- 6 Kasım 2015
- 603
- 899
- 103
- 34
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.341
Bu kasinti bana hic olmadi herkesde baska baska etkiler var demek ki,benim de akintim basladi boyle beyaz kivamli bi sekilde hayrolsun bakalimYa kızlar ben kaşınmaktan uyuyamıyorum bu kaşıntlar doğumun habercisi olabilir mi ? Çok kötüyüm ya uyku bana cook uzaklarda kaldı artkk
Oda yapicaksan mobilya iyi olur ama yatak odana düşünüyorsan park yataklar hem uzun süre kullanıma uygun hem hafif kullanışlı.. Ben hem oda hem park yatak aldım gündüzleri odasında geceleri yatak odamda yatırmak üzere.. Ama muhtemelen park yatağı daha çok kullanıcan kışın ısınamassak paşa paşa taşıncaz oturma odasına koca mobilya beşiği mümkün değil tasiyamam yani..
yok canım oda yapmıcam şimdilik , sadece yatak alcam teşekkür ederim cevap yazıdğın için :)
Bebeğin suyu gelmeye başladı mı durmuyor akmaya devam ediyor. Bazen sızıntı şeklinde bazen de direk idrar yapar gibi. Korkma eğer devamı gelmezse birley olmaz idrar kaçırmış olabilirsin. İçin rahat etmezse dr görün.Günaydın bişey sormak istiyorum durduk yere telaşlandım 33 haftalık gebelik ama bebeğimin gelişimi 2 hafta önde gidiyor bu sabah uyandığımda bacağımın arası idrar kaçırmış gibi ıslaktı bu ne demek korkuyorum eşim şehir dışında şuan yalnız, ım
Sagol canimm doktorun dedigi gibi emzirdim rahatladmm indi gogsumm insallah bidaha olmaz cok kotu bi agriGeçmiş olsun cnm.dikkat et mutlaka göğsünü tamamen emmesini sağla. Ağrıyan göğsüne sıcak kompres yap yada ılık suyla yıka sütü akıtmaya çalış .
Darısı başına canımCanim uzun bu hafta giremedim dogru durust hayirli ugurlu olsun. Tüm doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.
Gozunaydin canım. Bol bol kokla artık bebeğini. Hadi bakalım sarısı bekleyenlerin başına :)Doğum yaptım kızlar:))) uyuşuğum hala ayrıntıları yazarım:))
İçim rahat etmedi bugün kontrolüm vardı en azından içim rahatlar zaten hangi tarihe göre doğum yapınca onu bile bilmiyorum kafam çok karışıkBebeğin suyu gelmeye başladı mı durmuyor akmaya devam ediyor. Bazen sızıntı şeklinde bazen de direk idrar yapar gibi. Korkma eğer devamı gelmezse birley olmaz idrar kaçırmış olabilirsin. İçin rahat etmezse dr görün.
Benim de oyle canim karnim cok buyuk degil ama catlamadik yer kalmadi sirtim bile catlicak nerdeyse sirtima dogru yan taraflar hep catladi. Benim de gobek deligimin etrafi cok aciyor oraya krem suruyorum sık sık. Oglum oralarda hareket edince kivraniyorum resmen ikiye ayrilcak gibi oluyor.Günaydın kızlar...
Göbeğim o kadar çatladı ki anlatamam çok fena .bu bir iki haftada arttı bayağı. Önceki gebeliğimde karnım çok daha büyüktü şimdi neden oldu anlamıyorum...Çok kaşınıyor hem de ne sursem fayda etmiyor sankiçıldıracağım..göbek deligim o kadar açıyor ki sanki yirtilacak gibi
Göbeğine su kaçmaz ama bizim doktor göbek düşünce iki gün merhem sürdürdü sonra banyoya başladık. Banyoda da elinle kulaklarını kapat su kaçmasın canım.Kizlar bizim bugün gobegimiz düştüartık banyolara başlayabiliriz tecrubeli anneler artık göbeğine su kacmama gibi bir durum yok dimi? Dikkat etmem gereken bisey var mi?
Ya vallahi sorma yaaa..Çok fenayım kaşımamak için kendimi zor tutuyorum. Benim de bu bebeğim hep göbek deliginin etrafında geziyor..gezip tekmeledikce çığlık atasım geliyor..artık günlük büyüyor bebekler onun da etkisi var tabi..zaten alttan delik deşikti göbeğim şimdi üstten de... genetik kesinlikle yaa .hergün neler sürüyorum bana mısın demiyor..sağlıkla doğursak artık yaa..Benim de oyle canim karnim cok buyuk degil ama catlamadik yer kalmadi sirtim bile catlicak nerdeyse sirtima dogru yan taraflar hep catladi. Benim de gobek deligimin etrafi cok aciyor oraya krem suruyorum sık sık. Oglum oralarda hareket edince kivraniyorum resmen ikiye ayrilcak gibi oluyor.
