temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Masallah kuzuya cadi olacagi belliydi zaten annesi az yaramazlik yapmadi :) gecmis olsun canim en kisa zamanda toparlarsin insallah. Bebisinle birlikte saglikli gunleriniz olsun

6 gün oluyor kuvezde bebegim beslenmesini 11ccden 13 ccye almışlar sabah aksam gidip sut sagiyorum 30-40 olmadan çıkarmayız dediler yutkunamiyormus yorgun düşüyormuş
Allah acil sifalar versin canim uzulme yipratma kendini sutunu etkilemesin. En kisa zamanda iyilesir de kavusursunuz insallah.

Karnım belim conlarim agriyo 5 dk tuvalete gdyom karnim taş gibi oluyor kasiklarim agriyo yatamiyom esimede diyemedim normalmiki acile gidiyimmi

Hem kastim hem korktum hem agrim oldu.. Uf napcam.. Geldiğimden beri ağlıyorum.. Niye boyle oldum bilmiyorum.. Cok mutsuzum suan.. Tekrar denicez bikac gun sonra..
Canim bana da ilk aciklik var mi diye muayene yapildiginda aglamistim istemiyorum diye ama erken dogum riski oldugu icin doktor yapmak zorundayiz dedi, baya ugrastirici oldu ikimiz icin de ama yaptı. O an bana da agri hissediyorum gibi gelmisti ama sonrasinda hemen gecti. Onun uzerine 2 kere daha muayene oldum hala rahat degilim ama acimayacagini bildigim icin artik asiri tepki vermiyorum en azindan :) bence sen de kendini kasma rahat birak, zaten cok kisa suruyor.

Kızlar bu arada sonda hiç acıtmıyor uyuşuk değilken takıldı ve aman amam hissetmedim. Sondam gece 5e kadar çıkmayacak. Sürekli kalkmak zorunda olmayayım diye. Çocuk doktoru da geldi bebişi muayene etti. İkimizde iyiyiz çok şükür. Ben 9da sıvı alıp öyle ayağa kalkacağım. 20 ml zar zor mama yiyor cadıcık :) kum torbası koymuşlardı onu da 6da kaldırdılar. Su ve meyvesuyu kpmposto ve hoşaf dışında başka bir şey tüketmem yasak o da 9dan sonra :)) genel olarak iyiyim yatmaktam sıkıldım :)) uyuşukluğum geçti hissediyorum artık. Sonda çıkmadığından giyinmedim daha doğrusu giyinemedim hastane kıyafeti üstümde hala bu gidişle de 5e kadar giyemem sanırım çünkü hala serum var. Bir de hasta bezi kullanmadım hala sanırm sondadan sonra giyinirim. Bebiiş iyi sık sık ağlayıp beni istiyor. Kucağıma gelince susuyor:)

Canim yaptik annemle o tatlidan bir kase yedim cok dogal tadi gercekten onunda etkisi oldu bence

Gozunaydin canım. Allah anali babalı büyütsün. Anca msjlari okuyabiliyorum ben :) nasıl gidiyor alistin mi bebeğine?
Alistim sayilir canim ya gece surekli uyaniyoruz agliyoruz gunduzleri karnimizi doyurup uyuyoruz :) tam tersi olacagi gunleri ozlemle bekliyorum :) yarin ilk muayenemiz var 5. Gunumuz ins doktorda guzel seyler soyler sen nasilsin kac günlük oldunuz annesi

Sanırım:)) bu arada 12.30da 10.07.2017 doğdu Adı : kumsal damla :) başka bir şeye gerek var mıydı canım?
Kaç hafta günlük doğdu o lazım canım :)
Bir de sondayı çıkarmamışlar kalkma diye ama ne kadar çok kalkarsan o kadar iyi değil mi? Bana mümkün olduğunca kalka yürü demişlerdi uyuşukluk geçince. Ben çok kalktım en geç 45 dk 1 saatte bir kalktım yürüdüm. Gazı da rahat attım öyle olunca. Bence sen çıkarttır da mümkün olduğunca yürü canım.
6 gün oluyor kuvezde bebegim beslenmesini 11ccden 13 ccye almışlar sabah aksam gidip sut sagiyorum 30-40 olmadan çıkarmayız dediler yutkunamiyormus yorgun düşüyormuş
Canım böyle böyle iyi olacak inşallah. Daha iyi 30-40 olsun öyle çıkarsınlar. Biz 20 ancak yiyebiliyorduk çıktığımızda. İlk kontrolde kilo kaybı yaşadık. Orda beslenmesini düzene sokmaları daha iyi. Allah yardımcın olsun.

Canim gozun aydin anali babali saglikli buyut ins bebisini

Canım iyi olmanıza çok sevindim .masallah size ..darısı zamanı gelenlere..

Bende oyleydim :) sukur dogumlardan sonra azaldi hatta gecti bile diyebilirim. Soguk aldigimdan sadece biraz agri oluyordu o kadar. dogum sancisi ile o sanci farkli ama adet sancisi hazirlik sancilarina cok benziyor hatta aynisi ama dogum sancisi biraz daha farkli ama korkulcak birsey degil :)

Masallah canim. Allah anali babali buyutsun. Sanada coook gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…