- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.041
Kizlar bugün doktor karından ultrasona bakarken suyum geldi 14:00gibi. Saat 18:30 da sezeryana aldılar beni. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür .darısı doğum yapmamışların başına.
Canım süreklimi var ağrın,benim arada bir oluyo hazırlık ağrısı oluyo düzensiz,eğer senin sürekli varsa bence doktorunla bir görüşGünaydın kızlar ben adet sancısı çekiyorum resmen ya benim gibi olanvarmi
Canım sabah kalkyim aanki adet olacakmisim gibi ağrı cektim şimdi azaldı ilk defa oldum tedirgin oldumCanım süreklimi var ağrın,benim arada bir oluyo hazırlık ağrısı oluyo düzensiz,eğer senin sürekli varsa bence doktorunla bir görüş
Hayirli olsun canim. Gozun aydin. Allah anali babali buyutsun :)Kizlar bugün doktor karından ultrasona bakarken suyum geldi 14:00gibi. Saat 18:30 da sezeryana aldılar beni. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür .darısı doğum yapmamışların başına.
Vallahi bende terlemekten eridim gece boyuncaBenide.. Yarın dogsa mi acaba keşke.. Hazırım bence ben...
Canim nasil oldun . Bebegin geldimi dunyaya yoksa :)Detayli yazamicam cnm .. Ins hesey iyi olunca yazarim.. Dogumum baslamis..korkuyorum..
sezeryandan çok korkuyorum zaten dönmesi için dua ediyorumhemen sezeryan düşünme :) benim 36.hafta bitiminde döndü oğluşum
Hayirli olsun canim gozun aydin Allah anali babali büyütsün :)Kizlar bugün doktor karından ultrasona bakarken suyum geldi 14:00gibi. Saat 18:30 da sezeryana aldılar beni. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür .darısı doğum yapmamışların başına.
Mesajini simdi gordum canim umarim gitmissindir hastaneye. Benim kanama ya da lekelenme olmadi hic.Peki kanaman oldumu. Benim basta lekelenme gibiydi sanki adetin son biterkenki hali gibi.. Ama demin pıhtı şeklinde yogun bi kivamla suyla birlikte geldi. Bi saat oncede su gelmişti araliklarla.. Napcagimi bilmiyorum.. Beklesemmi evde..
O toplanma bende kasılma olarak oluyo gün içinde defalarca benim de son kontrolde doktor farketti ne sıklıkta ne zamandır diye sormuştu nst de sancı da çıktı 60 80 lerde üç defa o zaman serum taktirip tekrar nst istedi bu defa daha daha sık çıktı bişey olursa acil geliyorsun demişti ama kontrole kadar bekledim ben de yarın bakalım neler olacak az önce de belimde ağrıyla uyandım şimdi hafifledi düzensiz ağrılarım şuan tek istediğim sağlıklı şekilde eve gelelim nasıl olursa olsun anne olucam Allah in izniyle ❤Ben
Canım benim artik çocuk biryere toplanmıştı tokoz gibi semsertti hareket alanı daralmasti doktor bile karnima dokundu zamanı gelmiş dedi. Suyum geldi sanci başladı bende yürümekte zorlaniyorsun belimde ve karnımda acıma şeklinde ağrı vardı. Ağrı esıgim çok düşük dediler hemen hissettim ağrıları. Umarım sende sağ salim doğur canım.illa normal doğum yada illa sezeryan diye düşünme hayirlisi neyse o olsun de .
Bu dediğini üç gündür yaşıyorum canım ama düzensiz olduğu için kontrole kadar bekliyorumCanım sabah kalkyim aanki adet olacakmisim gibi ağrı cektim şimdi azaldı ilk defa oldum tedirgin oldum
Canım benimde aniden oldu anlayamadım insan başına gelince anlıyor Burda ki erken doğum yapan arkadaşları ve psikolojilerinide . Başıma gelmez deme heran herşey olabiliyor hiç hesapta yoktu normalde en erken 17 temmuzda alınacaktır dün kucağıma verdiler hayat sürprizlerle dolusweetwitch01 B bibikatun bi gün giremedim ikinizde Doğum yapmışsınız ne güzel çok mutlu oldum, hayırlı evlat olsunlar inşallah, ay bizde sabırsızlanıyoruz artık hemen gelse keşke,sizi duydukça özeniyoruz,
Valla şimdi geçti ama korktum birazBu dediğini üç gündür yaşıyorum canım ama düzensiz olduğu için kontrole kadar bekliyorum
Üstelik benden iki defa koyu sarı tutkal gibi uzayan akıntı geldi nisan olduğunu düşünüyorum yine de sık sancı falan olmadığı suyum gelmediği için gitmedim hastaneye yarın doktorla gorusucem bakalım hepsini :)Valla şimdi geçti ama korktum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?