Bu catlak isi cidden genetik sanirim arkadasim da ayni kremi kullandı ve benden fazla kilo aldi hic catlamadi ben harita oldum. :)
geçmiş olsun canım neyseki bebeğin iyi her şeyden önce şükretmen gereken nokta. onlar sağlıklı olsun. zamanla düzelir her şey. ultrasona güvenmek değilde tek doktor tek hastane ile yetinmemek lazım. bana üç farklı hastane erkek dedi, hala acaba kız mı diye düşünüyorum, doğunca göreceğiz artık.Günaydın kızlar.
Çok şükür bugün bebeğimin bazı test sonuçları çıktı herşey temiz. 20 gündür mahvolduk doğum yaptığım günden beri hiç uyumadım yaşan ölü gibi gezdim durdum. O kadar olumsuz ihtimallerden bahsedildi ki beni asıl şaşırtan şey bile gözüme gelmedi. Ben 9 ay boyunca aynı hastaneye gittim dr. Dan da hastaneden de çok memnun devam etti hamilelik sürecim. Bebeğimin 13. Haftasında kız olduğunu öğrendik 20. Haftada detaylı ultrasonda kız olduğu prof. Tarafından raporlandı. 26 haziran sabah 5 te suyum geldi aynı günün gecesi23.35 bebeğimi normal yolla doğurdum. Dr. Konuşmalarından bi gariplik olduğunu anladım. Bana bir kaç birley söyledi ama anlamadım. Bebeğimi getirdi öptüm kokladım fotoğrafçı fotoğraf çekti derken bana bebeğimin erkek olduğunu söyledi dr. Nasıl şoka girdiğimi anlatamam. İnmemiş testis yüzünden farkedememişler ultrasonda. Bebeğimin küçük bir operasyon sonucu testislerinin yerine çekilebileceğini ama bazı testler yapılması gerektiğini söylediler. Bunları dikişlerim atılırken öğreniyorum henüz çataldayken yani. Hayatımın şoku bana dokuz ay boyunca kız evlat sahibi olacağım söylendi ve ısrarla her gittiğinde sordum. Evim düzenim hayatım pespembe olmuştu. Herşeyden önemli olan evladımın sağlığı tabiki ama insan ilk duyduğunda düşündüğü şeyler şok halindeyken pek mantıklı olmuyor. İnanır mısınız hala kimseye söylemedik cinsiyetini çünkü bizi bir dizi testlere soktular çocuğumun dünya kadar kanını aldıkar 10 gün boyunca. Sarılık oldu yavrum hastanede yattı. Doğum zor olduğundan kolunu incittiler 10 gün kolunu oynatamadı bebeğim. İnmemiş testis ile ilgi o kadar ileri hastalık saydılar ki onu kaybetme korkusundan aşırı kilo verdim. Yemedim içmedim uyumadım sütüm gelmedi. Baktım üzüntü bebeğime zarar veriyor toparlandım yemeye başladım sütüm arttı. Ama mama takviye olmadan yetmeyecek kadar. Bize bunlarınyaşattıklatı için hastaneden nefret ettim.
Ben karnımı kızIm diye sevdim. Odası ve hayatımız eşyları ve zihniyetimiz herşeyiyle kızdı. Şimdi evde aslan gibi bir oğlumuz var. Öok şükür binlerce şükür onu bize veren rabbime. Şimdi kendimi toparlayıp sosyal çevremize de bu hbaeri vereceğiz. Çocuk hasta diye kimsenin ziyaretini kabul etmedik. İnsanlar bize darıldı mı bilmiyorum ama bu özel bir durum. Anlayış bekliyoruz. Sizce de bu hikayede ultrasona güvenmemek sonucu çıkmıyor mu? Bi de prof baktı bizim
Daha donebilir ama vakti var canim.Çok kötüyüm bebek ters duruyormuş sezeryanla dediler bana ya
lohusa şerbeti kaynar da diyorlar o iyi geliyor diye duydum, internette tarifi var canım, hiç olmadı onu deneEvet saglk ocagina gittim mastit olmus dedi gogsum tas gibi kolumu indiremiyorum asagi bi memeyi yari birakip birazda digerinden emsin diyodum ama doktor yanlis emziriyosun ondan olmus dedi bi memedeki sut bitmeden digerine gecme dedi
Dönmesi artık imkansız dedi : bebekte uzunmuş baya kan aldı idrar aldı sonuçları bekliyorum ne yapacağımı bende bilmiyorum ailem şehir dışında burda kimsem yok nasıl bakarım nasıl yaparım hiç bir fikrim yok bide eşimin sahte kıskançlıkları delirtiyor beni ya zaten canım burnumda bide o tuz biber oluyorDaha donebilir ama vakti var canim.
doğumdan bir gün önce bile dönebiliyor, sen yine de üzülme sezaryen de kötü değil o kadar bebiş sağlıklı olduktan sonra.Çok kötüyüm bebek ters duruyormuş sezeryanla dediler bana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?