- 26 Kasım 2014
- 619
- 875
- 103
- 40
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.301
Bebek iyi çok şükür. Ama bugüne gelene kadar sonuçlar çıkana kadar en kötüsüne hazıtlandık. Bize baya kötü ihtimallerden bahsettiler. Geçti gitti. Önümüzde yine bir süreç var ama onlar da iyi geçecek inşallahCanım kısmete bak yaa..Bir ihtimal belki de o da size denk gelmiş .Allah evladınızi size bağışlasın canım. Kimsenin nazi umrunda olmasın bence .durum belli yani..elbet anlayış göstereceklerdir.
Çok geçmiş olsun canım..şimdi nasılsınız bebek nasıl?
Bebek iyi çok şükür. Ama bugüne gelene kadar sonuçlar çıkana kadar en kötüsüne hazıtlandık. Bize baya kötü ihtimallerden bahsettiler. Geçti gitti. Önümüzde yine bir süreç var ama onlar da iyi geçecek inşallah
Sağol canım inşallah.Canim onceki mesajlarinda şok oldum yazinca ben daha kotu bisey bekliyodum iyi olmaniza sevindim. Yil olmus 2017 boyle bi yanlislik gercekten ne doktorlara ne hastaneye yakismis haklisin kizmakta. Sikayet edebilirsin bence. Cunku erkek bebeklerde testis inmis mi diye ultrasonda takip ediliyo hep, doktorum bakiyodu her seferinde şükür sorun yokmus, inmiş. Senin de onceden farkedilseydi ne yapilacagini bilirdiniz en azindan.
Yine de olumlu düşün kuzun yaninda sagliklisiniz. Elalemi de bosver kimse sizden onemli degil, yasadigin sey de kolay degil sonucta. Bundan sonra her sey daha guzel olur insallah :)
Dogum anini da anlatabilir misin canim musait olunca, sancilar nasildi suyun nisanin falan geldi mi? Ben de normal dogumu bekliyorum da tedirginim biraz :)
Kizlar napiyosunuz naslsnuz pek giremiyorumm gecen hafta carsamba gunu dogum yapmistm burayada yazdim hala agrilarm var sezeryan oldm gogusumun biride sisti yumruk gibicok agriyo ne yapmam gerekiyo cok kotu durumdayimm
Canım nane ve maydonoz keser diye okumuştum. Allah yardımcın olsun senin durumun da ayrı zor. İnşallah geçer biran önce.
Canım geçmiş olsun .sütten keserken ağrıyı alsın diye lahana yaprakları sarın iyi gelir demişlerdi. Haslanmis lahana ama ben hiç denemedim ne yalan söyleyeyim. Onun yerine buz kompres yapın demişti Dr süt üretimi dursun diye..acaba sen de ise yarar mı? Ilık duş ya da sıcak suyla yıkama aksine süt yapar biliyorumNane ve maydanozu deneyeceğim canım. Aynen.. herkes süt olsun diye uğraşır bende gelen süt gelmesin gitsin diye. Hele acısı daha beter. Umarım bir an önce geçer. Sıkı sıkı sarmaktan sırtım ağrıdı artık.. bol sütünüz olsun bendekiler gitsin.. bu arada karpuz çok yedim o süt yapmışyemez olsaydım
Canım geçmiş olsun .sütten keserken ağrıyı alsın diye lahana yaprakları sarın iyi gelir demişlerdi. Haslanmis lahana ama ben hiç denemedim ne yalan söyleyeyim. Onun yerine buz kompres yapın demişti Dr süt üretimi dursun diye..acaba sen de ise yarar mı? Ilık duş ya da sıcak suyla yıkama aksine süt yapar biliyorum
Cok sagol canim detayli yazdigin için :) bundan sonrasinda hep guzel anılarıniz olsun insallahSağol canım inşallah.
Doğum hikayem güzel başladı ama çok pozitif olmayan şekilde ilerledi. Detaya fazla gitmeyeyim. Sabah 5 gibi uykudan sancı ile uyandım. Adet sancısı gibiydi. Ayağa kalkarken ılık ılık bacaklarımfan su süzüldü paniklr vc gittim orda da baya su aktı. Hemen eşimi uyandırdım suyum geldi dedim. Eşim panikledi ama duş alıp çıktık. Hastaneye yarım saat sonra gittik açılmam hiç yoktu sancım da azdı. Bekleyeceğiz dediler odaya aldılar hazırladılar beni ve 5 saat sonra hüç açılmam yoktu. Suyum açıldığı enfeksiyon riski olduğu için suni sancı taktılar ve inanılmaz bir ağrı başladı. Annem ve eşim o anlatı anımsamak istemiyor öule söyleyeyim. Epidural istedim taktılar bir 5 6 saat herşey çok güzeldi açılmam 8 9 cm oldu ama ilerlemedi. Epidurali kesip tekrar suni sancı bağladılar ve kabus yine başladı. Bir kaç saat tekrar bekledim. Bayram olduğu için dr um yoktu son anda doğuma geldi. Doğumum kolaydı 4 ıkınmada doğdu. Dikişler yarım saat sürdü. Kötü olan doğum değil sancı. Doğumu hissetmedim bile. Sadece karnıma bastılar ından rahatsız oldum. Tabi bir de doğumum şoklu oldu kız bekletken erkek olması. Bunun dışında tekrar normal doğum isterim. Bu sefer en başından epidural taktırcam.
