temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bebek iyi çok şükür. Ama bugüne gelene kadar sonuçlar çıkana kadar en kötüsüne hazıtlandık. Bize baya kötü ihtimallerden bahsettiler. Geçti gitti. Önümüzde yine bir süreç var ama onlar da iyi geçecek inşallah

İnşallah canım. Mutlu sağlık dolu günleriniz olsun inşallah. Allah bağışlasın size yavrunuzu..

elmasli canım hiç üzülme sağ salim kucağına almışsın bebişini bu önemli. Doktor prof ta olsa onlarda insan hata yapabilir anlamamış olabilir. Demek senin için erkek evlat nasipmis.kıyafet eşya bunlar alınır sen moraline bak gerisi boş. Hayırlı olsun canım. Erkek evlat iyidir benimde 2.oğlum oldu 3 tane dahaçocuğum olsa yine oğlum olsun isterim. Size de ileride gulumseyeceginiz bir anı olarak kalicak bu olay üzüntüler gidicek merak etme

Kizlar napiyosunuz naslsnuz pek giremiyorumm gecen hafta carsamba gunu dogum yapmistm burayada yazdim hala agrilarm var sezeryan oldm gogusumun biride sisti yumruk gibi cok agriyo ne yapmam gerekiyo cok kotu durumdayimm

Sağol canım inşallah.
Doğum hikayem güzel başladı ama çok pozitif olmayan şekilde ilerledi. Detaya fazla gitmeyeyim. Sabah 5 gibi uykudan sancı ile uyandım. Adet sancısı gibiydi. Ayağa kalkarken ılık ılık bacaklarımfan su süzüldü paniklr vc gittim orda da baya su aktı. Hemen eşimi uyandırdım suyum geldi dedim. Eşim panikledi ama duş alıp çıktık. Hastaneye yarım saat sonra gittik açılmam hiç yoktu sancım da azdı. Bekleyeceğiz dediler odaya aldılar hazırladılar beni ve 5 saat sonra hüç açılmam yoktu. Suyum açıldığı enfeksiyon riski olduğu için suni sancı taktılar ve inanılmaz bir ağrı başladı. Annem ve eşim o anlatı anımsamak istemiyor öule söyleyeyim. Epidural istedim taktılar bir 5 6 saat herşey çok güzeldi açılmam 8 9 cm oldu ama ilerlemedi. Epidurali kesip tekrar suni sancı bağladılar ve kabus yine başladı. Bir kaç saat tekrar bekledim. Bayram olduğu için dr um yoktu son anda doğuma geldi. Doğumum kolaydı 4 ıkınmada doğdu. Dikişler yarım saat sürdü. Kötü olan doğum değil sancı. Doğumu hissetmedim bile. Sadece karnıma bastılar ından rahatsız oldum. Tabi bir de doğumum şoklu oldu kız bekletken erkek olması. Bunun dışında tekrar normal doğum isterim. Bu sefer en başından epidural taktırcam.

Kizlar napiyosunuz naslsnuz pek giremiyorumm gecen hafta carsamba gunu dogum yapmistm burayada yazdim hala agrilarm var sezeryan oldm gogusumun biride sisti yumruk gibi cok agriyo ne yapmam gerekiyo cok kotu durumdayimm

Emziriyor musun canım? Mastit olmuş olabilir. Doğumdan sonra emzirme ile ilgili yanlışlarda ortaya çıkabiliyor. Ateşin var mı ateş de yapabilir..

Canım nane ve maydonoz keser diye okumuştum. Allah yardımcın olsun senin durumun da ayrı zor. İnşallah geçer biran önce.

Nane ve maydanozu deneyeceğim canım. Aynen.. herkes süt olsun diye uğraşır bende gelen süt gelmesin gitsin diye. Hele acısı daha beter. Umarım bir an önce geçer. Sıkı sıkı sarmaktan sırtım ağrıdı artık.. bol sütünüz olsun bendekiler gitsin.. bu arada karpuz çok yedim o süt yapmış yemez olsaydım

Canım geçmiş olsun .sütten keserken ağrıyı alsın diye lahana yaprakları sarın iyi gelir demişlerdi. Haslanmis lahana ama ben hiç denemedim ne yalan söyleyeyim. Onun yerine buz kompres yapın demişti Dr süt üretimi dursun diye..acaba sen de ise yarar mı? Ilık duş ya da sıcak suyla yıkama aksine süt yapar biliyorum

Buz olur deneyeyim canım sızlamasıno da alır belki.. duş bugün alabildim sadece yasak yine. Anneme diyeyim buzu yapalım sağol canım

Cok sagol canim detayli yazdigin için :) bundan sonrasinda hep guzel anılarıniz olsun insallah

Canim gelmis gecmis olsun. Insallah baska bir sorun cikmaz.

