temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Garip garip akıntılar bndende geliyor arada ama normal sanırım benimki.. Kahve pihtili geldiyse nişandır o yaa hadi bakam hayırlısı.. İnşallah sağ salim aliverirsin kucağına canim normal yada sezeryan sonuç ayni bebislerimizin cani sağolsun... Normal doğurma ihtimalin yok mu kuzum belkim normal gelir..

Kordon dolanmış bide çatı zorlar dedi tabi sanciyla gitsem açılma falan olsa denerim de pek görünmüyor risk de almak istemiyorum dediğin gibi sağ salim gelsin de dünyaya inşallah

Kordon dolanmış bide çatı zorlar dedi tabi sanciyla gitsem açılma falan olsa denerim de pek görünmüyor risk de almak istemiyorum dediğin gibi sağ salim gelsin de dünyaya inşallah

Hadi yaa hic riske lüzum yok tatlım o zaman sonuçta keyfi değil ama sancin filan gelse güzel olurdu anne bebek dostu sezeryan diyolarya öyle olunca.. Nasıl gelirlerse gelsinler her türlü evlat kokacaklar mis gibi... Rabbim herkese tattirsin o duyguyu sağlıkla gelsin saglikla büyüsün hepimizin bebisleri..

Arzustokrasi kızın konusunu katletmeyim dedim buraya yazayım valla ben kimselere emanet edip yatamıyorum. 25 gündür ardaşık 2 saatten fazla uyumadım hiç biraz büyüyünce yaparım inşallah

hahaha alemsin ya... daha çok küçük annesi napcan babasına bile guvenemessin ki simdi aklın kalır zaten ister istemez.. Dedim ya hayal kurmak beleş bende ondan ole hayallere kapiliyorum yoksa bi sure uyku diyince avucumuzu yalayıp kıçımızı kaşıcaz yapacak bişi yok.. Benim eski uykularimi bebeklerimize versin Rabbim 16 saat filan uyuyabilirdim ben eskiden ama çok güzel değil mi herşeye rağmen... Değer değil mi tüm uykusuzluğa yorgunluğa...

Nişan geldi düzenli bi sancı gelmedi gelmesini ben de isterim dediğin gibi bebek de hazır demek oluyor zaten son zaman insan sadece sağlıkla kucağına almak istiyor

Nişan geldi düzenli bi sancı gelmedi gelmesini ben de isterim dediğin gibi bebek de hazır demek oluyor zaten son zaman insan sadece sağlıkla kucağına almak istiyor

Aynen canım sanki kucağına alınca butun dertler bitecek hayat toz pembe olacak gibi geliyor düşününce çünkü hep bi soru işareti boyle beklemek sağlıklı mi ona iyi bakabilcemmi ben iyi olabilcemmi herşey kafamın içinde dönüyor.. İnşallah sancin gelir bebisin hazırım sinyalini verir pazartesiye kadar..

Uyku konusunda haklısın Değer tabi annesi :) yüzüne boş boş bakması bile yetiyor daha nereye baktığını bilmiyor heralde kuzum ama bana baktığını anlayabiliyorum bir de az büyüyüp sarıldığını düşünsene

Ama öle dedin bitirdin beni.. Ah bi doğsada banada baksa bos bos.. Benim sipa babası gibi suratsız olmaz isallahta böle gulucukler sacsinlar dünyaya hep pozitif olsunlar o gulusleri dünyalara bedel yaa..

yarildiiim.... Sen çok yasa emi.. Doğurunca iner demi ya.. Hareket ettikçe ust kısımları titresiyor komik geliyor tombik tombik..
Ben basamıyorum bileklerim bukulmuyo bazen yürürken ayaklarımı görünce benim değilmiş gibi geliyor inşallah inecek öyle umuyorum eski ayaklarımı unuttum
Dogumdan bir hafta sonra sisi indi kizlar suan o kadar begeniyorum ki ayaklarimi aslinda cok guzelmis diye seviyorum devamli o kadar alismisimki toynak ayaklara ama hala ödem agrisi var

