- 30 Aralık 2013
- 687
- 626
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.001
Canim bana da ilk aciklik var mi diye muayene yapildiginda aglamistim istemiyorum diye ama erken dogum riski oldugu icin doktor yapmak zorundayiz dedi, baya ugrastirici oldu ikimiz icin de ama yaptı. O an bana da agri hissediyorum gibi gelmisti ama sonrasinda hemen gecti. Onun uzerine 2 kere daha muayene oldum hala rahat degilim ama acimayacagini bildigim icin artik asiri tepki vermiyorum en azindan :) bence sen de kendini kasma rahat birak, zaten cok kisa suruyor.
Farklı derken daha fazlası mi ? Ama ben adet sancisinda bayılan biriyim fazlasında napıcamBende oyleydim :) sukur dogumlardan sonra azaldi hatta gecti bile diyebilirim. Soguk aldigimdan sadece biraz agri oluyordu o kadar.dogum sancisi ile o sanci farkli ama adet sancisi hazirlik sancilarina cok benziyor hatta aynisi ama dogum sancisi biraz daha farkli ama korkulcak birsey degil :)
Bana kanama olabilir dedi ama su hakkinda bisey bilmiyorum canim.Ben doguma hic hazir olmadığimi farkettimkendimi cok aşırı kotu hissediyorum suan.. Bu arada catidan sonra suyun gelmesi normalmi? Hic aranizda boyle bisey le karsilasan varmi
Kaç hafta günlük doğdu o lazım canım :)
Bir de sondayı çıkarmamışlar kalkma diye ama ne kadar çok kalkarsan o kadar iyi değil mi? Bana mümkün olduğunca kalka yürü demişlerdi uyuşukluk geçince. Ben çok kalktım en geç 45 dk 1 saatte bir kalktım yürüdüm. Gazı da rahat attım öyle olunca. Bence sen çıkarttır da mümkün olduğunca yürü canım.
Canım böyle böyle iyi olacak inşallah. Daha iyi 30-40 olsun öyle çıkarsınlar. Biz 20 ancak yiyebiliyorduk çıktığımızda. İlk kontrolde kilo kaybı yaşadık. Orda beslenmesini düzene sokmaları daha iyi. Allah yardımcın olsun.
Canim bende oyleydim merak etme. Hazirlik sancilari ayni adet sancisi gibi hatta daha hafifi diyebilirim. Dogum sancisinun Adet sancisina benzerlik yonu şu kramp giriyor sonra yavas yavas gidiyor bir sure rahat oluyorsun ve tekrar kramp giriyor. Bu kismi ayni adet sancisi gibi. Ama dogum sancim belden girim karnimi sertlesriyordu sonra yavas yavas gidiyordu. Tabi herkeste ayni mi bilememeFarklı derken daha fazlası mi ? Ama ben adet sancisinda bayılan biriyim fazlasında napıcam
Aşağı yukarı herkesin tarifi bu şekilde hayırlısı olsun bakalım biz de tecrübe edelim bu güzel duyguları inşallahCanim bende oyleydim merak etme. Hazirlik sancilari ayni adet sancisi gibi hatta daha hafifi diyebilirim. Dogum sancisinun Adet sancisina benzerlik yonu şu kramp giriyor sonra yavas yavas gidiyor bir sure rahat oluyorsun ve tekrar kramp giriyor. Bu kismi ayni adet sancisi gibi. Ama dogum sancim belden girim karnimi sertlesriyordu sonra yavas yavas gidiyordu. Tabi herkeste ayni mi bilememe
Canım doktorum öyle dedi. O yüzden de sonda duruyor. 1 saatte bir odanın içinde yürüyorum. Rahatlayana kadar sonda çıkmayacakmış. Öyle söyledi hemşirelere. Ya benim sezaryen dışında miyomlarım yakıldı birde yapışıklık varmış onu da açmış 3 operasyonu tek seferde yaşadım sanırım ondan. Bu arada 38+2 günlük doğduk. Bana hasta bezi de kullandırmıyorlar. Hastanede hiç kullanılmıyor ayrıca. Bebek bezi koydular
Amin cnm teşekkür ederim. Bugün tüm etiket süslerini yaptırdım :)ADı gibi olsun canım sağlıklı uzun ömürler diliyorum
Gözün aydın canım hayırlı evlat olsun ❤Kizlar bugün doktor karından ultrasona bakarken suyum geldi 14:00gibi. Saat 18:30 da sezeryana aldılar beni. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür .darısı doğum yapmamışların başına.
Bana kanama olabilir dedi ama su hakkinda bisey bilmiyorum canim.
Kizlar bugün doktor karından ultrasona bakarken suyum geldi 14:00gibi. Saat 18:30 da sezeryana aldılar beni. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür .darısı doğum yapmamışların başına.
Gözün aydin darisi bekleyenlere insKizlar bugün doktor karından ultrasona bakarken suyum geldi 14:00gibi. Saat 18:30 da sezeryana aldılar beni. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür .darısı doğum yapmamışların başına.
Gözün aydin darisi bekleyenlere insKizlar bugün doktor karından ultrasona bakarken suyum geldi 14:00gibi. Saat 18:30 da sezeryana aldılar beni. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür .darısı doğum yapmamışların başına.
Amin canım inşallah. Eğer dayanabilirim diyorsan bence genel olma gör bebisinin her halini, aglamasini duy, kokusunu içine çek. Herkesten önce sen gör ama tabi dayanamam diyorsan o ayrı canımYüce Rabbimin biz kadınlara verdiği en büyük şey Annelik. Ve tabi bir o kadar da meşakatli. Rabbim annalı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Benim doktorum da sordu genel olsun dedim nasılsa ameliyatın yarısında kendim bayılırım 2 defa iş olmasın dedim
Gözünüz aydın..Hayırlı evlat olsun insalalhKizlar bugün doktor karından ultrasona bakarken suyum geldi 14:00gibi. Saat 18:30 da sezeryana aldılar beni. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür .darısı doğum yapmamışların başına.
Suyun gelmesi derken az mı geldi canım yoksa istemsizce bacaklarından aşağı aktı mi ? Normal.dogum süreci hakkında pek deneyimim yok ama burda arkadaşların yazdıklarından yola çıkarsak doğum başlamış olabilir..sancin var mı peki ? Belli aralıklarla gelen ?Cati muayenesi, az bi aciklik, lekelenme, suyun gelmesi şiddetli bel agrilari ve en sonunda kahverengi pihti gelmesi.. Hepsi muayeneye bagli sebeplermi yoksa dogum mu basladi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?