temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bugün bizimkinin kıyafetlerini, eşyalarını yıkadık aman allahım ne minnak şeyler onlar ya çorapları falan :) gerçi dün beni çok korkuttu 15 dakkaya kadar batma ve sancı geçmedi ağladım ama sonra yumuşadı ve geçti bugün de çok şükür iyiydim. Cumartesi de eşyalarını odasına yerleştirip bekliycez artık :)

Emziriyor musun canım? Mastit olmuş olabilir. Doğumdan sonra emzirme ile ilgili yanlışlarda ortaya çıkabiliyor. Ateşin var mı ateş de yapabilir..
Evet saglk ocagina gittim mastit olmus dedi gogsum tas gibi kolumu indiremiyorum asagi bi memeyi yari birakip birazda digerinden emsin diyodum ama doktor yanlis emziriyosun ondan olmus dedi bi memedeki sut bitmeden digerine gecme dedi

Kızlar bu arada bebişi kontrole götürdük sonunda öğrendim 49 cm miş minik hanım. Sarılığı hafif eğer geçmezse cumartesi burdayım getir dedi. Telefonunı verdi ne zaman olursa ara ya da mesaj at dönerim mutlaka dedi. Göbeği çabuk kurusun diye alkol sıktı sen sıkma dedi. Göbek fıtığı varmış ama geçer dedi. Su biberonu ayarla mutlaka su ver dedi ayrıca. Mamamızı da beğendi. Biogaia yazdı 1 ay günde 5 damla kullan dedi. Henüz almadım acelesi var mı bilmiyorum 3 günlük bebek için gazı vs durumu daha başlamadı çünkü. Bizden böyle haberler..

Kız doğurmadın mı

Canim su niye ver dediki yaa daha kac gunluk bebisler

Evet saglk ocagina gittim mastit olmus dedi gogsum tas gibi kolumu indiremiyorum asagi bi memeyi yari birakip birazda digerinden emsin diyodum ama doktor yanlis emziriyosun ondan olmus dedi bi memedeki sut bitmeden digerine gecme dedi
Geçmiş olsun cnm.dikkat et mutlaka göğsünü tamamen emmesini sağla. Ağrıyan göğsüne sıcak kompres yap yada ılık suyla yıka sütü akıtmaya çalış .

Canim su niye ver dediki yaa daha kac gunluk bebisler

Canım adanadayım ben çok terliyor doktora falan gittiğimizde pamukçuk olmasın hem de su ihtiyacı gderilsin diye. Mamayla besleniyor zaten. Ama su verilmesi lazımmış bebeğe. Suyun yeri ayrıdır dedi

Canım adanadayım ben çok terliyor doktora falan gittiğimizde pamukçuk olmasın hem de su ihtiyacı gderilsin diye. Mamayla besleniyor zaten. Ama su verilmesi lazımmış bebeğe. Suyun yeri ayrıdır dedi
Hadi yaa her doktor ayri birsey diyor benim kiziminda bezinde pembelik vardi baslarda doktor susuzluktan olabilir gecer dedi ama su ver demedi suan gecti zaten pembelik ama anne sutu yeterli diye biliyordum tabi adana sartlari farkli olabilir

Kafasi ne kadarmis ki buyuk diyorlar yaa bende onu anlamiyorum ulke oyle bir hale gelmiski devlet ozel hemen sezeryana yanasiyor kimse isini yapıp zorlamiyor destek olmuyor annelere yinede elimizden birsey gelmiyor onlara guvenmek disinda

Yaa kizlar ben silikon gogus ucu ile emzirdim ucu olmadigi için cokda faydasini gordum onun sayesinde bebegim emmeyi ogrendi guclu tutuyor ama simdide onu bırakamıyor onsuz emmek istemiyor ben onu nasil biraktiracam yaa uclari eskiye gore biraz var artik istese zorlasa aliyor kahverengi bolgeyi komple ama 3-5 cekmede birakiyor gogus ucumu cikarmak icin ne yapabilirim

Kizlar napiyosunuz naslsnuz pek giremiyorumm gecen hafta carsamba gunu dogum yapmistm burayada yazdim hala agrilarm var sezeryan oldm gogusumun biride sisti yumruk gibi cok agriyo ne yapmam gerekiyo cok kotu durumdayimm
Hayırlı olsun canım. Bol ılık duş al. Alamıyorsan göğüsüne buhar banyosu yaptır ki kanallar gemişlesin ve mutlaka masaj yap. Bu işlemlerden sonra sağmaya veya emzirmeye çalış bir iki damla bile süt çıksa rahatlarsın. Nas ve felak okumayı da ihmal etme

Benm de aynı canım. Dr emzirirken onu birden çıkar ve devam et dedi. Eğer kızım huysuz değilse öyle arada uğraşıyorum yoksa onlar devam ediyrm. 1 haftadan fazla kullanma dedi ama ben alışmazsa 1-2 hafta daha kullanablrm bilmyrm. Bide benm göğsüm büyüdükçe uçları iyice gitti sanki.

Valla canim benim ilk dogumda oglumun kafasi ust sinirdi acilman guzel olursa sorun olmaz. Birde benim annem de , ablam da iri bebek dunyaya getirmis. En son yigenim kiz ve 4600 fr di dusunm ama ablamin 2. Dogumu idi ve 1 dikisi oldu.

Yalniz olmadigima sevindim cok vicdan yapiyorum suanda yaa onla versem guzel emiyor doyuyor ama saglikli degil nereye kadar boyle emecek bak doktor da demis bir haftayi geçmesin diye bende yarin sabah baslayacam birakmaya bakalim napacaz geceleri zor da gunduz vazgecirebiliriz

Ya kızlar ben kaşınmaktan uyuyamıyorum bu kaşıntlar doğumun habercisi olabilir mi ? Çok kötüyüm ya uyku bana cook uzaklarda kaldı artkk

Canim uzun bu hafta giremedim dogru durust hayirli ugurlu olsun. Tüm doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.

Oncelikle tebrik ederim güzelim. Ama inan her ultrasonda erkek desede görsemde ne olur ne olmaz diye kız olabilir diye kendimi bu düşünceyede alıştırdım. Hayat bu süprizlerle dolu:) etrafımdada örnekleri var çünkü. Bol sütün olsun sen rahat ol yeterki. Allah dermansız dert vermesin. İlerde anlatacağın bir anı olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…