- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.081
çok sevindim canım. Bol bol sütün olsun inşallah...Canim yaptik annemle o tatlidan bir kase yedim cok dogal tadi gercekten onunda etkisi oldu bence
hadi gözünaydın canım... yerim ben o boncuk hanımıİyiyiz canım çok şükür. Evdeyiz sabah 9da taburcu olduk. Yazamadım tabii anca işte geldim uyudum falan:) boncuk hanım keyfi kucakta istediği için❤
yanlış yere cevapla yapmışım kusura bakma canımAllah yardimcin olsun canım inşallah çabucak acilman artar ve sağlıklı bur sekilde kucagina alirsin bu gece bebeginle uyursunuzinşallah
Oyyy masallah ..Ay bu kızlar hep nazliİyiyiz canım çok şükür. Evdeyiz sabah 9da taburcu olduk. Yazamadım tabii anca işte geldim uyudum falan:) boncuk hanım keyfi kucakta istediği için❤
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah tez zamanda kavuşursun yavrunaKızlar öğlen 12 den beri suni sancı alıyorum saat suanda 6 ve 1cm acılma oldu daha
Acılma olmadı kızlar sezaryana alcaklar yarım saate
korkma canım sıkma kendiniBebeğim 80 gram alabilmiş. Birsürü tahlil istediler. Kan idrar büyük tuvalet. Akşam üstü çıkacak sonuçlar çok korkuyorum çok üzgünüm
Oyyy masallah ..Ay bu kızlar hep nazli
Ne de güzel kokar şimdi prensesallahım esirgesin. İyi olmanıza sevindim .ee artık bundan sonra ilk fırsatta dinlenmen gerek tabi..
Abisi görünce tepkisi ne oldu canım. Bizim de ablamız varya tepkisini çok merak ediyoruz
Sağol canımm :)hadi gözünaydın canım... yerim ben o boncuk hanımı
Canım Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..doğum sürecin oldukça uzun sürdü..tez zamanda rahat edersiniz inşallahAcılma olmadı kızlar sezaryana alcaklar yarım saate
Cnm sorun ne ? Eminim doktorlar gerekeni yapıyorlardır. Alerjisi olabilir yeni doganlarda olabiliyor onu tespit ederler çok önemli degil herşeyin çözümü var üzme kendini güçlü dur ltfBebeğim 80 gram alabilmiş. Birsürü tahlil istediler. Kan idrar büyük tuvalet. Akşam üstü çıkacak sonuçlar çok korkuyorum çok üzgünüm
Canım moralini yüksek tut.olumlu düşün o minik sana muhtaç unutma.guzel sonuçlar alırsınız inşallah. Hem belli olur her şey Dr ona göre bebeğe beslenme vs düzenler..Bebeğim 80 gram alabilmiş. Birsürü tahlil istediler. Kan idrar büyük tuvalet. Akşam üstü çıkacak sonuçlar çok korkuyorum çok üzgünüm
Canim ilk dogumumu 42. Haftaua girince yaptim. Doktorlar sorun gormezse ve bebek gelisimi devam ediyorsa bekliyorlar. Demekki hersey yolunda suanda canim. Doktorun zaten muayene sorun gorunce yada mudehale gerektigini dusununce ya suni sancj verelim sana der yada sezeryanla almak ister.Kızlar günaydın dün yazdım ama kimseden cevap gelmedi. 40+3 oldum bugün ve hala doğum yapamadım sancılarım düzensiz ve çok aZ. Benim gibi 40 ı geçen ve doğum yapmayan var mı? Ya da tavsiyesi olsn varsa yazabilir mi lütfen
Ay maşallah canım yaaaaaaKızlaar ben sabah taburcu oldum anca fırsat bulabildim malumm :)) katıya yavaş yavaş geçiyorum. Spinal anestezi oldum. Ekip çok güzeldi doğum boyunca sohbet ettik. Ne desem yaptılar. Bu arada başımın altında yastıkta vardı benim. Başım döndü nefes alamadım tansiyon düştü hemen oksijen taktılar. Midem bulandı iğnemi yaptılar. Gelen geçen herkesle sohbet ettim ayrıca. Bebek doğduktan sonra yanıma getirip öptürdüler. Sonra o odaya çıktı benim ameliyat devam etti. Uyumak ister misin sordular ama istemedim uzun sürdü yapışıklığım varmış o açıldı miyom varmış dediğm gibi yakıldı. Uzun da sürse uyumasam da her şey çok güzeldi. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Sizlere de dua ettim. Hepinize çok teşekkür ederim ❤❤ elimden geldiğince bebeğe kendim bakmaya çalışıyorum biraz zorlansam da. Annem de yardım ediyor sağolsun. Şuan tek kötü durum banyo yasak..sadece saçımı yıkamama izin var. 3 gün banyo yok ki su geçirmez bandajım olduğu halde. Alerjim olduğundan antibiyotiğe karşı enfeksiyon riskim yüksekmiş. 2 antibiyotik iğne verdi. Onları olacağım. Ağrı kesici olarak parol verdi. Süt için olan ilacıma orada başladım zaten. Bebeği de perşembe günü kontrol sonrası yıkayabilirsin dedi çocuk doktoru. Bakacağız artık:)) bizde haberler böyle biraz uzun oldu ama :))
Canim benim mesafede o kadar olacak korkma yetisirsin :))) hatta ben daha dogum.yapacagom doktoru bile ayarlayamadim ve bir kac gune de uzun yolculuk yapicam :)Ruzgarinsultani @elmol kizlar benim de belim adet olcakmisim gibi agriyo ara ara, kasiklarima da vuruyo bazen. Ama duzenli degil. Gunde 3 4 defa oluyo. 2 3 gundur böyle, bugun kontrolum var bakalim ne dicek doktor. Ben adet agrisini da siddetli yasamadigim icin bilemiyorum dogum agrisi siddetini insallah ayirt edilebilir hastaneye yetisemicem diye korkuyorum mesafe 1.5 saat olunca :)
kendini Üzmemeye calış canım. bebişin sana muhtaç onu düşünerek güçlü olmaya çalış. Dr. tahlil sonuçlarına göre bi beslenme düzeni oluşturur gönlünü ferah tut.Bebeğim 80 gram alabilmiş. Birsürü tahlil istediler. Kan idrar büyük tuvalet. Akşam üstü çıkacak sonuçlar çok korkuyorum çok üzgünüm
Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kavuşun inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.Acılma olmadı kızlar sezaryana alcaklar yarım saate
Canım korkma kötü birşey çıkmayacak inşallah. Kilo alması güzel. İlk o kadar aldık sonradan açıldık biz de. Önemli olan kilo almaya başlaması. Haber ver bize de.Bebeğim 80 gram alabilmiş. Birsürü tahlil istediler. Kan idrar büyük tuvalet. Akşam üstü çıkacak sonuçlar çok korkuyorum çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?