Canim ilk gun zor oluyor sadece ilk yuruyus yataktan kalkis gerisi kolay ama zorla kendini ne kadar zorda olsa bol bol yurumeye çalış ne kadar yurursen o kadar cabuk iyilesiyorsun ben ilk ameliyat sonrasi hep oyle o agrilarla kalacam sandim ama 3 gune toparlaniyorsun biraz sabir bebegine daha iyi bakabilmek icin, birde odaya geldiğinde miden bulanirsa tutma kus anesteziyi daha kolay atarsin

Dogumdan bir hafta sonra sisi indi kizlar suan o kadar begeniyorum ki ayaklarimi aslinda cok guzelmis diye seviyorum devamli o kadar alismisimki toynak ayaklara ama hala ödem agrisi var

Hemen geçmiyor yani he.. Olsun ya insin yeterki boyle kalmasında camis toynagi gibi inşallah o ödem ağrısı da çabucak geçer canım çoğunuz kurtardiniz pacayi gene kız en son ben dogurcakmisim gibi geliyor artik.. Bu kız benim içimi oymadan çıkmayacak belli..

Cikar cikar bizde oyle diyorduk esimle izin bitecek kizimin gelesi hala yoktu piknige gittik dagin basina o kadar umudu kesmiştim gelmez diye eve geldik ertesi gun biranda geldi suyum seninde ins belirtilerin gelirde denersin elinden geleni

Evet 2 haftaya kadar arada şişip iniyorlardı. Şimdi sürekli şişler:/ ama terliğimi giyiyorum hala. Çıkardığımda yağım terliğin şeklini alıyor o ayrı

Cikar cikar bizde oyle diyorduk esimle izin bitecek kizimin gelesi hala yoktu piknige gittik dagin basina o kadar umudu kesmiştim gelmez diye eve geldik ertesi gun biranda geldi suyum seninde ins belirtilerin gelirde denersin elinden geleni

Aaaaamiiin inşallah... Dağ havası yaramış demek ki bak.. Bende her aksam sahile inem diyorum yürüyüşe ama yanımda şuan horlayan koca kişisi yüzünden bütün hevesim kaçtı.. Onun yüzünden doguramiyorum bence ben zaten...

Evet 2 haftaya kadar arada şişip iniyorlardı. Şimdi sürekli şişler:/ ama terliğimi giyiyorum hala. Çıkardığımda yağım terliğin şeklini alıyor o ayrı

ahaha aynen ya... bende ev terligi gibim buldugum garip terligin tokasini bi tik daha gevseteyim diyorum anca olacak.. Ay hiçte sevmem terlik hee ama el mahkum olmayınca napcan.. Kışın doğuranlar napiyor ki yahu.. Bota çizmeye de sığmaz bu ayaklar..

İstersen normalde 24 saat uyu bebek geldikten sonra 5 saat de uyusan aramıyorsun uykuyu öyle güzel işte

Canım epidural ya da spinal neden düşünmüyorsun ? Zaten illa ki kalkıp yürütecekler seni her türlü ilgileniyorsun bir şekilde. Ben spinal anestezi oldum. Eve geldiğimde çok rahattım. Ta ki iğnelerim başlayana kadar. İğnelerin yeri şişti yoksa kalkıp bakıyordum bebeğime şimdi bitsin iğne diye dua ediyorum:) hastanede bile kalkıp bakabildim annemin yardımı ile. Yaparsın yani korkma canım. Genelde de öyle ağrı sızı hemen olsun sanmıyorum bi boşluk hissi olacak o da malum zaten onun dışında ağrı kesici yaptıklarında geçer yani

Gozunaydin canim. :)
Darisi basimiza.

Bisy sorucam normal dogum yapan arkadaslar alttaki dikisler ne zamn gecer? Tamamen gecis 1 ayi bulur dedi dr ama hani boyle ne zamn orayi onemseden rahat harekt edebiliriz? Basina bisy gelcek diye psikolijikmen baya korktum.
Canim.1 hafta sonra dikisler dusuyor ama sonrasinda olan acilar psikolojik oluyor. Tavsiyem bol lifli gidalar ye. Benimde dogumdan sonra wc problemim oluyordu qciyacak diye dusunuyordum. Doktor psikolojik dedi. Rahmin iyilesmesi 40 gun suruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…