temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İyiyiz canım çok şükür. Evdeyiz sabah 9da taburcu olduk. Yazamadım tabii anca işte geldim uyudum falan:) boncuk hanım keyfi kucakta istediği için
Oyyy masallah ..Ay bu kızlar hep nazli
Ne de güzel kokar şimdi prensesallahım esirgesin. İyi olmanıza sevindim .ee artık bundan sonra ilk fırsatta dinlenmen gerek tabi..
Abisi görünce tepkisi ne oldu canım. Bizim de ablamız varya tepkisini çok merak ediyoruz

Bebeğim 80 gram alabilmiş. Birsürü tahlil istediler. Kan idrar büyük tuvalet. Akşam üstü çıkacak sonuçlar çok korkuyorum çok üzgünüm

Kızlaar ben sabah taburcu oldum anca fırsat bulabildim malumm :)) katıya yavaş yavaş geçiyorum. Spinal anestezi oldum. Ekip çok güzeldi doğum boyunca sohbet ettik. Ne desem yaptılar. Bu arada başımın altında yastıkta vardı benim. Başım döndü nefes alamadım tansiyon düştü hemen oksijen taktılar. Midem bulandı iğnemi yaptılar. Gelen geçen herkesle sohbet ettim ayrıca. Bebek doğduktan sonra yanıma getirip öptürdüler. Sonra o odaya çıktı benim ameliyat devam etti. Uyumak ister misin sordular ama istemedim uzun sürdü yapışıklığım varmış o açıldı miyom varmış dediğm gibi yakıldı. Uzun da sürse uyumasam da her şey çok güzeldi. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Sizlere de dua ettim. Hepinize çok teşekkür ederim ❤❤ elimden geldiğince bebeğe kendim bakmaya çalışıyorum biraz zorlansam da. Annem de yardım ediyor sağolsun. Şuan tek kötü durum banyo yasak.. sadece saçımı yıkamama izin var. 3 gün banyo yok ki su geçirmez bandajım olduğu halde. Alerjim olduğundan antibiyotiğe karşı enfeksiyon riskim yüksekmiş. 2 antibiyotik iğne verdi. Onları olacağım. Ağrı kesici olarak parol verdi. Süt için olan ilacıma orada başladım zaten. Bebeği de perşembe günü kontrol sonrası yıkayabilirsin dedi çocuk doktoru. Bakacağız artık:)) bizde haberler böyle biraz uzun oldu ama :))

Aynen nazlı minik :) abimiz hemen kucağına istemiş anneannesi vermiş. Şuan etrafında pervane olmuş durumda. En ufak sesinde anne kardeşim uyandı diyor :) aynen dinleniyorum bolca. Ama doktorum çok yatma kalk yürü dedi dediğini de yapmaya çalışıyorum bakalım :) inşallah sizin ablanız da kardeşini çok sever :)) kucağına veriyorum abimizin arada pek mutlu oluyor :) ondan 1 dakika ayrı kalmak istemiyor hiç :)

Bebeğim 80 gram alabilmiş. Birsürü tahlil istediler. Kan idrar büyük tuvalet. Akşam üstü çıkacak sonuçlar çok korkuyorum çok üzgünüm
Cnm sorun ne ? Eminim doktorlar gerekeni yapıyorlardır. Alerjisi olabilir yeni doganlarda olabiliyor onu tespit ederler çok önemli degil herşeyin çözümü var üzme kendini güçlü dur ltf

Canım moralini yüksek tut.olumlu düşün o minik sana muhtaç unutma.guzel sonuçlar alırsınız inşallah. Hem belli olur her şey Dr ona göre bebeğe beslenme vs düzenler..

Canim ilk dogumumu 42. Haftaua girince yaptim. Doktorlar sorun gormezse ve bebek gelisimi devam ediyorsa bekliyorlar. Demekki hersey yolunda suanda canim. Doktorun zaten muayene sorun gorunce yada mudehale gerektigini dusununce ya suni sancj verelim sana der yada sezeryanla almak ister.

Ay maşallah canım yaaaaaa

Canim benim mesafede o kadar olacak korkma yetisirsin :))) hatta ben daha dogum.yapacagom doktoru bile ayarlayamadim ve bir kac gune de uzun yolculuk yapicam :)

kendini Üzmemeye calış canım. bebişin sana muhtaç onu düşünerek güçlü olmaya çalış. Dr. tahlil sonuçlarına göre bi beslenme düzeni oluşturur gönlünü ferah tut.

Acılma olmadı kızlar sezaryana alcaklar yarım saate
Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kavuşun inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Canım korkma kötü birşey çıkmayacak inşallah. Kilo alması güzel. İlk o kadar aldık sonradan açıldık biz de. Önemli olan kilo almaya başlaması. Haber ver bize de.

Kızlar nstye sırt üstü mü giriyorsunuz yoksa yan mı ben sırtüstü olunca kalp atışı yükseliyor acaba yanmi yaptirsamartık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…