- 21 Eylül 2010
- 486
- 432
- 303
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.441
Benimde 7 temmuzda oglum oldu canim ikimizinde tarihleri yakin olmusNormalde ikimizinde 15 Temmuz ben 8 temmuzda doğdu oğlum çok şükür ya senin?
Sen vicdan yapip uzulme yinede:) cok sukur sut geliyo onlarda icebiliyor. Yavas yavas aliscaklar mecbur. Bir de gerckten kolaylarina geliyor:)Bende sagi tutturdum solu almiyor solu normalde de zor aliyordu simdi tümden cildirdi sola gelince kiyameti kopariyor :)
Tamam canimm insallah deneyecegim umarim gecer cok aci cekiyorum cnkuHayırlı olsun canım. Bol ılık duş al. Alamıyorsan göğüsüne buhar banyosu yaptır ki kanallar gemişlesin ve mutlaka masaj yap. Bu işlemlerden sonra sağmaya veya emzirmeye çalış bir iki damla bile süt çıksa rahatlarsın. Nas ve felak okumayı da ihmal etme
Canım genelde öyle oluyor beğenmediği memeyi almio bebek ama uğraşırsan başarırsın inşallah ya da o göğsünden sagip vereceksin canım bı çare yol bulucagiz mecbur. Benim ilk bebeğimde sol göğsümden süt gelmedi çok az aktı sonra oda gelmedi hatta elektrikli sağma makinesinden bile çıkmadı düşün kör meme diolar süt gelmeyen memeye . Sağdan hemen sağınca dolu olduğundan çıkıyor 40 ml falan . Ama benim bebis emmiyor maalesef iki cekiyor bırakıyor inşallah zamanla alışırlarEvet canim suan birini tutturduk aliyor cok sukur ama digerini almiyor deli oluyoruz birlikte
Ben 40 numara giyiyorum 2 bebeğimde de hiç ne ayak şişmesi oldu ne büyümesi neden oluyor ki acaba senin bayağı şişmiş ya doktora soyleseydin canım .Ayy hurmam bitti benimde ama herife küstüm simdik isteyemiyorumdaAyaklarin çok sisti mi seninde.. 40 numara terlige sigamiyorum artik ya ayaklarim 35 buçuk normalde.. Fazla hareketten mi hareketsizlikten mi sisiyor bu meret ikisinide denedim ama artik ayak değil bunlar baya bildiğin toynak..
Canım zaten hemen sutun gelmeyecek 2.gün falan geliyor . Sen yine emzir ama mama vermeyi ihmal etme ilk gün 30ml lik 3 saatte 1 daha sonra 4 günden itibaren 40-60 ml vermeye başladık 3 saatte 1 çocuk doktorumuz soyledi sarılık falanda olmadı bebegim.vermezsen bebek sarılık olur kuveze alırlar zaten küvezde de mama veriliyor yani .boşuna maddi manevi zarar... bu arada da 2.günden itibaren emmeye başlar emmezse de zamanla Emer ama sağ sutunu öyle ver.Slm kızlar bugün son kontrolümüz vardı anestezi uzmanı ile de görüştük aksilik olmazsa Pazartesi saat 14:00 te genel anestezi ile sezeryan olucam. Yalnız tırsıyorum uyandıktan sonra nasıl bir acıyla uyanıcam ağrım sızım olursa bebeğimle nasıl ilgilenicem ne zamana kadar toparlarım sütüm gelir mi gelmezse ne olacak.. vs. vs. Kafamda deli sorular.. kendimi nasıl rahatlatacağım bilmiyorum?
Ben 40 numara giyiyorum 2 bebeğimde de hiç ne ayak şişmesi oldu ne büyümesi neden oluyor ki acaba senin bayağı şişmiş ya doktora soyleseydin canım .
Sanki ben yazıyormuşum gibi geliyor gülüyorum :) aynı enerji durumu bende de oluyor ama sonra mahvoluyorum bi de düşünüyorum niye böyle oluyor diye :)) işlerimin çook büyük bir kısmını tamamladım şimdi de boşluğa düşmüş gibi hissediyorum bi tuhaf haller :)Ay ne guzel bünyeden bünyeye degisiyor demekki.. Önceki gittiğimde bakmıştı o zaman sis değildi bu kadar ama normal demişti ödem yapması.. Bu bi kac gündür bu kadar sis oda fazla yordugumdan herhalde.. Bi enerji geliyor bana böle ara sıra girisiyorum komple eve sora böle pert.. Dün komple dinlendim azcik inmiş bak..
