- 3 Şubat 2017
- 215
- 296
- 33
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.021
Bence doğumun başladı güzel bi duş al ve kendini okuyan okuyan doktora git hadi ins bi avazda kurtarirsinCati muayenesi, az bi aciklik, lekelenme, suyun gelmesi şiddetli bel agrilari ve en sonunda kahverengi pihti gelmesi.. Hepsi muayeneye bagli sebeplermi yoksa dogum mu basladi..
Gözün aydın canım. Hayırlı sağlıklı mutlu bir çocuk eolsun inşallahKizlar bugün doktor karından ultrasona bakarken suyum geldi 14:00gibi. Saat 18:30 da sezeryana aldılar beni. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür .darısı doğum yapmamışların başına.
İyi bakalım canım tek seferde hepsini atlatmışsın çok şükür. Tabi doktorun dediyse bir bildiği vardır. Sen de aramıza hoşgeldinCanım doktorum öyle dedi. O yüzden de sonda duruyor. 1 saatte bir odanın içinde yürüyorum. Rahatlayana kadar sonda çıkmayacakmış. Öyle söyledi hemşirelere. Ya benim sezaryen dışında miyomlarım yakıldı birde yapışıklık varmış onu da açmış 3 operasyonu tek seferde yaşadım sanırım ondan. Bu arada 38+2 günlük doğduk. Bana hasta bezi de kullandırmıyorlar. Hastanede hiç kullanılmıyor ayrıca. Bebek bezi koydular
Canım hadi gözünaydınKizlar bugün doktor karından ultrasona bakarken suyum geldi 14:00gibi. Saat 18:30 da sezeryana aldılar beni. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür .darısı doğum yapmamışların başına.
Çok teşekkür ederim canım benim. Yazdıklarının ne kadar güç verdiğini anlatamam. Gerçekten çok destek verdiniz hepinizedir aslında bu teşekkürBi dünyaya gelsin ondan sonra gelir o duygular merak etme..Anne olmak çok hassas farklı bi duygu bi anda kendinden çok onu düşünmeye basliyorsun dünya onun etrafında dönmeye başlıyor haliyle insan hemen hazır olamayadabilir bu sorumluluğa bi can getiriyorsun dünyaya kolay mi.. İçini ferah tut hayatım herşey çok güzel olacak çok seveceksin onu.. O küçücük ağzı memene değdiği an hayret edeceksin nasıl olur diyeceksin bu küçücük varlık nasıl bilebilir o küçücük cenesiyle göğsünü kavramaya calismasi emebilmesi çok ilginç değil mi... Annelik güzel olacak ve hepimize çok yakışacak hamielikteki zor gunleri dogumdaki acıları uykusuz geceleri herşeyi unutturacaklar bize onlar bu yüzden korku yok heyecan var kalbine kocaman bi boşluk ac onun sevgisi için zira baya bi yer kaplicak geldiğinde...
Pozitif düşünceler pozitif durumlar oluşturur... O yüzden simdi napiyoruz mutlu oluyoruz kops kops hoppa cubba
Bugün doguraydim iyidi ya hazir baya gaza gelmişken..
Canım gözünaydın Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömür versin inşallah.Kizlar bugün doktor karından ultrasona bakarken suyum geldi 14:00gibi. Saat 18:30 da sezeryana aldılar beni. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür .darısı doğum yapmamışların başına.
Canım benim nişanimda suyla aynı anda geldi kahverengi topak gibi birşey kiloduma geldiKızlar benim de galiba nisanim gelmeye devam ediyor kan ya da leke yok ama sarı uzayan tutkal gibi bişey hayırlısı bakalım
Evet hep leke bekleniyor aslında ama sarı da olabiliyormuş akıntı gibi bişey değil zaten koyu sarı şeffaf tutkal gibiCanım benim nişanimda suyla aynı anda geldi kahverengi topak gibi birşey kiloduma geldi
Ya sorma ultrasona bakarken suyum geldi yarım çay bardağı kadar. Sonra kalkınca gerisi gelddi aynı miktarda .wcye gittim kiloduma da kanama gelmiş tutkal gibi seninde dediğin gibi. Şaşırdim bende doktor eve git hazırlan yeme içme dedi 2 bucuk gibi doktordan çıktım 18:30da doğdu oğlum demekki bu dogumda böyle olacakmis. Zaten topikte atraksiyon çok ya erken gelio bebekler yada gelmek bilmiyorlarEvet hep leke bekleniyor aslında ama sarı da olabiliyormuş akıntı gibi bişey değil zaten koyu sarı şeffaf tutkal gibi
Bu arada nasıl denk geldi senin öyle doktor kontrolünde doğum başlasın hooop gelsin bebiş :)
Suyun gelmesi derken az mı geldi canım yoksa istemsizce bacaklarından aşağı aktı mi ? Normal.dogum süreci hakkında pek deneyimim yok ama burda arkadaşların yazdıklarından yola çıkarsak doğum başlamış olabilir..sancin var mı peki ? Belli aralıklarla gelen ?
