temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Slm kızlar bugün son kontrolümüz vardı anestezi uzmanı ile de görüştük aksilik olmazsa Pazartesi saat 14:00 te genel anestezi ile sezeryan olucam. Yalnız tırsıyorum uyandıktan sonra nasıl bir acıyla uyanıcam ağrım sızım olursa bebeğimle nasıl ilgilenicem ne zamana kadar toparlarım sütüm gelir mi gelmezse ne olacak.. vs. vs. Kafamda deli sorular.. kendimi nasıl rahatlatacağım bilmiyorum? ‍

Ay hadi inşallah sabaha kucağında olur bebeğin maşallah ❤

Aynen bende mizmiz olmadignda deniyorm. Sol gogsumu kucuk diye mi bilmyrm daha iyi tutyor:) saga calismam lazim:) ama bazen oyle agliyoki tamm hadi yetr ki doysun diyorum. Bakalim sali kontrle gidicem. Ne dicek ? Ama ara ara olur insaAllah.
Bende sagi tutturdum solu almiyor solu normalde de zor aliyordu simdi tümden cildirdi sola gelince kiyameti kopariyor :)

:) ben de sürekli hareket halindeyim hurma falan yiyorum

:) ben de sürekli hareket halindeyim hurma falan yiyorum

Ayy hurmam bitti benimde ama herife küstüm simdik isteyemiyorumda Ayaklarin çok sisti mi seninde.. 40 numara terlige sigamiyorum artik ya ayaklarim 35 buçuk normalde.. Fazla hareketten mi hareketsizlikten mi sisiyor bu meret ikisinide denedim ama artik ayak değil bunlar baya bildiğin toynak..

Korkma cnm genel anesteziden sonra bir muddet yogun bakimda kalirsin ama ozel hastanelerde bir iki saat devletse biraz daha uzun olabilir . Ama ameliyati duymazsin .sonrasinda agrilarin icin ilac yapacaklar merak etme insallah sag salim alirsin evladini kucagina

Ah benim minnoş ayaklarım da öyle canım shregin fianosina benzetiyorum artık kendimi

yarildiiim.... Sen çok yasa emi.. Doğurunca iner demi ya.. Hareket ettikçe ust kısımları titresiyor komik geliyor tombik tombik..
Ben basamıyorum bileklerim bukulmuyo bazen yürürken ayaklarımı görünce benim değilmiş gibi geliyor inşallah inecek öyle umuyorum eski ayaklarımı unuttum

Ben basamıyorum bileklerim bukulmuyo bazen yürürken ayaklarımı görünce benim değilmiş gibi geliyor inşallah inecek öyle umuyorum eski ayaklarımı unuttum

İnecek inşallah.. Umarım yani... Bi dogursak sağ salim.. Bugünde bitti bak ne su ne nisan ne sancı olmadan.. Hic doguramiycakmisim gibi geliyor..

Kızlarrr gelıyor gonlumun efendisi doktor randevumuz vardı bugun.doktor alttan muayene etmek istedi acılmaya bakarken suyum geldi eve gonderdi eşyaları almak ıcın. Allah yardımcımız olsun
Canimm hayirli olsun, sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah darisi basimaaa :))

İnecek inşallah.. Umarım yani... Bi dogursak sağ salim.. Bugünde bitti bak ne su ne nisan ne sancı olmadan.. Hic doguramiycakmisim gibi geliyor..
Benim daha önce koyu sarı akıntı gelmişti iki kere dün de şeffaf içinde kahve pihtili geldi şimdi de şeffaf devam jöle gibi akıntı arada adet ağrısı gibi bişey vuruyor ama pazartesi sezeryan yolu görünüyor gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…