- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.061
Aynen benim de öyle canım. İlginç bir ağrı. Gün içinde gidip geliyor..korkmuyorum değil aslında. Takip ediyorum ama siklasirsa diye.sen de takip et canım. Az kaldı doğuma..Valla şimdi geçti ama korktum biraz
Bayramda benim de şişmişti yoldan olur büyük ihtimal tuzlu suda bekletebilirsin ayaklarını uzatıp altına yastık alabilirsin ayaklarının benim eve dönünce geçti bayağı en kötü eve geçince geçerDün istanbula gelmek zorunda kaldım. Hastahane çantası falanda yok yanımda sizlerin doğurduğunu okuyunca korktum.Doğurmam inşallah buralarda. Eğer doğurursam çantayı nasıl alıcaz sıkıntı yaptım hepten. Bu akşama kadar doğmasa yetcek :) birde benim ayaklarım okadar çok şiştiki ayak bileklerimi bükemiyorum.hava değişimindenmi acaba.inmesi için yaptığınız birşey varmı
Benim ilk kızım da 41 hafta da hala doğma belirtisi olmadığı icin Sezeryan olmuştum başka da bi bilgim yok canım ama 42 de bile bekleyip normal doğuran var Rabbim neyi nasip ederse o olurKızlar günaydın dün yazdım ama kimseden cevap gelmedi. 40+3 oldum bugün ve hala doğum yapamadım sancılarım düzensiz ve çok aZ. Benim gibi 40 ı geçen ve doğum yapmayan var mı? Ya da tavsiyesi olsn varsa yazabilir mi lütfen
Sor bakalım neyin nesiymis ben adet sancisindan acillik olduğum için bunlar hafif başlangıcı gibi hissettiriyor uyandığımdan beri üçüncü defa siddetlenip geçti ama araları düzensiz bugün de beklemeye aldım kendimi zaten annemler bekliyorum kapı süsü hediyelikler de onlarda beklesin bugün de :)Ruzgarinsultani elmol kizlar benim de belim adet olcakmisim gibi agriyo ara ara, kasiklarima da vuruyo bazen. Ama duzenli degil. Gunde 3 4 defa oluyo. 2 3 gundur böyle, bugun kontrolum var bakalim ne dicek doktor. Ben adet agrisini da siddetli yasamadigim icin bilemiyorum dogum agrisi siddetini insallah ayirt edilebilir hastaneye yetisemicem diye korkuyorum mesafe 1.5 saat olunca :)
Asla ağrı acı olmadı.Çatı nasıl ağrı vs oldu mu normal muayeneden farklı mı daha mı ağrılı
Ayyyy hayırlı ugurlu olsun canım. Sağlıkla büyüt yavrunuSelam kızlar. Mesajlara tek tek bakamıyorum biraz ağrım var. Henüz uyuşukluğum geçmedi ama hissediyorum biraz biraz. Miyomum varmış 4 tane onlar da yakıldı. Ağrım ondan dolayı mecvut. Ameliyatım güzel geçti. Kuzum 3500 gr doğdu. Boyunu ölçmüyorlarmış. Biraz cadı bi kızım var. Şimdiden sadece kucağıma gelmek için ağlıyor kucağımda susuyor :) baş ağrım yok. Henüz serum alıyorum akşam 9a kadar yeme içme yasak. Bizden haberler böyle:)
Nedenki?Kizlarben cati muayenesini beceremedim
Sordum artık cok normal dedi. Agrı değil acı yani dedim.sordun mu cnm ben de bugün gittim soramadım nedense
oyyyy maşallaaah yaaaaaKızlar bu arada sonda hiç acıtmıyor uyuşuk değilken takıldı ve aman amam hissetmedim. Sondam gece 5e kadar çıkmayacak. Sürekli kalkmak zorunda olmayayım diye. Çocuk doktoru da geldi bebişi muayene etti. İkimizde iyiyiz çok şükür. Ben 9da sıvı alıp öyle ayağa kalkacağım. 20 ml zar zor mama yiyor cadıcık :) kum torbası koymuşlardı onu da 6da kaldırdılar. Su ve meyvesuyu kpmposto ve hoşaf dışında başka bir şey tüketmem yasak o da 9dan sonra :)) genel olarak iyiyim yatmaktam sıkıldım :)) uyuşukluğum geçti hissediyorum artık. Sonda çıkmadığından giyinmedim daha doğrusu giyinemedim hastane kıyafeti üstümde halabu gidişle de 5e kadar giyemem sanırım çünkü hala serum var. Bir de hasta bezi kullanmadım hala sanırm sondadan sonra giyinirim. Bebiiş iyi sık sık ağlayıp beni istiyor. Kucağıma gelince susuyor:)
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt yavrunuKizlar bugün doktor karından ultrasona bakarken suyum geldi 14:00gibi. Saat 18:30 da sezeryana aldılar beni. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür .darısı doğum yapmamışların başına.
Ruzgarinsultani elmol kizlar benim de belim adet olcakmisim gibi agriyo ara ara, kasiklarima da vuruyo bazen. Ama duzenli degil. Gunde 3 4 defa oluyo. 2 3 gundur böyle, bugun kontrolum var bakalim ne dicek doktor. Ben adet agrisini da siddetli yasamadigim icin bilemiyorum dogum agrisi siddetini insallah ayirt edilebilir hastaneye yetisemicem diye korkuyorum mesafe 1.5 saat olunca :)
Dün gece uzattımda geçmedi. Tuzlu suyuda deneyim teşekkür ederimBayramda benim de şişmişti yoldan olur büyük ihtimal tuzlu suda bekletebilirsin ayaklarını uzatıp altına yastık alabilirsin ayaklarının benim eve dönünce geçti bayağı en kötü eve geçince geçer
Ah canım benim çok tatlı sürpriz olmuş çok şükür sağlıklısınızda, annesini çok özlemiş demekki hemen çıkmış senin minnoş, bu olayda gösteriyorki biz ne kadar plan yaparsak yapalım Allah'ın bizim üstümüzde planları var şükür halimizeCanım benimde aniden oldu anlayamadım insan başına gelince anlıyor Burda ki erken doğum yapan arkadaşları ve psikolojilerinide . Başıma gelmez deme heran herşey olabiliyor hiç hesapta yoktu normalde en erken 17 temmuzda alınacaktır dün kucağıma verdiler hayat sürprizlerle dolu
Benim ilk kızım da 41 hafta da hala doğma belirtisi olmadığı icin Sezeryan olmuştum başka da bi bilgim yok canım ama 42 de bile bekleyip normal doğuran var Rabbim neyi nasip ederse o olur
Benim bacaklarimda ağrıyor sirarasan buraya yazmissin canımRuzgarinsultani elmol kizlar benim de belim adet olcakmisim gibi agriyo ara ara, kasiklarima da vuruyo bazen. Ama duzenli degil. Gunde 3 4 defa oluyo. 2 3 gundur böyle, bugun kontrolum var bakalim ne dicek doktor. Ben adet agrisini da siddetli yasamadigim icin bilemiyorum dogum agrisi siddetini insallah ayirt edilebilir hastaneye yetisemicem diye korkuyorum mesafe 1.5 saat olunca :)
Canım ara ara sancım oluyor ancak devam etmiyor senin de mi öyleydi
Gözünaydın canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKizlar bugün doktor karından ultrasona bakarken suyum geldi 14:00gibi. Saat 18:30 da sezeryana aldılar beni. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür .darısı doğum yapmamışların başına.
sweetwitch01 canım nasılsınız? Nasıl geçti geceniz.bugun taburcu olacak mısınız hayırlısıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?