temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Sezeryanla olursa ben kalkamam hareket edemem diye korkuyorum eve gelen giden elbet olur kaynanam denen hatun bir işe elini atmaz anneler gelemezler çalışıyorlar eşim desen allahım zaten ben gezer tozlar keyfime bakarım kafasında

Öğlenden sonra herşeyi iyice sorayım bakıyım ne diyecek sabah zaten korktum o nasıl ıslaklıktı öyle sanki altıma kaçırmış gibiydim söylerken bile çok utandım sizde kusura bakmayın.

Seseryana giderken göbek tüylerinizi ne yaptınız kızlar? Benim doktorun verdiği hazırlık kağıdında yazıyor alt karın tüyleri alınmış olmalı diyor. Sizler nasıl aldınız? Ağda sıcak olur gibi geliyor ya:/

Hadi yaa her doktor ayri birsey diyor benim kiziminda bezinde pembelik vardi baslarda doktor susuzluktan olabilir gecer dedi ama su ver demedi suan gecti zaten pembelik ama anne sutu yeterli diye biliyordum tabi adana sartlari farkli olabilir

Valla canım her doktor farklı. Ablam almanyada doğum yaptı altı temiz karnı tok gazı yok bebek durmuyor doktoru aramış su ver demiş 60 ml su içmiş ufaklık. Yani vermek gerek. 3 kaşıkta olsa 5 kaşıkta olsa. Bizim nasıl oluyorsa onun da oluyor illa ki.. bizimki suyu beğenmedi ama veriyorum bakalım

Ben iki ay önce göbekte tüylenmem arttı ağda bandı ile alayım dedim de alamadım ya çok aşırı acıdı çok gergin karın bölgem doğum Zaman'ı da aşabileceğimi sanmıyorum ama jilet de süremez istemiyorum jilet de çok arttırıyor kalınlaştırıyor kılları, güzel bir yöntem bulursan bana sa haber ver canım

İlkte haritaya döndüm canım. Maalesef hiçbir şey kar etmiyor. Bu kez çatlamadım zaten yer de kalmadı bebe yağı sür kaşıntısı için.

Gozunaydin canım. Bol bol kokla artık bebeğini. Hadi bakalım sarısı bekleyenlerin başına :)

Sağol canım :)) aynen o beni ben onu koklaşıp duruyoruz :)) aminn sağlıkla doğursun herkes inşallah

Kizlar bizim bugün gobegimiz düştü artık banyolara başlayabiliriz tecrubeli anneler artık göbeğine su kacmama gibi bir durum yok dimi? Dikkat etmem gereken bisey var mi?

Valla canım bizim düşmedi ama dün artık yıkayabilirsin dedi yıkayacağım bugün rahatlasın kuzucuk.. kuru tutman yeterli banyo sonrası canım. Gözün aydın:)

Pazartesi ağlaya gidicem son kez cnm bi deneteceğim ufak biryerde. Zaten sonra Doğuma 1 hafta kalıyor çıkmaz yani. Ay bende jilet istemiyorum :/

Pazartesi ağlaya gidicem son kez cnm bi deneteceğim ufak biryerde. Zaten sonra Doğuma 1 hafta kalıyor çıkmaz yani. Ay bende jilet istemiyorum :/
Canim tuyun cok degilse almasan olmaz mi? Karnimiz zaten cok gergin iyice acir agdayla. Benim normalde tuyum yoktu ama hamilelikte cikmisti simdi bakiyorum da dokulmus bile kalmamis. Belki senin de dokulur, gerci ne zaman giriceksin sezaryene bilmiyorum ama.

Canım belki daha döner. Hem dönmese bile sezeryan o kadar kötü değil. Ben ikinci günden beri kendim bakıyorum bebeğime. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. Dönmesi de normal doğum olacağının garantisi değil ki. Allah gönlüne göre versin.

Benimde ayni olmustu cnm nemlendirici biseyler suruyodum mecburen biraz rahatlatiyordu

gözün aydın canım, allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. benim de normal doğum görünüyor ama henüz bi değişiklik yok. nışanın ne zaman geldi, suyun ne zaman geldi, bunlar olurken ağrılı mıydı, nasıl hissettin, nışan ve suyun geldikten ne kadar sonra sancılar başladı? çok soru sordum biliyorum ama zaman geçmek bilmiyor ne ler yaşayacağım merakla bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…