Korkma merak etme içinde kalmiyor. Doktoruna ve ekibe güven Rabbimin gücü çok büyük veriyor sabrını bizeDetayli yazamicam cnm .. Ins hesey iyi olunca yazarim.. Dogumum baslamis..korkuyorum..
Valla güzel olmuş ama seninki sağ salim gelmiş yavrun da benim kontrolde çarşamba günü sabırla bekliyorum aslında dünden beri adet ağrısı gibi ağrım var sızı şeklinde tabi dün de epey bi ishal vurdu e nisan da geldi yanılmıyorsam eğer beklemeye aldım ısrarla evde dogurmasam ben deYa sorma ultrasona bakarken suyum geldi yarım çay bardağı kadar. Sonra kalkınca gerisi gelddi aynı miktarda .wcye gittim kiloduma da kanama gelmiş tutkal gibi seninde dediğin gibi. Şaşırdim bende doktor eve git hazırlan yeme içme dedi 2 bucuk gibi doktordan çıktım 18:30da doğdu oğlum demekki bu dogumda böyle olacakmis. Zaten topikte atraksiyon çok ya erken gelio bebekler yada gelmek bilmiyorlar
Canım benim artik çocuk biryere toplanmıştı tokoz gibi semsertti hareket alanı daralmasti doktor bile karnima dokundu zamanı gelmiş dedi. Suyum geldi sanci başladı bende yürümekte zorlaniyorsun belimde ve karnımda acıma şeklinde ağrı vardı. Ağrı esıgim çok düşük dediler hemen hissettim ağrıları. Umarım sende sağ salim doğur canım.illa normal doğum yada illa sezeryan diye düşünme hayirlisi neyse o olsun de .Valla güzel olmuş ama seninki sağ salim gelmiş yavrun da benim kontrolde çarşamba günü sabırla bekliyorum aslında dünden beri adet ağrısı gibi ağrım var sızı şeklinde tabi dün de epey bi ishal vurdu e nisan da geldi yanılmıyorsam eğer beklemeye aldım ısrarla evde dogurmasam ben de
Canım inşallah rahat olur doğumun.sakin olmaya çalış bebeğini düşün. Sağlıkla. Kucağına alırsın inşallah bebeğini..tek.avazda kurtulursun inşallahDetayli yazamicam cnm .. Ins hesey iyi olunca yazarim.. Dogumum baslamis..korkuyorum..
Canim kilosu falan iyi mi bari ufakligin :)Ben
Canım benim artik çocuk biryere toplanmıştı tokoz gibi semsertti hareket alanı daralmasti doktor bile karnima dokundu zamanı gelmiş dedi. Suyum geldi sanci başladı bende yürümekte zorlaniyorsun belimde ve karnımda acıma şeklinde ağrı vardı. Ağrı esıgim çok düşük dediler hemen hissettim ağrıları. Umarım sende sağ salim doğur canım.illa normal doğum yada illa sezeryan diye düşünme hayirlisi neyse o olsun de .
Ayy sürpriz yapmış seninki:) hayırlı olsun Rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin kuzunaKizlar bugün doktor karından ultrasona bakarken suyum geldi 14:00gibi. Saat 18:30 da sezeryana aldılar beni. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür .darısı doğum yapmamışların başına.
Çok şükür ki unutuluyor yoksa 2.-3. Çocuğu nasıl isterdikBende cok merakliyimdir ama kendime yaptigim en iyi sey kendj kendimi frenleyebilmek galiba :))
O agri yada sanciyi tarif etmek cok zor yasayinca anlicaksin ama dayanilmicak bir agri degil. Zaten adet sancisi gibi gelip biraz seni yipratip sonra gidiyor. O esnada da biraz dinleniyor vucudun. Dogum yaklasinxa sancilarin araligi siklasiyor. Zaten cok sık olursa anlarsin dogum yakin
Ben 2 kere yasadim ve ikisine unuttum :)) bazen bu sanci nasildi acaba diye soruyorum kendime :))
Canım kum torbası neden kondu? Okuyunca şaşırdım. Önceki sezeryanda konmuş muydu?
Minik prenses nasıl? Allah bağışlasın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?