- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.381
iyiyiz canım yuruyorum bol bol ama agrılarım gecmedi daha tabi ama biraz daha hafifledi. salı gunu band cıkarılıcak doktorun yazdıgı ameliyat izi gecirici kremimi kullanmaya baslayacagımCanim gozunaydin. Nasılsınız şimdi ?
Canım ben de yaşadım bu durumu.Göğüs ucun belirginleşince hemen memeni bebeğinin ağzına ver başta zorlanıyo ama alıyo.Yaa kizlar ben silikon gogus ucu ile emzirdim ucu olmadigi için cokda faydasini gordum onun sayesinde bebegim emmeyi ogrendi guclu tutuyor ama simdide onu bırakamıyor onsuz emmek istemiyor ben onu nasil biraktiracam yaa uclari eskiye gore biraz var artik istese zorlasa aliyor kahverengi bolgeyi komple ama 3-5 cekmede birakiyor gogus ucumu cikarmak icin ne yapabilirim
Hadi hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah müsait oldukça gelişmeleri yaz bize de çok heyecanlı :)Kızlarrr gelıyor gonlumun efendisidoktor randevumuz vardı bugun.doktor alttan muayene etmek istedi acılmaya bakarken suyum geldi eve gonderdi eşyaları almak ıcın. Allah yardımcımız olsun
Mamsel süt yapan hazır çayı içiurm ben faydası varherkese günaydın bebeğine kavuşan annler süt olsun diye neler yaptınız hangi gıdalar çaylar iyi geliyor?
Kızlarrr gelıyor gonlumun efendisidoktor randevumuz vardı bugun.doktor alttan muayene etmek istedi acılmaya bakarken suyum geldi eve gonderdi eşyaları almak ıcın. Allah yardımcımız olsun
Ayy canim hadi bakalim iyi haberlerini bekliyoruz, bizi de haberdar et gelismelerden. Allah bir avazda kurtarsin insallah :)Kızlarrr gelıyor gonlumun efendisidoktor randevumuz vardı bugun.doktor alttan muayene etmek istedi acılmaya bakarken suyum geldi eve gonderdi eşyaları almak ıcın. Allah yardımcımız olsun
Heycanlandım valla hadi bakalım:) Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah:)Kızlarrr gelıyor gonlumun efendisidoktor randevumuz vardı bugun.doktor alttan muayene etmek istedi acılmaya bakarken suyum geldi eve gonderdi eşyaları almak ıcın. Allah yardımcımız olsun
Anammm gözün aydin :)) dün bende cok istedim doktordayken suyumum gelmesini ama olmadi beceremedikKızlarrr gelıyor gonlumun efendisidoktor randevumuz vardı bugun.doktor alttan muayene etmek istedi acılmaya bakarken suyum geldi eve gonderdi eşyaları almak ıcın. Allah yardımcımız olsun
Canım gözün aydın. Tek avazda sağlıkla dogurursun inşallah..Kızlarrr gelıyor gonlumun efendisidoktor randevumuz vardı bugun.doktor alttan muayene etmek istedi acılmaya bakarken suyum geldi eve gonderdi eşyaları almak ıcın. Allah yardımcımız olsun
Kızlarrr gelıyor gonlumun efendisidoktor randevumuz vardı bugun.doktor alttan muayene etmek istedi acılmaya bakarken suyum geldi eve gonderdi eşyaları almak ıcın. Allah yardımcımız olsun
Ay maşallah canım bu kadar açılmaya kadar sancı durumun nasıl ?SAgolun kızlar allah razı olsun hepinizden inşallah sağsalim kavusuruz oğlumla.hastaneye yatısım yapıldı hemsıre alttan muayene etti catımın müsait oldugunu normal yapabılecehımı soyledı. Doktor baktıgında 2 cm acılma var demişti hemşire baktı 3-4 cm acılma var dedi inşallah suni sancısız atlatırım beklıyoruz sımdılık.
Bence bizimkilerin de eli kulaklarındadır artık cnm :) gerçi bu kadar hareketli bi bebek içerde gelir mi bilmiyorum :) bugünü de saymazsam beklenen 13 günümüz kaldı şükür. Bugün resmen buz torbalarıyla yaşadım.Ayy hadi gözün aydın bi avazda al kucağına inşallah.. Bizede dua et olur mu artik doğuralim yahuuu her doğum haberinde içim gidiyor benim niye gelmiyor bebisim diye..
Bence bizimkilerin de eli kulaklarındadır artık cnm :) gerçi bu kadar hareketli bi bebek içerde gelir mi bilmiyorum :) bugünü de saymazsam beklenen 13 günümüz kaldı şükür. Bugün resmen buz torbalarıyla yaşadım.
Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallahSAgolun kızlar allah razı olsun hepinizden inşallah sağsalim kavusuruz oğlumla.hastaneye yatısım yapıldı hemsıre alttan muayene etti catımın müsait oldugunu normal yapabılecehımı soyledı. Doktor baktıgında 2 cm acılma var demişti hemşire baktı 3-4 cm acılma var dedi inşallah suni sancısız atlatırım beklıyoruz sımdılık.
Hic sancım yok canım bi agrı var karnımda ama cok hafıf adet sancısına benzıyor. Doktor geldı az once hemen sancı vermek ıstemıyorum bekleyelım dedı.6-12 saat bekleyelım olmazsa hafıf sancı verırız dedi kendı acılmazsa sabah 7-8 gıbı sunı sancı verılecekmıs beklıyoruz bakalım ama hıc dogum yapcakmısım gıbı gelmıyor hala ınanamıyorum sona geldiğimize sanki bekleyip bekleyip gitcekmisiz gibi geliyor :) :)Ay maşallah canım bu kadar açılmaya kadar sancı durumun nasıl ?
Aynen bende mizmiz olmadignda deniyorm. Sol gogsumu kucuk diye mi bilmyrm daha iyi tutyor:) saga calismam lazim:) ama bazen oyle agliyoki tamm hadi yetr ki doysun diyorum. Bakalim sali kontrle gidicem. Ne dicek ? Ama ara ara olur insaAllah.Yalniz olmadigima sevindim cok vicdan yapiyorum suanda yaa onla versem guzel emiyor doyuyor ama saglikli degil nereye kadar boyle emecek bak doktor da demis bir haftayi geçmesin diye bende yarin sabah baslayacam birakmaya bakalim napacaz geceleri zor da gunduz vazgecirebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?