temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben doguma hic hazir olmadığimi farkettim kendimi cok aşırı kotu hissediyorum suan.. Bu arada catidan sonra suyun gelmesi normalmi? Hic aranizda boyle bisey le karsilasan varmi

Farklı derken daha fazlası mi ? Ama ben adet sancisinda bayılan biriyim fazlasında napıcam

Canım doktorum öyle dedi. O yüzden de sonda duruyor. 1 saatte bir odanın içinde yürüyorum. Rahatlayana kadar sonda çıkmayacakmış. Öyle söyledi hemşirelere. Ya benim sezaryen dışında miyomlarım yakıldı birde yapışıklık varmış onu da açmış 3 operasyonu tek seferde yaşadım sanırım ondan. Bu arada 38+2 günlük doğduk. Bana hasta bezi de kullandırmıyorlar. Hastanede hiç kullanılmıyor ayrıca. Bebek bezi koydular

Farklı derken daha fazlası mi ? Ama ben adet sancisinda bayılan biriyim fazlasında napıcam
Canim bende oyleydim merak etme. Hazirlik sancilari ayni adet sancisi gibi hatta daha hafifi diyebilirim. Dogum sancisinun Adet sancisina benzerlik yonu şu kramp giriyor sonra yavas yavas gidiyor bir sure rahat oluyorsun ve tekrar kramp giriyor. Bu kismi ayni adet sancisi gibi. Ama dogum sancim belden girim karnimi sertlesriyordu sonra yavas yavas gidiyordu. Tabi herkeste ayni mi bilememe

Aşağı yukarı herkesin tarifi bu şekilde hayırlısı olsun bakalım biz de tecrübe edelim bu güzel duyguları inşallah

Canım kum torbası neden kondu? Okuyunca şaşırdım. Önceki sezeryanda konmuş muydu?
Minik prenses nasıl? Allah bağışlasın canım..

Bana kanama olabilir dedi ama su hakkinda bisey bilmiyorum canim.

Peki kanaman oldumu. Benim basta lekelenme gibiydi sanki adetin son biterkenki hali gibi.. Ama demin pıhtı şeklinde yogun bi kivamla suyla birlikte geldi. Bi saat oncede su gelmişti araliklarla.. Napcagimi bilmiyorum.. Beklesemmi evde..

Kizlar bugün doktor karından ultrasona bakarken suyum geldi 14:00gibi. Saat 18:30 da sezeryana aldılar beni. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür .darısı doğum yapmamışların başına.

Hayırlı olsun canım maşallah size Allah analı babalı büyütsün bol bol kokla bebisini benim yerime... Ay inşallah bizde doğuralim bian evvel çatlıcam yoksa ben..

Amin canım inşallah. Eğer dayanabilirim diyorsan bence genel olma gör bebisinin her halini, aglamasini duy, kokusunu içine çek. Herkesten önce sen gör ama tabi dayanamam diyorsan o ayrı canım

Cati muayenesi, az bi aciklik, lekelenme, suyun gelmesi şiddetli bel agrilari ve en sonunda kahverengi pihti gelmesi.. Hepsi muayeneye bagli sebeplermi yoksa dogum mu basladi..

Cati muayenesi, az bi aciklik, lekelenme, suyun gelmesi şiddetli bel agrilari ve en sonunda kahverengi pihti gelmesi.. Hepsi muayeneye bagli sebeplermi yoksa dogum mu basladi..
Suyun gelmesi derken az mı geldi canım yoksa istemsizce bacaklarından aşağı aktı mi ? Normal.dogum süreci hakkında pek deneyimim yok ama burda arkadaşların yazdıklarından yola çıkarsak doğum başlamış olabilir..sancin var mı peki ? Belli aralıklarla gelen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…