- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.901
ayy canım çok heyecanlı sağlıkla kolaylıkla gelsin prensesinAmin canın teşekkür ederim ❤ hazırlıkları tamamladık bende hazır sayılırım 8de çıkacağız yola :))
ayy canım çok heyecanlı sağlıkla kolaylıkla gelsin prensesinAmin canın teşekkür ederim ❤ hazırlıkları tamamladık bende hazır sayılırım 8de çıkacağız yola :))
Benimde sütüm gec geldi baya birsey denedim en cok incirden fayda gordum birde bol su ic canim kuru inciri 4-5 tane yika sicak suya koy onun suyunu ic ins etkisi olurbaldan_madam
Deneyim canım. Bana da arkadaşım getirmiş. Bilemediğimden yapmamıştım daha. Nasıl yapıcam acaba miktarı falan nasıl olacak bir bilgin var mı?
Sakız çiğneyin. Oda iyi gelio.Ya kızlar bu mide asiti beni mahvetti resmen şimdi uykudan uyandım çok acı veriyor bir bardak soğuk Süt içtim bana mısın demedi
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyütün inşallahVee yuppi bende doğurdumm :)) epidural norml oldu. Oglen 12 civari gelmistim. 7'de dogdu kizim
Aynen bende yaaa. hala bilinçli değilim agrıda.bebegin aa ayagını vurdu diyememekteBu sanciyla kasilma farkini bir ben mi cozemiyorum vallaha boyle dogurup gidicem evde en sonunda Kasilmadan sancilardan kastiniz ne agri mi aci mi? Ben de ne rahatsiz edici boyutta agri oluyor ne de aci.Sadece bir iki gundur karnimin daha da asagiya dogru toparlandigini hissediyorum birde gitgide daha sık bir şekilde karnım gerginleşmeye başladı çocuk hareket ettikçe sertleşiyor ve kasıklarımda da karnımın üstünde de hissediyorum o hareketleri, çocuğun pozisyonuyla alakalı da hiçbirşey anlamıyorum açıkçası en son dönmemişti şuanda da dönmüşmüdür bilemiyorum, acaba çocuk makat geliş olsa bile kanala yerleşir mi? Çünkü kasıklardaki baskı baya bir arttı normalde ben rahat eğilip kalkardım ama iki gündür resmen kasık kısmım bile dolmuş şişmiş gibi hissediyorum
Hadi sağ salim kavuşun birbirinizeGünaydın kızlar :))) zamanım çok kalmadı kızıma kavuşmaya :)) 8de hastaneye gideceğim 12.30 falan da doğum olacak :)) toparlanınca yazarım ayrıntılar eve geçince ya da boş anımda diyeyim :) Dua edin :) çok heyecanlı değilim ama hastaneye gidince kesin olurum :)) sizlere de dua edeceğim doğumda :))
dualarımız seninle canım. sağlıkla kolaylıkla gelsin kuzucukKızlar sanırım benim kız erkenci çıktı. İşaretim geldi ve suyum sızmaya başladı. Dışarı çıkmıştım eve geldiğimde çamaşırımda kanla karışık su vardı ve tuvalete 1 damla kan aktı. Arada sızıntı halinde ıslatıyo çamaşırımı. Doktorumu aradım evde biraz daha beklememi söyledi. Suyun birden boşalırsa yada sancın başlarsa hastanede buluşalım dedi. Zaten doğum başlamışsa 2-3 saate sancı gelir dedi. Tam 38 haftayım şuan dualarınızı eksik etmeyin.
Gozunaydin canım. Allah anali babalı büyütsün. Anca msjlari okuyabiliyorum ben :) nasıl gidiyor alistin mi bebeğine?Kizlar dogum yaptik cok sukur iyiyiz gece suyum geldi bir saat sonra sancilarim basladi sabaha kadar sanci cektim ama acilmam hic olmadi sezeryana aldi doktor suan ikimizde iyiyiz ama sezeryan cok zormus yaa daha sonra detayli yazarim sorulariniz olursa allah hepinize nasip etsin kucaginiza almayı
Muhacir kremi pisige de iyi geliyor canım. Ben kendime bile kullanıyordum çok kasintim olduğu zamanCanım isilik olmuş olabilir. Göbeği düşsün de her gün yıka. Arada bizde de olacak gibi oluyor. Kıyafetini hafifletiyorum yıkıyorum geçiyor.