Canim gelmis gecmis olsun. Insallah baska bir sorun cikmaz.Günaydın kızlar.
Çok şükür bugün bebeğimin bazı test sonuçları çıktı herşey temiz. 20 gündür mahvolduk doğum yaptığım günden beri hiç uyumadım yaşan ölü gibi gezdim durdum. O kadar olumsuz ihtimallerden bahsedildi ki beni asıl şaşırtan şey bile gözüme gelmedi. Ben 9 ay boyunca aynı hastaneye gittim dr. Dan da hastaneden de çok memnun devam etti hamilelik sürecim. Bebeğimin 13. Haftasında kız olduğunu öğrendik 20. Haftada detaylı ultrasonda kız olduğu prof. Tarafından raporlandı. 26 haziran sabah 5 te suyum geldi aynı günün gecesi23.35 bebeğimi normal yolla doğurdum. Dr. Konuşmalarından bi gariplik olduğunu anladım. Bana bir kaç birley söyledi ama anlamadım. Bebeğimi getirdi öptüm kokladım fotoğrafçı fotoğraf çekti derken bana bebeğimin erkek olduğunu söyledi dr. Nasıl şoka girdiğimi anlatamam. İnmemiş testis yüzünden farkedememişler ultrasonda. Bebeğimin küçük bir operasyon sonucu testislerinin yerine çekilebileceğini ama bazı testler yapılması gerektiğini söylediler. Bunları dikişlerim atılırken öğreniyorum henüz çataldayken yani. Hayatımın şoku bana dokuz ay boyunca kız evlat sahibi olacağım söylendi ve ısrarla her gittiğinde sordum. Evim düzenim hayatım pespembe olmuştu. Herşeyden önemli olan evladımın sağlığı tabiki ama insan ilk duyduğunda düşündüğü şeyler şok halindeyken pek mantıklı olmuyor. İnanır mısınız hala kimseye söylemedik cinsiyetini çünkü bizi bir dizi testlere soktular çocuğumun dünya kadar kanını aldıkar 10 gün boyunca. Sarılık oldu yavrum hastanede yattı. Doğum zor olduğundan kolunu incittiler 10 gün kolunu oynatamadı bebeğim. İnmemiş testis ile ilgi o kadar ileri hastalık saydılar ki onu kaybetme korkusundan aşırı kilo verdim. Yemedim içmedim uyumadım sütüm gelmedi. Baktım üzüntü bebeğime zarar veriyor toparlandım yemeye başladım sütüm arttı. Ama mama takviye olmadan yetmeyecek kadar. Bize bunlarınyaşattıklatı için hastaneden nefret ettim.
Ben karnımı kızIm diye sevdim. Odası ve hayatımız eşyları ve zihniyetimiz herşeyiyle kızdı. Şimdi evde aslan gibi bir oğlumuz var. Öok şükür binlerce şükür onu bize veren rabbime. Şimdi kendimi toparlayıp sosyal çevremize de bu hbaeri vereceğiz. Çocuk hasta diye kimsenin ziyaretini kabul etmedik. İnsanlar bize darıldı mı bilmiyorum ama bu özel bir durum. Anlayış bekliyoruz. Sizce de bu hikayede ultrasona güvenmemek sonucu çıkmıyor mu? Bi de prof baktı bizim
merhaba kızlar, nasılsınız iyi misiniz ? bir sorum olacak benim; bebeğe beşik almayı düşünüoruz ama ne alacağımızı tam olarak bilemediksizce park yatak mı daha iyi olur yoksa mobilya yatak mı ? biz 2. bebği de o kadar uzak düşünmüoruz Allah izin verirse , 2 yıl sonra en fazla. yani 2.bebişimiz de kullansın istiyoruz yatağı. Bu durumda sizce en iyisi hangisi olur,ne alalım ?
Lans
Kahve içiyorum canım bide 6 saatte bir agri kesici alıyorum. Canım ben silikon göğüs ucunu beceremedim. Lansinoh un meme ucu çıkarıcı vakumlu biseyi var onu aldım. Onunla göğüs ucumu cikartip veriyorum oğlumun ağzına :)
Sağol canım inşallah.
