- 8 Şubat 2012
- 550
- 703
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.201
Benimde öyle canım ,hatta uzun süre öyle kalınca kaburgamda batma başlıyor.oğlum yapıyor onu biliyorum babası hafif ittiriyor hemen yer değiştiriyor ,bir kaç dakka sonra geri geliyor sıpa :) ama kasılma gibiyse o farklıymış ,benimki kesin oğlum test ettim :)Arkadaşlar karnımın sağ tarafı sertleşiyo kafa yada popo diye tahmin ediyorum. Uzanıyorum sağ taraf top gibi havada sol taraf dümdüz. Böyle olan var mı yaa
canım o ekteki takım olduğu gibi mi geldi bende görüyorum ama tereddüt ettim almakta .Ben 2 tane pijama takımı aldım,bitanede doguma giderken giymek icin normal bi elbise aldim zaten ole suslu seyleri sevmiyorum Eki Görüntüle 1993278 Eki Görüntüle 1993279 Eki Görüntüle 1993280
Çok tatlı bunlar. Bende süslümü alsam yoksa klasikmi düşünüyorum.Ben 2 tane pijama takımı aldım,bitanede doguma giderken giymek icin normal bi elbise aldim zaten ole suslu seyleri sevmiyorum Eki Görüntüle 1993278 Eki Görüntüle 1993279 Eki Görüntüle 1993280
Kompedandan aldim ben canım kompedandada var.Ama bulamasanda aynısı gelir burdanda diye düşünüyorum.tavsiye ederim yumusacik hem sonradanda kullanabilincek bisey e dügmeli olmasida bize avantaz.canım o ekteki takım olduğu gibi mi geldi bende görüyorum ama tereddüt ettim almakta .
Teşekkür ederim canım, bilgilendirdiğin için. Hastane çantama koymayı düşünüyordum zaten göğüs kalkanını da göğüs pedini de. İlk günden kullanmaya başlarım inşallah senin bu uyarınla :)Canim benim göğüs kalkanı yara olmadan kullanmaya başlıyorsun yani hastane çantasına koyabilirsiniz orda da emzirdikten sonra krem sürüp kalkanı takıyorsun göğüs Pedi ise daha sonra göğüslerin alistiktan sonra yani 2 ay sonra falan kullanmaya baslayabilirsin
Çok tatlı bunlar. Bende süslümü alsam yoksa klasikmi düşünüyorum.
Süslüde eşim sevmiyor. niye aldın der diye düşünüyorum birazda
sen begendiklerini goster bence ole karar ver canım.ama orta halli olursa daha iyi sonradanda giyebilcegin bisey dusun derim benim aldigim iki pijamada lohusa icin degil ama ikiside onden dugmeli aldim mesala emzirirkende iyi olcak sonradanda kullanabilincek.
Burada kompedan vardı yeni kapandıKompedandan aldim ben canım kompedandada var.Ama bulamasanda aynısı gelir burdanda diye düşünüyorum.tavsiye ederim yumusacik hem sonradanda kullanabilincek bisey e dügmeli olmasida bize avantaz.
Ay tam aradigim gecelik ben de boyle sirin bisey istiyordum cok tatliymis gule gule giy canim :) ben iki ilde kompedana baktim hic yoktu boyle seyler, bir de yasadigim yerdekine bakayim bari belki bulurumBen 2 tane pijama takımı aldım,bitanede doguma giderken giymek icin normal bi elbise aldim zaten ole suslu seyleri sevmiyorum Eki Görüntüle 1993278 Eki Görüntüle 1993279 Eki Görüntüle 1993280
sonrası başısı her şeyi düşündürüyo.
ama şu senin gönderdiğini şimdi inceliyorumda bak bu kesinlikle olabilir. eşim begenir kesin bunu.
alıcam dersem şaşırırda
eşimle zevklerimiz zıt kutuplar bazen
o benden daha iyi modayı takip ediyo.
Pijama takımı konpedandan aldım elbiseyi terligi defacto dan aldım canimAy tam aradigim gecelik ben de boyle sirin bisey istiyordum cok tatliymis gule gule giy canim :) ben iki ilde kompedana baktim hic yoktu boyle seyler, bir de yasadigim yerdekine bakayim bari belki bulurum
seniin de göbek deliğnin çevresi acıyo mubu gerginlik neyse de göbek deliği çevresi acısı bambaşka o neden oluyo acaba
kızlar ben de 1 adet pijama takımı 2 adet pijama altı aldım.
EBE hanım doğuma gelirken gecelik giyin masaya in çık kolay olur yada gecelik yerine elbise ya da etek giyebilirsin dedi.Ben ucuz ve yazlık bi elbise almayı düşünüyorum sonrasında kullanmayacağım için sizce çok mu saçmalamış olurum
Cnm dikkat edeceğim işte artıkÇok moralini bozma canım hayırlısı
Bende lohusalıga özel birşeymi alsam acaba diyorum sonra aman sonra giyemiceksen ne gereği var diyorum.
Dagiye bakayım bi hafta sonu olmadı
Ya göbegim ne durumda olucak falan oda kafamı kurcalıyo.
Baya gecelik kısmı zor bana şuanda
Aa o elbise mi cok guzelmis o zaman defactoya bakayim hemen :)Pijama takımı konpedandan aldım elbiseyi terligi defacto dan aldım canim
Evet canım ama İnan moral olsun diye söylemiyorum kendimi kandırmıyorum ama gerçekten belli olmuyor ben de anlamıyorum nasıl artıyor diye. Bilmiyorum ya aşırı yediğimi düşünmüyorum ama yine de artık karbonhidratı neredeysentamamen kesicem az kaldı zaten. Belki meyve çok yedim yiyorum o yapıyordur onu da iyice azaltıcam en azından gece yemiycem bakalım15 baya varmış canım daha 29. Haftan çünkü, çok mu yiyorsun peki bu kadar kilo yapan şey ne ayırdını yapabiliyor musun? Normal istiyorsan şekeri karbonhidratı kes kesinlikle canım hepsi senin iyiliğin için sonuçta
Evet canim var oyle cicili seylerAa o elbise mi cok guzelmis o zaman defactoya bakayim hemen :)
Mayo karnini sarip rahatsiz etmez mi canim? Ben olsam bikini tercih ederdim. Bi de mayo islak islak karnina degecek usutursun sonra.Kızlar fikrinize ihtiyacım var.19 Mayısta kısa bi tatile gidicez otele. bikini giyememmayo alsam nasıl bir şey alayım?Normalde 36 bedendim 40 beden alsam olur mu?yaşadığımız yer küçük çarşıda bulamam internetten alacağım mecbur.Yardım edin
Haklısın aslında canım bunu hiç düşünmemiştim.Kocaman göbüşle de bikini giymeye çekiniyrm:) napsam ki?Mayo karnini sarip rahatsiz etmez mi canim? Ben olsam bikini tercih ederdim. Bi de mayo islak islak karnina degecek usutursun sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?