temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar günaydın dün yazdım ama kimseden cevap gelmedi. 40+3 oldum bugün ve hala doğum yapamadım sancılarım düzensiz ve çok aZ. Benim gibi 40 ı geçen ve doğum yapmayan var mı? Ya da tavsiyesi olsn varsa yazabilir mi lütfen

Bayramda benim de şişmişti yoldan olur büyük ihtimal tuzlu suda bekletebilirsin ayaklarını uzatıp altına yastık alabilirsin ayaklarının benim eve dönünce geçti bayağı en kötü eve geçince geçer

Benim ilk kızım da 41 hafta da hala doğma belirtisi olmadığı icin Sezeryan olmuştum başka da bi bilgim yok canım ama 42 de bile bekleyip normal doğuran var Rabbim neyi nasip ederse o olur

Ruzgarinsultani elmol kizlar benim de belim adet olcakmisim gibi agriyo ara ara, kasiklarima da vuruyo bazen. Ama duzenli degil. Gunde 3 4 defa oluyo. 2 3 gundur böyle, bugun kontrolum var bakalim ne dicek doktor. Ben adet agrisini da siddetli yasamadigim icin bilemiyorum dogum agrisi siddetini insallah ayirt edilebilir hastaneye yetisemicem diye korkuyorum mesafe 1.5 saat olunca :)

Sor bakalım neyin nesiymis ben adet sancisindan acillik olduğum için bunlar hafif başlangıcı gibi hissettiriyor uyandığımdan beri üçüncü defa siddetlenip geçti ama araları düzensiz bugün de beklemeye aldım kendimi zaten annemler bekliyorum kapı süsü hediyelikler de onlarda beklesin bugün de :)

Çatı nasıl ağrı vs oldu mu normal muayeneden farklı mı daha mı ağrılı
Asla ağrı acı olmadı.
Doktorum cok korkuyolar ama korkma sakın dedi. Korkmadım aniden baktı zaten.
Hiç endişelenecek gibi değil bence.

Ayyyy hayırlı ugurlu olsun canım. Sağlıkla büyüt yavrunu

Kizlar ben cati muayenesini beceremedim
Nedenki?

sordun mu cnm ben de bugün gittim soramadım nedense
Sordum artık cok normal dedi. Agrı değil acı yani dedim.
Normal dedi.

oyyyy maşallaaah yaaaaa

Kizlar bugün doktor karından ultrasona bakarken suyum geldi 14:00gibi. Saat 18:30 da sezeryana aldılar beni. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür .darısı doğum yapmamışların başına.
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt yavrunu

Güzel haberlerini alırız inşallah canım..takipteyim valla .senin bıdık az yormadi seni

Ah canım benim çok tatlı sürpriz olmuş çok şükür sağlıklısınızda, annesini çok özlemiş demekki hemen çıkmış senin minnoş, bu olayda gösteriyorki biz ne kadar plan yaparsak yapalım Allah'ın bizim üstümüzde planları var şükür halimize

Benim bacaklarimda ağrıyor sirarasan buraya yazmissin canım

Canım ara ara sancım oluyor ancak devam etmiyor senin de mi öyleydi

Canım bu doğum öncesi açılma için yapılan hareketler vs var onları denedin mi .merdiven çıkmak, eğilip kalkmak ,yürüyüş yapmak, masaj vs.belki ise yarar sen de.bu gebelik sitelerinde yazılıyor hep ordan gördüm. Sonra hurma yiyenler var doğum için..işe yarar mı bilmem ki..

sweetwitch01 canım nasılsınız? Nasıl geçti geceniz.bugun taburcu olacak mısınız hayırlısıyla..

İyiyiz canım çok şükür. Evdeyiz sabah 9da taburcu olduk. Yazamadım tabii anca işte geldim uyudum falan:) boncuk hanım keyfi kucakta istediği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…