temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım ben de yaşadım bu durumu.Göğüs ucun belirginleşince hemen memeni bebeğinin ağzına ver başta zorlanıyo ama alıyo.

Kızlarrr gelıyor gonlumun efendisi doktor randevumuz vardı bugun.doktor alttan muayene etmek istedi acılmaya bakarken suyum geldi eve gonderdi eşyaları almak ıcın. Allah yardımcımız olsun
Hadi hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah müsait oldukça gelişmeleri yaz bize de çok heyecanlı :)

Kızlarrr gelıyor gonlumun efendisi doktor randevumuz vardı bugun.doktor alttan muayene etmek istedi acılmaya bakarken suyum geldi eve gonderdi eşyaları almak ıcın. Allah yardımcımız olsun
Ayy canim hadi bakalim iyi haberlerini bekliyoruz, bizi de haberdar et gelismelerden. Allah bir avazda kurtarsin insallah :)

Heycanlandım valla hadi bakalım:) Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah:)

Anammm gözün aydin :)) dün bende cok istedim doktordayken suyumum gelmesini ama olmadi beceremedik

Ayy hadi gözün aydın bi avazda al kucağına inşallah.. Bizede dua et olur mu artik doğuralim yahuuu her doğum haberinde içim gidiyor benim niye gelmiyor bebisim diye..

SAgolun kızlar allah razı olsun hepinizden inşallah sağsalim kavusuruz oğlumla.hastaneye yatısım yapıldı hemsıre alttan muayene etti catımın müsait oldugunu normal yapabılecehımı soyledı. Doktor baktıgında 2 cm acılma var demişti hemşire baktı 3-4 cm acılma var dedi inşallah suni sancısız atlatırım beklıyoruz sımdılık.

Ay maşallah canım bu kadar açılmaya kadar sancı durumun nasıl ?

Ayy hadi gözün aydın bi avazda al kucağına inşallah.. Bizede dua et olur mu artik doğuralim yahuuu her doğum haberinde içim gidiyor benim niye gelmiyor bebisim diye..
Bence bizimkilerin de eli kulaklarındadır artık cnm :) gerçi bu kadar hareketli bi bebek içerde gelir mi bilmiyorum :) bugünü de saymazsam beklenen 13 günümüz kaldı şükür. Bugün resmen buz torbalarıyla yaşadım.

Ay al bendende o kadar kımıl kımıl sıpa hic gelesi yok gibi.. Sen bide benim halimi gör simdik çok pis gaza geldim.. Önümde vantilatörüm kan ter icinde açtım Thriller dansı yapıyorum nette hamile bi bayanın doğumu başlatmak için yaptığını gördüm de

Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah

Ay maşallah canım bu kadar açılmaya kadar sancı durumun nasıl ?
Hic sancım yok canım bi agrı var karnımda ama cok hafıf adet sancısına benzıyor. Doktor geldı az once hemen sancı vermek ıstemıyorum bekleyelım dedı.6-12 saat bekleyelım olmazsa hafıf sancı verırız dedi kendı acılmazsa sabah 7-8 gıbı sunı sancı verılecekmıs beklıyoruz bakalım ama hıc dogum yapcakmısım gıbı gelmıyor hala ınanamıyorum sona geldiğimize sanki bekleyip bekleyip gitcekmisiz gibi geliyor :) :)

Aynen bende mizmiz olmadignda deniyorm. Sol gogsumu kucuk diye mi bilmyrm daha iyi tutyor:) saga calismam lazim:) ama bazen oyle agliyoki tamm hadi yetr ki doysun diyorum. Bakalim sali kontrle gidicem. Ne dicek ? Ama ara ara olur insaAllah.

Bisy sorucam normal dogum yapan arkadaslar alttaki dikisler ne zamn gecer? Tamamen gecis 1 ayi bulur dedi dr ama hani boyle ne zamn orayi onemseden rahat harekt edebiliriz? Basina bisy gelcek diye psikolijikmen baya korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…