Doğum hikayem güzel başladı ama çok pozitif olmayan şekilde ilerledi. Detaya fazla gitmeyeyim. Sabah 5 gibi uykudan sancı ile uyandım. Adet sancısı gibiydi. Ayağa kalkarken ılık ılık bacaklarımfan su süzüldü paniklr vc gittim orda da baya su aktı. Hemen eşimi uyandırdım suyum geldi dedim. Eşim panikledi ama duş alıp çıktık. Hastaneye yarım saat sonra gittik açılmam hiç yoktu sancım da azdı. Bekleyeceğiz dediler odaya aldılar hazırladılar beni ve 5 saat sonra hüç açılmam yoktu. Suyum açıldığı enfeksiyon riski olduğu için suni sancı taktılar ve inanılmaz bir ağrı başladı. Annem ve eşim o anlatı anımsamak istemiyor öule söyleyeyim. Epidural istedim taktılar bir 5 6 saat herşey çok güzeldi açılmam 8 9 cm oldu ama ilerlemedi. Epidurali kesip tekrar suni sancı bağladılar ve kabus yine başladı. Bir kaç saat tekrar bekledim. Bayram olduğu için dr um yoktu son anda doğuma geldi. Doğumum kolaydı 4 ıkınmada doğdu. Dikişler yarım saat sürdü. Kötü olan doğum değil sancı. Doğumu hissetmedim bile. Sadece karnıma bastılar ından rahatsız oldum. Tabi bir de doğumum şoklu oldu kız bekletken erkek olması. Bunun dışında tekrar normal doğum isterim. Bu sefer en başından epidural taktırcam.
Canim 2 normal dogumun varmis zaten. Neden korkuyorsun ki. Benimde 2 normal dogumum var ve ilk dogumum 3800 du. Sonraki dogumum cok kolay oldu. Ilk dogum normalse sonrasinda kiloluda olsa dogum kolay oluyor.Merhaba arkadaşlar. Bu topikte maşallah herkes yavaş yavaş doğum yapmaya başladı. Allah esirgesin yavrucakları. Bende artık doğurmak istiyorum. Zaten bebek kilolu kafasıda büyük hergün daha çok kilo alıyo. Nasıl doğurcam diye korkuyorum. İnşallah çok ısrarcı olmaz doktorlar normal doğum konusunda son anda karar vereceklermiş doğum şekline. 2 normal doğumum var ama çok korkuyorum bebeğin iri olmasından dolayı. Biran önce doğsada iyice kilo almasa diyorum
Sağol cnm. İnan ki kız erkek ayırmıyoruz hele kucağıma alıp kokladıktan sonra gözlerine baktıktan sonra o sesini duyduktan sonra hiçbirşeyin önrmi kalmadı. Herşey ve herşey onun sağlığı geleceği için. Ben kendimi düşünemem bu noktada. İlk baştaki şoktu sadece.Oda yapicaksan mobilya iyi olur ama yatak odana düşünüyorsan park yataklar hem uzun süre kullanıma uygun hem hafif kullanışlı.. Ben hem oda hem park yatak aldım gündüzleri odasında geceleri yatak odamda yatırmak üzere.. Ama muhtemelen park yatağı daha çok kullanıcan kışın ısınamassak paşa paşa taşıncaz oturma odasına koca mobilya beşiği mümkün değil tasiyamam yani..
O meme ucu çıkarıcı ise yariyor mu ya bende ondan aldım inşallah çıkartıyordur..
Ayy çok geçmiş olsun canım inşallah tamamen iyileşir yavrun Allah bi daha böyle sıkıntılar yaşatmasın.. Doğumun güzel geçmiş herşeye rağmen inşallah bize de nasip eder Rabbim de bizde sağ salim dogururuz artik.. Senin yerinde olsam kafayı yerdim herhalde şuan çok pis tirsiyorum banada erkek derseler diye hep kız kız bekledik pembenin dibine vurduk valla.. Oğlusunla mavi alışverişler yapmaya başlarsınız artik ufaktan yapacak bişi yok gelen hosgelmis senin yapabilecegin bol bol koklamak oglusunu evlat bu kizida erkegide ayni mis gibim kokar.. kimseyi sallama kırılacak olan kendi yasamıs mi senin yaşadığını... Evet seni düşünüyorlar belki destek olmak için gelmek istiyorlar ama insan su durumda kimseyi görmek istemez ki zaten huzursuzsun yavrunun derdine düşmüşsün birde sok yasamissin kimseyi ağırlayacak halin olmaması çok normal yani..
İnşallah canım ama Dr lar beni korkutuyo 4 geçerse sezeryan diyolar. Kafası büyük diyolar. Zor olcak senin için diyolar bunu söyleyenler devlet hastanesi Dr ları özel dese belki para için yapıyolarya diycem ama devlettekilerin söylemesi beni düşündürüyoCanim 2 normal dogumun varmis zaten. Neden korkuyorsun ki. Benimde 2 normal dogumum var ve ilk dogumum 3800 du. Sonraki dogumum cok kolay oldu. Ilk dogum normalse sonrasinda kiloluda olsa dogum kolay oluyor.
Sağol cnm. İnan ki kız erkek ayırmıyoruz hele kucağıma alıp kokladıktan sonra gözlerine baktıktan sonra o sesini duyduktan sonra hiçbirşeyin önrmi kalmadı. Herşey ve herşey onun sağlığı geleceği için. Ben kendimi düşünemem bu noktada. İlk baştaki şoktu sadece.
Düşünsene doğumu beklerken odayı profesyonel bi ekip süsledi kapıda kocaman kız ismi yazıyor. Kucağımda erkek bebek var. Brn ziyaretçi nasıl isterim. Sadece ailemle kalmak ve bu durumu anlamak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?