temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Arkadaşlar karnımın sağ tarafı sertleşiyo kafa yada popo diye tahmin ediyorum. Uzanıyorum sağ taraf top gibi havada sol taraf dümdüz. Böyle olan var mı yaa
Benimde öyle canım ,hatta uzun süre öyle kalınca kaburgamda batma başlıyor.oğlum yapıyor onu biliyorum babası hafif ittiriyor hemen yer değiştiriyor ,bir kaç dakka sonra geri geliyor sıpa :) ama kasılma gibiyse o farklıymış ,benimki kesin oğlum test ettim :)

canım o ekteki takım olduğu gibi mi geldi bende görüyorum ama tereddüt ettim almakta .
Kompedandan aldim ben canım kompedandada var.Ama bulamasanda aynısı gelir burdanda diye düşünüyorum.tavsiye ederim yumusacik hem sonradanda kullanabilincek bisey e dügmeli olmasida bize avantaz.

Teşekkür ederim canım, bilgilendirdiğin için. Hastane çantama koymayı düşünüyordum zaten göğüs kalkanını da göğüs pedini de. İlk günden kullanmaya başlarım inşallah senin bu uyarınla :)

Çok tatlı bunlar. Bende süslümü alsam yoksa klasikmi düşünüyorum.
Süslüde eşim sevmiyor. niye aldın der diye düşünüyorum birazda
sen begendiklerini goster bence ole karar ver canım.ama orta halli olursa daha iyi sonradanda giyebilcegin bisey dusun derim benim aldigim iki pijamada lohusa icin degil ama ikiside onden dugmeli aldim mesala emzirirkende iyi olcak sonradanda kullanabilincek.

sonrası başısı her şeyi düşündürüyo.
ama şu senin gönderdiğini şimdi inceliyorumda bak bu kesinlikle olabilir. eşim begenir kesin bunu.
alıcam dersem şaşırırda
eşimle zevklerimiz zıt kutuplar bazen
o benden daha iyi modayı takip ediyo.

Kompedandan aldim ben canım kompedandada var.Ama bulamasanda aynısı gelir burdanda diye düşünüyorum.tavsiye ederim yumusacik hem sonradanda kullanabilincek bisey e dügmeli olmasida bize avantaz.
Burada kompedan vardı yeni kapandı siteye de güvenemedim .dagi marka var ama 90 tl yazıyor pahalı geldi bana .50-60 olsa yine iyiydi :)güle güle kullan

seniin de göbek deliğnin çevresi acıyo mu bu gerginlik neyse de göbek deliği çevresi acısı bambaşka o neden oluyo acaba

Gerginlik olduğunda çok acıdı canım.. Göbek deliğimin etrafı sanki iğne batırmışsın gibiydi acısı

Benim normal olmayacağı ve bana hastane önlüğü giydircekleri için geceliğe ihtiyaç duymuyorum. Çünkü uyuşukluğum geçene kadar giyinemiyorum sonrasına da gecelik lazım olmuyor bana.. Ama gecelik yerine elbise bence de mantıklı..

Canım ben emzirmiyorum e zaten sezaryenim kanamam oğlumda da yoğundu şimdi nasıl olur bilemem ama normal pijama takımı tercih ettim o yüzden.. Hatta karar verdim şort tshirt bile koyacağım rahat olayım diye :) lohusa takımlarının rengi açık e kanamam olunca pek tercih edeceğim bir şey değil ayrıca:)

Evet canım ama İnan moral olsun diye söylemiyorum kendimi kandırmıyorum ama gerçekten belli olmuyor ben de anlamıyorum nasıl artıyor diye. Bilmiyorum ya aşırı yediğimi düşünmüyorum ama yine de artık karbonhidratı neredeysentamamen kesicem az kaldı zaten. Belki meyve çok yedim yiyorum o yapıyordur onu da iyice azaltıcam en azından gece yemiycem bakalım

Kızlar fikrinize ihtiyacım var.19 Mayısta kısa bi tatile gidicez otele. bikini giyemem mayo alsam nasıl bir şey alayım?Normalde 36 bedendim 40 beden alsam olur mu?yaşadığımız yer küçük çarşıda bulamam internetten alacağım mecbur.Yardım edin

Mayo karnini sarip rahatsiz etmez mi canim? Ben olsam bikini tercih ederdim. Bi de mayo islak islak karnina degecek usutursun sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…