- 21 Eylül 2010
- 486
- 432
- 303
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.941
Ahsen ismini cok begeniyorum bu ara ben cnmKesinlikle bende öyle düşündüğüm için bi turlu karar veremiyorum omur boyu tasiyacagi bisi bu bu yuzden hic bi ismi yakistiramiyorum bi kulp buluyorum her isme.. Kriterlerim var resmen içinde s ve l harfleri geçebilir r harfi zinhar yasak neden çünkü anası çok çekti o r den ağzu diye seslenen çok arkadaşım oldueslem iyi ya gene en iyisi.. Sevmeye çalışıyorum.. Esimin önerilerinden sonra.. Ravza dedi ya... ama sizin isim güzel olmuş her donemin popüler ismi her yasa da yakışan bi isim.. Benim herif dağ tas çiçek böcek deniz isimlerini sevmediğinden koyamiyorum maalesef..
Ay bu uykusuzluğu napcaz anacim ya gecelerdir sabaha kadar uyku yok gündüz uyusam neyse oda yok her gün bi kaç saat uykuyla olmuyor ki hic.. Çok yorgun hissediyorum kemdimi
Benim de aylardir ayagimin altinda yastik var canim sismesin diye iyi geliyo :) belimle kasigima ayni anda girince panikledim ama simdi bisey yok. Ama bebegin hareketleri azaldi iyice sanki yaklasiyo dogum.Canim o banada oluyor artik ayaklarimi yukseltmeden yatamiyorum karnim gerildigi an kasiklarima agri giriyor, bir de uyurken tuvaletim gelmisse uyandigimda yine kasiklarim agriyor sanki bicak sapliyolar lavabodan bi 5 dk sonra falan geciyor
bebek için de bizim içinde hangisi iyi olacaksa o şekilde doğum nasip etsin rabbimPek donecek gibi degil diyo cunku hic basassagi donmedi bu zamana kadar, bas olcumu biraz buyuk cikti son kontrol de o yuzden donmuyo olabilir boyle rahat ediyodur diyo, carsamba birdaha bakacak donmemisse sezeryani degerlendiricez mecbur
bi bakayım dün kesintisiz çok hareket etti sürekli acaba diyorum döndümü bizimki:)Canım bebeği döndürmek için videolar var internette bi dolaş bakalım inşallah faydasını görürsün
kordon dolanınca canım direk sezeryana almıyorlar mıBenim döndü ama kordon dolanmış ve çatı muayenesi iyi geçmedi sezeryan günü aldık yine de o zamana kadar başlarsa durum göre denerim diyorum
ayaklardan nasıl anlarım pekiBence ayaklardan anlarsınız. Yani ben öyle anlamiştım ki dr bakıncada aynı şeyi söylemşti
Benim de tersti 36 da yan dondu, 37 de tam bas asagi döndü canim. Umarim geri donmez :)benimki daha dönmedi inşallah döner bakalım dönmezse sezeryandan kaçış yok.
Insallah pozitif dogum hikayelerimiz olur da anlatırız canim :) valla 40 i doldurcaz mi ne ben de anlamadim
İnşallah canım. Gece pozitif doğum hikayeleri okudum. Aklıma geldikçe okuyorum. Bira fayda ediyor. Ama tabi herkesin hikayesi farklı. Anladığım kadarıyla önemli olan kendine ve vücuduna güvenmen gerek. Zaten içgüdüsel olarak yönlendiriliyormuşsun hepimiz kolaylıkla doğururuz inşallah. Kim önce doğurursa diğerlerimize detayıyla anlatsın nasıl olduğunuama sanırım en son ikimiz doğuracaz sende yine ara sıra ağrı oluyormuş bende tık yok düğünden düğüne koşuyorum roman bile oynuyırum temizlik yapıyorum bana mısın demiyor
inşallah rahat dururlar:)Benim de tersti 36 da yan dondu, 37 de tam bas asagi döndü canim. Umarim geri donmez :)
inşallah rahat dururlar:)Benim de tersti 36 da yan dondu, 37 de tam bas asagi döndü canim. Umarim geri donmez :)
nişan sandığın şey çatı muayenesinden kaynaklı olmasın. geçen hafta çarşamba ben de çatı muayenesi olmuştum, doktorum hafif lekelenme olabilir endişe etme demişti bana.Merhaba kızlar. Geçen hafta çarşamba çatı muayenesi oldum perşembe nişanım geldi. Cumartesi kontrol vardı bebek kanala girmemiş çok yukarıda 2 cm de açılma var dedi Dr . Bebek 3500 gr dı Dr çok irilleşmeden doğurmam lazım dedi. Ne olacak çok endişeliyim var mı böyle birşey yaşayan kanala ne zaman iner ki acaba
Valla süper destek vermişsin helal sanaama bende bi soeun var sanırım. Kendimi hiç hamile gibi hissetmedim hiç anne olacak gibi de hissedemiyorum. Bebek hareket etmese karnım şişmiş gibi geliyor sadece emzirmek filan hiç hayalini kurduğum şeyler değil hatta laf aramızda o da bi değişik geliyor acaba benim hormonlar çalışmıuor mu
hemen sezeryan düşünme :) benim 36.hafta bitiminde döndü oğluşumbenimki daha dönmedi inşallah döner bakalım dönmezse sezeryandan kaçış yok.
Yok bildiğin nişandı öncesinde lekelenme oldu bu bahaettiğimi Dr a anlattım nişan dedi ama çatı muayenesinden kaynaklı düşmüş sanırımnişan sandığın şey çatı muayenesinden kaynaklı olmasın. geçen hafta çarşamba ben de çatı muayenesi olmuştum, doktorum hafif lekelenme olabilir endişe etme demişti bana.
Ben de zorlayarak kızım filan diyorum kendimi anneliğe yakıştıramıyorum... seninki de zormuş çok şükür ki atlatmışsın evladın sırası olmaz derler mutlaka seveceksindir ufaklığı daBen başta doğunca bebegi kabullenmemistim oğlumda canım bırakıp gidiodum anneme odadan. Teyzecim falan diyordum1 hafta sonra da depresyon gibi birşey yaşadım .1 ay sonra da cocuga birşey olacak korkusu başlamıştı sahiplendim anlayacağın sonunda .şu ansa hayatımın tek aşkı .... 2.yi bu kadar sevebilirmiyum acaba diyorum korkuyorum sevemem diye
Insallah pozitif dogum hikayelerimiz olur da anlatırız canim :) valla 40 i doldurcaz mi ne ben de anlamadimherkes level atladi biz geriden takip etcez sarilik gaz süt olaylarini falan
Ay nasil oynuyosun oyle kiz, beni kuvete bile sokmuyolar bacagini ayirma bisey olur diye, banyonun ortasinda yikaniyorumsenin dogumun kolay olcak bence pirt diye cikarirsin bu kadar harekete :))
Gözünaydın canım. Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah.. Haberlerini bekliyoruzDoğum yaptım kızlar:))) uyuşuğum hala ayrıntıları yazarım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?