- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.981
Suyun geldi mi canım? Rabbim yardımcın olsun. İnşaAllah hemenceck olur herşeyKızlar öğlen 12 den beri suni sancı alıyorum saat suanda 6 ve 1cm acılma oldu daha
Masallah kuzuya cadi olacagi belliydi zaten annesi az yaramazlik yapmadi :) gecmis olsun canim en kisa zamanda toparlarsin insallah. Bebisinle birlikte saglikli gunleriniz olsunSelam kızlar. Mesajlara tek tek bakamıyorum biraz ağrım var. Henüz uyuşukluğum geçmedi ama hissediyorum biraz biraz. Miyomum varmış 4 tane onlar da yakıldı. Ağrım ondan dolayı mecvut. Ameliyatım güzel geçti. Kuzum 3500 gr doğdu. Boyunu ölçmüyorlarmış. Biraz cadı bi kızım var. Şimdiden sadece kucağıma gelmek için ağlıyor kucağımda susuyor :) baş ağrım yok. Henüz serum alıyorum akşam 9a kadar yeme içme yasak. Bizden haberler böyle:)
Neden canim kendini mi kastin ondan mi olmadi?Kizlarben cati muayenesini beceremedim
Allah yardimcin olsun canim insallah sag salim alirsin kucagina. Hiç acilman olmadan mi gitmistin nasil oldu?Kızlar öğlen 12 den beri suni sancı alıyorum saat suanda 6 ve 1cm acılma oldu daha
Allah acil sifalar versin canim uzulme yipratma kendini sutunu etkilemesin. En kisa zamanda iyilesir de kavusursunuz insallah.6 gün oluyor kuvezde bebegim beslenmesini 11ccden 13 ccye almışlar sabah aksam gidip sut sagiyorum 30-40 olmadan çıkarmayız dediler yutkunamiyormus yorgun düşüyormuş
Karnım belim conlarim agriyo 5 dk tuvalete gdyom karnim taş gibi oluyor kasiklarim agriyo yatamiyom esimede diyemedim normalmiki acile gidiyimmi
Kızlar öğlen 12 den beri suni sancı alıyorum saat suanda 6 ve 1cm acılma oldu daha
sordun mu cnm ben de bugün gittim soramadım nedenseGünaydın. Özel bölgem acıyor benimde kaç zamandır yaaaa.
Doktor randevum var bugün. Doktorumla paylaşıcam bakalım.
Neden canim kendini mi kastin ondan mi olmadi?
Canim bana da ilk aciklik var mi diye muayene yapildiginda aglamistim istemiyorum diye ama erken dogum riski oldugu icin doktor yapmak zorundayiz dedi, baya ugrastirici oldu ikimiz icin de ama yaptı. O an bana da agri hissediyorum gibi gelmisti ama sonrasinda hemen gecti. Onun uzerine 2 kere daha muayene oldum hala rahat degilim ama acimayacagini bildigim icin artik asiri tepki vermiyorum en azindan :) bence sen de kendini kasma rahat birak, zaten cok kisa suruyor.Hem kastim hem korktum hem agrim oldu.. Uf napcam.. Geldiğimden beri ağlıyorum.. Niye boyle oldum bilmiyorum.. Cok mutsuzum suan.. Tekrar denicez bikac gun sonra..
Canim yaptik annemle o tatlidan bir kase yedim cok dogal tadi gercekten onunda etkisi oldu benceMadam_coco
incir uyutması diye bi tatlı varmış canım o da süt yapar dedi bi komşumuz. incir ve sütten yapılıyormuş şekersiz:) üzerine de tarçınhem tatlı niyetine hem de sütü artırması için yenebilir deneyin isterseniz
Alistim sayilir canim ya gece surekli uyaniyoruz agliyoruz gunduzleri karnimizi doyurup uyuyoruz :) tam tersi olacagi gunleri ozlemle bekliyorum :) yarin ilk muayenemiz var 5. Gunumuz ins doktorda guzel seyler soyler sen nasilsin kac günlük oldunuz annesiGozunaydin canım. Allah anali babalı büyütsün. Anca msjlari okuyabiliyorum ben :) nasıl gidiyor alistin mi bebeğine?
