temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ahsen ismini cok begeniyorum bu ara ben cnm

Canim o banada oluyor artik ayaklarimi yukseltmeden yatamiyorum karnim gerildigi an kasiklarima agri giriyor, bir de uyurken tuvaletim gelmisse uyandigimda yine kasiklarim agriyor sanki bicak sapliyolar lavabodan bi 5 dk sonra falan geciyor
Benim de aylardir ayagimin altinda yastik var canim sismesin diye iyi geliyo :) belimle kasigima ayni anda girince panikledim ama simdi bisey yok. Ama bebegin hareketleri azaldi iyice sanki yaklasiyo dogum.

Kizlar dogum yapmayanlar lutfen normal dogumdan korkmayin herseyin normal en dogal.olani . Cabucak iyilesirsiniz bidahakine de normal.yapma sansiniz artar. Ama sezaryan bir ameliyat ve kolay degil . 1 hafta kadar surede tam iyilesebiliyorsuniz . Agrisi acisi yanmasi var . Hamileyken sirt ustu yatamazdim simdi yan yatamiyorum . Kesilen bolgede hissizlik var . Normal dogumda evet agri sanci cekeceksiniz ama.maksimun bir gun sonrasi guzel.olacak cocugunuza daha rahat bakacaksiniz. Lutfen hic korkmayin . Sezeryanda olsa normalde olsa yasanilan acilar unutuluyor bebisler kucaga alindiginda . En onemlisi onlarin saglikli olmalari biz bi sekilde atlatiyoruz . Herkese sevgiler

Pek donecek gibi degil diyo cunku hic basassagi donmedi bu zamana kadar, bas olcumu biraz buyuk cikti son kontrol de o yuzden donmuyo olabilir boyle rahat ediyodur diyo, carsamba birdaha bakacak donmemisse sezeryani degerlendiricez mecbur
bebek için de bizim içinde hangisi iyi olacaksa o şekilde doğum nasip etsin rabbim

Insallah pozitif dogum hikayelerimiz olur da anlatırız canim :) valla 40 i doldurcaz mi ne ben de anlamadim herkes level atladi biz geriden takip etcez sarilik gaz süt olaylarini falan
Ay nasil oynuyosun oyle kiz, beni kuvete bile sokmuyolar bacagini ayirma bisey olur diye, banyonun ortasinda yikaniyorum senin dogumun kolay olcak bence pirt diye cikarirsin bu kadar harekete :))

bu konrtolumde doktor ultrasyondan bakarken senin sancıların başladı dedi daha çok erken değil mi 33. hafta da idim. nst ye sokmadı ama

nişan sandığın şey çatı muayenesinden kaynaklı olmasın. geçen hafta çarşamba ben de çatı muayenesi olmuştum, doktorum hafif lekelenme olabilir endişe etme demişti bana.

Bi dünyaya gelsin ondan sonra gelir o duygular merak etme.. Anne olmak çok hassas farklı bi duygu bi anda kendinden çok onu düşünmeye basliyorsun dünya onun etrafında dönmeye başlıyor haliyle insan hemen hazır olamayadabilir bu sorumluluğa bi can getiriyorsun dünyaya kolay mi.. İçini ferah tut hayatım herşey çok güzel olacak çok seveceksin onu.. O küçücük ağzı memene değdiği an hayret edeceksin nasıl olur diyeceksin bu küçücük varlık nasıl bilebilir o küçücük cenesiyle göğsünü kavramaya calismasi emebilmesi çok ilginç değil mi... Annelik güzel olacak ve hepimize çok yakışacak hamielikteki zor gunleri dogumdaki acıları uykusuz geceleri herşeyi unutturacaklar bize onlar bu yüzden korku yok heyecan var kalbine kocaman bi boşluk ac onun sevgisi için zira baya bi yer kaplicak geldiğinde...
Pozitif düşünceler pozitif durumlar oluşturur... O yüzden simdi napiyoruz mutlu oluyoruz kops kops hoppa cubba

Bugün doguraydim iyidi ya hazir baya gaza gelmişken..

nişan sandığın şey çatı muayenesinden kaynaklı olmasın. geçen hafta çarşamba ben de çatı muayenesi olmuştum, doktorum hafif lekelenme olabilir endişe etme demişti bana.
Yok bildiğin nişandı öncesinde lekelenme oldu bu bahaettiğimi Dr a anlattım nişan dedi ama çatı muayenesinden kaynaklı düşmüş sanırım

Ben de zorlayarak kızım filan diyorum kendimi anneliğe yakıştıramıyorum... seninki de zormuş çok şükür ki atlatmışsın evladın sırası olmaz derler mutlaka seveceksindir ufaklığı da umarım ben de biran evvel normale dönerim

İnşallah pırt diye çıkar gerçekten inanki hiç durmuyorum sadece ağır kaldıramıyorum bir de yokuş ve merdiven zorluyor onun dışında nerdeyse hiç bir hareketimde kısıtlama olmadı çok şükür senin dikkat etmen gerekiyor ama maaşallah asıl doğacağı zaman akıllandı seninki biz geriden gelenler olsrak tecrübeleri paylaşırız artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…