temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Dün istanbula gelmek zorunda kaldım. Hastahane çantası falanda yok yanımda sizlerin doğurduğunu okuyunca korktum.Doğurmam inşallah buralarda. Eğer doğurursam çantayı nasıl alıcaz sıkıntı yaptım hepten. Bu akşama kadar doğmasa yetcek :) birde benim ayaklarım okadar çok şiştiki ayak bileklerimi bükemiyorum.hava değişimindenmi acaba.inmesi için yaptığınız birşey varmı

Peki kanaman oldumu. Benim basta lekelenme gibiydi sanki adetin son biterkenki hali gibi.. Ama demin pıhtı şeklinde yogun bi kivamla suyla birlikte geldi. Bi saat oncede su gelmişti araliklarla.. Napcagimi bilmiyorum.. Beklesemmi evde..
Mesajini simdi gordum canim umarim gitmissindir hastaneye. Benim kanama ya da lekelenme olmadi hic.

O toplanma bende kasılma olarak oluyo gün içinde defalarca benim de son kontrolde doktor farketti ne sıklıkta ne zamandır diye sormuştu nst de sancı da çıktı 60 80 lerde üç defa o zaman serum taktirip tekrar nst istedi bu defa daha daha sık çıktı bişey olursa acil geliyorsun demişti ama kontrole kadar bekledim ben de yarın bakalım neler olacak az önce de belimde ağrıyla uyandım şimdi hafifledi düzensiz ağrılarım şuan tek istediğim sağlıklı şekilde eve gelelim nasıl olursa olsun anne olucam Allah in izniyle ❤

Canım benimde aniden oldu anlayamadım insan başına gelince anlıyor Burda ki erken doğum yapan arkadaşları ve psikolojilerinide . Başıma gelmez deme heran herşey olabiliyor hiç hesapta yoktu normalde en erken 17 temmuzda alınacaktır dün kucağıma verdiler hayat sürprizlerle dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…