Bu arada senle konuşmuştuk sanırım. Sünneti önerdi bu yeni doktor. Ne kadar erken o kadar iyi. Sünnete engel bir durum yok yaptırın dedi bize. Her doktor başka konuşuyor. Anlayamadım.
Ama ilk fırsatta yaptırıcaz biz. Şu tahlil sonuçlarında bir aıkıntı çıkmazsa.
Sağol canım yarın aldırayım. Muacir kremi varmış yanık için eşim onu getirmiş hemen geçiriyormuş iz de kalmaz diyorlar ama bakalım. İz kesin kalır gibi. Yarın da kantaron aldırayım. Çok sağol.
Canım domuz yağı yanığa çok iyi geliyormuş. Onu araştırıken muhacir kreminde de olduğunu okudum. Bilgin var mı o konuda?Muhacir kremi pisige de iyi geliyor canım. Ben kendime bile kullanıyordum çok kasintim olduğu zaman
Canım lansinoh sürüyorum ya ben o biraz kalmış oluyor. Kenarlarını silmiyorum. Ona çok güzel yapışıyor hiç hava almadığı için gaz da yapmıyor.Kizlar fazla giremedim siteye. Cuma sabahı acile gittim anesteziden dolayı acayip boyun ve baş ağrım vardı. Doktorumun verdiği ilaçları kullanmama rağmen geçmedi doktorum acile gel serum takalim dedi ama o bile geçirmedi. Bugün biraz daha iyiyim ama hala tam anlamıyla geçmiş değil. Ameliyat yerimin acısını falan unuttum bu agrinin yanında. Sivrisinek isirigi gibi kaldı valla. Bu arada sutum geliyor çok sukur ama bebegimi emziremiyorum. Göğüs ucum yok sanırım aslında hepten de yok değil ama bebegime yetmiyor herhalde anlamadım. Memeyi dayadigim an ağlamaya başlıyor. Ucumu nasıl cikarticam bilmiyorum. Silikon göğüs ucu aldım o da tam gogse yapismiyor o takiliyken emiyor ama o da hemen çıkıyor gogusten
Onu da denedim canım. Bakalım rezeneyi deneyeceğim. Ama benim sorun galiba ememesinden kaynaklı. Bakalım hakkımızda hayırlısı.Benimde sütüm gec geldi baya birsey denedim en cok incirden fayda gordum birde bol su ic canim kuru inciri 4-5 tane yika sicak suya koy onun suyunu ic ins etkisi olurbaldan_madam
Canım dediklerini hiç bilmiyorum. Ben dalan roxy toz deterjan ve baby and me sıvı deterjan kullandım. İkisinden de memnun kaldım.OLIVOS SAF ZEYTİNYAĞI TOZ BEBEK SABUNU migrosta indirimli nasıldır acaba?
İncir uyusturmasini da bu zamana kadar annem ve teyzemden baska kimseden duymamistim cok sasirdim yazdiginizi gorunce :) Soguk aoguk yiyeceksiniz onu bide guzel tutaraa sut yemede yaninda yat, hamilelik boyunca birtek bunu asermistiim annemde sagolsun hemen yapmisti :)))Madam_coco
incir uyutması diye bi tatlı varmış canım o da süt yapar dedi bi komşumuz. incir ve sütten yapılıyormuş şekersiz:) üzerine de tarçınhem tatlı niyetine hem de sütü artırması için yenebilir deneyin isterseniz
Benimki 34de daha donmemisti hala da donmedi gibi hissediyorum :/günaydın kızlar nasılsınız bebişleriniz ne zaman dönmüştü acaba.
26 haftadan beri baş aşağı biraz erken oldu benim :)günaydın kızlar nasılsınız bebişleriniz ne zaman dönmüştü acaba.
benimki daha dönmedi inşallah döner bakalım dönmezse sezeryandan kaçış yok.26 haftadan beri baş aşağı biraz erken oldu benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?