- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.961
Gözün aydın çok şükür kurtardın hayırlı evlat olsun darısı başımıza :)Doğum yaptım kızlar:))) uyuşuğum hala ayrıntıları yazarım:))
friendly i duymamıstım bi ona bakiim canım sağol :)Canım ben dalan almıştım sanırım makinamdan kaynaklandı erimemişti çamaşırlara yapışmıştı. O yüzden sıvı deterjan tercihimdir. Dalin i normalde kendi kıyafetlerimize de kullanıyorum. Eşimin cildi hassas hemen yara olur. Bebek için friendly diye bi marka konuşulmuştu burda. Birkaç arkadaşımdan da duyunca onu aldım. Hiç kokusu yok. Doğal içerik diyor bence onu deneyebilirsin
inşallah canım sağolAyy canım benim sağol. Inşallah sizde sağ salim alın bebislerinizi kucaklariniza.
Gozun aydin canim bekliyoruz ayrıntılarıDoğum yaptım kızlar:))) uyuşuğum hala ayrıntıları yazarım:))
Sağlıkla büyüt canım yavrunuDoğum yaptım kızlar:))) uyuşuğum hala ayrıntıları yazarım:))
Çatı nasıl ağrı vs oldu mu normal muayeneden farklı mı daha mı ağrılıSelam ben geldim. Oglum iyi çok şükür.
Catı muayenemide oldum.Doktorum normal gidişat dedi ama benim cok celişkilerim var tabi.
tansiyonum 9-6 idi. yemek yememiştim ondandı sanırım.
Bende cok merakliyimdir ama kendime yaptigim en iyi sey kendj kendimi frenleyebilmek galiba :))Ben biraz meraklı biriyimdir canım. Sürekli izlerim okurum. Yıllar önce normal doğuma bile girmiştim şimdi de tv internet filan izlerim hep. genelde epidural alınca kolay geçiyor. İnşallah bizimkiler de öyle olur. Benim dr da herkese değil iri bebeği olacaklara yapıyorum dedi. Aslında düşününce yapması mantıklı yani açılma açısından faydası olacaktır. Son zamanlarda ilişki de tavsiye ediliyor ya onun gibi. Epizyoyu hissetmeyeceğiz biliyorum ama işte o fikir... normalde çok soğuk kanlıyımdır. Canım da pek tatlı değildir. Ama sanki bu bambaşka.sanki başka bi boyutlu acı gibime geliyor. Acı çekmekten değil acının türünden renginden korkuyorum
Gozunaydin canim. Hayirli olsun:))Doğum yaptım kızlar:))) uyuşuğum hala ayrıntıları yazarım:))
Benim mesela adetlerim aşırı sancılı geçer tansiyonum düşer bayıldığım bile olmuştur hep ilk gün iğne veya serum yerdim evlenmeden önce evlendikten sonra bikaç defa oldu bu şekilde daha kötüsü değildir herhalde diye düşündüm hep doğumdan korkum olmadı da şuan endişem şu kordon dolanmasi bebek için en ufak riski bile göze almayı sonradan pişman olursam diye yorumluyorumBende cok merakliyimdir ama kendime yaptigim en iyi sey kendj kendimi frenleyebilmek galiba :))
O agri yada sanciyi tarif etmek cok zor yasayinca anlicaksin ama dayanilmicak bir agri degil. Zaten adet sancisi gibi gelip biraz seni yipratip sonra gidiyor. O esnada da biraz dinleniyor vucudun. Dogum yaklasinxa sancilarin araligi siklasiyor. Zaten cok sık olursa anlarsin dogum yakin
Ben 2 kere yasadim ve ikisine unuttum :)) bazen bu sanci nasildi acaba diye soruyorum kendime :))
Canım cok tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah Maşallah sizeSelam kızlar. Mesajlara tek tek bakamıyorum biraz ağrım var. Henüz uyuşukluğum geçmedi ama hissediyorum biraz biraz. Miyomum varmış 4 tane onlar da yakıldı. Ağrım ondan dolayı mecvut. Ameliyatım güzel geçti. Kuzum 3500 gr doğdu. Boyunu ölçmüyorlarmış. Biraz cadı bi kızım var. Şimdiden sadece kucağıma gelmek için ağlıyor kucağımda susuyor :) baş ağrım yok. Henüz serum alıyorum akşam 9a kadar yeme içme yasak. Bizden haberler böyle:)
Canım gözünaydınSelam kızlar. Mesajlara tek tek bakamıyorum biraz ağrım var. Henüz uyuşukluğum geçmedi ama hissediyorum biraz biraz. Miyomum varmış 4 tane onlar da yakıldı. Ağrım ondan dolayı mecvut. Ameliyatım güzel geçti. Kuzum 3500 gr doğdu. Boyunu ölçmüyorlarmış. Biraz cadı bi kızım var. Şimdiden sadece kucağıma gelmek için ağlıyor kucağımda susuyor :) baş ağrım yok. Henüz serum alıyorum akşam 9a kadar yeme içme yasak. Bizden haberler böyle:)
Canım gözünaydıniyi olmanıza çok sevindim. Kuzun kokunu özlüyor demekki annesi daha alışamamıştır ayrı olmaya hayırlı evlat olsun inşallah
Allah yardimcin olsun canım inşallah çabucak acilman artar ve sağlıklı bur sekilde kucagina alirsin bu gece bebeginle uyursunuzinşallahKızlar öğlen 12 den beri suni sancı alıyorum saat suanda 6 ve 1cm acılma oldu daha
Yani ayaklarını hissediyomusun? Zaten en sert ve belirgin onlar oluyor:) yerine görede anlarsın. Bazen göğüs altından zorlar öyle anlarsın. Yada benm hep sol kenara çok vururdu. Göbek hizasının biraz üstü. Bide kafa aşağıdayken daha farklı hissediyosun. Sen en kötü şöyle anlayablrsn bence en son neyi nerde biliyosundur. Değişen bişey olunca bence illaki hissedersin. Ki ayaklar aşağıdaysa bu çok bariz belli olabilir. Ben kendmden pay biçtim ama herkes nasıl bilmyrmayaklardan nasıl anlarım peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?