Kaç hafta günlük doğdu o lazım canım :)Sanırım:)) bu arada 12.30da 10.07.2017 doğdu Adı : kumsal damla :) başka bir şeye gerek var mıydı canım?
Canım böyle böyle iyi olacak inşallah. Daha iyi 30-40 olsun öyle çıkarsınlar. Biz 20 ancak yiyebiliyorduk çıktığımızda. İlk kontrolde kilo kaybı yaşadık. Orda beslenmesini düzene sokmaları daha iyi. Allah yardımcın olsun.6 gün oluyor kuvezde bebegim beslenmesini 11ccden 13 ccye almışlar sabah aksam gidip sut sagiyorum 30-40 olmadan çıkarmayız dediler yutkunamiyormus yorgun düşüyormuş
Canim gozun aydin anali babali saglikli buyut ins bebisiniSelam kızlar. Mesajlara tek tek bakamıyorum biraz ağrım var. Henüz uyuşukluğum geçmedi ama hissediyorum biraz biraz. Miyomum varmış 4 tane onlar da yakıldı. Ağrım ondan dolayı mecvut. Ameliyatım güzel geçti. Kuzum 3500 gr doğdu. Boyunu ölçmüyorlarmış. Biraz cadı bi kızım var. Şimdiden sadece kucağıma gelmek için ağlıyor kucağımda susuyor :) baş ağrım yok. Henüz serum alıyorum akşam 9a kadar yeme içme yasak. Bizden haberler böyle:)
Kızlar bu arada sonda hiç acıtmıyor uyuşuk değilken takıldı ve aman amam hissetmedim. Sondam gece 5e kadar çıkmayacak. Sürekli kalkmak zorunda olmayayım diye. Çocuk doktoru da geldi bebişi muayene etti. İkimizde iyiyiz çok şükür. Ben 9da sıvı alıp öyle ayağa kalkacağım. 20 ml zar zor mama yiyor cadıcık :) kum torbası koymuşlardı onu da 6da kaldırdılar. Su ve meyvesuyu kpmposto ve hoşaf dışında başka bir şey tüketmem yasak o da 9dan sonra :)) genel olarak iyiyim yatmaktam sıkıldım :)) uyuşukluğum geçti hissediyorum artık. Sonda çıkmadığından giyinmedim daha doğrusu giyinemedim hastane kıyafeti üstümde halabu gidişle de 5e kadar giyemem sanırım çünkü hala serum var. Bir de hasta bezi kullanmadım hala sanırm sondadan sonra giyinirim. Bebiiş iyi sık sık ağlayıp beni istiyor. Kucağıma gelince susuyor:)
Gelmedi su yada başka belirti yok haftam doldu diye aldılar beniSuyun geldi mi canım? Rabbim yardımcın olsun. İnşaAllah hemenceck olur herşey
Bende oyleydim :) sukur dogumlardan sonra azaldi hatta gecti bile diyebilirim. Soguk aldigimdan sadece biraz agri oluyordu o kadar.Benim mesela adetlerim aşırı sancılı geçer tansiyonum düşer bayıldığım bile olmuştur hep ilk gün iğne veya serum yerdim evlenmeden önce evlendikten sonra bikaç defa oldu bu şekilde daha kötüsü değildir herhalde diye düşündüm hep doğumdan korkum olmadı da şuan endişem şu kordon dolanmasi bebek için en ufak riski bile göze almayı sonradan pişman olursam diye yorumluyorum
Masallah canim. Allah anali babali buyutsun. Sanada coook gecmis olsun.Selam kızlar. Mesajlara tek tek bakamıyorum biraz ağrım var. Henüz uyuşukluğum geçmedi ama hissediyorum biraz biraz. Miyomum varmış 4 tane onlar da yakıldı. Ağrım ondan dolayı mecvut. Ameliyatım güzel geçti. Kuzum 3500 gr doğdu. Boyunu ölçmüyorlarmış. Biraz cadı bi kızım var. Şimdiden sadece kucağıma gelmek için ağlıyor kucağımda susuyor :) baş ağrım yok. Henüz serum alıyorum akşam 9a kadar yeme içme yasak. Bizden haberler böyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?