temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ya kızlar ben kaşınmaktan uyuyamıyorum bu kaşıntlar doğumun habercisi olabilir mi ? Çok kötüyüm ya uyku bana cook uzaklarda kaldı artkk
Bu kasinti bana hic olmadi herkesde baska baska etkiler var demek ki,benim de akintim basladi boyle beyaz kivamli bi sekilde hayrolsun bakalim

Günaydın bişey sormak istiyorum durduk yere telaşlandım 33 haftalık gebelik ama bebeğimin gelişimi 2 hafta önde gidiyor bu sabah uyandığımda bacağımın arası idrar kaçırmış gibi ıslaktı bu ne demek korkuyorum eşim şehir dışında şuan yalnız, ım

Bebeğin suyu gelmeye başladı mı durmuyor akmaya devam ediyor. Bazen sızıntı şeklinde bazen de direk idrar yapar gibi. Korkma eğer devamı gelmezse birley olmaz idrar kaçırmış olabilirsin. İçin rahat etmezse dr görün.

Günaydın kızlar...
Göbeğim o kadar çatladı ki anlatamam çok fena .bu bir iki haftada arttı bayağı. Önceki gebeliğimde karnım çok daha büyüktü şimdi neden oldu anlamıyorum...Çok kaşınıyor hem de ne sursem fayda etmiyor sanki çıldıracağım..göbek deligim o kadar açıyor ki sanki yirtilacak gibi

İçim rahat etmedi bugün kontrolüm vardı en azından içim rahatlar zaten hangi tarihe göre doğum yapınca onu bile bilmiyorum kafam çok karışık

Benim de oyle canim karnim cok buyuk degil ama catlamadik yer kalmadi sirtim bile catlicak nerdeyse sirtima dogru yan taraflar hep catladi. Benim de gobek deligimin etrafi cok aciyor oraya krem suruyorum sık sık. Oglum oralarda hareket edince kivraniyorum resmen ikiye ayrilcak gibi oluyor.
Bu catlak isi cidden genetik sanirim arkadasim da ayni kremi kullandı ve benden fazla kilo aldi hic catlamadi ben harita oldum. :)

Kizlar bizim bugün gobegimiz düştü artık banyolara başlayabiliriz tecrubeli anneler artık göbeğine su kacmama gibi bir durum yok dimi? Dikkat etmem gereken bisey var mi?
Göbeğine su kaçmaz ama bizim doktor göbek düşünce iki gün merhem sürdürdü sonra banyoya başladık. Banyoda da elinle kulaklarını kapat su kaçmasın canım.

Ya vallahi sorma yaaa..Çok fenayım kaşımamak için kendimi zor tutuyorum. Benim de bu bebeğim hep göbek deliginin etrafında geziyor..gezip tekmeledikce çığlık atasım geliyor..artık günlük büyüyor bebekler onun da etkisi var tabi..zaten alttan delik deşikti göbeğim şimdi üstten de... genetik kesinlikle yaa .hergün neler sürüyorum bana mısın demiyor..sağlıkla doğursak artık yaa..

geçmiş olsun canım neyseki bebeğin iyi her şeyden önce şükretmen gereken nokta. onlar sağlıklı olsun. zamanla düzelir her şey. ultrasona güvenmek değilde tek doktor tek hastane ile yetinmemek lazım. bana üç farklı hastane erkek dedi, hala acaba kız mı diye düşünüyorum, doğunca göreceğiz artık.

herkese günaydın bebeğine kavuşan annler süt olsun diye neler yaptınız hangi gıdalar çaylar iyi geliyor?

Evet saglk ocagina gittim mastit olmus dedi gogsum tas gibi kolumu indiremiyorum asagi bi memeyi yari birakip birazda digerinden emsin diyodum ama doktor yanlis emziriyosun ondan olmus dedi bi memedeki sut bitmeden digerine gecme dedi
lohusa şerbeti kaynar da diyorlar o iyi geliyor diye duydum, internette tarifi var canım, hiç olmadı onu dene

Daha donebilir ama vakti var canim.
Dönmesi artık imkansız dedi : bebekte uzunmuş baya kan aldı idrar aldı sonuçları bekliyorum ne yapacağımı bende bilmiyorum ailem şehir dışında burda kimsem yok nasıl bakarım nasıl yaparım hiç bir fikrim yok bide eşimin sahte kıskançlıkları delirtiyor beni ya zaten canım burnumda bide o tuz biber oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…