temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

friendly i duymamıstım bi ona bakiim canım sağol :)

Bende cok merakliyimdir ama kendime yaptigim en iyi sey kendj kendimi frenleyebilmek galiba :))
O agri yada sanciyi tarif etmek cok zor yasayinca anlicaksin ama dayanilmicak bir agri degil. Zaten adet sancisi gibi gelip biraz seni yipratip sonra gidiyor. O esnada da biraz dinleniyor vucudun. Dogum yaklasinxa sancilarin araligi siklasiyor. Zaten cok sık olursa anlarsin dogum yakin
Ben 2 kere yasadim ve ikisine unuttum :)) bazen bu sanci nasildi acaba diye soruyorum kendime :))

Benim mesela adetlerim aşırı sancılı geçer tansiyonum düşer bayıldığım bile olmuştur hep ilk gün iğne veya serum yerdim evlenmeden önce evlendikten sonra bikaç defa oldu bu şekilde daha kötüsü değildir herhalde diye düşündüm hep doğumdan korkum olmadı da şuan endişem şu kordon dolanmasi bebek için en ufak riski bile göze almayı sonradan pişman olursam diye yorumluyorum

Selam kızlar. Mesajlara tek tek bakamıyorum biraz ağrım var. Henüz uyuşukluğum geçmedi ama hissediyorum biraz biraz. Miyomum varmış 4 tane onlar da yakıldı. Ağrım ondan dolayı mecvut. Ameliyatım güzel geçti. Kuzum 3500 gr doğdu. Boyunu ölçmüyorlarmış. Biraz cadı bi kızım var. Şimdiden sadece kucağıma gelmek için ağlıyor kucağımda susuyor :) baş ağrım yok. Henüz serum alıyorum akşam 9a kadar yeme içme yasak. Bizden haberler böyle:)

Canım cok tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah Maşallah size

Canım gözünaydın iyi olmanıza çok sevindim. Kuzun kokunu özlüyor demekki annesi daha alışamamıştır ayrı olmaya hayırlı evlat olsun inşallah

Canım gözünaydın iyi olmanıza çok sevindim. Kuzun kokunu özlüyor demekki annesi daha alışamamıştır ayrı olmaya hayırlı evlat olsun inşallah

Sanırım:)) bu arada 12.30da 10.07.2017 doğdu Adı : kumsal damla :) başka bir şeye gerek var mıydı canım?

ayaklardan nasıl anlarım peki
Yani ayaklarını hissediyomusun? Zaten en sert ve belirgin onlar oluyor:) yerine görede anlarsın. Bazen göğüs altından zorlar öyle anlarsın. Yada benm hep sol kenara çok vururdu. Göbek hizasının biraz üstü. Bide kafa aşağıdayken daha farklı hissediyosun. Sen en kötü şöyle anlayablrsn bence en son neyi nerde biliyosundur. Değişen bişey olunca bence illaki hissedersin. Ki ayaklar aşağıdaysa bu çok bariz belli olabilir. Ben kendmden pay biçtim ama herkes nasıl bilmyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…