- 2 Şubat 2015
- 273
- 232
- 53
- 30
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.361
Hepsini sor dr. Kafandaki soruların cvp almadan da aytılma yanından. Sonuçta psikolojik olarak da rahatlaman lazım.İçim rahat etmedi bugün kontrolüm vardı en azından içim rahatlar zaten hangi tarihe göre doğum yapınca onu bile bilmiyorum kafam çok karışık
Canim benim ki 36 da dondu ve bu zamana kadar hic basassagida donmemisti doktor az bi ihtimal donmesi demisti ama dondu, hemen uzulme, kismette ne varsa o olurÇok kötüyüm bebek ters duruyormuş sezeryanla dediler bana ya
Hadi yaa her doktor ayri birsey diyor benim kiziminda bezinde pembelik vardi baslarda doktor susuzluktan olabilir gecer dedi ama su ver demedi suan gecti zaten pembelik ama anne sutu yeterli diye biliyordum tabi adana sartlari farkli olabilir
Ben iki ay önce göbekte tüylenmem arttı ağda bandı ile alayım dedim de alamadım ya çok aşırı acıdı çok gergin karın bölgem doğum Zaman'ı da aşabileceğimi sanmıyorum ama jilet de süremez istemiyorum jilet de çok arttırıyor kalınlaştırıyor kılları, güzel bir yöntem bulursan bana sa haber ver canımSeseryana giderken göbek tüylerinizi ne yaptınız kızlar? Benim doktorun verdiği hazırlık kağıdında yazıyor alt karın tüyleri alınmış olmalı diyor. Sizler nasıl aldınız? Ağda sıcak olur gibi geliyor ya:/
Günaydın kızlar...
Göbeğim o kadar çatladı ki anlatamam çok fena .bu bir iki haftada arttı bayağı. Önceki gebeliğimde karnım çok daha büyüktü şimdi neden oldu anlamıyorum...Çok kaşınıyor hem de ne sursem fayda etmiyor sankiçıldıracağım..göbek deligim o kadar açıyor ki sanki yirtilacak gibi
Gozunaydin canım. Bol bol kokla artık bebeğini. Hadi bakalım sarısı bekleyenlerin başına :)
Döner benimkide oyledi donduÇok kötüyüm bebek ters duruyormuş sezeryanla dediler bana ya
Kizlar bizim bugün gobegimiz düştüartık banyolara başlayabiliriz tecrubeli anneler artık göbeğine su kacmama gibi bir durum yok dimi? Dikkat etmem gereken bisey var mi?
Pazartesi ağlaya gidicem son kez cnm bi deneteceğim ufak biryerde. Zaten sonra Doğuma 1 hafta kalıyor çıkmaz yani. Ay bende jilet istemiyorum :/Ben iki ay önce göbekte tüylenmem arttı ağda bandı ile alayım dedim de alamadım ya çok aşırı acıdı çok gergin karın bölgem doğum Zaman'ı da aşabileceğimi sanmıyorum ama jilet de süremez istemiyorum jilet de çok arttırıyor kalınlaştırıyor kılları, güzel bir yöntem bulursan bana sa haber ver canım
Benim 37 de döndü canim daha vaktin var.Çok kötüyüm bebek ters duruyormuş sezeryanla dediler bana ya
Canim tuyun cok degilse almasan olmaz mi? Karnimiz zaten cok gergin iyice acir agdayla. Benim normalde tuyum yoktu ama hamilelikte cikmisti simdi bakiyorum da dokulmus bile kalmamis. Belki senin de dokulur, gerci ne zaman giriceksin sezaryene bilmiyorum ama.Pazartesi ağlaya gidicem son kez cnm bi deneteceğim ufak biryerde. Zaten sonra Doğuma 1 hafta kalıyor çıkmaz yani. Ay bende jilet istemiyorum :/
Canım belki daha döner. Hem dönmese bile sezeryan o kadar kötü değil. Ben ikinci günden beri kendim bakıyorum bebeğime. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. Dönmesi de normal doğum olacağının garantisi değil ki. Allah gönlüne göre versin.Dönmesi artık imkansız dedi : bebekte uzunmuş baya kan aldı idrar aldı sonuçları bekliyorum ne yapacağımı bende bilmiyorum ailem şehir dışında burda kimsem yok nasıl bakarım nasıl yaparım hiç bir fikrim yok bide eşimin sahte kıskançlıkları delirtiyor beni ya zaten canım burnumda bide o tuz biber oluyor
Bende agda yaptiriyorum canim en temiziPazartesi ağlaya gidicem son kez cnm bi deneteceğim ufak biryerde. Zaten sonra Doğuma 1 hafta kalıyor çıkmaz yani. Ay bende jilet istemiyorum :/
Canim gozunaydin. Nasılsınız şimdi ?Kizlar bugün doktor karından ultrasona bakarken suyum geldi 14:00gibi. Saat 18:30 da sezeryana aldılar beni. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür .darısı doğum yapmamışların başına.
Beni mi sordun cnm ben dogum yaptimKız doğurmadın mı
Benimde ayni olmustu cnm nemlendirici biseyler suruyodum mecburen biraz rahatlatiyorduGünaydın kızlar...
Göbeğim o kadar çatladı ki anlatamam çok fena .bu bir iki haftada arttı bayağı. Önceki gebeliğimde karnım çok daha büyüktü şimdi neden oldu anlamıyorum...Çok kaşınıyor hem de ne sursem fayda etmiyor sankiçıldıracağım..göbek deligim o kadar açıyor ki sanki yirtilacak gibi
Humana steel tea.rezene cayi iciyorum ben ayrica bol su iciyorum baska yaptigim ozel bise yokherkese günaydın bebeğine kavuşan annler süt olsun diye neler yaptınız hangi gıdalar çaylar iyi geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?