Oda yapicaksan mobilya iyi olur ama yatak odana düşünüyorsan park yataklar hem uzun süre kullanıma uygun hem hafif kullanışlı.. Ben hem oda hem park yatak aldım gündüzleri odasında geceleri yatak odamda yatırmak üzere.. Ama muhtemelen park yatağı daha çok kullanıcan kışın ısınamassak paşa paşa taşıncaz oturma odasına koca mobilya beşiği mümkün değil tasiyamam yani..

O meme ucu çıkarıcı ise yariyor mu ya bende ondan aldım inşallah çıkartıyordur..

Ayy çok geçmiş olsun canım inşallah tamamen iyileşir yavrun Allah bi daha böyle sıkıntılar yaşatmasın.. Doğumun güzel geçmiş herşeye rağmen inşallah bize de nasip eder Rabbim de bizde sağ salim dogururuz artik.. Senin yerinde olsam kafayı yerdim herhalde şuan çok pis tirsiyorum banada erkek derseler diye hep kız kız bekledik pembenin dibine vurduk valla.. Oğlusunla mavi alışverişler yapmaya başlarsınız artik ufaktan yapacak bişi yok gelen hosgelmis senin yapabilecegin bol bol koklamak oglusunu evlat bu kizida erkegide ayni mis gibim kokar.. kimseyi sallama kırılacak olan kendi yasamıs mi senin yaşadığını... Evet seni düşünüyorlar belki destek olmak için gelmek istiyorlar ama insan su durumda kimseyi görmek istemez ki zaten huzursuzsun yavrunun derdine düşmüşsün birde sok yasamissin kimseyi ağırlayacak halin olmaması çok normal yani..

Canim 2 normal dogumun varmis zaten. Neden korkuyorsun ki. Benimde 2 normal dogumum var ve ilk dogumum 3800 du. Sonraki dogumum cok kolay oldu. Ilk dogum normalse sonrasinda kiloluda olsa dogum kolay oluyor.

Kızlar sağdim sütümü ama bebek içmiyor sutumden golden goat mama kullanıyorum onu hemen kabul ediyor neden olabilir kızlar

Sağol cnm. İnan ki kız erkek ayırmıyoruz hele kucağıma alıp kokladıktan sonra gözlerine baktıktan sonra o sesini duyduktan sonra hiçbirşeyin önrmi kalmadı. Herşey ve herşey onun sağlığı geleceği için. Ben kendimi düşünemem bu noktada. İlk baştaki şoktu sadece.
Düşünsene doğumu beklerken odayı profesyonel bi ekip süsledi kapıda kocaman kız ismi yazıyor. Kucağımda erkek bebek var. Brn ziyaretçi nasıl isterim. Sadece ailemle kalmak ve bu durumu anlamak istedim.

Canim 2 normal dogumun varmis zaten. Neden korkuyorsun ki. Benimde 2 normal dogumum var ve ilk dogumum 3800 du. Sonraki dogumum cok kolay oldu. Ilk dogum normalse sonrasinda kiloluda olsa dogum kolay oluyor.
İnşallah canım ama Dr lar beni korkutuyo 4 geçerse sezeryan diyolar. Kafası büyük diyolar. Zor olcak senin için diyolar bunu söyleyenler devlet hastanesi Dr ları özel dese belki para için yapıyolarya diycem ama devlettekilerin söylemesi beni düşündürüyo

Tabiki de ya diyorum ya ben kafayı yerdim.. Bu kadar zamandır kızım kızım diye sev gördüğün pembe olan herşeye heves et al ve eline versinler ufacık pipili bi oğlancik.. Hele ki ben çok büyük konuştum acayip takintiliyim kiz cocuga varya geri sokun onu yerine bile diyebilirdim aman valla millet ne der diye yasayamayizya azcik rahat biraksinlar zati bi alis annelige dimi ama o 40 gün dışarı cikilmaz lafi yerine kimse içeri giremez olaymis keşke gelen gidenden giriyor millet bence depresyona.. Çocuğa alisamiyonki zirt pirt gelenlerden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…