temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kontrolden geldim hala gelen giden yok gelmiyormus daha kızım.. Bide doktorum beni uyardı bu ara normalciler çıktı piyasaya bebek ölecek diyorum hala yok ben normal dogurcam diyor bebeğin hayatını tehlikeye atıyor diyor. Bende yok canım dedim hani ole bi tehlike varsa niye zorliyim dedim.. Herhangi bi problemimiz yok şuan normal gözüküyor herşey ama inşallah normal olur dogumum ya...

Ben de korkuyorum canim hep onu dusunuyorum. Acaba nasil bi aci olucak diye dusunuyorum canim tatli oldugu icin :) onceden acisi onemli degil ya diyodum ama simdi o aciya dayanamamaktan bebegi doguramamaktan korkuyorum. Insallah sag salim dogarlar.
İnşallah canım. Gece pozitif doğum hikayeleri okudum. Aklıma geldikçe okuyorum. Bira fayda ediyor. Ama tabi herkesin hikayesi farklı. Anladığım kadarıyla önemli olan kendine ve vücuduna güvenmen gerek. Zaten içgüdüsel olarak yönlendiriliyormuşsun hepimiz kolaylıkla doğururuz inşallah. Kim önce doğurursa diğerlerimize detayıyla anlatsın nasıl olduğunu ama sanırım en son ikimiz doğuracaz sende yine ara sıra ağrı oluyormuş bende tık yok düğünden düğüne koşuyorum roman bile oynuyırum temizlik yapıyorum bana mısın demiyor

Ben biraz meraklı biriyimdir canım. Sürekli izlerim okurum. Yıllar önce normal doğuma bile girmiştim şimdi de tv internet filan izlerim hep. genelde epidural alınca kolay geçiyor. İnşallah bizimkiler de öyle olur. Benim dr da herkese değil iri bebeği olacaklara yapıyorum dedi. Aslında düşününce yapması mantıklı yani açılma açısından faydası olacaktır. Son zamanlarda ilişki de tavsiye ediliyor ya onun gibi. Epizyoyu hissetmeyeceğiz biliyorum ama işte o fikir... normalde çok soğuk kanlıyımdır. Canım da pek tatlı değildir. Ama sanki bu bambaşka.sanki başka bi boyutlu acı gibime geliyor. Acı çekmekten değil acının türünden renginden korkuyorum

İnşallah normal doğumu kolayca atlatırız. Düşünmek istemiyorum artık. Zaman yaklaşıkça kaygı düzeyim artıyor. Hemen olur biter inşallah. Sen de sağlıkla kucağına alırsın kuzunu umarım. Herkes doğuruyor dediğin gibi bizler beklemedeyiz hala

günaydın kızlar... kızımın çamaşırlarını yıkayacağım. hacı şakir granül nasıl yoksa dalin in sıvı deterjanını mı alsam?
Canım ben dalan almıştım sanırım makinamdan kaynaklandı erimemişti çamaşırlara yapışmıştı. O yüzden sıvı deterjan tercihimdir. Dalin i normalde kendi kıyafetlerimize de kullanıyorum. Eşimin cildi hassas hemen yara olur. Bebek için friendly diye bi marka konuşulmuştu burda. Birkaç arkadaşımdan da duyunca onu aldım. Hiç kokusu yok. Doğal içerik diyor bence onu deneyebilirsin

Valla süper destek vermişsin helal sana ama bende bi soeun var sanırım. Kendimi hiç hamile gibi hissetmedim hiç anne olacak gibi de hissedemiyorum. Bebek hareket etmese karnım şişmiş gibi geliyor sadece emzirmek filan hiç hayalini kurduğum şeyler değil hatta laf aramızda o da bi değişik geliyor acaba benim hormonlar çalışmıuor mu

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım

Ben başta doğunca bebegi kabullenmemistim oğlumda canım bırakıp gidiodum anneme odadan. Teyzecim falan diyordum 1 hafta sonra da depresyon gibi birşey yaşadım .1 ay sonra da cocuga birşey olacak korkusu başlamıştı sahiplendim anlayacağın sonunda .şu ansa hayatımın tek aşkı .... 2.yi bu kadar sevebilirmiyum acaba diyorum korkuyorum sevemem diye

benim de dönmedi daha doktor ne diyo sana peki
Pek donecek gibi degil diyo cunku hic basassagi donmedi bu zamana kadar, bas olcumu biraz buyuk cikti son kontrol de o yuzden donmuyo olabilir boyle rahat ediyodur diyo, carsamba birdaha bakacak donmemisse sezeryani degerlendiricez mecbur

Bence hic korkma cnm dogumun guzel olur insallah sakin sezeryani dusunme hersey normalse

Ayy canim ne guzel yazmissin ne zaman tedirgin hissetsem kendimi bunu okuyup gaza gelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…