- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 373
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.421
Benim daha önce koyu sarı akıntı gelmişti iki kere dün de şeffaf içinde kahve pihtili geldi şimdi de şeffaf devam jöle gibi akıntı arada adet ağrısı gibi bişey vuruyor ama pazartesi sezeryan yolu görünüyor gibi :)
Kordon dolanmış bide çatı zorlar dedi tabi sanciyla gitsem açılma falan olsa denerim de pek görünmüyor risk de almak istemiyorum dediğin gibi sağ salim gelsin de dünyaya inşallahGarip garip akıntılar bndende geliyor arada ama normal sanırım benimki.. Kahve pihtili geldiyse nişandır o yaa hadi bakam hayırlısı.. İnşallah sağ salim aliverirsin kucağına canim normal yada sezeryan sonuç ayni bebislerimizin cani sağolsun... Normal doğurma ihtimalin yok mu kuzum belkim normal gelir..
Kordon dolanmış bide çatı zorlar dedi tabi sanciyla gitsem açılma falan olsa denerim de pek görünmüyor risk de almak istemiyorum dediğin gibi sağ salim gelsin de dünyaya inşallah
Arzustokrasi kızın konusunu katletmeyim dedim buraya yazayım valla ben kimselere emanet edip yatamıyorum. 25 gündür ardaşık 2 saatten fazla uyumadım hiç biraz büyüyünce yaparım inşallah
Nişan geldi düzenli bi sancı gelmedi gelmesini ben de isterim dediğin gibi bebek de hazır demek oluyor zaten son zaman insan sadece sağlıkla kucağına almak istiyorHadi yaa hic riske lüzum yok tatlım o zaman sonuçta keyfi değil ama sancin filan gelse güzel olurdu anne bebek dostu sezeryan diyolarya öyle olunca.. Nasıl gelirlerse gelsinler her türlü evlat kokacaklar mis gibi... Rabbim herkese tattirsin o duyguyu sağlıkla gelsin saglikla büyüsün hepimizin bebisleri..
Nişan geldi düzenli bi sancı gelmedi gelmesini ben de isterim dediğin gibi bebek de hazır demek oluyor zaten son zaman insan sadece sağlıkla kucağına almak istiyor
Uyku konusunda haklısınhahaha alemsin ya... daha çok küçük annesi napcan babasına bile guvenemessin ki simdi aklın kalır zaten ister istemez.. Dedim ya hayal kurmak beleş bende ondan ole hayallere kapiliyorum yoksa bi sure uyku diyince avucumuzu yalayıp kıçımızı kaşıcaz yapacak bişi yok.. Benim eski uykularimi bebeklerimize versin Rabbim 16 saat filan uyuyabilirdim ben eskiden ama çok güzel değil mi herşeye rağmen... Değer değil mi tüm uykusuzluğa yorgunluğa...
Uyku konusunda haklısınDeğer tabi annesi :) yüzüne boş boş bakması bile yetiyor daha nereye baktığını bilmiyor heralde kuzum ama bana baktığını anlayabiliyorum bir de az büyüyüp sarıldığını düşünsene
yarildiiim.... Sen çok yasa emi.. Doğurunca iner demi ya.. Hareket ettikçe ust kısımları titresiyor komik geliyor tombik tombik..
Dogumdan bir hafta sonra sisi indi kizlar suan o kadar begeniyorum ki ayaklarimi aslinda cok guzelmis diye seviyorum devamliBen basamıyorum bileklerim bukulmuyo bazen yürürken ayaklarımı görünce benim değilmiş gibi geliyor inşallah inecek öyle umuyorum eski ayaklarımı unuttum
Canim ilk gun zor oluyor sadece ilk yuruyus yataktan kalkis gerisi kolay ama zorla kendini ne kadar zorda olsa bol bol yurumeye çalış ne kadar yurursen o kadar cabuk iyilesiyorsun ben ilk ameliyat sonrasi hep oyle o agrilarla kalacam sandim ama 3 gune toparlaniyorsun biraz sabir bebegine daha iyi bakabilmek icin, birde odaya geldiğinde miden bulanirsa tutma kus anesteziyi daha kolay atarsinSlm kızlar bugün son kontrolümüz vardı anestezi uzmanı ile de görüştük aksilik olmazsa Pazartesi saat 14:00 te genel anestezi ile sezeryan olucam. Yalnız tırsıyorum uyandıktan sonra nasıl bir acıyla uyanıcam ağrım sızım olursa bebeğimle nasıl ilgilenicem ne zamana kadar toparlarım sütüm gelir mi gelmezse ne olacak.. vs. vs. Kafamda deli sorular.. kendimi nasıl rahatlatacağım bilmiyorum?
