- 30 Kasım 2015
- 751
- 673
- 23
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.921
benim de dönmedi daha doktor ne diyo sana pekiBenimki 34de daha donmemisti hala da donmedi gibi hissediyorum :/
döndüğünü hissedermiyiz ki canım bizBenimki 34de daha donmemisti hala da donmedi gibi hissediyorum :/
Inşallah canım benim o kadar güzel bir duygu ki. Allah im kimseye aratmasin inşallah. Biz artık meleklere gülüyoruz teyzeleri :)Ayy canim cok duygulandim okurken Allah bize de nasip etsin insallah
Amin canım inşallah. Darisi bekleyenlerin başınaayyyy cok güzel yaaaaaa
saglıkla büyüt oglunu
Ayy canım benim sağol. Inşallah sizde sağ salim alın bebislerinizi kucaklariniza.Ağlattın beni canımçok mutlu oldum senin adına. Allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla doğurmayı nasip etsin insallah . size de bol sütlü sağlıklı günler
İnşallah canım. Gece pozitif doğum hikayeleri okudum. Aklıma geldikçe okuyorum. Bira fayda ediyor. Ama tabi herkesin hikayesi farklı. Anladığım kadarıyla önemli olan kendine ve vücuduna güvenmen gerek. Zaten içgüdüsel olarak yönlendiriliyormuşsun hepimiz kolaylıkla doğururuz inşallah. Kim önce doğurursa diğerlerimize detayıyla anlatsın nasıl olduğunuBen de korkuyorum canim hep onu dusunuyorum. Acaba nasil bi aci olucak diye dusunuyorum canim tatli oldugu icin :) onceden acisi onemli degil ya diyodum ama simdi o aciya dayanamamaktan bebegi doguramamaktan korkuyorum. Insallah sag salim dogarlar.
Bence ayaklardan anlarsınız. Yani ben öyle anlamiştım ki dr bakıncada aynı şeyi söylemştidöndüğünü hissedermiyiz ki canım biz
Ben biraz meraklı biriyimdir canım. Sürekli izlerim okurum. Yıllar önce normal doğuma bile girmiştim şimdi de tv internet filan izlerim hep. genelde epidural alınca kolay geçiyor. İnşallah bizimkiler de öyle olur. Benim dr da herkese değil iri bebeği olacaklara yapıyorum dedi. Aslında düşününce yapması mantıklı yani açılma açısından faydası olacaktır. Son zamanlarda ilişki de tavsiye ediliyor ya onun gibi. Epizyoyu hissetmeyeceğiz biliyorum ama işte o fikir... normalde çok soğuk kanlıyımdır. Canım da pek tatlı değildir. Ama sanki bu bambaşka.sanki başka bi boyutlu acı gibime geliyor. Acı çekmekten değil acının türünden renginden korkuyorumCanim insan bilmedigi seyden korkmasi cok normal. Cati muayenesinden bende cok korkmustum. Birde benim bebegimin kafasi cok iriydi. O zamanki doktorum acilmalar baslamadan cati muayenesi yapmaya gerek yok. En dogru o zaman anliyoruz demisti. Dusun oradan bebek cikiyor aslinda. Epizyomi, dikis vs bunlar anlamiyorsun bile. Allah insan vucudunu soyle yaratmis. Eger bir bolgende siddetli agrin veya sancin varsa baska bir yerinde olan hafif acilari hissetmezsin. O yuzden hicbirsey hissetmiyorsun. Zaten uyusturmak icin igne yapiyorlar ve hemen dikiliyor. Disciye gittiginde yapilan igneden bile hafif. Dogum bitincede agrin sizin kalmiyor. Tabiki bazilari ilk hafta otururken biraz agri hissediyor ama bu oldukca hafif oluyor. Allah kolay dogumlar nasip etsin. Ben dogum hikayesi okumamistim oncesinde. O yuzden kesi atilir vs de bunlari dogumdab sonra okumustum :) herseyi yasayip gordum anliyacagin. Bence iyiki de oyle yapmisim :)
İnşallah normal doğumu kolayca atlatırız. Düşünmek istemiyorum artık. Zaman yaklaşıkça kaygı düzeyim artıyor. Hemen olur biter inşallah. Sen de sağlıkla kucağına alırsın kuzunu umarım. Herkes doğuruyor dediğin gibi bizler beklemedeyiz halaKızlar ilk doğumda cook uzun süre sancı cekmis ve tamamen normal doğum yapmis biri olarak size diyorum ki,asla korkulacak birşey değil. Doguramam diye birşey yok ki. Nasipte varsa normal doğum yapmak,allah o an gücü kuvveti veriyor hepsi gelip geçiyorr.dikiste hiç hissedilmiyor. Zaten o an büyük aşk başlamış oluyor
Benim döndü ama kordon dolanmış ve çatı muayenesi iyi geçmedi sezeryan günü aldık yine de o zamana kadar başlarsa durum göre denerim diyorumbenimki daha dönmedi inşallah döner bakalım dönmezse sezeryandan kaçış yok.
Canım ben dalan almıştım sanırım makinamdan kaynaklandı erimemişti çamaşırlara yapışmıştı. O yüzden sıvı deterjan tercihimdir. Dalin i normalde kendi kıyafetlerimize de kullanıyorum. Eşimin cildi hassas hemen yara olur. Bebek için friendly diye bi marka konuşulmuştu burda. Birkaç arkadaşımdan da duyunca onu aldım. Hiç kokusu yok. Doğal içerik diyor bence onu deneyebilirsingünaydın kızlar... kızımın çamaşırlarını yıkayacağım. hacı şakir granül nasıl yoksa dalin in sıvı deterjanını mı alsam?
