uyusturmasini da bu zamana kadar annem ve teyzemden baska kimseden duymamistim cok sasirdim yazdiginizi gorunce :) Soguk aoguk yiyeceksiniz onu bide guzel tutaraa sut yemede yaninda yat, hamilelik boyunca birtek bunu asermistiim annemde sagolsun hemen yapmisti :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…