Dogumdan bir hafta sonra sisi indi kizlar suan o kadar begeniyorum ki ayaklarimi aslinda cok guzelmis diye seviyorum devamlio kadar alismisimki toynak ayaklara ama hala ödem agrisi var
Cikar cikarHemen geçmiyor yani he.. Olsun ya insin yeterki boyle kalmasında camis toynagi gibiinşallah o ödem ağrısı da çabucak geçer canım çoğunuz kurtardiniz pacayi gene kız en son ben dogurcakmisim gibi geliyor artik.. Bu kız benim içimi oymadan çıkmayacak belli..
Evet 2 haftaya kadar arada şişip iniyorlardı. Şimdi sürekli şişler:/ ama terliğimi giyiyorum hala. Çıkardığımda yağım terliğin şeklini alıyor o ayrıAyy hurmam bitti benimde ama herife küstüm simdik isteyemiyorumdaAyaklarin çok sisti mi seninde.. 40 numara terlige sigamiyorum artik ya ayaklarim 35 buçuk normalde.. Fazla hareketten mi hareketsizlikten mi sisiyor bu meret ikisinide denedim ama artik ayak değil bunlar baya bildiğin toynak..
Cikar cikarbizde oyle diyorduk esimle izin bitecek kizimin gelesi hala yoktu piknige gittik dagin basina o kadar umudu kesmiştim gelmez diye eve geldik ertesi gun biranda geldi suyum seninde ins belirtilerin gelirde denersin elinden geleni
Evet 2 haftaya kadar arada şişip iniyorlardı. Şimdi sürekli şişler:/ ama terliğimi giyiyorum hala. Çıkardığımda yağım terliğin şeklini alıyor o ayrı
İstersen normalde 24 saat uyu bebek geldikten sonra 5 saat de uyusan aramıyorsun uykuyu öyle güzel iştehahaha alemsin ya... daha çok küçük annesi napcan babasına bile guvenemessin ki simdi aklın kalır zaten ister istemez.. Dedim ya hayal kurmak beleş bende ondan ole hayallere kapiliyorum yoksa bi sure uyku diyince avucumuzu yalayıp kıçımızı kaşıcaz yapacak bişi yok.. Benim eski uykularimi bebeklerimize versin Rabbim 16 saat filan uyuyabilirdim ben eskiden ama çok güzel değil mi herşeye rağmen... Değer değil mi tüm uykusuzluğa yorgunluğa...
Slm kızlar bugün son kontrolümüz vardı anestezi uzmanı ile de görüştük aksilik olmazsa Pazartesi saat 14:00 te genel anestezi ile sezeryan olucam. Yalnız tırsıyorum uyandıktan sonra nasıl bir acıyla uyanıcam ağrım sızım olursa bebeğimle nasıl ilgilenicem ne zamana kadar toparlarım sütüm gelir mi gelmezse ne olacak.. vs. vs. Kafamda deli sorular.. kendimi nasıl rahatlatacağım bilmiyorum?
Gozunaydin canim. :)SAgolun kızlar allah razı olsun hepinizden inşallah sağsalim kavusuruz oğlumla.hastaneye yatısım yapıldı hemsıre alttan muayene etti catımın müsait oldugunu normal yapabılecehımı soyledı. Doktor baktıgında 2 cm acılma var demişti hemşire baktı 3-4 cm acılma var dedi inşallah suni sancısız atlatırım beklıyoruz sımdılık.
Canim.1 hafta sonra dikisler dusuyor ama sonrasinda olan acilar psikolojik oluyor. Tavsiyem bol lifli gidalar ye. Benimde dogumdan sonra wc problemim oluyordu qciyacak diye dusunuyordum. Doktor psikolojik dedi. Rahmin iyilesmesi 40 gun suruyor.Bisy sorucam normal dogum yapan arkadaslar alttaki dikisler ne zamn gecer? Tamamen gecis 1 ayi bulur dedi dr ama hani boyle ne zamn orayi onemseden rahat harekt edebiliriz? Basina bisy gelcek diye psikolijikmen baya korktum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?