Canım bebeği döndürmek için videolar var internette bi dolaş bakalım inşallah faydasını görürsünbenimki daha dönmedi inşallah döner bakalım dönmezse sezeryandan kaçış yok.
Valla süper destek vermişsin helal sanaAy cidden güzel mi.. Birilerinden ciddi ciddi bunu duymaya ihtiyacım varmis sanırım böle böle içime dönecek benimde herhalde.. Zeynep ismini bende çok severim ve maalesef ablamin adi o yüzden koyamiyorum kizima yoksa benimde garanti aklımdan ilk gecen isimlerden.. Fatma ayşe vs gibi isimleride çok severim ama hep yakın akraba öyle olunca bu sefer benim adımı koy diyip duranlara karşı garip oluyorum yalniz ne merakloymis arkadaş millet kendi adini koydurmaya herkes benim adımı koy dedi yahu..
Aaamiin inşallah adları hayırlı uğurlu olur bebeklerimize omur boyu severek taşırlar...
Gerçekten çok güzel canım içine sinsin adıyla çok güzel yaşasın. Zeynep benim rahmetli teyzemin adı. Baştan beri istiyordum ancak eşim annelerimiz dururken teyze ası koymak olmaz demişti. Annelerimizin adı da fatma. O yüzden bi süre fatma asya dedik. Sonra zeynep isminin anlamı eşimin çok hoşuna gidince geri kendi istedi
Aaa hanımlar korku yok korkuyu siliyoruz aklimizdan acir ağrır vs.diye de düşünmek yok sonuca odaklaniyoruz çatır çatır doğurup bebislerimize kavusuyoruz.. Pozitif düşünürsek pozitif ilerler herşey hop diye çıkacak kuzularimiz elimize verecekler emzircez mis kokularını içimizee çeke çeke mutluluk gözyaşları dokucez dibimiz duserek aldığımız o minis cicileri giydircez o çoraplar eldivenler... Korku yok hevesle sabırsızlıkla bekliyoruz biz anne olucaz güçlüyüz sabirliyiz canımız ne kadar kıymetli olsa da en kiymetlimizi dünyaya getirmek için her turlu güçlüğün altından kalkariz evelallah... Değil miiiiii ???? Hadi bakam tam destek...
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canımGünaydın kızlar :))) zamanım çok kalmadı kızıma kavuşmaya :)) 8de hastaneye gideceğim 12.30 falan da doğum olacak :)) toparlanınca yazarım ayrıntılar eve geçince ya da boş anımda diyeyim :) Dua edin :) çok heyecanlı değilim ama hastaneye gidince kesin olurum :)) sizlere de dua edeceğim doğumda :))
Ben başta doğunca bebegi kabullenmemistim oğlumda canım bırakıp gidiodum anneme odadan. Teyzecim falan diyordumValla süper destek vermişsin helal sanaama bende bi soeun var sanırım. Kendimi hiç hamile gibi hissetmedim hiç anne olacak gibi de hissedemiyorum. Bebek hareket etmese karnım şişmiş gibi geliyor sadece emzirmek filan hiç hayalini kurduğum şeyler değil hatta laf aramızda o da bi değişik geliyor acaba benim hormonlar çalışmıuor mu
Pek donecek gibi degil diyo cunku hic basassagi donmedi bu zamana kadar, bas olcumu biraz buyuk cikti son kontrol de o yuzden donmuyo olabilir boyle rahat ediyodur diyo, carsamba birdaha bakacak donmemisse sezeryani degerlendiricez mecburbenim de dönmedi daha doktor ne diyo sana peki
Evet anlasiliyor benim gogsumun altindq basi top gibi elime geliyor resmen gerildiginde hep boyleydi hala da boylr :)Bence ayaklardan anlarsınız. Yani ben öyle anlamiştım ki dr bakıncada aynı şeyi söylemşti
Bence hic korkma cnm dogumun guzel olur insallah sakin sezeryani dusunme hersey normalseÇatı oldum çarşamba günü açılma falan bahsetmedi tek dediği bebek iri değil ama vajen yolu ve pelvis dolgun bu seni zorlar dedi bide bi tur kordon dolanmisti iki defa nst istedi serum yiyip tekrar çekildiğim nstde bayağı düzenli sancı çıkmıştı
Aaa hanımlar korku yok korkuyu siliyoruz aklimizdan acir ağrır vs.diye de düşünmek yok sonuca odaklaniyoruz çatır çatır doğurup bebislerimize kavusuyoruz.. Pozitif düşünürsek pozitif ilerler herşey hop diye çıkacak kuzularimiz elimize verecekler emzircez mis kokularını içimizee çeke çeke mutluluk gözyaşları dokucez dibimiz duserek aldığımız o minis cicileri giydircez o çoraplar eldivenler... Korku yok hevesle sabırsızlıkla bekliyoruz biz anne olucaz güçlüyüz sabirliyiz canımız ne kadar kıymetli olsa da en kiymetlimizi dünyaya getirmek için her turlu güçlüğün altından kalkariz evelallah... Değil miiiiii ???? Hadi bakam tam destek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?