Doğru valla. Ben orayı gördükten sonra ağladım o kadr kendmi kötü hissettim. Şmdide bişey olcak korkusu yaşıyorum. Dikişler nasıl düşüyor yani biz anlar mıyız acaba? Bi de mesela galiba dikiş yeri hafif şiş bu ne zamn iner biliyormusun?Canim.1 hafta sonra dikisler dusuyor ama sonrasinda olan acilar psikolojik oluyor. Tavsiyem bol lifli gidalar ye. Benimde dogumdan sonra wc problemim oluyordu qciyacak diye dusunuyordum. Doktor psikolojik dedi. Rahmin iyilesmesi 40 gun suruyor.
Canim o bolge yavas yavas tamamen eski haline geliyor korkma. Bende ilkinde ya burasi hep boyle mi olacak diyordum. Hem wc de kasiyordum kendimi hemde cok cirkin geliyordu bana.Dikislerinin dustugunu anlmazsin muhtemelen cunku eriyor zamanla. Sisliklerin de inmesi benim baya surmustu 3 ay sonra felan eski halindeydi buna eminim ama korkudan esimin yaklasmasina izin vermemistim :) 2. Dogumda dikisim yoktu o yuzden suresinide unuttum.Doğru valla. Ben orayı gördükten sonra ağladım o kadr kendmi kötü hissettim. Şmdide bişey olcak korkusu yaşıyorum. Dikişler nasıl düşüyor yani biz anlar mıyız acaba? Bi de mesela galiba dikiş yeri hafif şiş bu ne zamn iner biliyormusun?
Sanki ben yazıyormuşum gibi geliyor gülüyorum :) aynı enerji durumu bende de oluyor ama sonra mahvoluyorum bi de düşünüyorum niye böyle oluyor diye :)) işlerimin çook büyük bir kısmını tamamladım şimdi de boşluğa düşmüş gibi hissediyorum bi tuhaf haller :)
Hmm teşekkürler. Baya uzun sürmüş ya :) inş o kadr sürmez diyorum. Ben korkudan daha dokunamadım. Ama bi inceleme yapmam lazımCanim o bolge yavas yavas tamamen eski haline geliyor korkma. Bende ilkinde ya burasi hep boyle mi olacak diyordum. Hem wc de kasiyordum kendimi hemde cok cirkin geliyordu bana.Dikislerinin dustugunu anlmazsin muhtemelen cunku eriyor zamanla. Sisliklerin de inmesi benim baya surmustu 3 ay sonra felan eski halindeydi buna eminim ama korkudan esimin yaklasmasina izin vermemistim :) 2. Dogumda dikisim yoktu o yuzden suresinide unuttum.
Tmm cnm saolasınCanım zaten hemen sutun gelmeyecek 2.gün falan geliyor . Sen yine emzir ama mama vermeyi ihmal etme ilk gün 30ml lik 3 saatte 1 daha sonra 4 günden itibaren 40-60 ml vermeye başladık 3 saatte 1 çocuk doktorumuz soyledi sarılık falanda olmadı bebegim.vermezsen bebek sarılık olur kuveze alırlar zaten küvezde de mama veriliyor yani .boşuna maddi manevi zarar... bu arada da 2.günden itibaren emmeye başlar emmezse de zamanla Emer ama sağ sutunu öyle ver.
Hadi sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucağımıza seninde 17 Temmuz du değil mi?Kuaför işimi de halletmiş bulunuyorum sezeryan olacak yeri de ağda yaptırdım hiç problem olmadı valla zaten epey alt tarafı kesi yapıyorlarmış. Şimdi rahatladım diyebilirim artık hazırııım gel oğlum gel çocuğum :))
Küçük bir cinneti henuz gecirmeden atlatmış bulundum demin.. Eşimin teyzesinin gelini bana gelecek bu aksam ama benim sevgili eşimin mükemmel ailesi cumbur cemaat gelmeye karar vermişler anane teyzeler vs... Gelecek olan bir kişi yasitim oda gelin ve hamile tek gelecek diye bende ole bişi olmaz diyordumda topluca kaç kişilik misafir agirlicak durumda miyim yahu ben kalmis surda günlerim... Kaynanamla gorumcem çıktılar eve yapılacak bişi varmı diye karnımı ve surat ifademi görünce sen kimseyi agirlicak durumda değilsin gelmesinler dediler gelmiyorlar yani.. Ya bu ara noluyo acaba millete gelen gelene.. Aylardır kimsenin halimi sorduğu yok..misafir sevmeyen insan değilim gelsinler bn üç yildir evliyim üç yildir misafire hasretim kimsenin geldiği yok yumurta bi tarafa sıkışınca mi gelesi tutuyor bu insanların..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?