temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İyi bakalım canım tek seferde hepsini atlatmışsın çok şükür. Tabi doktorun dediyse bir bildiği vardır. Sen de aramıza hoşgeldin
Kizlar bugün doktor karından ultrasona bakarken suyum geldi 14:00gibi. Saat 18:30 da sezeryana aldılar beni. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür .darısı doğum yapmamışların başına.
Canım hadi gözünaydın çok sevindim iyi olmanıza. Hayırlı evlat olsun inşallah

Çok teşekkür ederim canım benim. Yazdıklarının ne kadar güç verdiğini anlatamam. Gerçekten çok destek verdiniz hepinizedir aslında bu teşekkür bazen kolay olacak diyorum korkma diye kendimi telkin ediyorum ama böyle uykusuz gecelerde de bi afakanlar basıyor korku çöküyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun zevkli bir hamilelik dönemi yaşadım çok şükür bebek hiç sorun çıkarmadı inşallah o bana ben ona biran evvel alışırız

Kızlar ben sezeryan olabildiysem herkes olur çok ağladım başta ama kontrollü birsekilde doktorda çok önemli motivasyon önemli .ilkinde çok korkmustum ama 2.de doktorun ve anaztezi doktorunun desteğiyle spinal aneztezi ve çok az sakinleştiriciyle atlattık. Sakın korkmayın ben olduysam eğer herkes olur . Birde karnım artık taş kesilmişti ama sancim çıkmamıştı.ne zaman suyum geldi nst den 10 dakka sonra sancim agrilarim başladı yürüdükçe suyum gelmeye başladı sıcak sıcak. Doktorun yanında olması da şans bakin Allahın işine .Rabbim gerçekten yardım etti , milyonlarca kez teşekkür etsem şükürler olsun.

Canım benim nişanimda suyla aynı anda geldi kahverengi topak gibi birşey kiloduma geldi
Evet hep leke bekleniyor aslında ama sarı da olabiliyormuş akıntı gibi bişey değil zaten koyu sarı şeffaf tutkal gibi
Bu arada nasıl denk geldi senin öyle doktor kontrolünde doğum başlasın hooop gelsin bebiş :)

Ya sorma ultrasona bakarken suyum geldi yarım çay bardağı kadar. Sonra kalkınca gerisi gelddi aynı miktarda .wcye gittim kiloduma da kanama gelmiş tutkal gibi seninde dediğin gibi. Şaşırdim bende doktor eve git hazırlan yeme içme dedi 2 bucuk gibi doktordan çıktım 18:30da doğdu oğlum demekki bu dogumda böyle olacakmis. Zaten topikte atraksiyon çok ya erken gelio bebekler yada gelmek bilmiyorlar

Detayli yazamicam cnm .. Ins hesey iyi olunca yazarim.. Dogumum baslamis.. korkuyorum..

Valla güzel olmuş ama seninki sağ salim gelmiş yavrun da benim kontrolde çarşamba günü sabırla bekliyorum aslında dünden beri adet ağrısı gibi ağrım var sızı şeklinde tabi dün de epey bi ishal vurdu e nisan da geldi yanılmıyorsam eğer beklemeye aldım ısrarla evde dogurmasam ben de

Ben
Canım benim artik çocuk biryere toplanmıştı tokoz gibi semsertti hareket alanı daralmasti doktor bile karnima dokundu zamanı gelmiş dedi. Suyum geldi sanci başladı bende yürümekte zorlaniyorsun belimde ve karnımda acıma şeklinde ağrı vardı. Ağrı esıgim çok düşük dediler hemen hissettim ağrıları. Umarım sende sağ salim doğur canım.illa normal doğum yada illa sezeryan diye düşünme hayirlisi neyse o olsun de .

Canimm hayirli ugurlu olsun bebisin rabbim anali babali buyutsun insallah, cok sasirdim tam doktordayken olmasina kontrole diye gidiyosun dogurup geliyosun ne guzel valla, biz de artik sabirsizlaniyoruz bizimkilerde bir gelse, benim de yarin kontrolum var bakalim ne olacak, gelmisken dogur dese hic hayir demem :) B bibikatun

Canim kilosu falan iyi mi bari ufakligin :)

Kizlar bugün doktor karından ultrasona bakarken suyum geldi 14:00gibi. Saat 18:30 da sezeryana aldılar beni. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür .darısı doğum yapmamışların başına.
Ayy sürpriz yapmış seninki:) hayırlı olsun Rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin kuzuna

Çok şükür ki unutuluyor yoksa 2.-3. Çocuğu nasıl isterdik epidurali alıncaprenses gibihissediyorsunuz demişti ebemiz o yüzden epiduralin sihrine güveniyorum

Canım kum torbası neden kondu? Okuyunca şaşırdım. Önceki sezeryanda konmuş muydu?
Minik prenses nasıl? Allah bağışlasın canım..

İlk sezaryende konmamıştı ama bu kez koydular canım. Öyle büyük bir şey değil kitap kadar zaten. 4 saat sonra aldılar. Neden bilmiyorum ama. Arayıp özellikle söyledi doktor. İkimiz de iyiyiz çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…